Senarai episod Game of Thrones

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Logo Game of Thrones

Game of Thrones ialah siri televisyen drama fantasi Amerika Syarikat yang dicipta oleh David Benioff dan D. B. Weiss. Siri ini diadaptasi dari siri novel A Song of Ice and Fire karya George R. R. Martin. Siri ini berlatar di benua cereka Westeros dan Essos dan mengisahkan persetujuan beberapa keluarga bangsawan yang ingin menguasai Takhta Besi Tujuh Kerajaan. Siri ini bermula ketika Bangsa Stark di bawah pimpinan Lord Eddard "Ned" Stark (Sean Bean) terjerumus ke dalam persekongkolan melawan Raja Robert Baratheon (Mark Addy) setelah Penasihat Raja Jon Arryn mendadak meninggal dunia.[1]

Siri ini ditayangkan pada 17 April 2011 di HBO. David Benioff dan D. B. Weiss berkhidmat sebagai penerbit eksekutif bersama Carolyn Strauss, Frank Doelger, Bernadette Caulfield, dan George R. R. Martin.[2][3] Penggambaran dijalankan di pelbagai negara, termasuk Croatia, Ireland Utara, Iceland, dan Sepanyol.[4][5][6] Episodnya disiarkan setiap hari Ahad jam 21:00 Waktu Amerika Syarikat Timur,[7][8] dan episod musim pertama sehingga keenam berdurasi antara 50 hingga 69 minit.[9] Enam musim pertama sudah tersedia dalam format DVD dan Blu-ray.

Siri ini menyiarkan musim kelapannya, yang akan terdiri dari enam episod dan disiarkan pada 2019.[10][11] Banyak episodnya yang memenangi pelbagai anugerah, termasuk dua Anugerah Emmy Primetime untuk Siri Drama Cemerlang.[3]

Ringkasan siri[sunting | sunting sumber]

SiriEpisodTayangan asalRata-rata penonton
(juta)
Tayangan pertamaTayangan terakhir
11017 April 2011 (2011-04-17)19 Jun 2011 (2011-06-19)2.52[12]
2101 April 2012 (2012-04-01)3 Jun 2012 (2012-06-03)3.80[12]
31031 Mac 2013 (2013-03-31)9 Jun 2013 (2013-06-09)4.97[13]
4106 April 2014 (2014-04-06)15 Jun 2014 (2014-06-15)6.84[14]
51012 April 2015 (2015-04-12)14 Jun 2015 (2015-06-14)6.88[15]
61024 April 2016 (2016-04-24)26 Jun 2016 (2016-06-26)7.69[16]
7716 Julai 2017 (2017-07-16)27 Ogos 2017 (2017-08-27)10.26[17]
8614 April 2019 (2019-04-14)19 Mei 2019 (2019-05-19)11.99[18]

Episod[sunting | sunting sumber]

Musim 1 (2011)[sunting | sunting sumber]

No.
keseluruhan
No.
dalam musim
TajukDiarahkan olehDitulis olehTarikh penyiaran asalPenonton U.S.
(juta)
11"Winter Is Coming"Tim Van PattenDavid Benioff & D. B. Weiss17 April 2011 (2011-04-17)2.22[19]
22"The Kingsroad"Tim Van PattenDavid Benioff & D. B. Weiss24 April 2011 (2011-04-24)2.20[20]
33"Lord Snow"Brian KirkDavid Benioff & D. B. Weiss1 Mei 2011 (2011-05-01)2.44[21]
44"Cripples, Bastards, and Broken Things"Brian KirkBryan Cogman8 Mei 2011 (2011-05-08)2.45[22]
55"The Wolf and the Lion"Brian KirkDavid Benioff & D. B. Weiss15 Mei 2011 (2011-05-15)2.58[23]
66"A Golden Crown"Daniel MinahanCerita oleh: David Benioff & D. B. Weiss
Teleplay oleh: Jane Espenson dan David Benioff & D. B. Weiss
22 Mei 2011 (2011-05-22)2.44[24]
77"You Win or You Die"Daniel MinahanDavid Benioff & D. B. Weiss29 Mei 2011 (2011-05-29)2.40[25]
88"The Pointy End"Daniel MinahanGeorge R. R. Martin5 Jun 2011 (2011-06-05)2.72[26]
99"Baelor"Alan TaylorDavid Benioff & D. B. Weiss12 Jun 2011 (2011-06-12)2.66[27]
1010"Fire and Blood"Alan TaylorDavid Benioff & D. B. Weiss19 Jun 2011 (2011-06-19)3.04[28]

Musim 2 (2012)[sunting | sunting sumber]

