Perbincangan:Suhaimi Saad

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Padlock-silver-medium.svg

Suntingan dari laman ini oleh yang tidak berdaftar atau pengguna yang baru berdaftar sedang dimatikan kerana laku musnah. Jika anda mahu membuat perubahan, anda boleh memohon nyahlindung.

perawan atau janda, dangdut reggae, no woman no cry[sunting sumber]

@#$ Ferrarihovercraft (bincang) 05:48, 5 November 2016 (UTC)

Mohon perlindungan[sunting sumber]

Minta mana-mana penyelia agar melindungi rencana Mohd Suhaimi bin Saad. Sudah banyak kali ia dilaku musnah. 60.50.141.247 04:18, 20 Februari 2018 (UTC)

Itu bukan vandalisme...ramai peminat Sohai Ass Ass yg nak tlg dia updatekan perkembangan terbaru sekarang, berdasarkan atas update Ass Ass buat setiap detik minit di FB, live FB dan juga Instagram. Maknanya, ianya bukan fitnah atau cerita yang dibuat2...semuanya dari sumber sahih lagi sah Suhaimi...

Jangan nak kencing lah bewak, anak2.ko mana ada kat madrasah lagi..kan ke ko sendiri yg update kat Live FB ko bawak keluar budak2 tu dari madrasah atas sebab kononnya kena buli? Ke ko menipu lagi sbb nak viewer or takde duit nak bayar yuran?? Kan ke ko semuanya nak free??? Bewaklegend (bincang) 07:27, 21 Februari 2018 (UTC)

Dasar Wikipedia[sunting sumber]

Jangan merujuk pada Facebook, blog, Wordpress. Sila baca dasar Wikipedia di bawah.

Tindakan tegas akan diambil serta merta ke atas mereka yang meletakkan bahan tidak sesuai pada mana-mana rencana orang tanpa amaran lanjut. Yosri (bincang) 16:21, 21 Februari 2018 (UTC)