Perbincangan pengguna:KesunyianAyam

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Segala perbincangan adalah terbuka, Terima Kasih!

Halo[sunting sumber]

Halo pak salam kenal Padliansyah553 (bincang) 13:25, 30 September 2020 (UTC)

Salam kenal pak @Padliansyah553: KesunyianAyam (bincang) 18:26, 30 September 2020 (UTC)

Terima kasih[sunting sumber]

Terima kasih sangat kepada saudara, kerana sudi tolong saya undi di Wikipedia BI. Nampaknya kebanyakan rencana itu mungkin tidak lagi dapat disimpan, saya sudah rela dan telah simpan semua data. Nanti saya akan buka di Wikipedia BM yang paling toleransi. ;))) --Pengguna:LoveFromBJM 2 Oktober 2020 (UTC)

Sama-sama, semoga usaha dan sumbangan tuan kepada Wikipedia pada masa lepas dan akan datang dapat diberikan penghargaan xD - KesunyianAyam (bincang) 10:17, 2 Oktober 2020 (UTC)

Jemputan pengundian PeaceSearcher sebagai penyelia[sunting sumber]

Salam Wikipediawan dan Wikipediawati! Anda dijemput untuk membuat pengundian ke atas PeaceSearcher sebagai penyelia di Wikipedia Bahasa Melayu. Laman pengundian telah dicipta dan anda sudah boleh mengundi pada bila-bila masa. Sekiranya anda mempunyai apa-apa soalan untuk diajukan kepada calon, anda dibenarkan berbuat demikian di bahagian yang telah disediakan. Saya harap anda semua boleh bersama-sama melakukan undian sama ada bersetuju atau tidak bersetuju dengan rasional. Kerjasama anda amat diperlukan. Sekiranya anda mempunyai permasalahan berhubung pengundian, sila hubungi mana-mana penyelia. Sekian. MediaWiki message delivery (bincang) 09:25, 17 Januari 2021 (UTC)