Perbincangan:Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Minta maaf ye Pancaragam kerana saya terpaksa buang entri biadap kepada Sultan kerana saya rasa tidak tepat. Krisis perlantikan MB Terengganu lebih dalam dari apa yang kamu tulis. Ia berkait rapat juga dengan sejarah Besut yang saya faham mempunyai Sultannya sendiri pada waktu dulu dan mereka ini berbahasa Melayu Kelantan. Kamalzack 10:09, 25 April 2008 (UTC)

Salam. Kalau bukan seperti yang dituliskan, apakah penjelasannya (sertakan referensi laporan media)? Pancaragam 12:32, 25 April 2008 (UTC)

Sub topik kamu tidak releven dan tak kena pada tempatnya juga. Gua tak nampak kenapa mahu dikekalkan di sana kerana hubungan PM iaitu presiden UMNO dengan Sultan masih baik lagi. Eg pada hari ini ada perjumpaan dengan raja-raja. Keduanya, kejadian itu merujuk kepada individu tertentu dan bukan badan UMNO keseluruhannya. Jika kamu masih mahu kekalkan sila alihkan ke entry lain yang lebih relevan seperti Idris Jusoh atau Monarki bukannya UMNO. Terima kasih dari gua. Kamalzack 13:35, 25 April 2008 (UTC)