Perbincangan pengguna:Thekatyusha

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search


Face-smile.svgSelamat datang ke Wikipedia, Thekatyusha!

Terima kasih kerana menyertai Wikipedia bahasa Melayu, kini terdapat seramai 265,632 pengguna berdaftar!
Selamat sejahtera. Selamat datang ke Wikipedia dan terima kasih atas sumbangan anda! Saya Thekatyusha, salah seorang penyunting di sini dan saya berharap anda sudi untuk membantu laman ini.
Beberapa panduan yang mungkin berguna untuk anda:
Face-smile.svg   Pengenalan kepada Wikipedia
BluePillar.svg   Lima tonggak Wikipedia
Crystal Clear app ktip.svg   Tutorial suntingan
Crystal package utilities.png   Bagaimana menyunting halaman
Crystal Clear app kedit.png   Manual gaya penulisan
LetterW.svg   Asas-asas Kod Wiki
Cscr-featured.svg   Bagaimana mencipta artikel
Crystal khelpcenter.png   Laman bantuan
Octagon-warning.svg   Apa yang Wikipedia bukan
Sesetengah perkara yang digalakkan dan dilarang:
UncialB-01.png   Digalakkan berani dalam mengemaskini laman
Face-angel.svg   Digalakkan beranggapan niat baik
Face-tongue.svg   Digalakkan mengamalkan prinsip kesopanan
Symbol neutral vote.svg   Digalakkan mengamalkan pandangan berkecuali
Ambox warning blue.svg   Jangan melaku musnah
Stop hand.svg   Jangan sampai disekat
Jika anda memerlukan bantuan, anda boleh:
Nuvola apps filetypes.svg   Meja bantuan
atau:
Presa de decissions.png   Bertanya soalan kepada penyelia
Terdapat beberapa cara untuk menyumbang kepada Wikipedia. Antaranya seperti:
Fée.svg WikiWitch Black.png   Menjadi seorang WikiPari dan WikiSihir
Crystal package settings.png   Membantu menyumbang pada artikel
           
Vista-advancedsettings.png   Melaksanakan tugas-tugas penyelenggaraan
Curly Brackets.svg   Membantu mencipta templat baru
WikiProject Council.svg   Membantu dalam projek yang tersedia di WikiProjek

Sentiasa ingat untuk menandatangani pesanan anda pada laman perbincangan dengan meletakkan ~~~~ (empat kali tanda gelombang) atau klik butang Tandatangan dan cap waktu pada laman penyuntingan.

Semoga anda menikmati kunjungan di Wikipedia bahasa Melayu. Selamat menyumbang!

Do not understand Malay? Visit our embassy now.
Ikhlas daripada saya, Thekatyusha


Selamat Hari Raya Aidil Adha[sunting sumber]

Saya pun tak pasti awak Islam ke tak tapi tak kisahlah.Mohon Maaf Dipinta Dari Saya,Putera Luqman Tunku Andre. Enjoy Raya. Cheers.Putera Luqman Tunku Andre| Nak Kritik, Klik Sini 11:57, 19 Disember 2007 (UTC)

Sahabat Nabi[sunting sumber]

Sama-sama. ...Aurora... 15:00, 21 Januari 2008 (UTC)

Sumbangan anda[sunting sumber]

Saya ingin mengucapkan tahniah di atas sumbangan anda dalam sejarah Islam di Wikipedia. Semoga anda sudi berkekalan dengan Wikipedia bahasa Melayu buat masa yang lama. Yosri 10:59, 30 Januari 2008 (UTC)

Penyelia[sunting sumber]

Maaf. Permohonan anda tidak dapat diterima buat masa ini. Berikutan anda masih belum menepati syarat sebagai seorang penyelia. Anda harus berdaftar minimum 3 bulan dan memiliki minimum 500 suntingan dan ke atas. Walau bagaimanapun, setelah anda memenuhi syarat-syarat berikut. Anda sudah berkelayakan untuk dilantik sebagai penyelia. Lihat statistik ini → [1] dari semasa ke semasa dan juga baca Wikipedia:Penyelia/Polisi#Sysop. Cubaan anda amat saya hargai. Sekian. — Didie (bincang) 06:13, 10 Februari 2008 (UTC)

Selamat. Kini anda sudah berkelayakan dilantik menjadi penyelia di Wikipedia bahasa Melayu. Anda sekarang telahpun memenuhi syarat sebagai penyelia yang terdapat pada Wikipedia:Penyelia/Polisi iaitu anda telahpun mempunyai lebih 500 suntingan dan sudah berdaftar selama 3 bulan. Adakah anda sudi menerima tawaran menjadi penyelia kali ini? — Didie (bincang) 07:51, 22 Mac 2008 (UTC)

Kotak maklumat[sunting sumber]

Nak tambah kotak maklumat (infobox) tidaklah susah sangat. Lihat Templat:Infobox Military Conflict. Cuma salin sintaksis yg ada dalam kotak tu kepada rencana yg dikehendaki dan isikan yg mana patut. Contohnya ada di Peperangan Islam-Rom Byzantine seperti yg anda sebutkan. Saya akan cuba tolong setakat yg mampu. ...Aurora... 15:22, 12 Februari 2008 (UTC)

Penyelia[sunting sumber]

Berikutan penerimaan anda menerima tawaran sebagai penyelia melalui e-mel, satu laman khas mengenai perlantikan anda diwujudkan iaitu Wikipedia:Penyelia/Pengundian/Thekatyusha sebagai penyelia 18 April 2008. Selamat berjaya. — Didie (bincang) 02:47, 18 April 2008 (UTC)

Perlantikan penyelia anda[sunting sumber]

Maaf! Anda tidak dapat dilantik sebagai penyelia buat masa ini. Anda hanya memperoleh 5 sokongan daripada 13 pengundi pada laman pengundian anda. Jumlah peratusan sokongan anda tidak mencapai 70% dan ke atas seperti yang ditetapkan dalam polisi pentadbiran Wikipedia. Anda hanya memperoleh 38.5% selepas laman pengundian anda ditutup. Meskipun kali ini anda tidak berjaya, namun anda masih boleh mencuba lagi nanti. Teruskan menyumbang. Sekian. — Didie (bincang) 15:09, 2 Mei 2008 (UTC)

Pindaan keputusan[sunting sumber]

Terdapat pindaan keputusan pengundian saudara berikutan terdapat 2 undian pengguna boneka yang tidak sah. Pindaan tersebut memperlihatkan anda memperoleh 4 sokongan daripada 11 pengundi pada laman pengundian anda. Perolehan jumlah peratusan sokongan anda ialah 36.36% selepas kiraan kali kedua. Walau bagaimanapun, ia masih tidak mencapai 70% dan ke atas seperti yang ditetapkan dalam polisi pentadbiran Wikipedia. Semoga anda masih menyumbang di Wikipedia ini dan anda boleh mencuba lagi nanti. Sekian. — Didie (bincang) 08:07, 20 Julai 2008 (UTC)

Penyelia[sunting sumber]

Salam, saya harap anda dapat membantu Algazel sebagai penyelia kerana beliau banyak membantu mengemaskini rencana dan projek yang berkaitan WBM. Sokongan anda amat dihargai.--Aplikasi (bincang) 12:50, 11 Januari 2013 (UTC)

Maaf Tn. Penyelia. Sekadar bertanya, bantuan bagaimanakah yang diperlukan oleh Algazel? Pengetahuan dan bidang saya terhad, tidak seluas mana seperti yang pihak Tuan Penyelia sangkakan memandangkan saya hanya menterjemah sahaja.