Fail:Southeast Asia trade route map XIIcentury.jpg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Fail asli(1,696 × 1,440 piksel, saiz fail: 521 KB, jenis MIME: image/jpeg)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Ringkasan

Keterangan

Trade route map of Southeast Asia around 12th to early 13th century AD

Tarikh
Sumber self-made, based from "Atlas Sejarah Indonesia dan Dunia" (Indonesian and World Historical Atlas) page 32, Drs. Achmad Jamil, Yulia Darmawaty, S.Pd, Sri Wachyuni, S.Pd, Mastara, Jakarta 2004
Pengarang Gunawan Kartapranata

Perlesenan

Dengan ini, saya selaku pemegang hak cipta karya ini, menerbitkannya di bawah lesen-lesen yang berikut:
GNU head Kebenaran diberikan untuk menyalin, mengedar dan/atau mengubah dokumen ini di bawah syarat-syarat Lesen Pendokumenan Bebas GNU, versi 1.2 atau mana-mana versi selepas ini, yang diterbitkan oleh Yayasan Perisian Bebas; tanpa Seksyen yang Tak Berubah, tanpa Teks Kulit Depan dan tanpa Teks Kulit Belakang. Salinan lesen ini boleh didapati dalam seksyen yang bertajuk Lesen Pendokumenan Bebas GNU".
w:ms:Creative Commons

pengiktirafan perkongsian serupa

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
Anda adalah bebas:
  • untuk berkongsi – untuk menyalin, mengedar dan memindah hasil kerja
  • untuk mencampur semula – untuk menyesuaikan karya
Di bawah syarat berikut:
  • pengiktirafan – Anda mesti memberi penghargaan yang berpatutan, bekalkan pautan ke lesen, dan tunjukkan jika perubahan telah dibuat. Anda boleh lakukannya dalam sebarang cara yang munasabah, tetapi bukan dalam sebarang cara yabg mencadangkan pemberi lesen mengendors anda atau penggunaan anda.
  • perkongsian serupa – Jika anda mengubah, menukar, atau menokok tambah karya ini, anda boleh menyebarkan hasil kerja itu di bawah lesen yang sama atau serupa dengan lesen ini sahaja.

Anda boleh memilih mana-mana lesen yang anda mahukan.

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa15:24, 17 Ogos 2008Gambar kenit bagi versi pada 15:24, 17 Ogos 20081,696 × 1,440 (521 KB)Gunkarta{{Information |Description= Trade route map of Southeast Asia around 12th to early 13th century AD |Source=self-made, based from "Atlas Sejarah Indonesia dan Dunia" (Indonesian and World Historical Atlas) page 32, Drs. Achmad Jamil, Yulia Darmawaty, S.Pd,
19:10, 27 April 2008Gambar kenit bagi versi pada 19:10, 27 April 20081,696 × 1,440 (708 KB)Gunkarta{{Information |Description=Trade route map of Southeast Asia around 12th to early 13th century AD |Source=self-made, based from "Atlas Sejarah Indonesia dan Dunia" (Indonesian and World Historical Atlas) page 32, Drs. Achmad Jamil, Yulia Darmawaty, S.Pd,

2 buah laman berikut menggunakan fail ini:

Penggunaan fail sejagat

Fail ini digunakan oleh wiki-wiki lain yang berikut:

Metadata