Fail:Islam World.svg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Fail asli(Fail SVG, ukuran dasar 940 × 415 piksel, saiz fail: 1.58 MB)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Ringkasan[sunting]

Keterangan
English: Muslim world
   Islamic state
   State religion
   No constitutional declaration
   Secular state
Français : Le monde musulman
   Etat islamique
   Religion d'État
   Non Declaré par la constitution
   Etat séculaire
Bahasa Indonesia: Dunia Islam
   Negara Islam
   Agama negara
   Tidak ada deklarasi
   Negara Sekuler
Türkçe: İslam dünyası
   İslam devleti
   Devlet dini
   Anayasal beyan yok
   Laik devlet
Tarikh
Sumber Vectorized version of Muslim Constitution Religion.png
Pengarang Ichwan Palongengi
Versi lain

Muslim Constitution Religion.png

Perlesenan[sunting]

Dengan ini, saya selaku pemegang hak cipta karya ini, menerbitkannya di bawah lesen-lesen yang berikut:
w:ms:Creative Commons

pengiktirafan perkongsian serupa

Fail ini dilesenkan di bawah lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 3.0 Tidak Diport Creative Commons.
Anda adalah bebas:
  • untuk berkongsi – untuk menyalin, mengedar dan memindah hasil kerja
  • untuk mencampur semula – untuk menyesuaikan karya
Di bawah syarat berikut:
  • pengiktirafan – Anda perlu akui kerja dalam bentuk yang dikhususkan oleh pengarang atau pelesen (tetapi tidak dalam cara yang mencadangkan mereka mengesahkan anda atau pengunaan anda bagi kerja tersebut).
  • perkongsian serupa – Jika anda mengubah, menukar, atau menokok tambah karya ini, anda boleh menyebarkan hasil kerja itu di bawah lesen yang sama atau serupa dengan lesen ini sahaja.

GNU head Kebenaran diberikan untuk menyalin, mengedar dan/atau mengubah dokumen ini di bawah syarat-syarat Lesen Pendokumenan Bebas GNU, versi 1.2 atau mana-mana versi selepas ini, yang diterbitkan oleh Yayasan Perisian Bebas; tanpa Seksyen yang Tak Berubah, tanpa Teks Kulit Depan dan tanpa Teks Kulit Belakang. Salinan lesen ini boleh didapati dalam seksyen yang bertajuk Lesen Pendokumenan Bebas GNU".
Anda boleh memilih mana-mana lesen yang anda mahukan.

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa18:04, 22 Februari 2015Gambar kenit bagi versi pada 18:04, 22 Februari 2015940 × 415 (1.58 MB)KalemReadded Bosnia and Herzegovina
04:20, 12 Februari 2013Gambar kenit bagi versi pada 04:20, 12 Februari 2013940 × 415 (1.58 MB)Zscout370Adding South Sudan
19:49, 3 Februari 2011Gambar kenit bagi versi pada 19:49, 3 Februari 2011940 × 415 (1.17 MB)Luciandrei36.5% of the population of Eritrea is Sunni Muslim and the rest are Christian 63.5%
01:24, 17 April 2009Gambar kenit bagi versi pada 01:24, 17 April 2009940 × 415 (1.54 MB)Ichwan PalongengiRemoved Serbia and Montenegro...
00:02, 6 Februari 2009Gambar kenit bagi versi pada 00:02, 6 Februari 2009940 × 415 (1.54 MB)Ichwan PalongengiRepositioned the background and gave it color
19:18, 28 Januari 2009Gambar kenit bagi versi pada 19:18, 28 Januari 2009940 × 415 (1.48 MB)Ichwan Palongengi{{Information |Description={{en|1=Information: {{legend|#008000|Islamic State}} {{legend|#00ff00|State Religion}} {{legend|#ff6600|No Declaration}} {{legend|#0000FF|Secular State}} {{legend|#ff0000|Rejected}}}} }} {{id|1=Keterangan: {{legend|#00

Laman berikut mengandungi pautan ke fail ini:

Penggunaan fail sejagat

Fail ini digunakan oleh wiki-wiki lain yang berikut:

Metadata