Perbincangan pengguna:SNN95/Arkib 6

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Arkib Laman ini merupakan arkib. Kandungannya harus dipelihara dalam bentuk asal.
Sila tujukan komen anda ke laman perbincangan.


Isi kandungan

Selamat Tahun Baru![sunting sumber]

Fuochi d'artificio.gif
Selamat datang 2015!!!
Hai SNN95:
Mulakanlah tahun baharu ini dengan kebahagiaan dan biarkanlah yang lampau sebagai iktibar. Terima kasih atas segala jasa dan sumbangan anda ke atas Wikipedia. Selamat Tahun Baharu 2015 dan selamat menyunting! --توفيق بينچڠ 16:04, 31 Disember 2014 (UTC)


Wikilove.png


Welp, this is awkward[sunting sumber]

Umm... hai.

Saya baru terjemahkan rencana Banjir Asia Tenggara 2014 dari Wikipedia Bahasa Inggeris, dan... bila saya dah simpan dan buka Laman Utama saya baru sedar yang rencana Banjir di Malaysia 2014 dah ada. Saya lambat 2 jam.

Jadi... uhh... {{Gabung}}?

(Selamat Tahun Baru, btw.) Syahir√2 (bs) 18:24, 31 Disember 2014 (UTC)

Pengundian Malaysiaboy sebagai penyelia[sunting sumber]

Sila hadirkan diri anda untuk mengundi Malaysiaboy sebagai penyelia. Laman undian di disini! MediaWiki message delivery (bincang) 17:29, 1 Januari 2015 (UTC)

Mengalihkan laman[sunting sumber]

Salam. Bolehkah jika saudara mengalihkan laman templat {{WP:GP dilindungi/Minggu 1 2015}} dan {{WP:GP dilindungi/Minggu 2 2015}} kepada laman {{WP:GP dilindungi/Minggu 52 2014}}? Ini disebabkan tiada pencalonan gambar dilakukan bagi minggu-minggu yang berikut. Sekian, terima kasih. 26 Ramadan (Bincang) 13:08, 2 Januari 2015 (UTC)

@26 Ramadan: Sudah! SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 13:37, 2 Januari 2015 (UTC)

Balas: Penyelia?[sunting sumber]

Salam. Sebenarnya jawatan penyelia pernah diusulkan kepada saya oleh pengguna Aplikasi dan saya menolaknya kerana saya memang tidak bersedia. Buat masa sekarang ini, saya masih kurang yakin kerana sibuk dengan hal belajar. Tetapi jika saudara ingin mencalonkan saya, saya tidak menolak. 26 Ramadan (Bincang) 13:42, 2 Januari 2015 (UTC)

Terima kasih![sunting sumber]

Mitarashi dango by denver935.jpg Sepinggan dango untuk anda!
投票ありがとう! Dapat atau tidak ketentuan Ilahi… --توفيق بينچڠ 13:33, 3 Januari 2015 (UTC)

Sekatan[sunting sumber]

Mohon sekat pengguna [ini] kerana vandalisme yang berterusan. Azim Melaka (bincang) 19:52, 9 Januari 2015 (UTC)

Tolong menyekatnya. Perang suntingan berterusan. Saya tiada kuasa menyekatnya. Anda sebagai penyelia mohon menyekatnya sebelum lebih teruk. Sekat alamat IP sekali.Azim Melaka (bincang) 19:56, 9 Januari 2015 (UTC)
@Ajeem95:Sudah!

Baiklah, terima kasih atas tindakan yang begitu pantas. WBM memang memerlukan penyelia yang begitu ramai dan berkualiti bagi menatasi kegiatan vandalisme. Azim Melaka (bincang) 20:03, 9 Januari 2015 (UTC)

Templat[sunting sumber]

SNN95, pengguna Malaysiaboy tidak termasuk dalam Templat:Penyelia WBM ke? - Muhd Aiman65 (bincang) 23:22, 9 Januari 2015 (UTC)

@Muhd Aiman65: Pentadbir dan birokrat masih belum mengubah status Malaysiaboy. Tetapi jika dibubuh pun tiada masalah. SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 04:08, 10 Januari 2015 (UTC)

Bls: Pengundian pengguna 26 Ramadan sebagai penyelia[sunting sumber]

