Perbincangan pengguna:Meandkancil2020: Perbezaan antara semakan

Pergi ke pandu arah Pergi ke carian
tiada ringkasan suntingan
(→‎Penerjemahan: new section)
Teg-teg: Suntingan mudah alih Suntingan web mudah alih Advanced mobile edit
Tiada ringkasan suntingan
Teg-teg: Suntingan mudah alih Suntingan web mudah alih Advanced mobile edit
 
Salam. Mohon baiki ayat yang telah diterjemah menggunakan mesin terjemahan kerana banyak kesalahan yang saya lihat pada rencana yang saudara terjemah. Juga, jangan ''copy and paste'' sembarangan kandungan2 yang berhak cipta dalam Wikipedia. Perbuatan ini sangat ditentang dan bercanggah dengan polisi Wikipedia. Tolong jangan bergantung sepenuhnya kepada mesin terjemahan. Sekian. -<small><span style="border:1px solid black;padding:1px;">[[User: CyberTroopers|<span style="color:#FC0;background:black;font-family:sans-serif;">''' CyberTroopers '''</span>]]</span></small><sup> [[User talk: CyberTroopers|bincang]]</sup>/<sub>[[Special:Contributions/CyberTroopers|sumbangan]]</sub> 15:49, 17 Mac 2021 (UTC)
 
Untuk Pengguna : CyberTroopers
Maaf , Saya tak boleh baiki semula semua rencana yang telah saya buat, dan Saya hanyalah Seorang Kontributor kepada Wikipedia Bahasa Melayu untuk Membagi Maklumat yang ada sebagai Kemas Kini , dan Anda Boleh betulkan semua rencana yang telah saya Buat, dan jangan Paksa Saya untuk buat , di mohon untuk pengertian nya.
Dari Pengguna : MeandKancil2020 [[Pengguna:Meandkancil2020|Meandkancil2020]] ([[Perbincangan pengguna:Meandkancil2020|bincang]]) 15:57, 17 Mac 2021 (UTC)

Menu pandu arah