Perbincangan pengguna:Meandkancil2020: Perbezaan antara semakan

Pergi ke pandu arah Pergi ke carian
→‎Pengemasan: new section
Teg: MassMessage delivery
(→‎Pengemasan: new section)
Teg-teg: Suntingan mudah alih Suntingan web mudah alih Advanced mobile edit
[[Pengguna:MediaWiki message delivery|MediaWiki message delivery]] ([[Perbincangan pengguna:MediaWiki message delivery|bincang]]) 19:04, 24 September 2020 (UTC)
<!-- Pesanan dihantar oleh Pengguna:Samuel (WMF)@metawiki yang menggunakan senarai di https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=User:Samuel_(WMF)/Community_Insights_survey/id&oldid=20476570 -->
 
== Pengemasan ==
 
Salam. Berkenaan penggunaan "bulan", "tarikh" dan "tahun", saya fikir ia tidak perlu dimasukkan serta diulang dalam rencana. Sebagai contoh, pada '''Tarikh''' 19 '''Bulan''' November '''Tahun''' 2020, syarikat ini mula beroperasi di sekitar Malaysia.
Anda boleh terus tulis, pada 19 November 2020, syarikat ini mula beroperasi di sekitar Malaysia. Hal ini kerana ia agak lewah. Saya mohon anda semak kembali rencana yang telah anda cipta menggunakan mesin terjemahan. Sila semak dulu rencana sebelum diterbitkan. Jika ada apa-apa masalah, jangan segan silu nyatakan di [[Wikipedia:Kedai kopi]]. Sekian. -<small><span style="border:1px solid black;padding:1px;">[[User: CyberTroopers|<span style="color:#FC0;background:black;font-family:sans-serif;">''' CyberTroopers '''</span>]]</span></small><sup> [[User talk: CyberTroopers|bincang]]</sup>/<sub>[[Special:Contributions/CyberTroopers|sumbangan]]</sub> 16:07, 11 November 2020 (UTC)

Menu pandu arah