Saya sudah mengundi Sdr. 26 Ramadan dan semoga boleh berjaya sebagai penyelia di ms.wp. Salam. Wagino 20100516 (bincang) 03:22, 10 Januari 2015 (UTC)

Umm...[sunting sumber]

Boleh tolong check-kan apa yang tak kena dengan baris 259 kod Lua dalam Modul:Citation/CS1? Saya ni taklah reti bab coding Lua ni. Syahir√2 (bs) 11:03, 10 Januari 2015 (UTC)

Salam. Saya pun mengalami masalah yang sama dan saya pun tak reti tentang pengekodan ini semua. 26 Ramadan (Bincang) 13:15, 10 Januari 2015 (UTC)
@SyahirSQRT2:&@26 Ramadan: Sudah dibalikkan oleh @Kurniasan:. Maafkan atas kesilapan saya... kemaskini yang saya buat masih belum boleh disesuaikan dalam wiki ini. --SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 15:17, 10 Januari 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Stewards/Elections 2015[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Stewards/Elections 2015 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti tinggi.


I apologize for the delay, but the 2015 Steward election banners are now available for translation. They consist of two banners with a few short phrases: If you have any questions or require any assistance, feel free to ask on Talk:Stewards/Elections 2015 or drop by #wikimedia-stewards-electionsconnect channel on the freenode IRC network.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 04:36, 11 Januari 2015 (UTC)

Mohon pemantauan[sunting sumber]

Mohon memantau sedikit pengguna Ab8 kerana hasil tindakannya boleh menganggu ketenteraman pengguna lain yang ingin menyumbang di Wikipedia bahasa Melayu terutamanya dalam kerja2 penciptaan rencana baru. Azim Melaka (bincang) 06:42, 12 Januari 2015 (UTC)

@Ajeem95: In sya Allah... saya akan sekat jika dia mengganggu ketenteraman. SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 10:06, 12 Januari 2015 (UTC)

Sekali lagi terima kasih![sunting sumber]

Terima kasih kerana menegur saya dalam kesilapan sebelum ini! Saya amat menghargainya, dan saya harap kita semua dapat bersama-sama membangun WBM untuk menjadi lebih maju! -- محمد حكيمي (bincang!) @ (sumbangan?) 01:43, 30 Januari 2015 (UTC)

@5662595lai: Sama-sama... Apa-apa hal berkaitan WBM, just give me a call! Happy smiley face.png SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 02:14, 30 Januari 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Highlights, December 2014[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Highlights, December 2014 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from December, covering Wikimedia Foundation activities, MediaWiki development work and other international Wikimedia news. Completed translations will be announced on Facebook, Twitter, project village pumps and (for some languages) mailing lists. If you have questions about the translation notifications system, ask them here. You can manage your subscription here

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 23:58, 31 Januari 2015 (UTC)

Translation request[sunting sumber]

Greetings. A while back you helped with translation for single-user login finalization. Could you take some time to review the two messages that will be sent of affected community members soon? The pages are here and here. Thank you for your time, happy editing to you. Keegan (WMF) (talk) 22:32, 3 Februari 2015 (UTC)

Terima kasih[sunting sumber]

Assalamualaikum. Terima kasih ini merujuk kepada sumbangan tuan dalam menulis Attack on Titan. Saya menulis kembali Toradora! yang telah lama dibiarkan tanpa suntingan dengan merujuk suntingan sumber daripada Attack on Titan yang ditulis oleh tuan. Ianya amat membantu dalam memperbaiki rencana yang ditulis oleh saya. Terima kasih sekali lagi :D --Ennamoon (bincang) 08:45, 16 Februari 2015 (UTC)

@Ennamoon: Haha! Sama-sama... apa-apa hal sila la bertanya. Sudah lama saya tidak berkomunikasi dengan pengguna yang minat anime dan manga di sini. :') SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 08:50, 16 Februari 2015 (UTC)

kalau tak ada sumber rujukan macam mana ya? Sebab saya senaraikan lagu2 tu dari kaset/CD yg saya beli sendiri. seperti di lama kumpulan Innuendo. – Komen tanpa tandatangan ini diberikan oleh Ennamoon

