Fail:Translation to english arrow.svg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Fail asli(Fail SVG, ukuran dasar 60 × 20 piksel, saiz fail: 29 KB)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Keterangan
English: This is a one-way "translation arrow" icon, drawn by myself in the style of, and modeled after :Image:Translation_arrow.svg. It is meant to more accurately illustrate the process of translating from one regional written language into english
Tarikh Friday January 18, 2008
Sumber Own work, based on :Image:Translation_arrow.svg. Created in Adobe Illustrator CS3
Pengarang tkgd2007

Perlesenan

Dengan ini, Tkgd2007 at en.wikipedia selaku pemegang hak cipta karya ini, menerbitkannya di bawah lesen yang berikut:
GNU head Kebenaran diberikan untuk menyalin, mengedar dan/atau mengubah dokumen ini di bawah syarat-syarat Lesen Pendokumenan Bebas GNU, versi 1.2 atau mana-mana versi selepas ini, yang diterbitkan oleh Yayasan Perisian Bebas; tanpa Seksyen yang Tak Berubah, tanpa Teks Kulit Depan dan tanpa Teks Kulit Belakang. Salinan lesen ini boleh didapati dalam seksyen yang bertajuk Lesen Pendokumenan Bebas GNU".
w:ms:Creative Commons
pengiktirafan perkongsian serupa
Fail ini dilesenkan di bawah lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 3.0 Tidak Diport Creative Commons.
Pengiktirafan: Tkgd2007 at en.wikipedia
Anda adalah bebas:
  • untuk berkongsi – untuk menyalin, mengedar dan memindah hasil kerja
  • untuk mencampur semula – untuk menyesuaikan karya
Di bawah syarat berikut:
  • pengiktirafan – Anda mesti memberi penghargaan yang berpatutan, bekalkan pautan ke lesen, dan tunjukkan jika perubahan telah dibuat. Anda boleh lakukannya dalam sebarang cara yang munasabah, tetapi bukan dalam sebarang cara yabg mencadangkan pemberi lesen mengendors anda atau penggunaan anda.
  • perkongsian serupa – Jika anda mengubah, menukar, atau menokok tambah karya ini, anda boleh menyebarkan hasil kerja itu di bawah lesen yang sama atau serupa dengan lesen ini sahaja.
Tag pelesenan ini dibubuh pada fail ini sebagai sebahagian kemas kini pelesenan GFDL

Log muat naik asal

Transferred from en.wikipedia to Commons by Faigl.ladislav using CommonsHelper.

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
  • 2008-01-19 02:35 Tkgd2007 60×20× (29564 bytes) == Summary == {{Information |Description={{en|This is a one-way "translation arrow" icon, drawn by myself in the style of, and modeled after [[:Image:Translation_arrow.svg]]. It is meant to more accurately illustrate the process of translating from one re

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa22:33, 1 September 2009Gambar kenit bagi versi pada 22:33, 1 September 200960 × 20 (29 KB)Faigl.ladislav{{Information |Description={{en|This is a one-way "translation arrow" icon, drawn by myself in the style of, and modeled after en::Image:Translation_arrow.svg. It is meant to more accurately illustrate the process of translating from one regional wr

Lebih daripada 100 laman menggunakan fail ini. Yang berikut ialah laman 100 pertama yang menggunakan fail ini sahaja. Terdapat senarai penuh tersedia.

Penggunaan fail sejagat

Fail ini digunakan oleh wiki-wiki lain yang berikut:

Lihat banyak lagi penggunaan sejagat bagi fail ini.