Fail:Edit-clear.svg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Fail asli(Fail SVG, ukuran dasar 48 × 48 piksel, saiz fail: 19 KB)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Ringkasan

Keterangan
English: A drawing of a hand-held whisk broom, leaning upright, with a short brown handle and yellow bristles (tied with a red strap). This image is often used in many Wikipedia sites to denote "clean-up" activities, such as in messages which request the copy-editing of text.
Deutsch: Eine Zeichnung von einem Handbesen (kurz Besen), lehnte aufrecht, mit einer kurzen braunen Griff und gelben Borsten (gebunden mit einem roten Band). Dieses Bild ist oft in vielen Wikipedia-Sites verwendet, um "clean-up"-Aktivitäten, wie zB in Botschaften, die das Lektorat von Texten Antrag bezeichnen.
Tarikh
Sumber The Tango! Desktop Project
Pengarang The people from the Tango! project
Kebenaran
(Penggunaan semula fail ini)
Public domain The Tango Desktop Project selaku pemegang hak cipta karya ini melepaskan karya ini ke dalam domain awam di seluruh dunia.
Di sesetengah negara, undang-undangnya mungkin tidak mengizinkan; jika begitu:
The Tango Desktop Project memberi sesiapa sahaja hak untuk menggunakan karya ini untuk apa jua tujuan, tanpa sebarang syarat, melainkan undang-undang menetapkan syarat-syarat sedemikian.

SVG genesis
Inkscape-yes.svg
This icon was created with Inkscape.

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa07:31, 1 Mei 2018Gambar kenit bagi versi pada 07:31, 1 Mei 201848 × 48 (19 KB)Thomas LinardVersion 0.8.90.
03:38, 1 Disember 2005Gambar kenit bagi versi pada 03:38, 1 Disember 200548 × 48 (19 KB)Sasa Stefanovic*'''Source:''' http://tango-project.org {{cc-by-sa-2.5}} Category:Tango_project

Lebih daripada 100 laman mengandungi pautan ke fail ini. Yang berikut ialah 100 pautan pertama ke fail ini. Anda boleh melihat senarai penuh.

Penggunaan fail sejagat

Metadata