Sertakan sekali rujukan url yang berkaitan andai boleh dapat. Dapat satu pon dah cukup, pastu guna {{Cite AV media notes}} (lihat parameter yang digunakan di en:Template:Cite_AV_media_notes) untuk rujukan album yang awak beli tu. SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 11:38, 20 Februari 2015 (UTC)

Wikikamus[sunting sumber]

Wikipedia bukanlah seperti laman lain dimana hanya ada seorang pentadbir pada satu-satu masa. Jika anda ingin memohon, sila kemukakan permohonan anda. Saya hanya melawat Wikikamus untuk memeriksa laman yang perlu dihapuskan (melalui tag hapus). Jika saya lihat sudah ada pentadbir lain yang lebih aktif, saya mungkin akan bersara dari situ. Yosri (bincang) 11:13, 20 Februari 2015 (UTC)

@Yosri: Saya sudah kemukakan permohonan saya di sana dan juga di meta. Hanya menunggu masa dibalas sahaja lagi... :D SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 11:40, 20 Februari 2015 (UTC)
Bukankah anda perlu diundi oleh pengguna di sini? Yosri (bincang) 12:02, 20 Februari 2015 (UTC)
@Yosri: Steward kata dia hanya bagi 3 bulan status pentadbiran kerana tiada sokongan atau undian dilakukan di Wikikamus. :D Boleh la... Sebenarnya mengharapkan lebih lama atau selamanya! XD Saya juga memohon jika ada undian, akan dikekalkan terus status itu. Andai nak buat undian, penyunting di situ tidak ramai. Tak tahu sama ada steward terima atau tidak. Atau Yosri boleh kekalkan status pengguna kepada penyeia? SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 12:06, 20 Februari 2015 (UTC)
Anda perlu mencalonkan diri di Wikikamus untuk undian. Saya tidak boleh berbuat apa-apa kerana itu syarat wiki. Calunkan sahaja diri anda di sana. Yosri (bincang) 12:08, 20 Februari 2015 (UTC)

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Wokeh! SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 12:17, 20 Februari 2015 (UTC)

@Yosri: Boleh ke saya panggil pengguna di sini untuk mengundi saya di sana? <--Tamak haloba betul mamat ni! SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 12:35, 20 Februari 2015 (UTC)
Boleh.
next, sila jelaskan maksud ruang nama baru dalam soalan anda. Yosri (bincang) 15:40, 21 Februari 2015 (UTC)
@Yosri: Ruang nama baru tu bernama "Lampiran" SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 16:00, 21 Februari 2015 (UTC)

Pengundian SNN95 sebagai penyelia di Wikikamus[sunting sumber]

Saya tahu ini agak terkeluar dari konteks Wikipedia tetapi saya perlukan pertolongan anda untuk mengundi saya sebagai penyelia di Wikikamus. Walaupun saya disana sebagai penyelia, tetapi tidak kekal, hanya tiga bulan sahaja diberikan oleh meta. Untuk kekalkan status saya di sana, saya perlukan sokangan anda. Sila mengundi saya di sini. SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 10:47, 22 Februari 2015 (UTC)

Yep, memang lama dah tak meyunting...[sunting sumber]

Helo, yep memang lama dah tak edit wiki, sejak masuk IPG ni, sentiasa busy dengan presentation, program kemasyarakatan, Assignmen jee... Jarang online kat Facebook sebab xde ape2 kat Facebook... – Komen tanpa tandatangan ini diberikan oleh Mortarage6

Tapi mod untuk Anime & Manga dan game KanColle takkan hilang dengan mudah... Hahaha – Komen tanpa tandatangan ini diberikan oleh Mortarage6

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Highlights, January 2015[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Highlights, January 2015 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from January, covering Wikimedia Foundation activities, MediaWiki development work and other international Wikimedia news. Completed translations will be announced on Facebook, Twitter, project village pumps and (for some languages) mailing lists. If you have questions about the translation notifications system, ask them here. You can manage your subscription here

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 21:32, 28 Februari 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Oversight policy[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Oversight policy sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Oversight policy, an important global policy page, was recently migrated to the Translate extension system along with other updates to the page. You are invited to participate in the translation of this page and and a few other related pages.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 16:31, 7 Mac 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: User:Keegan (WMF)/Quicktranslate[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, User:Keegan (WMF)/Quicktranslate sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti tinggi. Tarikh tutup penterjemahan laman ini ialah 2015-03-19.

