Fail:Flag of Malaysia.svg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Fail asli(Fail SVG, ukuran dasar 2,800 × 1,400 piksel, saiz fail: 2 KB)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.


It is easy to put a border around this image: Flag of Malaysia.svg
[[File:Flag of Malaysia.svg|border|100px]]
Keterangan
العربية: علم ماليزيا
Bahasa Banjar: Bendera Malaysia / بنديرا مليسيا
English: Flag of Malaysia - Jalur Gemilang (Stripes of Glory)
Esperanto: Flago de Malajzio
客家語/Hak-kâ-ngî: Mâ-lòi-sî-â koet-khì
Bahasa Indonesia: Bendera Malaysia
ភាសាខ្មែរ: ទង់ជាតិម៉ាឡេស៊ី
Kernowek: Baner Malaysi
ລາວ: ທຸງຊາດມາເລເຊຍ
文言: 馬來西亞之國旗
Bân-lâm-gú: Má-lâi-se-a ê kî-á
Slovenščina: Zastava Malezije
தமிழ்: மலேசியாவின் கொடி
Tiếng Việt: Quốc kỳ Malaysia
粵語: 馬來西亞國旗
Tarikh
Sumber Create based on the Malaysian Government Website (archive version)
Notepad icon wide.svg
This vector image was created with a text editor.
Pengarang SKopp, Zscout370 and Ranking Update
Kebenaran
(Penggunaan semula fail ini)
Public domain
Karya seni atau sastera ini berada dalam domain awam di Malaysia kerana tempoh hak ciptanya telah tamat, atau hak cipta tidak terpakai disebabkan oleh suatu kecualian yang disenarai di bawah.

Akta Hak Cipta 1987 Malaysia terpakai kepada karya-karya yang diterbitkan pertama kali di Malaysia. Tempoh-tempoh hak cipta ialah sebagai berikut:

  • Bagi karya sastera, muzik atau seni, hak cipta wujud sehingga 50 tahun selepas kematian penulis. Hak cipta bagi hasil kerja yang tidak diterbitakan adalah sehingga 50 tahun selepas penerbitan. Untuk hak cipta hasil kerja tanpa nama atau tanpa penulis, ia wujud selama 50 tahun selepas penerbitan melainkan penulis yang membuatnya itu dikenali.
  • Untuk filem dan rakaman suara, hak cipta wujud selama 50 tahun selepas penerbitan. Untuk rakaman bunyi yang tidak diterbitkan, hak cipta wujud selama 50 tahun selepas penetapan. Untuk penyiaran pula, hak cipta wujud selama 50 tahun selepas penghasilan pertama kalinya.
  • Hasil kerja milik kerajaan, pertubuhan kerajaan dan pertubuhan antarabangsa tertakluk kepada hak cipta sehingga 50 tahun selepas penerbitan: bahagian-bahagian 11 dan 23. Walau bagaimanapun, kebiasaannya teks undang-undang, pendapat kehakiman dan laporan kerajaan selalunya bebas daripada hak cipta: bahagian 3 (definisi karya sastera)
(Semua tempoh 50 tahun ke atas dihitung dari permulaan tahun kalendar yang berikutnya iaitu tahun di mana hasil kerja itu mula-mula diterbitkan atau dibuat, iaitu tahun 2018, hasil kerja yang diterbitkan sebelum 1 Januari 1968 dianggap sebagai domain awam.)

Flag of Malaysia.svg
Nuvola apps important.svg
Karya ini mungkin bukan berada dalam domain awam di luar dari negara Malaysia. Sumber, pencipta dan tahun penerbitan merupakan maklumat penting dan mesti disertakan. Khususnya, sebab Commons memerlukan karya-karya antarabangsa untuk berada di domain awam dalam Amerika Syarikat juga, sebuah teg domain awam Amerika Syarikat, ataupun lesen bebas, mesti diberikan juga. Sila lihat Wikipedia:Domain awam dan Wikipedia:Hak cipta untuk maklumat lanjut.

English | Bahasa Indonesia | Bahasa Melayu | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Insignia
This image shows a flag, a coat of arms, a seal or some other official insignia. The use of such symbols is restricted in many countries. These restrictions are independent of the copyright status.
Versi lain

Derivative works of this file:

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa19:33, 30 Mei 2013Gambar kenit bagi versi pada 19:33, 30 Mei 20132,800 × 1,400 (2 KB)Zscout370Kept the same colors, but massively cleaned up the code and matched it to government specs.
06:05, 29 Mei 2013Gambar kenit bagi versi pada 06:05, 29 Mei 20132,406 × 1,200 (9 KB)Muffin Wizardupdate per discussion on Talk:Flag of Malaysia
04:07, 3 Jun 2012Gambar kenit bagi versi pada 04:07, 3 Jun 20121,000 × 500 (1,011 bytes)Zscout370from http://commons.wikimedia.org/wiki/File:National_Flag_of_Malaysia.svg

Lebih daripada 100 laman mengandungi pautan ke fail ini. Yang berikut ialah 100 pautan pertama ke fail ini. Anda boleh melihat senarai penuh.

Penggunaan fail sejagat

Metadata