Perbincangan:Abdul Ghafar bin Baba

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Pergi ke pandu arah Pergi ke carian
Featured articleAbdul Ghafar bin Baba is a featured article; it (or a previous version of it) has been identified as one of the best articles produced by the Wikipedia community. Even so, if you can update or improve it, please do so.
Main Page trophyThis article appeared on Wikipedia's Main Page as Today's featured article on Mei 8, 2006.
Mei 7, 2006Featured article candidatePromoted
Crystal personal.svg Rencana ini berada dalam bidang WikiProjek Biografi. Untuk maklumat lanjut, lawati laman projeknya.
Rencana pilihan RP Rencana ini yang digolongkan sebagai Kelas RP pada skala mutu projek ini. [FAQ]
Vote.svg
Rencana ini disokong oleh kumpulan kerja Politik dan kerajaan.
Malaysia Rencana Abdul Ghafar bin Baba ini merupakan sebahagian daripada WikiProjek Malaysia. Ia ialah satu usaha kerjasama bagi memperbaiki liputan rencana-rencana dan topik-topik yang berkaitan dengan Malaysia. Jika anda mahu menyertai, lawatilah laman projek. Sebarang pertanyaan dan komen mengenai laman projek, silalah kemukakannya di laman perbincangan projek.
Rencana pilihan RP Rencana ini telah digolongkan dalam Kelas RP pada skala kualiti.
Tinggi Rencana ini telah didapati berkepentingan Tinggi pada skala kepentingan.


Pada 23 April 2006. Saya amat terkejut apabila mendengar berita dari RTM bahawa bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia Tun Ghafar Baba sudah kembali ke Rahmatullah di Pusat Perubatan Gleneagles Intan, Kuala Lumpur pada pukul 7:34 pagi tadi kerana sakit jantung. Kali terakhir bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia meninggal ialah Tun Dr Ismail pada 2 Ogos 1973. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham. AL FATIHAH - Aiman Ab Majid 23 April 2006

Start a discussion about Abdul Ghafar bin Baba

Start a discussion