Hello, A very important sentence to the message that is being sent to users that may be renamed due to single-user login finalization has been added. Please take a moment to translate this one sentence, it's very important.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 02:21, 19 Mac 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: User:Keegan (WMF)/Rename confusion message[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, User:Keegan (WMF)/Rename confusion message sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti tinggi. Tarikh tutup penterjemahan laman ini ialah 2015-03-31.

During the messaging to 2.8 million accounts begin affected by SUL finalization, about 10,000 accounts across the wikis, mainly Commons, were incorrectly notified about their account needing to be renamed. This message is for those accounts, and it needs to be delivered as soon as possible.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 22:15, 27 Mac 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Highlights, February 2015[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Highlights, February 2015 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from last month, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on Facebook, Twitter, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 19:08, 28 Mac 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Single User Login finalisation announcement/Post-rename notice[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Single User Login finalisation announcement/Post-rename notice sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti tinggi. Tarikh tutup penterjemahan laman ini ialah 2015-04-12.

This is a short message for accounts that will be renamed next week as part of single-user login finalisation.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 22:36, 7 April 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Single User Login finalisation announcement[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Single User Login finalisation announcement sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti tinggi. Tarikh tutup penterjemahan laman ini ialah 2015-04-16.

Please check new and updated paragraphs, in particular make sure that the correct daye for the finalisation (15th April 2015 and following days) is mentioned, as in English source.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 19:27, 15 April 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti tinggi. Tarikh tutup penterjemahan laman ini ialah 2015-04-20.

As we draw very close to launching the call for candidates for the 2015 Wikimedia Foundation Elections I'd like to ask you to take some time to translate the main pages for each election as well as the first Banner. The linked page is for the Board election specific page but you an find all of them on this translation group and you can find the banner at this link. Please let us know on the Translation talk page if you have any issues.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 11:21, 17 April 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti tinggi. Tarikh tutup penterjemahan laman ini ialah 2015-04-20.

As we draw very close to launching the call for candidates for the 2015 Wikimedia Foundation Elections I'd like to ask you to take some time to translate the main pages for each election as well as the first Banner. The linked page is for the Board election specific page but you an find all of them on this translation group and you can find the banner at this link. Please let us know on the Translation talk page if you have any issues.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 11:52, 17 April 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Highlights, March 2015[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Highlights, March 2015 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from March, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 03:04, 4 Mei 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Highlights, April 2015[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Highlights, April 2015 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from April 2015, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 22:11, 13 Mei 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Highlights, May 2015[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Highlights, May 2015 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from May, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 19:11, 11 Jun 2015 (UTC)

Senarai kenderaan[sunting sumber]

Saya rasa anda tidak patut hapuskan senarai kenderaan. Lihat contoh https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Mercedes-Benz_vehicles Yosri (bincang) 19:52, 26 Jun 2015 (UTC)

@Yosri: Maaf jika saya tidak mengusulkan penghapusan terlebih dahulu. Saya sudah lihat seperti di WBInggeris, saya tidak tahu ianya wujud. Maafkan saya kerana tidak usul periksa terlebihb dahulu. Saya menganggap yang ditulis disini sangat biasa dan tidak menyatakan detail yang cukup. Maksud saya kenapa si penulis tidak mengikut sahaja seperti di WBInggeris? Saya tidak akan menghapuskan walaupun banyak pautan merah kerana susunan spt di WBInggeris. Sekali lagi maafkan atas tidakan saya yang melulu tu... Jika perlu saya akan menyahapuskan kesemua rencana tersebut. Saya akan perbetulkan ejaan tajuk yang diberi kemudian... SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 17:27, 6 Julai 2015 (UTC)
Anda tidak perlu meminta maaf, cuma di masa hadapan mungkin anda dapat periksa lebih lanjut sekiranya kandungan rencana tersebut kelihatan berguna / agak berguna. Sekiranya dihapuskan segera, mungkin akan mematahkan semangat penyunting untuk terus membuat sumbangan lanjut. Yosri (bincang) 18:31, 6 Julai 2015 (UTC)
@Yosri:: Baiklah! SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 22:15, 14 Julai 2015 (UTC)

Suggestion[sunting sumber]

Hi. I have a improvement for this page. I suggest to add a button to edit the first page. Like in English Wikipedia.

