Perbincangan pengguna:Jamilah Rasin

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Selamat datang ke Wikipedia Bahasa Melayu!
Salam sejahtera Jamilah Rasin! Terima kasih kerana mendaftar di Wikipedia Bahasa Melayu!
Berikut merupakan beberapa pautan yang dapat anda layari jika masih baru di Wikipedia:

Lihat juga tutorial dan meja bantuan Wikipedia. Untuk menandatangani pesanan anda pada laman perbualan, seperti laman ini, letakkan ~~~~ (empat kali tanda gelombang) atau klik butang Tandatangan dan cap waktu pada laman penyuntingan.

Semoga anda menikmati kunjungan anda di Wikipedia Bahasa Melayu. Selamat menyumbang!

...Aurora... (b) 15:23, 20 Jun 2014 (UTC)

Senarai Raja Saba[sunting sumber]

Terima kasih kerana suntingan anda di Senarai Raja Saba'. Bagaimanapun, saya gagal mengesan Wiki Arab dalam pautan interwiki (kanan, bawah). Ini menyebabkan suntingan anda dicurigai. Sila berikan rujukan untuk pengesahan (Google Translate). Yosri (bincang) 16:29, 23 November 2015 (UTC)

Waalaikummussalam, maaf kerana lambat menjawab , Senarai Raja Saba' mempunyai dua sumber berbeza iaitu https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_rulers_of_Saba_and_Himyar dan juga https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_rulers_of_Sheba. Kedua-dua artikel ini mempunyai perbezaan yang ketara dan juga laman Senarai Raja Saba' akan disunting pada hari ini kerana masalah kekurangan masa semalam sehingga terlupa menyiapkan laman berikut. Jamilah Rasin 10:45, 24 November 2015 (UTC)
Saya merujuk pada ulasan anda Senarai Raja Saba' ‎ (Menyenaraikan raja-raja Saba' berdasarkan Wikipedia Arab) Tiada pautan pada Wiki Arab terdapat pada rencana tersebut. Yosri (bincang) 13:37, 24 November 2015 (UTC)
Maaf kerana saya tidak memahami anda buat pertama kali, Senarai Raja Saba ini berdasarkan oleh Wiki Inggeris iaitu Senarai Raja Saba' dan Himyar. Tambahan pula, rujukan yang saya petik untuk laman web Senarai Raja Saba' juga adalah pada laman web berikut:
Harap pesanan ini menjawapi penyoalan anda. Jamilah Rasin 22:50, 24 November 2015 (UTC)
Raex dan Friesian kelihatannya tidak boleh begitu dipercayai. Saya harap anda dapat mematuhi https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Verifiability#What_counts_as_a_reliable_source Yosri (bincang) 15:44, 24 November 2015 (UTC)

Nama khas[sunting sumber]

Jangan cipta istilah sendiri, rujuk laman DBP http://prpm.dbp.gov.my/Cari1?keyword=Kyrgyzstan&d=243192&#LIHATSINI Yosri (bincang) 08:04, 16 Jun 2018 (UTC)