Senarai Destinasi Syarikat Penerbangan S7

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Pergi ke navigasi Pergi ke carian

Syarikat Penerbangan S7 Airlines mengendalikan perkhidmatan tetap berikut:

Armada Pesawat Syarikat Penerbangan S7 Airlines[sunting | sunting sumber]

sebuah Pesawat milik Syarikat Penerbangan S7 Airlines dengan siri Airbus A320neo dicat dengan livery syarikat penerbangan (kaji semula)
sebuah Pesawat milik Syarikat Penerbangan Globus Airlines-mengoperasikan S7 Airlines Boeing 737-800 dicaat dengan Livery Oneworld

Peta Destinasi Syarikat Penerbangan S7 (S7)[sunting | sunting sumber]

Negara destinasi Syarikat Penerbangan S7 Airlines

  Rusia
  Destinasi S7

Senarai Destinasi[sunting | sunting sumber]

Negara Bandar Lapangan Terbang Nota Rujukan
Armenia Armenia Gyumri Lapangan Terbang Shirak Dihentikan
Yerevan Lapangan Terbang Zvartnots [1]
Austria Austria Innsbruck Lapangan Terbang Innsbruck Penerbangan Musiman [2][3][4]
Salzburg Lapangan Terbang Salzburg Penerbangan Musiman [5][6][7]
Vienna Lapangan Terbang Antarabangsa Vienna Dihentikan [8]
Azerbaijan Azerbaijan Baku Lapangan Terbang Heydar Aliyev [9]
Belarus Belarus Gomel Lapangan Terbang Gomel Dihentikan [10]
Minsk Lapangan Terbang Minsk-2 Dihentikan [11]
Bulgaria Bulgaria Burgas Lapangan Terbang Burgas Penerbangan Musiman [12]
Plovdiv Lapangan Terbang Plovdiv Penerbangan Musiman [13]
Varna Lapangan Terbang Varna [14]
Republik Rakyat China Republik Rakyat China Beijing Lapangan Terbang Antarabangsa Ibu Kota Beijing Dihentikan [15]
Lapangan Terbang Antarabangsa Beijing Daxing [16][17]
Guangzhou Lapangan Terbang Baiyun [18][19][20]
Sanya Lapangan Terbang Antarabangsa Phoenix [21]
Shanghai Lapangan Terbang Antarabangsa Pudong Shanghai [22]
Ürümqi Lapangan Terbang Diwopu [23][24][25]
Croatia Croatia Dubrovnik Lapangan Terbang Cilipi Dihentikan
Pula Lapangan Terbang Pula Penerbangan Musiman [26][27]
Split Lapangan Terbang Kastela Dihentikan
Zadar Lapangan Terbang Zemunik Dihentikan
Cyprus Cyprus Larnaca Lapangan Terbang Antarabangsa Larnaca [28][29]
Paphos Lapangan Terbang Antarabangsa Pafos [30]
Republik Czech Czechia Prague Lapangan Terbang Ruzyne [31]
Denmark Denmark Copenhagen Lapangan Terbang Kastrup Dihentikan [32][33]
Mesir Mesir Hurghada Lapangan Terbang Antarabangsa Hurghada Dihentikan
Marsa Alam Lapangan Terbang Antarabangsa Marsa Alam Dihentikan
Sharm el-Sheikh Lapangan Terbang Antarabangsa Sharm el-Sheikh Dihentikan
Finland Finland Helsinki Lapangan Terbang Vantaa Dihentikan [34][35]
Perancis Perancis Chambéry Lapangan Terbang Aix-les-Bains Penerbangan Musiman [36]
Lyon Lapangan Terbang Saint Exupery Dihentikan
Nice Lapangan Terbang Nice/Cote d'Azur Penerbangan Musiman [37][38]
Paris Lapangan Terbang Orly
Georgia (negara) Georgia Batumi Lapangan Terbang Antarabangsa Batumi Dihentikan [39]
Kutaisi Lapangan Terbang Kopitnari Dihentikan [40]
Tbilisi Lapangan Terbang Lochini Dihentikan [41][42][43]
Jerman Jerman Berlin Lapangan Terbang Antarabangsa Berlin Brandenburg [44][45]
Lapangan Terbang Tegel Lapangan Terbang Ditutup [46][47]
Düsseldorf Lapangan Terbang Antarabangsa Düsseldorf [48]
Frankfurt Lapangan Terbang Frankfurt Penerbangan Musiman [49][50][51]
Munich Lapangan Terbang Antarabangsa Munich [52]