Please, change this code

<small>([[Khas:WhatLinksHere/$3|pautan]]<span id="specialDeleteLink" class="sysop-show" style="display: none;"> | [{{fullurl:$3|action=delete}} hapus]</span>)</small>

by this

<small>([[Khas:WhatLinksHere/$3|pautan]] | [{{fullurl:$3|action=edit}} sunting]<span id="specialDeleteLink" class="sysop-show" style="display: none;"> | [{{fullurl:$3|action=delete}} hapus]</span>)</small>

--Vivaelcelta (bincang) 07:52, 27 September 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Highlights, October 2015[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Highlights, October 2015 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from October, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 00:18, 13 November 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikipedia 15/Knowledge is joy[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikipedia 15/Knowledge is joy sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



For Wikipedia 15, we'd like these three words translated into as many languages as possible!! Thank you all!!

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 00:34, 20 November 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Grants:APG/FDC portal/FDC recommendations/2015-2016 round1[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Grants:APG/FDC portal/FDC recommendations/2015-2016 round1 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti sederhana.


Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 01:16, 24 November 2015 (UTC)

Re: Gambar yang sudah diterjemah[sunting sumber]

Nanti sekejap... ada kesilapan sedikit pada gambar tersebut. Lorong paling kanan (sebelah pembahagi jalan) itu sepatutnya merupakan lorong laju a.k.a. lorong memotong dan bukannya lorong perlahan. Lorong paling kiri (sebelah bahu jalan keras) itulah yang sepatutnya menjadi lorong perlahan. Apa pun, terima kasih banyak-banyak kerana bersusah-payah menterjemah gambar tersebut. - Hezery99 (bincang) 14:44, 7 Disember 2015 (UTC)

Sama-sama. Terima kasih juga kerana menterjemah gambar tersebut. Saya sudah pun menukar gambar tersebut di rencana Lebuh raya capaian terkawal. Hezery99 (bincang) 03:20, 8 Disember 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Highlights, November 2015[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Highlights, November 2015 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from November, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 20:23, 11 Disember 2015 (UTC)

Google Translate[sunting sumber]

Kalaupun anda malas menterjemah dan guna Google Translate, tolonglah rajinkan diri sedikit baca semula apa yang anda buat lalu betulkan ayat yang salah. Tidak perlu cipta rencana panjang sekali gus. Buat sedikit demi sedikit. Lebih baik untuk kedalaman wiki ini dan kualiti rencana yang anda buat juga jadi lebih bagus. Anda penyelia, berilah contoh yang baik kepada pengguna lain. --Kurnia [ bual ] 00:41, 13 Disember 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Requests for comment/Password policy for users with certain advanced permissions/massmessage[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Requests for comment/Password policy for users with certain advanced permissions/massmessage sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 11:43, 13 Disember 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: 2015 Community Wishlist Survey[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, 2015 Community Wishlist Survey sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti tinggi.


Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 13:05, 21 Disember 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Blog/Drafts/Android app is a Google Play Best App of 2015[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Blog/Drafts/Android app is a Google Play Best App of 2015 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Google has named the Wikipedia Android app a "Best App of 2015," featuring the app in the Google Play Stores of Russia, India, Mexico, Japan, and Indonesia. We have published a blog post about this accomplishment and would appreciate help with translations. Thank you in advance for any help you can provide! Either way, let's celebrate. :-)

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 21:41, 21 Disember 2015 (UTC)

Suggestion[sunting sumber]

Hi. I have a improvement for this page. I suggest to add a button to edit the first page. Like in English Wikipedia.

