Perbincangan:Keganasan di Malaysia

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Kenapa harus rencana ini dihapuskan? Rencana ini berkaitan dengan tindakan Malaysia terhadap pengganasan. Tidakkah seorang pengguna Wikipedia mempunyai kebebasan untuk mengarangkan apa jua rencana (khususnya jika ia diberikan sumber rujukan)? Tidakkah kalian fikir ini adalah untuk memberikan maklumat kepada orang tentang keadaan di Malaysia dan bagaimana bekas Perdana Menteri Abdullah Badawi mengurusi isu ini? Kalau kelam kabut, kenapa tidak diberikan peluang untuk memperbaikikannya? BukanTeamBiasa (bincang) 01:33, 17 Oktober 2010 (UTC)

Tag pemadaman adalah memberi peluang untuk rencana dibaiki / penyelia membuat ulasan. Oleh itu Tag itu tidak patut dibuang oleh orang biasa, kecuali ulasan dibuat atau rencana dibaiki. Penyelia lain kemudian boleh memutuskan samaada ia patut dikekalkan atau tidak. Saya telah melihat seimbas sebelum ini, tetapi masih berkecuali, sebab itu saya masih belum memadamkannya. Ulasan anda akan dinilai oleh penyelia lain bagi keputusan akhir selain saya. Yosri (bincang) 01:44, 17 Oktober 2010 (UTC)
Saya fikir tajuk ini sah, cuma memang bahasanya kelam kabut dan perlu diperbaiki. Akan saya tukar tegnya. ...Aurora... (b) 03:04, 19 Oktober 2010 (UTC)