Yunani Yunani Athens Lapangan Terbang Antarabangsa Eleftherios Venizelos Dihentikan [53][54]
Heraklion Lapangan Terbang Nikos Kazantzakis Penerbangan Musiman [55][56]
Kos Lapangan Terbang Ippokratis Dihentikan [57][58]
Rhodes Lapangan Terbang Diagoras Penerbangan Musiman [59]
Republik Rakyat ChinaHong Kong Hong Kong Hong Kong Lapangan Terbang Antarabangsa Hong Kong [60]
Iceland Iceland Reykjavík Lapangan Terbang Keflavik Penerbangan Musiman [61][62]
Iran Iran Tehran Lapangan Terbang Antarabangsa Imam Khomaini Dihentikan [63]
Republik Ireland Ireland Dublin Lapangan Terbang Antarabangsa Dublin Dihentikan
Itali Itali Bari Lapangan Terbang Palese Macchie Penerbangan Musiman [64]
Bergamo Lapangan Terbang Orio Al Serio Dihentikan
Cagliari Lapangan Terbang Elmas Mil Dihentikan [65][66]
Catania Lapangan Terbang Fontanarossa Penerbangan Musiman [67]
Genoa Lapangan Terbang Sestri Dihentikan [68]
Milan Lapangan Terbang Antarabangsa Malpensa Dihentikan [69]
Naples Lapangan Terbang Capodichino Dihentikan [70]
Olbia Lapangan Terbang Costa Smeralda Penerbangan Musiman [71]
Pisa Lapangan Terbang San Giusto [72][73][74][75]
Rom Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo da Vinci-Fiumicino Dihentikan [76]
Turin Lapangan Terbang Caselle Penerbangan Musiman [77][78]
Verona Lapangan Terbang Villafranca [79]
Jepun Jepun Osaka Lapangan Terbang Antarabangsa Kansai Dihentikan [80]
Tokyo Lapangan Terbang Haneda [81]
Lapangan Terbang Antarabangsa Narita [82][83][84][85]
Kazakhstan Kazakhstan Almaty Lapangan Terbang Almaty [86][87]
Karaganda Lapangan Terbang Karaganda [88]
Kokshetau Lapangan Terbang Kokshetau, UA0B [89]
Nursultan Lapangan Terbang Astana [90][91][92][93]
Oral Lapangan Terbang Uralsk [94][95]
Oskemen Lapangan Terbang Ust Kamenogorsk, UASK [96]
Pavlodar Lapangan Terbang Pavlodar [97]
Semey Lapangan Terbang Semipalatinsk Penerbangan Musiman [98][99]
Shymkent Lapangan Terbang Shymkent Dihentikan [100]
Taraz Lapangan Terbang Aulie-Ata Dihentikan [101]
Kyrgyzstan Kyrgyzstan Bishkek Lapangan Terbang Antarabangsa Manas [102]
Osh Lapangan Terbang Osh [103]
Tamchy Lapangan Terbang Antarabangsa Ysykkul Dihentikan [104]
Moldova Moldova Chișinău Lapangan Terbang Antarabangsa Chisinau Dihentikan
Montenegro Montenegro Tivat Lapangan Terbang Tivat [105]
Rusia Rusia Abakan Lapangan Terbang Abakan [106][107]
Anadyr, Rusia Lapangan Terbang Ugolny [108]
Anapa Lapangan Terbang Vityazevo [109]
Astrakhan Lapangan Terbang Narimanovo [110]
Barnaul Lapangan Terbang Barnaul [111]
Belgorod Lapangan Terbang Belgorod [112][113][114]
Beloyarsk Lapangan Terbang Beloyarsk [115]
Blagoveshchensk Lapangan Terbang Ignatyevo [116][117]
Bratsk Lapangan Terbang Bratsk [118]
Briansk Lapangan Terbang Bryansk Dihentikan
Chelyabinsk Lapangan Terbang Balandino [119]
Chita Lapangan Terbang Kadala [120]
Gelendzhik Lapangan Terbang Gelendzhik [121]
Gorno-Altaysk Lapangan Terbang Gorno-Altaysk [122][123]
Irkutsk Lapangan Terbang Irkutsk Bandar Tumpuan Syarikat Penerbangan S7 [124]
Kazan Lapangan Terbang Kazan [125]
Kaliningrad Lapangan Terbang Khrabrovo [126]
Kaluga Lapangan Terbang Grabtsevo [127]
Kemerovo Lapangan Terbang Kemerovo [128][129]
Khabarovsk Lapangan Terbang Novy Bandar Tumpuan Syarikat Penerbangan S7 [130]
Khanty-Mansiysk Lapangan Terbang Khanty-Mansiysk [131]