Please, change the code by this



<div class="plainlinks">
{{tick}} Laman "'''[{{fullurl:$3|redirect=no}} $3]'''" <small>([{{fullurl:$4|action=edit}} sunting] | [[Khas:WhatLinksHere/$3|pautan]]<span id="specialDeleteLink" class="sysop-show" style="display: none;"> | [{{fullurl:$3|action=delete}} hapus]</span>)</small> telah dipindahkan ke "'''[{{fullurl:$4}} $4]'''" <small>([{{fullurl:$4|action=edit}} sunting] | [{{fullurl:$4|action=history}} sejarah] | [[Khas:WhatLinksHere/$4|pautan]] | [{{fullurl:Khas:Movepage|wpOldTitle={{urlencode:$4}}&wpNewTitle={{urlencode:$3}}&wpReason=revert&wpMovetalk=1}} undur] | [[Khas:Log/move|log]])</small>
{{fmbox
|type=system
|image=[[Fail:Ambox warning orange.svg|35px|alt=|link=]]
|text=
Tolong '''kemas''' selepas memindahkan laman:
* Periksa sama ada terdapat sebarang [[Wikipedia:Kegunaan wajar|imej tidak bebas]] di laman ini, dan kemas kini [[Wikipedia:Garis panduan rasional kegunaan wajar| rasional kegunaan wajar]] untuk memaut ke tajuk baru.
* Periksa sekiranya kategori laman itu memiliki [[WP:SORTKEY|kunci isih]], dan kemas kininya sebagaimana perlu.
<span id="specialDeleteTarget" style="display: none;">$3</span>
* '''[{{fullurl:Khas:WhatLinksHere/$3|hidelinks=1&hidetrans=1}} Periksa pautan ke sini]''' bagi melihat sama ada pemindahan ini mencipta sebarang [[Wikipedia:Lencongan berganda|lencongan berganda]], dan perbaiki yang paling serius. [[Wikipedia:Bot|Bot]] boleh memperbaiki yang lain kemudian. Anda boleh menggunakan teks berikut untuk mengganti lencongan lama:
*: <tt>#LENCONG [[$4]]</tt><!--
-->{{#if:{{ns has subpages}}| 
* Sila tinjau senarai '''[[Khas:Prefixindex/{{FULLROOTPAGENAME|$3}}|sublaman]]''' dan '''[[Khas:Prefixindex/{{TALKPAGENAME:{{FULLROOTPAGENAME|$3}}}}|sublaman perbincangan]]''' dan pertimbangkan memindahkannya juga.
}}{{#ifexist: Templat:Editnotices/Page/$3| 
* Laman ini memiliki [[Wikipedia:Notis suntingan|notis suntingan]] di [[Templat:Editnotices/Page/$3]]. Tolong '''[{{fullurl:Khas:Movepage|wpOldTitle={{urlencode:Templat:Editnotices/Page/$3}}&wpNewTitle={{urlencode:Templat:Editnotices/Page/$4}}&wpReason=pindahkan+notis+suntingan+laman+yang+dipindahkan&wpMovetalk=1&wpLeaveRedirect=0}} pindahkannya]''' ke [[Templat:Editnotices/Page/$4]]. }}{{#ifeq:{{NAMESPACE:$3}}|{{ns:0}}|
* Jika anda menukar "[{{fullurl:$3|redirect=no}} $3]" menjadi [[Wikipedia: Nyahkekaburan|laman nyahkekaburan]], sila '''[//toolserver.org/~dpl/dab_fix_list.php?title={{urlencode:$3}} nyahtaksa pautan]''' daripada laman lain yang menunjuk kepadanya. }}
}}
</div>


Vivaelcelta (bincang) 17:02, 27 Disember 2015 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Template:StrategyButton2016/editintro/Communities[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Template:StrategyButton2016/editintro/Communities sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti tinggi. Tarikh tutup penterjemahan laman ini ialah 2016-01-18.

- This is the part of a series of community consultation pages. The WMF Community Advocacy team has put together a list at https://meta.wikimedia.org/wiki/2016_Strategy/Translations. We're hoping to launch the consultation on January 18th. Realizing getting all translations in place before the launch of the consultation may not be possible (and that people will likely help with translations after the launch), I'd be really grateful for any assistance especially that you can give in translating the templates at that Meta page link, like this one. It'll probably be harder for casual translators to help out with those!

- Text should be stable at this point. I've just made what I hope will be the last modification to those pages!

- Thank you for all you do, and I hope you will not only assist in translation (if you are able) but also take part in the consultation. Your input will be very welcome.

