Perbincangan pengguna:Meandkancil2020: Perbezaan antara semakan

Pergi ke pandu arah Pergi ke carian
→‎Penerjemahan: new section
Tiada ringkasan suntingan
Teg-teg: Suntingan mudah alih Suntingan web mudah alih Advanced mobile edit
(→‎Penerjemahan: new section)
Teg-teg: Suntingan mudah alih Suntingan web mudah alih Advanced mobile edit
Maaf atas Kesilapan yang saya buat , Kerana, Saya Tak Terlalu Faham dengan Penggunaan Huruf Besar terhadap kata “Bulan” dan “Tahun”, dan saya kurang tahu pasal menandakan Huruf Kapital kepada dua Kata tersebut, saya maaf dengan Iklas.
Dari Pengguna : MeandKancil2020 [[Pengguna:Meandkancil2020|Meandkancil2020]] ([[Perbincangan pengguna:Meandkancil2020|bincang]]) 06:33, 16 Mac 2021 (UTC)
 
== Penerjemahan ==
 
Salam. Mohon baiki ayat yang telah diterjemah menggunakan mesin terjemahan kerana banyak kesalahan yang saya lihat pada rencana yang saudara terjemah. Juga, jangan ''copy and paste'' sembarangan kandungan2 yang berhak cipta dalam Wikipedia. Perbuatan ini sangat ditentang dan bercanggah dengan polisi Wikipedia. Tolong jangan bergantung sepenuhnya kepada mesin terjemahan. Sekian. -<small><span style="border:1px solid black;padding:1px;">[[User: CyberTroopers|<span style="color:#FC0;background:black;font-family:sans-serif;">''' CyberTroopers '''</span>]]</span></small><sup> [[User talk: CyberTroopers|bincang]]</sup>/<sub>[[Special:Contributions/CyberTroopers|sumbangan]]</sub> 15:49, 17 Mac 2021 (UTC)

Menu pandu arah