Perbincangan pengguna:LaraCintaMerdeka

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Bulan Asia Wikipedia[sunting sumber]

Jemputan Bulan Asia Wikipedia
Wikipedia Asian Month Logo v2 ms.svg
Hai LaraCintaMerdeka! Saya, Zulfadli51, salah seorang penganjur pertandingan ini dan saya mengalu-alukan penyertaan anda dalam pertandingan ini. Anda dijemput untuk mengikuti Bulan Asia Wikipedia 2019!

Cipta 4 rencana berkaitan Asia dan menangi poskad khas daripada komuniti Wikimedia dari Asia!

Ahli Wikipedia yang mencipta rencana yang terbanyak akan dianugerahi "Duta Asia Wikipedia" dan mendapat sijil bertandatangan khas!Daftar sekarang! Peraturan

Selamat berjaya! Ikhlas daripada saya, Zulfadli51


Peserta Bulan Asia Wikipedia 2018[sunting sumber][sunting sumber]

Terima kasih kerana mendaftar sebagai peserta Bulan Asia Wikipedia!
Wikipedia Asian Month 2018 Banner ms.svg

Hai LaraCintaMerdeka! Saya, Zulfadli51, salah seorang penganjur pertandingan ini dan saya mengalu-alukan penyertaan anda dalam pertandingan ini. Terima kasih kerana menyertai pertandingan Bulan Asia Wikipedia 2018 kali ini!


Beberapa syarat yang perlu anda ketahui sebelum menyertai:
Compass icon matte.svg   Segala rencana mestilah bukan mengenai negara anda.
Crystal Clear app ktip.svg   Memenuhi kriteria kelayakan
Oxygen480-categories-preferences-system.svg   Tiada sebarang masalah pada halaman rencana
Ic format list bulleted 48px.svg   Rencana hendaklah bukan suatu senarai
OOjs UI icon keyboard-rtl-progressive.svg  Minimum 3,000 bait dan 300 patah perkataan
Crystal kbackgammon engine.svg Tidak bergantung sepenuhnya kepada enjin terjemahan
Symbol neutral vote.svg   Digalakkan mengamalkan pandangan berkecuali
Ambox warning blue.svg Bukan rencana tunas yang dikembangkan
Jika anda memerlukan bantuan, anda boleh:
Nuvola apps filetypes.svg   Bertanya di halaman Soal Jawab
atau:
Presa de decissions.png   Bertanya soalan di halaman perbincangan

Pastikan anda menghantar rencana-rencana anda sebelum 30 November 2018 23:59 (UTC)!


Kunjungi Bulan Asia Wikipedia 2018 untuk maklumat lanjut.
Selamat maju jaya! Ikhlas daripada saya, Zulfadli51

Pencalonan Areef untuk penghapusan segera[sunting sumber]

Jika ini adalah rencana pertama yang anda mencipta, anda mungkin mahu membaca panduan untuk mencipta rencana pertama anda.

Pertimbanglah juga penggunaan Bestari Rencana untuk membantu anda mencipta rencana.

Sebuah teg telah diletakkan pada Areef yang memohonkan supaya ia dihapuskan dari Wikipedia dengan segera. Ini telah diperbuat di bawah bahagian R7 kriteria untuk penghapusan segera, kerana rencana tersebut kelihatan sebagai tentang seorang atau sekumpulan orang, tetapi ia tidak menunjukkan bagaimana atau kenapa subjeknya penting: iaitu, kenapa sebuah rencana tentang subjek itu patut dimasukkan dalam sebuah ensiklopedia. Di bawah kriteria untuk penghapusan segera, rencana jenis ini boleh dihapuskan pada bila-bila masa. Sila baca melebihi tentang apa yang biasanya diterima sebagai layak (Inggeris).

Jika anda merasakan laman ini tidak patut dihapuskan atas sebab ini, anda boleh melawankan pencalonan dengan melawati laman tersebut dan mengeklik butang berlabel "Lawankan penghapusan segera ini". Ini akan memberikan anda peluang untuk menjelaskan mengapa anda percaya laman tersebut tidak patut dihapuskan. Walau bagaimanapun, notakan bahawa selepas sesebuah laman telah ditandakan untuk penghapusan segera, ia boleh dikeluarkan dengan serta merta. Sila jangan keluarkan teg penghapusan segera dari laman itu sendiri, tetapi jangan teragak-agak untuk menambah maklumat yang selaras dengan dasar dan garis panduan Wikipedia. Jika laman tersebut telah dihapuskan, dan anda ingin mendapatkan semula bahan yang dipadam untuk rujukan atau perbaikan masa depan, sila menghubungi penyelia yang menghapuskkannya, atau jika anda sudah berbuat demikian, anda boleh meletakkan permohonan di sini. CyberTroopers ( بينچڠ/سومبڠن) 05:05, 1 Januari 2019 (UTC)

Laman ujian[sunting sumber]

Information.svg Terima kasih kerana mencuba laman Pilihan raya kecil Cameron Highlands 2018 di Wikipedia. Percubaan anda berjaya dan telah diundurkan atau dihapuskan. Sila gunakan kotak pasir untuk sebarang percubaan yang anda kehendaki. Selain itu, anda boleh melihat laman pengenalan untuk mempelajari lebih lanjut bagaimana anda boleh menyumbang di ensiklopedia ini.


Information.svg Thank you for editing the site Pilihan raya kecil Cameron Highlands 2018 in Wikipedia. Your edit has been successful and has been reverted or deleted. Please use the sandbox for test edits. You can also read the introduction page to learn about how you can contribute to this encyclopedia.Zulfadli51 (bincang) 12:07, 2 Julai 2019 (UTC)

Laman ujian[sunting sumber]

Information.svg Terima kasih kerana mencuba laman Pingat Jasa Malaysia di Wikipedia. Percubaan anda berjaya dan telah diundurkan atau dihapuskan. Sila gunakan kotak pasir untuk sebarang percubaan yang anda kehendaki. Selain itu, anda boleh melihat laman pengenalan untuk mempelajari lebih lanjut bagaimana anda boleh menyumbang di ensiklopedia ini.


Information.svg Thank you for editing the site Pingat Jasa Malaysia in Wikipedia. Your edit has been successful and has been reverted or deleted. Please use the sandbox for test edits. You can also read the introduction page to learn about how you can contribute to this encyclopedia.Zulfadli51 (bincang) 12:08, 2 Julai 2019 (UTC)