Fail:Southeast Asia trade route map XIIcentury.jpg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Fail asli(1,696 × 1,440 piksel, saiz fail: 521 KB, jenis MIME: image/jpeg)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Ringkasan[sunting]

Keterangan

Trade route map of Southeast Asia around 12th to early 13th century AD

Tarikh
Sumber self-made, based from "Atlas Sejarah Indonesia dan Dunia" (Indonesian and World Historical Atlas) page 32, Drs. Achmad Jamil, Yulia Darmawaty, S.Pd, Sri Wachyuni, S.Pd, Mastara, Jakarta 2004
Pengarang Gunawan Kartapranata

Perlesenan[sunting]

Dengan ini, saya selaku pemegang hak cipta karya ini, menerbitkannya di bawah lesen-lesen yang berikut:
GNU head Kebenaran diberikan untuk menyalin, mengedar dan/atau mengubah dokumen ini di bawah syarat-syarat Lesen Pendokumenan Bebas GNU, versi 1.2 atau mana-mana versi selepas ini, yang diterbitkan oleh Yayasan Perisian Bebas; tanpa Seksyen yang Tak Berubah, tanpa Teks Kulit Depan dan tanpa Teks Kulit Belakang. Salinan lesen ini boleh didapati dalam seksyen yang bertajuk Lesen Pendokumenan Bebas GNU".
w:ms:Creative Commons

pengiktirafan perkongsian serupa

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
Anda adalah bebas:
  • untuk berkongsi – untuk menyalin, mengedar dan memindah hasil kerja
  • untuk mencampur semula – untuk menyesuaikan karya
Di bawah syarat berikut:
  • pengiktirafan – Anda perlu akui kerja dalam bentuk yang dikhususkan oleh pengarang atau pelesen (tetapi tidak dalam cara yang mencadangkan mereka mengesahkan anda atau pengunaan anda bagi kerja tersebut).
  • perkongsian serupa – Jika anda mengubah, menukar, atau menokok tambah karya ini, anda boleh menyebarkan hasil kerja itu di bawah lesen yang sama atau serupa dengan lesen ini sahaja.

Anda boleh memilih mana-mana lesen yang anda mahukan.

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa15:24, 17 Ogos 2008Gambar kenit bagi versi pada 15:24, 17 Ogos 20081,696 × 1,440 (521 KB)Gunkarta{{Information |Description= Trade route map of Southeast Asia around 12th to early 13th century AD |Source=self-made, based from "Atlas Sejarah Indonesia dan Dunia" (Indonesian and World Historical Atlas) page 32, Drs. Achmad Jamil, Yulia Darmawaty, S.Pd,
19:10, 27 April 2008Gambar kenit bagi versi pada 19:10, 27 April 20081,696 × 1,440 (708 KB)Gunkarta{{Information |Description=Trade route map of Southeast Asia around 12th to early 13th century AD |Source=self-made, based from "Atlas Sejarah Indonesia dan Dunia" (Indonesian and World Historical Atlas) page 32, Drs. Achmad Jamil, Yulia Darmawaty, S.Pd,

2 buah laman berikut menggunakan fail ini:

Penggunaan fail sejagat

Fail ini digunakan oleh wiki-wiki lain yang berikut:

Metadata