Kirovsk Lapangan Terbang Kirovsk–Apatity [132]
Kogalym Lapangan Terbang Kogalym [133]
Krasnodar Lapangan Terbang Pashkovskiy [134]
Krasnoyarsk Lapangan Terbang Yemelyanovo [135]
Komsomolsk-on-Amur Lapangan Terbang Khurba [136][137]
Lipetsk Lapangan Terbang Lipetsk [138][139]
Magadan Lapangan Terbang Sokol [140]
Magnitogorsk Lapangan Terbang Magnitogorsk [141][142]
Mineralnye Vody Lapangan Terbang Mineralnye Vody [143]
Mirny Lapangan Terbang Mirny [144][145][146]
Moscow Lapangan Terbang Domodedovo Hab utama Syarikat Penerbangan S7 [147]
Lapangan Terbang Sheremetyevo Dihentikan
Lapangan Terbang Vnukovo Dihentikan
Murmansk Lapangan Terbang Murmansk [148][149]
Nadym Lapangan Terbang Nadym South [150][151]
Neryungri Lapangan Terbang Chulman [152][153][154]
Nizhnekamsk / Naberezhnye Chelny Lapangan Terbang Begishevo [155][156]
Nizhnevartovsk Lapangan Terbang Nizhnevartovsk [157]
Nizhny Novgorod Lapangan Terbang Strigino [158]
Norilsk Lapangan Terbang Alykel [159]
Novokuznetsk Lapangan Terbang Prokopyevsk Southeast [160]
Novosibirsk Lapangan Terbang Tolmachevo Hab utama Syarikat Penerbangan S7 [161]
Novy Urengoy Lapangan Terbang Novy Urengoy [162]
Noyabrsk Lapangan Terbang Noyabrsk [163]
Omsk Lapangan Terbang Omsk Tsentralny [164][165]
Orenburg Lapangan Terbang Orenburg Dihentikan
Penza Lapangan Terbang Penza [166]
Perm Lapangan Terbang Bolshoye Savino [167]
Petropavlovsk-Kamchatsky Lapangan Terbang Yelizovo [168]
Petrozavodsk Lapangan Terbang Besovets Dihentikan [169]
Rostov-on-Don Lapangan Terbang Platov [170]
Lapangan Terbang Rostov-on-Don Dihentikan [171]
Saint Petersburg Lapangan Terbang Pulkovo Bandar Tumpuan Syarikat Penerbangan S7 [172][173]
Salekhard Lapangan Terbang Salekhard Dihentikan
Samara Lapangan Terbang Kurumoch [174]
Saransk Lapangan Terbang Saransk Dihentikan
Saratov Lapangan Terbang Saratov Gagarin [175]
Lapangan Terbang Tsentralny Dihentikan
Sochi Lapangan Terbang Sochi [176]
Stavropol Lapangan Terbang Shpakovskoye [177]
Surgut Lapangan Terbang Surgut [178][179][180][181]
Talakan Lapangan Terbang Talakan [182][183][184][185]
Tomsk Lapangan Terbang Begishevo [186]
Tyumen Lapangan Terbang Roshchino [187][188]
Ufa Lapangan Terbang Ufa [189]
Ulan-Ude Lapangan Terbang Mukhino [190]
Ulyanovsk Lapangan Terbang Ulyanovsk Baratayevka [191]
Vladikavkaz Lapangan Terbang Beslan [192]
Vladivostok Lapangan Terbang Antarabangsa Vladivostok Bandar Tumpuan Syarikat Penerbangan S7 [193]
Volgograd Lapangan Terbang Gumrak [194]
Voronezh Lapangan Terbang Chertovitskoye [195]
Yakutsk Lapangan Terbang Yakutsk [196]
Yaroslavl Lapangan Terbang Tunoshna [197]
Yekaterinburg Lapangan Terbang Koltsovo [198]
Yuzhno-Sakhalinsk Lapangan Terbang Khomutovo [199]
Rusia Rusia / Ukraine Ukraine[Note 1] Simferopol Lapangan Terbang Simferopol' [200]
Korea Selatan Korea Selatan Seoul Lapangan Terbang Antarabangsa Incheon [201]
Sepanyol Sepanyol Alicante Lapangan Terbang Alicante [202]
Barcelona Lapangan Terbang El Prat [203][204]
Ibiza Lapangan Terbang Ibiza Dihentikan [205]
Madrid Lapangan Terbang Barajas Dihentikan
Málaga Lapangan Terbang Malaga Dihentikan [206][207]
Palma de Mallorca Lapangan Terbang Palma De Mallorca Penerbangan Musiman [208]
Tenerife Lapangan Terbang Reina Sofia [209]
Valencia Lapangan Terbang Manises Dihentikan [210]