- Questions or concerns? Please let me know at mdennis@wikimedia.org. Thanks! Maggie


Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 02:05, 12 Januari 2016 (UTC)

can you write this article in your language?[sunting sumber]

Wish the best for you ... Could you please write a article in your languge, based on "Laki_dialect" or "زبان لکی"??? """"Please. Article about Laki_dialectis . If you do that, please put interwiki link into English version. """ --Hosseinblue (bincang) 10:36, 12 Januari 2016 (UTC) (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Highlights, December 2015[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Highlights, December 2015 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from December, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 22:50, 25 Januari 2016 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Admin activity review/Notice to communities[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Admin activity review/Notice to communities sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti tinggi.


* The 2015 admin activity review process is starting. We need your cooperation to translate missing message, but also to proofread and correct already existing messages. Understanding of messages that we're going to be sent in the next weeks are very important. Thank you very much for your help.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 15:58, 8 Februari 2016 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Admin activity review/Notice to inactive right holders[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Admin activity review/Notice to inactive right holders sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti tinggi.


The 2015 admin activity review process is starting. We need your cooperation to translate missing message, but also to proofread and correct already existing messages. Understanding of messages that are going to be sent in the next weeks are very important. Thank you very much for your help.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 16:01, 8 Februari 2016 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Highlights, January 2016[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Highlights, January 2016 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from January, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 19:46, 22 Februari 2016 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: User:CKoerner (WMF)/Work/Completion Suggester inital rollout[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, User:CKoerner (WMF)/Work/Completion Suggester inital rollout sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti rendah. Tarikh tutup penterjemahan laman ini ialah 2016-03-07.

If you have time this weekend, please help translate this page to inform communities about improvement to search.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 19:56, 4 Mac 2016 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikipedia[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikipedia sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 02:15, 12 Mac 2016 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Highlights, February 2016[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Highlights, February 2016 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from February, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 19:21, 18 Mac 2016 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Tech/Server switch 2016[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Tech/Server switch 2016 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti tinggi. Tarikh tutup penterjemahan laman ini ialah 2016-04-07.

Please help translate this message about planned maintenance for the servers. Editors and other contributors will not be able to save their changes or upload images for about 30 minutes on both Tuesday, 19 April and Thursday, 21 April. This will affect ALL the WMF wikis, not just Wikipedia. I will send this message to hundreds of wikis before this event, and I hope that your languages will be included.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 18:34, 23 Mac 2016 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Interface editors[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Interface editors sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 12:45, 29 Mac 2016 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Highlights, March 2016[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Highlights, March 2016 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from March, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 19:20, 13 April 2016 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Wikimedia Highlights, April 2016[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Wikimedia Highlights, April 2016 sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from April, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 20:45, 17 Mei 2016 (UTC)

Pemberitahuan penterjemahan: Grants:IdeaLab/Inspire/CentralNotice[sunting sumber]

SNN95,

Anda sedang menerima pemberitahuan ini kerana anda mendaftar diri sebagai penterjemah ke bahasa Bahasa Melayu di Meta.

Satu halaman baru, Grants:IdeaLab/Inspire/CentralNotice sedia untuk diterjemahkan. Sila terjemahkannya:

Laman ini diberi prioriti tinggi. Tarikh tutup penterjemahan laman ini ialah 2016-06-12.

Hi translators, this is a Central Notice inviting idea creators and reviewers to participate in the Inspire Campaign. Our theme for this campaign is on addressing harassment, and it is important we be able to reach as many communities as possible, as this is a general issue affecting contributors in many projects. I would also appreciate your help translating some of the other page content related to the campaign, which I've organized here: In particular, the FAQ, main page, and Mass message should take priority. Please contact me on my talk page if you have any questions or comments. Thank you again for your hard work and dedication. I JethroBT (WMF) (talk)

Pertolongan anda amat dihargai. Para penterjemah seperti anda membantu Meta berfungsi sebagai komuniti berbilang bahasa yang sejati.

Terima kasih!

Penyelaras penterjemahan Meta‎, 04:06, 30 Mei 2016 (UTC)

Translate discussion[sunting sumber]

Hello, can you please translate this proposal to make this wiki more effective? Thanks, Nemo bis (bincang) 09:46, 18 Jun 2016 (UTC)