Perbincangan:Upin & Ipin

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Featured articleUpin & Ipin is a featured article; it (or a previous version of it) has been identified as one of the best articles produced by the Wikipedia community. Even so, if you can update or improve it, please do so.
Main Page trophyThis article appeared on Wikipedia's Main Page as Today's featured article on September 1, 2015.
September 2, 2015Featured article candidatePromoted
Camera-photo.svg
Adalah diminta agar gambar foto disertakan dalam rencana ini untuk meningkatkan mutunya.
Malaysia Rencana Upin & Ipin ini merupakan sebahagian daripada WikiProjek Malaysia. Ia ialah satu usaha kerjasama bagi memperbaiki liputan rencana-rencana dan topik-topik yang berkaitan dengan Malaysia. Jika anda mahu menyertai, lawatilah laman projek. Sebarang pertanyaan dan komen mengenai laman projek, silalah kemukakannya di laman perbincangan projek.
Rencana pilihan RP Rencana ini telah digolongkan dalam Kelas RP pada skala kualiti.
Rendah Rencana ini telah didapati berkepentingan Rendah pada skala kepentingan.


Masukkan sekali gambar adik-beradik kembar yang paling comel di kaca TV Malaysia ya 218.111.49.192 12:27, 2 September 2008 (UTC)

MELANGGAR HAK CIPTA[sunting sumber]

Rencana ini melanggar beberapa perkara tentang hak cipta dan maklumat yang diberikan adalah salah. Jika perkara ini masih berlaku, penyunting akan dikenakan tindakan atas kesalahan Perlanggaran hakcipta dan penciplakan. Sila rujuk laman bahasa inggeris Upin & Ipin dan buat perubahan yang SEPATUTNYA dalam masa terdekat ini, jika tidak, tindakan selanjutnya AKAN DIAMBIL.

@MISSY92 dan 60.50.141.247: Wikipedia dijadikan untuk boleh diedit oleh sesiapa sahaja. Jika anda nampak ada kesalahan, anda boleh membaikinya tanpa ragu-ragu, jika diundur, boleh berbincang dengan kami terhadap kesahihan maklumat tersebut. Tindakan yang SEPATUTNYA DIAMBIL adalah anda yang menyuntingnya sendiri jika ada Perlanggaran hakcipta dan penciplakan. Wikipedia tidak menerima sebarang ancaman terhadap hakcipta atau penciplakan terhadap info yang diberikan kerana info boleh diubah pada bila-bila masa oleh sesiapa sahaja. Anda boleh baca polisi kami berkenaan Tiada Ancaman Undang-undang (Inggeris). Jika anda berbuat sekali lagi ancaman sebegini, kami tidak akan ragu-ragu menyekat IP anda untuk melayari Wikipedia. Sekian... SNN95 Talk to me, beybeh!Cuti wiki Bercuti wiki 01:16, 22 Februari 2018 (UTC)
Untuk sebarang dakwaan perlanggaran hakcipta, sila berikan sumber asal untuk pengesahan. Dakwaan umum berlaku perlangaran hakcipta tanpa membuktikan berlakunya perlanggaran hakcipta, tidak dapat diambil tindakan kerana ketiadaan bukti. Sila berikan bukti sumber asal bahan yang didakwa berhakcipta untuk memudahkan hanya bahan yang melanggar hakcipta dibuang. Sila rujuk https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Copyright_violations menganai cara berhubung dengan pihak guaman Yayasan WikiMedia Yosri (bincang) 11:43, 22 Februari 2018 (UTC)