Sweden Sweden Stockholm Lapangan Terbang Arlanda Dihentikan [211]
Switzerland Switzerland Geneva Lapangan Terbang Geneva [212]
Taiwan Taiwan Taipei Lapangan Terbang Antarabangsa Chiang Kai Shek Dihentikan [213]
Tajikistan Tajikistan Dushanbe Lapangan Terbang Dushanbe [214]
Khujand Lapangan Terbang Khudzhand [215]
Kulob Lapangan Terbang Kulyab Dihentikan
Thailand Negara Thai Bangkok Lapangan Terbang Suvarnabhumi [216]
Pattaya Lapangan Terbang Antarabangsa U-Taphao Dihentikan
Phuket Lapangan Terbang Antarabangsa Phuket Penerbangan Musiman [217][218][219]
Turki Turki Antalya Lapangan Terbang Antalya [220][221]
Dalaman Lapangan Terbang Dalaman Dihentikan [222]
Turkmenistan Turkmenistan Ashgabat Lapangan Terbang Ashgabat [223]
Daşoguz Lapangan Terbang Dashoguz
Ukraine Ukraine Kyiv Lapangan Terbang Boryspil' Dihentikan
Odessa Lapangan Terbang Odesa Dihentikan
Emiriah Arab Bersatu Emiriah Arab Bersatu Dubai Lapangan Terbang Antarabangsa Dubai [224]
Uzbekistan Uzbekistan Bukhara Lapangan Terbang Bukhara [225][226][227]
Fergana Lapangan Terbang Fergana, UT1S [228]
Namangan Lapangan Terbang Namangan [229][230][231][232]
Samarkand Lapangan Terbang Samarkand [233][234]
Tashkent Lapangan Terbang Yuzhny [235][236]
Urgench Lapangan Terbang Urgench [237]
Vietnam Vietnam Bandaraya Ho Chi Minh Lapangan Terbang Antarabangsa Tan Son Nhat Dihentikan [238]
Nha Trang Lapangan Terbang Antarabangsa Cam Ranh [239][240][241][242][243]

Nota[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Dipertikaikan.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ name="Route Map"
  2. ^ name="Route Map"
  3. ^ name=S17toOS
  4. ^ Liu, Jim (2 May 2017). "S7 Airlines adds new Austrian link from St. Petersburg in W17". Routesonline. Dicapai pada 2 May 2017.
  5. ^ name="Route Map"
  6. ^ L, J (16 July 2015). "S7 Airlines Adds Seasonal Moscow – Salzburg Service from late-Dec 2015". Airline Route. Dicapai pada 16 July 2015.
  7. ^ name=S17toOS
  8. ^ "S7 Airlines kehrt (wieder mal) nach Wien zurück". Austrian Wings (dalam bahasa Jerman). 7 February 2019. Dicapai pada 11 February 2019.
  9. ^ name="Route Map"
  10. ^ name=OtzyvS7
  11. ^ Liu, Jim. "S7 Airlines adds Novosibirsk – Minsk link from May 2018". Routesonline. Dicapai pada 13 November 2017.
  12. ^ name="Route Map"
  13. ^ name="Route Map"
  14. ^ name="Route Map"
  15. ^ name=S7fromPEKtoPKX
  16. ^ name=S7fromPEKtoPKX
  17. ^ Liu, Jim (25 November 2019). "S7 Airlines Beijing service changes from late-March 2020". Routesonline. Dicapai pada 25 November 2019.
  18. ^ Liu, Jim (24 October 2018). "S7 Airlines adds Irkutsk – Guangzhou service from Dec 2018". Routesonline. Dicapai pada 24 October 2018.
  19. ^ Liu, Jim (26 February 2019). "S7 Airlines adds Novosibirsk – Guangzhou service from May 2019". Routesonline. Dicapai pada 26 February 2019.
  20. ^ Liu, Jim (17 June 2019). "S7 Airlines expands Novosibirsk – Guangzhou from July 2019". Routesonline. Dicapai pada 17 June 2019.
  21. ^ name="Route Map"
  22. ^ "S7 Airlines opens flights to Shanghai". S7 Airlines. Dicapai pada 25 January 2016.
  23. ^ name="Route Map"
  24. ^ name="S7toIKAandURC"
  25. ^ Liu, Jim (9 January 2017). "S7 Airlines adds Tehran / Urumqi service in S17". Routesonline. Dicapai pada 9 January 2017.
