Anna Pernilla Backman

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Anna Pernilla Backman (lahir 12 Februari 1969), lebih dikenali dengan sebutan Meja, adalah seorang penyanyi Sweden. Ia terkenal dengan rekod single "All 'bout the Money".

Diskografi[edit | edit source]

Album[edit | edit source]

  • Meja (1996)
  • Live in Japan (1997)
  • Seven Sisters (1998)
  • The Flower Girl Jam
  • My Best
  • Realitales (2001)
  • Mellow (2004)

Rekod Single[edit | edit source]

  • "How Crazy are You?"
  • "Raibow"
  • "All 'bout the Money"
  • "Intimacy"
  • "Pop and Television"
  • "Lay Me Down"
  • "Hippies in the 60's"
  • "Spirits"
  • "Private Emotion" (bersama Ricky Martin)

Pautan luar[edit | edit source]