Perbincangan pengguna:Dean amx

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Manusia sering melakukan kesilapan. Jikalau saya ada melakukan kesilapan, sila tegur saya di sini.. --Dean amx (bincang) 02:06, 9 September 2010 (UTC)

Siaran di Malaysia[sunting sumber]

Saya dah buat. Sila lihat Senarai Episod Dragon Ball Kai Musim Ketiga untuk contoh. ...Aurora... (b) 02:05, 29 September 2010 (UTC)

Terima kasih. Saya akan padam kembali tarikh MAS kerana di belum wujud siaran Dragon Ball Kai di Malaysia --Dean amx (bincang) 09:26, 30 September 2010 (UTC)

Fail tanpa lesen sah[sunting sumber]

Hai! Terima kasih atas muat naik anda. Saya perasan sebahagian fail yang anda muat naik tidak memiliki lesen (lihat senarai di bawah). Anda boleh membantu kami dengan meletakkan lesen dan sumbernya. Sumber boleh jadi ÔÇÿKarya sendiriÔÇÖ jika anda mengambil gambar tersebut/menggunakan kamera anda sendiri atau mencipta sendiri fail tersebut. Jika anda mengambil foto/fail itu di tempat lain, sila berikan pautan ke tapak web berkaitan atau nyatakan di mana anda menjumpainya.

Fail tanpa lesen sah boleh dihapuskan, jadi kami amat berharap anda membantu kami menambah lesen supaya fail-fail tersebut dapat dikekalkan.

Kerjasama anda amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

  1. Fail:Dragon Ball Kai Poster.png
  2. Fail:Dragon Ball Z vs Dragon Ball Kai 1.jpg
  3. Fail:Dragon Ball Kai Logo.jpg
  4. Fail:DBKai Watak Jahat.png

--MGA73bot (bincang) 22:17, 11 Julai 2011 (UTC)

Jemputan[sunting sumber]

Anda dijemput untuk mengundi saudara @Adikhebat: sebagai usul perlucutan daripada penyelia WBM kerana sudah lebih 10 bulan tidak aktif. Untuk mengundi sila ke laman ini. Terima kasih.--Apli kasi 19:39, 18 November 2013 (UTC)