  26. ^ name="Route Map"
  27. ^ name="S7fromLEDinS18"
  28. ^ name=S7toCyprus
  29. ^ "S7 AIRLINES ОТКРЫВАЕТ РЕЙСЫ В ПАФОС И ЛАРНАКУ". ООО "АвиаПорт". 18 February 2014. Dicapai pada 18 February 2014.
  30. ^ name=S7toCyprus
  31. ^ name="Route Map"
  32. ^ name="S7fromLEDinS18"
  33. ^ Liu, Jim (14 November 2017). "S7 Airlines expands European network from St. Petersburg in S18". Routesonline. Dicapai pada 14 November 2017.
  34. ^ "Finland will be a new country in S7 route network". S7. Dicapai pada 2013-11-09.
  35. ^ Плохотниченко, Юрий (10 December 2014). ""Сибирь" прекратит летать из Москвы в Хельсинки". Travel.ru. Dicapai pada 11 December 2014.
  36. ^ Liu, Jim (19 March 2019). "S7 Airlines plans Moscow – Chambery service from late-Dec 2019". RoutesOnline. Dicapai pada 19 March 2019.
  37. ^ name=S7_New_S19
  38. ^ name="Route Map"
  39. ^ name="RussiaSuspendsGeorgia"
  40. ^ "Возобновляются полеты из Москвы в Кутаиси". Airlines Inform. 15 October 2012. Dicapai pada 16 October 2012.
  41. ^ name="RussiaSuspendsGeorgia"
  42. ^ "Russia suspends Georgia flights amid unrest". BBC. 22 June 2019. Dicapai pada 27 June 2019.
  43. ^ name="Route Map"
  44. ^ name=S7toBER
  45. ^ Liu, Jim (16 December 2019). "S7 Airlines plans Berlin Brandenburg service in early-Nov 2020". Routesonline. Dicapai pada 16 December 2019.
  46. ^ name=S7toBER
  47. ^ "S7 Airlines launches flights to Berlin". S7.ru. S7 Airlines. Dicapai pada 24 November 2015.
  48. ^ Liu, Jim (27 September 2016). "S7 Airlines adds Novosibirsk – Dusseldorf service in S17". Routesonline. Dicapai pada 27 September 2016.
  49. ^ name="Route Map"
  50. ^ name="S7-B737MAX"
  51. ^ Liu, Jim (21 November 2018). "S7 Airlines schedules new 737 MAX 8 international routes in S19". Routesonline. Dicapai pada 21 November 2018.
  52. ^ name="Route Map"
  53. ^ "S7 Airlines launches flights to Greece". Dicapai pada 25 February 2013.
  54. ^ "S7 Airlines resumes flights to Athens". S7.ru. S7 Airlines. Dicapai pada 12 February 2015.
  55. ^ name="Route Map"
  56. ^ Liu, Jim (11 November 2019). "S7 Airlines adds Moscow – Irakleion service in S20". Routesonline. Dicapai pada 11 November 2019.
  57. ^ name=OtzyvS7
  58. ^ "Допуск перевозчиков к выполнению международных перевозок". www.favt.ru (dalam bahasa Inggeris). Официальный Интернет-ресурс Федерального агентства воздушного транспорта. Dicapai pada 19 October 2018.
  59. ^ "S7 Airlines opens flights to Rhodes". S7 Airlines. Diarkibkan daripada yang asal pada 29 January 2016. Dicapai pada 21 January 2016.
  60. ^ Liu, Jim (7 June 2019). "S7 Airlines Revises S19 Irkutsk – Hong Kong service increase". Routesonline. Dicapai pada 7 June 2019.
  61. ^ name="Route Map"
  62. ^ Liu, Jim (10 November 2017). "S7 Airlines adds seasonal Iceland service in S18". Routesonline. Dicapai pada 10 November 2017.
  63. ^ Liu, Jim (24 January 2018). "S7 Airlines expands Iran network in S18". Routesonline. Dicapai pada 24 January 2018.
  64. ^ name="Route Map"
  65. ^ name=S7cancelS20
  66. ^ Liu, Jim (27 May 2020). "S7 Airlines S20 International service reductions as of 1145GMT 27MAY20". Routesonline.
  67. ^ Liu, Jim (3 January 2017). "S7 Airlines adds Catania service from April 2017". Routesonline. Dicapai pada 9 January 2017.
  68. ^ name=S7cancelS20
  69. ^ name=S7cancelS20
  70. ^ name=S7cancelS20
  71. ^ Liu, Jim (4 October 2017). "S7 Airlines adds seasonal Moscow – Olbia route in S18". Routesonline. Dicapai pada 5 October 2017.
