Perbincangan pengguna:58.165.207.229

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Pergi ke pandu arah Pergi ke carian

Selamat datang!

Hello, dan selamat datang ke Wikipedia Bahasa Melayu! Terima kasih diatas sumbangan anda. Saya berharap anda menyukai tempat ini dan akan membuat keputusan untuk terus menyunting. Dibawah ini disenaraikan beberapa laman wikipedia yang mungkin anda berminat untuk layari:

Anda dijemput untuk meneruskan sumbangan tanpa melog masuk, tetapi anda sangat digalakkan untuk membuka sebuah akaun. Proses membuka akaun adalah sangat mudah dan percuma tanpa memerlukan anda untuk mendedahkan maklumat peribadi. Sila rujuk disini untuk garis panduan penuh mengenai kelebihan membuka sebuah akaun. Jika anda membuat suntingan tanpa melog masuk, alamat IP (58.165.207.229) akan digunakan untuk mengenalpasti anda.

Saya berharap anda gembira menyunting disini dan menjadi seorang Ahli Wikipedia! Sila tandatangani mesej anda di laman-laman perbincangan dengan menaip empat tilde (~~~~); ini akan secara automatik menghasilkan alamat IP anda (ataupun nama pengguna jika anda melog masuk) berserta tarikh suntingan. Jika anda memerlukan sebarang bantuan, sila rujuk pada Bantuan:Kandungan, ataupun anda juga boleh mengajukan soalan terus kepada saya di laman perbincangan pengguna saya. Selamat menyumbang dan sekali lagi selamat datang! Arteyu ? Blame it on me ! 12:21, 8 Oktober 2010 (UTC)Reply[balas]


Anda dilarang mengalih tag oleh penyelia. Hanya penyelia lain dibenarkan membuat sedemikian. Anda boleh memberi pendapat anda di laman perbincangan. Tindakan mungkin diambil sekiranya tag penyelia dibuang. Harap maklum. Yosri (bincang) 01:31, 17 Oktober 2010 (UTC)Reply[balas]

Salin dan tampal[sunting sumber]

Jangan salin dan tampal rencana dari en.wiki jika anda tidak akan menterjemahkannya terus (contohnya Robert Kubica‎). 05:43, 4 November 2010 (UTC)