Perbezaan antara semakan "Puteri Yang Ditukar"

Jump to navigation Jump to search
Teg-teg: Suntingan mudah alih Suntingan web mudah alih
Teg-teg: Suntingan mudah alih Suntingan web mudah alih
 
== Sinopsis ==
Amira (''[[Elisya Sandha]]'') dan Zahira (''[[Eyra Hazali]]'') merupakan dua orang gadis yang mempunyai latar belakang berbeza.
Amira dan Zahira merupakan dua orang gadis yang mempunyai latar belakang berbeza. Amira dibesarkan di dalam kehidupan yang serba sederhana bersama kedua-dua orang tuanya, Ihsan dan Farina. Zahira pula mempunyai kehidupan yang cukup mewah bersama kedua-dua orang tuanya, Tuan Malik dan Aini, di samping ibu tirinya, Maria dan kakak tirinya, Miesya. Tetapi Zahira selalu dibuli oleh Miesya.
 
Amira dibesarkan di dalam kehidupan yang serba sederhana bersama kedua-dua orang tuanya, Ihsan (''[[Eizlan Yusof]]'') dan Farina (''[[Fazlina Ahmad Daud]]'').
 
Amira dan Zahira merupakan dua orang gadis yang mempunyai latar belakang berbeza. Amira dibesarkan di dalam kehidupan yang serba sederhana bersama kedua-dua orang tuanya, Ihsan dan Farina. Zahira pula mempunyai kehidupan yang cukup mewah bersama kedua-dua orang tuanya, Tuan Malik (''[[Edika Yusof]]'') dan Aini (''[[Elizad Sharifuddin]]''), di samping ibu tirinya, Maria (''[[Zila Bakarin]]'') dan kakak tirinya, Miesya (''[[Julia Farhana Marin]]''). Tetapi Zahira selalu dibuli oleh Miesya.
 
Namun, tiada seorang pun yang mengetahui akan rahsia yang tersembunyi di sebalik dua keluarga tersebut, dimana Zahira dan Amira telah ditukar sejak kecil. Siapakah yang menjadi dalang di sebalik pertukaran kedua bayi ini ketika dilahirkan?
712

suntingan

Menu pandu arah