  72. ^ name="Route Map"
  73. ^ name=S7toKOSandPIS
  74. ^ Liu, Jim (31 October 2016). "S7 adds new Moscow – Europe routes in S17". Routesonline. Dicapai pada 31 October 2016.
  75. ^ name="S7fromLEDinS18"
  76. ^ name=S7cancelS20
  77. ^ name="Route Map"
  78. ^ Liu, Jim (27 September 2016). "S7 Airlines adds seasonal Turin link in W16". Routesonline. Dicapai pada 27 September 2016.
  79. ^ "S7 Airlines открывает рейсы в Верону". S7 Airlines. Dicapai pada 1 August 2012.
  80. ^ name=S7cancelS20
  81. ^ Liu, Jim (6 December 2019). "S7 Airlines adds Vladivostok – Tokyo Haneda service in S20". Routesonline. Dicapai pada 6 December 2019.
  82. ^ name="Route Map"
  83. ^ Liu, Jim (29 November 2016). "S7 Airlines increases Vladivostok – Tokyo flights in S17". Routesonline. Dicapai pada 29 November 2016.
  84. ^ Liu, Jim (8 October 2017). "S7 Airlines moves Novosibirsk – Tokyo launch to June 2018". Routesonline. Dicapai pada 9 October 2017.
  85. ^ Liu, Jim (14 November 2017). "S7 Airlines adds Irkutsk – Tokyo in S18". Routesonline. Dicapai pada 14 November 2017.
  86. ^ name="Route Map"
  87. ^ Liu, Jim (15 March 2018). "S7 Airlines increases Novosibirsk – Almaty in S18". Routesonline. Dicapai pada 15 March 2018.
  88. ^ name="Route Map"
  89. ^ name="Route Map"
  90. ^ "New flight launched from Novosibirsk to Nur-Sultan – C.A.A.N". caan.asia. 13 May 2019. Diarkibkan daripada yang asal pada 2019-06-06. Dicapai pada 13 May 2019.
  91. ^ name=S7_New_S19
  92. ^ Liu, Jim (3 December 2019). "S7 Airlines adds Moscow – Nur-Sultan route from late-May 2020". Routesonline. Dicapai pada 3 December 2019.
  93. ^ name="Route Map"
  94. ^ name="Route Map"
  95. ^ Liu, Jim (18 July 2016). "S7 Airlines Adds Moscow – Uralsk Service from Nov 2016". Airlineroute, Routesonline. Dicapai pada 18 July 2016.
  96. ^ name="Route Map"
  97. ^ name="Route Map"
  98. ^ name=S7_New_S19
  99. ^ Liu, Jim (6 January 2019). "S7 Airlines S19 Regional / International service changes as of 04JAN19". Routesonline. Dicapai pada 11 February 2019.
  100. ^ name=S7cancelS20
  101. ^ name=S7cancelS20
  102. ^ name="Route Map"
  103. ^ name="Route Map"
  104. ^ name=S7cancelS20
  105. ^ name="Route Map"
  106. ^ name="Route Map"
  107. ^ "S7 Flight Schedule".
  108. ^ Liu, Jim (25 December 2019). "S7 Airlines adds Vladivostok – Anadyr service in S20". Routesonline. Dicapai pada 25 December 2019.
  109. ^ name="Route Map"
  110. ^ name="Route Map"
  111. ^ name=S7_reg_W20
  112. ^ "S7 Airlines открывает рейсы из Санкт-Петербурга в Белгород". www.s7.ru. S7 Airlines. 1975. Dicapai pada 30 May 2018.
  113. ^ name=S7LEDJuly18
  114. ^ Liu, Jim (6 July 2018). "S7 Airlines adds new domestic routes from St. Petersburg from July 2018". Routesonline. Dicapai pada 6 July 2018.
  115. ^ name="Route Map"
  116. ^ name="Route Map"
  117. ^ Liu, Jim (6 January 2019). "S7 Airlines S19 Domestic network addition as of 04JAN19". Routesonline. Dicapai pada 11 January 2019.
  118. ^ name="Route Map"
  119. ^ name="Route Map"
  120. ^ name="Route Map"
  121. ^ name="Route Map"
  122. ^ "Russia, Novosibirsk, Tolmachevo (OVB) → Russia, Gorno-Altaysk (RGK)". S7 Airlines. Dicapai pada 13 January 2017.
  123. ^ name="Route Map"
  124. ^ name="Route Map"
  125. ^ name="Route Map"
  126. ^ name="Route Map"
  127. ^ "Schedule". S7.ru. S7 Airlines. Dicapai pada 16 March 2017.
