Perbincangan pengguna:Arif.nuriman131ar

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

---Selamat kembali---

Terima Kasih[sunting sumber]

Topik[sunting sumber]

Tuliskan[sunting sumber]

Rencana[sunting sumber]

ms.wiki adalah laman berbentuk ilmiah. Jangan cipta rencana yang bukan-bukan. Zamwan (bincang) 13:23, 18 Oktober 2016 (UTC)

Baca[sunting sumber]

Jackie Shroff[sunting sumber]

Khabar sayang Arif.nuriman131ar! Saya tidak tahu bahasa anda tetapi untuk anda saya memesan: anda boleh membuat satu artikel mengenai pelakon yang kini berada di negara anda Jackie Shroff? Jika anda membuat artikel ini, maka saya akan sangat berterima kasih kepada anda! Terima kasih! --178.71.209.126 15:57, 17 Mac 2017 (UTC)

Pencalonan Menanti Februari (drama) untuk penghapusan segera[sunting sumber]

Jika ini adalah rencana pertama yang anda mencipta, anda mungkin mahu membaca panduan untuk mencipta rencana pertama anda.

Pertimbanglah juga penggunaan Bestari Rencana untuk membantu anda mencipta rencana.

Sebuah tag telah diletakkan pada Menanti Februari (drama), telah diusulkan untuk dihapuskan. Ini telah dilakukan di bawah dua atau lebih kriteria untuk penghapusan segera, melalui mana artikel boleh dipadam pada bila-bila masa, tanpa perbincangan. Jika halaman yang memenuhi mana-mana kriteria ketat yang jelas, maka ia boleh lama lagi akan dipadam oleh pentadbir. Sebab-sebab ia telah ditag adalah:

Jika anda merasakan laman ini tidak patut dihapuskan atas sebab ini, anda boleh melawankan pencalonan dengan melawati laman tersebut dan mengeklik butang berlabel "Lawankan penghapusan segera ini". Ini akan memberikan anda peluang untuk menjelaskan mengapa anda percaya laman tersebut tidak patut dihapuskan. Walau bagaimanapun, notakan bahawa selepas sesebuah laman telah ditandakan untuk penghapusan segera, ia boleh dikeluarkan dengan serta merta. Sila jangan keluarkan teg penghapusan segera dari laman itu sendiri, tetapi jangan teragak-agak untuk menambah maklumat yang selaras dengan dasar dan garis panduan Wikipedia. Jika laman tersebut telah dihapuskan, dan anda ingin mendapatkan semula bahan yang dipadam untuk rujukan atau perbaikan masa depan, sila menghubungi penyelia yang menghapuskkannya, atau jika anda sudah berbuat demikian, anda boleh meletakkan permohonan di sini. SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 08:17, 19 Mac 2017 (UTC)