  128. ^ name="Route Map"
  129. ^ name=S7_reg_W20
  130. ^ name="Route Map"
  131. ^ name=S7_reg_W20
  132. ^ name="Route Map"
  133. ^ name="Route Map"
  134. ^ name="Route Map"
  135. ^ name="Route Map"
  136. ^ name="S7_subs_2020"
  137. ^ Liu, Jim (25 December 2019). "S7 Airlines expands Blagoveschensk network in S20". Routesonline. Dicapai pada 25 December 2019.
  138. ^ name="Route Map"
  139. ^ Liu, Jim (25 May 2017). "S7 Airlines planned E170 operations in 2017 as of 24MAY17". Routesonline. Dicapai pada 25 May 2017.
  140. ^ name="Route Map"
  141. ^ name=S7_reg_W20
  142. ^ "S7 Airlines открывает новые межрегиональные рейсы из Новосибирска". www.s7.ru. S7 Airlines. Dicapai pada 3 December 2019.
  143. ^ name="Route Map"
  144. ^ name="Route Map"
  145. ^ name=S7-OVBtoSiberia
  146. ^ L, J (1 December 2014). "S7 Airlines Adds Novosibirsk Domestic Routes in S15". Airline Route. Dicapai pada 1 December 2014.
  147. ^ name="Route Map"
  148. ^ name="Route Map"
  149. ^ Liu, Jim (13 July 2017). "S7 Airlines adds Moscow – Murmansk service from Aug 2017". Routesonline. Dicapai pada 15 July 2017.
  150. ^ name="Route Map"
  151. ^ "S7 Airlines возобновляет рейсы в Надым". S7 Airlines. Diarkibkan daripada yang asal pada 20 April 2015. Dicapai pada 8 April 2015.
  152. ^ name="Route Map"
  153. ^ name="S7_subs_2020"
  154. ^ Liu, Jim (25 December 2019). "S7 Airlines expands Blagoveschensk network in S20". Routesonline. Dicapai pada 25 December 2019.
  155. ^ "S7 Airlines opens flights to Nizhnekamsk". S7.ru. S7 Airlines. Dicapai pada 12 February 2015.
  156. ^ "Авиакомпания S7 Airlines запустит рейсы из Новосибирска в Нижнекамск". Buying Business Travel Russia. 20 November 2019. Dicapai pada 22 November 2019.
  157. ^ name="Route Map"
  158. ^ name="Route Map"
  159. ^ name="Route Map"
  160. ^ name="Route Map"
  161. ^ name="Route Map"
  162. ^ name="Route Map"
  163. ^ name="Route Map"
  164. ^ name="Route Map"
  165. ^ name=S7LEDJuly18
  166. ^ name="Route Map"
  167. ^ name="Route Map"
  168. ^ name="Route Map"
  169. ^ "S7 Airlines launches flights to Petrozavodsk". www.s7.ru. S7 Airlines. Diarkibkan daripada yang asal pada 7 March 2017. Dicapai pada 6 March 2017.
  170. ^ "Все внутрироссийские и международные рейсы переводятся в аэропорт Платов с 7 декабря 2017 года - Аэропорт Платов". platov.aero (dalam bahasa Rusia). Международный аэропорт "Платов". Dicapai pada 28 November 2017.
  171. ^ "Аэропорт Платов разрешили ввести в эксплуатацию с ноября". ato.ru. 9 November 2017.
  172. ^ name="Route Map"
  173. ^ name=S7LEDJuly18
  174. ^ name="Route Map"
  175. ^ name="Route Map"
  176. ^ name="Route Map"
  177. ^ name="Route Map"
  178. ^ name="Route Map"
  179. ^ name="S7-OVBtoSiberia"
  180. ^ name=S7_Surgut
  181. ^ "S7 Airlines начинает полеты из Сургута". S7.ru. S7 Airlines. Dicapai pada 10 March 2015.
  182. ^ name="Route Map"
  183. ^ name="S7fromOVB-S18"
  184. ^ Liu, Jim (5 March 2018). "S7 Airlines boosts Novosibirsk domestic network in S18". Routesonline. Dicapai pada 5 March 2018.
  185. ^ "S7 Airlines открывает регулярные рейсы из Иркутска в Талакан". www.s7.ru. S7 Airlines. Dicapai pada 5 March 2019.
  186. ^ name="Route Map"
  187. ^ name="Route Map"
  188. ^ "Авиакомпания S7 с 19 декабря возобновит полеты из Москвы в Тюмень". Interfax-Russia.ru (dalam bahasa Rusia). 19 November 2019. Dicapai pada 19 November 2019.
  189. ^ name="Route Map"
  190. ^ name="Route Map"
  191. ^ name=S7_reg_W20
  192. ^ name="Route Map"
  193. ^ name="Route Map"
  194. ^ name="Route Map"
  195. ^ "S7 Airlines launches flights to Voronezh". s7.ru. S7 Airlines. Diarkibkan daripada yang asal pada 14 January 2016. Dicapai pada 3 October 2014.
  196. ^ name="Route Map"
  197. ^ "Schedule". S7.ru. S7 Airlines. Dicapai pada 16 March 2017.
  198. ^ name="Route Map"
  199. ^ name="Route Map"
  200. ^ name="Route Map"
  201. ^ "S7 Airlines Adds Weekly Irkutsk - Seoul Incheon Servuce Jun - Oct 2014". Airline Route. 14 January 2014. Dicapai pada 14 January 2014.
  202. ^ name="Route Map"
  203. ^ "S7 Airlines opens flights to Barcelona". S7.ru. S7 Airlines. Diarkibkan daripada yang asal pada 20 September 2016. Dicapai pada 23 May 2016.
  204. ^ Gavrilescu, Delia (18 May 2016). "S7 Airlines launches flights to Barcelona". Argophilia Travel News. Dicapai pada 18 May 2016.
  205. ^ name=S7cancelS20
  206. ^ name=S7toESP
  207. ^ L, J (29 September 2015). "S7 Airlines Adds New Spanish Routes in S16". Airline Route. Dicapai pada 29 September 2015.
  208. ^ name="Route Map"
  209. ^ name="S7fromLEDinS18"
  210. ^ name=OtzyvS7
  211. ^ name="S7fromLEDinS18"
  212. ^ Liu, Jim (6 November 2019). "S7 Airlines adds Moscow – Geneva service from Dec 2019". Routesonline. Dicapai pada 6 November 2019.
  213. ^ name=S7cancelS20
  214. ^ name="Route Map"
  215. ^ name="Route Map"
  216. ^ name="Route Map"
  217. ^ name="Route Map"
  218. ^ Liu, Jim (8 November 2018). "S7 Airlines adds Irkutsk – Phuket route from late-Dec 2018". Routesonline. Dicapai pada 8 November 2018.
  219. ^ Liu, Jim (30 July 2019). "S7 Airlines resumes Novosibirsk – Phuket service from Nov 2019". Routesonline. Dicapai pada 30 July 2019.
  220. ^ name="Route Map"
  221. ^ Liu, Jim (30 March 2018). "S7 Airlines adds Moscow – Antalya service from May 2018". Routesonline. Dicapai pada 30 March 2018.
  222. ^ name=S7cancelS20
  223. ^ name="Route Map"
  224. ^ name="Route Map"
  225. ^ name="Route Map"
  226. ^ name="S7toUZB"
  227. ^ "S7 Airlines откроет рейс Новосибирск - Бухара". Polet.me (dalam bahasa Rusia). 15 October 2018. Diarkibkan daripada yang asal pada 22 October 2018. Dicapai pada 24 October 2018.
  228. ^ name="Route Map"
  229. ^ name="Route Map"
  230. ^ name="S7toUZB"
  231. ^ Liu, Jim (24 October 2018). "S7 Airlines schedules new Uzbekistan routes in W18". Routesonline. Dicapai pada 24 October 2018.
  232. ^ "S7 Airlines откроет рейс Новосибирск - Наманган". Polet.me (dalam bahasa Rusia). 14 October 2018. Dicapai pada 24 October 2018.
  233. ^ name="Route Map"
  234. ^ Liu, Jim (4 April 2018). "S7 Airlines adds Moscow – Samarkand service in S18". Routesonline. Dicapai pada 4 April 2018.
  235. ^ name="Route Map"
  236. ^ Liu, Jim (17 August 2018). "S7 Airlines adds Moscow – Tashkent link from Aug 2018". Routesonline. Dicapai pada 17 August 2018.
  237. ^ name="Route Map"
  238. ^ name=S7cancelS20
  239. ^ name="Route Map"
  240. ^ Liu, Jim (7 September 2018). "S7 Airlines adds Irkutsk – Cam Ranh service from Nov 2018". Routesonline. Dicapai pada 7 September 2018.
  241. ^ name="S7toVIE"
  242. ^ Liu, Jim (2 October 2018). "S7 Airlines adds Cam Ranh/Nha Trang routes in W18". Routesonline. Dicapai pada 27 November 2018.
  243. ^ Liu, Jim (2 August 2019). "S7 Airlines adds Vladivostok – Cam Ranh service from Dec 2019". Routesonline. Dicapai pada 2 August 2019.

Pautan Luar[sunting | sunting sumber]