No.
keseluruhan
No.
dalam musim
TajukDiarahkan olehDitulis olehTarikh penyiaran asalPenonton U.S.
(juta)
111"The North Remembers"Alan TaylorDavid Benioff & D. B. Weiss1 April 2012 (2012-04-01)3.86[29]
122"The Night Lands"Alan TaylorDavid Benioff & D. B. Weiss8 April 2012 (2012-04-08)3.76[30]
133"What Is Dead May Never Die"Alik SakharovBryan Cogman15 April 2012 (2012-04-15)3.77[31]
144"Garden of Bones"David PetrarcaVanessa Taylor22 April 2012 (2012-04-22)3.65[32]
155"The Ghost of Harrenhal"David PetrarcaDavid Benioff & D. B. Weiss29 April 2012 (2012-04-29)3.90[33]
166"The Old Gods and the New"David NutterVanessa Taylor6 Mei 2012 (2012-05-06)3.88[34]
177"A Man Without Honor"David NutterDavid Benioff & D. B. Weiss13 Mei 2012 (2012-05-13)3.69[35]
188"The Prince of Winterfell"Alan TaylorDavid Benioff & D. B. Weiss20 Mei 2012 (2012-05-20)3.86[36]
199"Blackwater"Neil MarshallGeorge R. R. Martin27 Mei 2012 (2012-05-27)3.38[37]
2010"Valar Morghulis"Alan TaylorDavid Benioff & D. B. Weiss3 Jun 2012 (2012-06-03)4.20[38]

Musim 3 (2013)[sunting | sunting sumber]

No.
keseluruhan
No.
dalam musim
TajukDiarahkan olehDitulis olehTarikh penyiaran asalPenonton U.S.
(juta)
211"Valar Dohaeris"Daniel MinahanDavid Benioff & D. B. Weiss31 Mac 2013 (2013-03-31)4.37[39]
222"Dark Wings, Dark Words"Daniel MinahanVanessa Taylor7 April 2013 (2013-04-07)4.27[40]
233"Walk of Punishment"David BenioffDavid Benioff & D. B. Weiss14 April 2013 (2013-04-14)4.72[41]
244"And Now His Watch Is Ended"Alex GravesDavid Benioff & D. B. Weiss21 April 2013 (2013-04-21)4.87[42]
255"Kissed by Fire"Alex GravesBryan Cogman28 April 2013 (2013-04-28)5.35[43]
266"The Climb"Alik SakharovDavid Benioff & D. B. Weiss5 Mei 2013 (2013-05-05)5.50[44]
277"The Bear and the Maiden Fair"Michelle MacLarenGeorge R. R. Martin12 Mei 2013 (2013-05-12)4.84[45]
288"Second Sons"Michelle MacLarenDavid Benioff & D. B. Weiss19 Mei 2013 (2013-05-19)5.13[46]
299"The Rains of Castamere"David NutterDavid Benioff & D. B. Weiss2 Jun 2013 (2013-06-02)5.22[47]
3010"Mhysa"David NutterDavid Benioff & D. B. Weiss9 Jun 2013 (2013-06-09)5.39[48]

Musim 4 (2014)[sunting | sunting sumber]

No.
keseluruhan
No.
dalam musim
TajukDiarahkan olehDitulis olehTarikh penyiaran asalPenonton U.S.
(juta)
311"Two Swords"D. B. WeissDavid Benioff & D. B. Weiss6 April 2014 (2014-04-06)6.64[49]
322"The Lion and the Rose"Alex GravesGeorge R. R. Martin13 April 2014 (2014-04-13)6.31[50]
333"Breaker of Chains"Alex GravesDavid Benioff & D. B. Weiss20 April 2014 (2014-04-20)6.59[51]
344"Oathkeeper"Michelle MacLarenBryan Cogman27 April 2014 (2014-04-27)6.95[52]
355"First of His Name"Michelle MacLarenDavid Benioff & D. B. Weiss4 Mei 2014 (2014-05-04)7.16[53]
366"The Laws of Gods and Men"Alik SakharovBryan Cogman11 Mei 2014 (2014-05-11)6.40[54]
377"Mockingbird"Alik SakharovDavid Benioff & D. B. Weiss18 Mei 2014 (2014-05-18)7.20[55]
388"The Mountain and the Viper"Alex GravesDavid Benioff & D. B. Weiss1 Jun 2014 (2014-06-01)7.17[56]
399"The Watchers on the Wall"Neil MarshallDavid Benioff & D. B. Weiss8 Jun 2014 (2014-06-08)6.95[57]
4010"The Children"Alex GravesDavid Benioff & D. B. Weiss15 Jun 2014 (2014-06-15)7.09[58]

Musim 5 (2015)[sunting | sunting sumber]

No.
keseluruhan
No.
dalam musim
TajukDiarahkan olehDitulis olehTarikh penyiaran asalPenonton U.S.
(juta)
411"The Wars to Come"Michael SlovisDavid Benioff & D. B. Weiss12 April 2015 (2015-04-12)8.00[59]
422"The House of Black and White"Michael SlovisDavid Benioff & D. B. Weiss19 April 2015 (2015-04-19)6.81[60]
433"High Sparrow"Mark MylodDavid Benioff & D. B. Weiss26 April 2015 (2015-04-26)6.71[61]
444"Sons of the Harpy"Mark MylodDave Hill3 Mei 2015 (2015-05-03)6.82[62]
455"Kill the Boy"Jeremy PodeswaBryan Cogman10 Mei 2015 (2015-05-10)6.56[63]
466"Unbowed, Unbent, Unbroken"Jeremy PodeswaBryan Cogman17 Mei 2015 (2015-05-17)6.24[64]
477"The Gift"Miguel SapochnikDavid Benioff & D. B. Weiss24 Mei 2015 (2015-05-24)5.40[65]
488"Hardhome"Miguel SapochnikDavid Benioff & D. B. Weiss31 Mei 2015 (2015-05-31)7.01[66]
499"The Dance of Dragons"David NutterDavid Benioff & D. B. Weiss7 Jun 2015 (2015-06-07)7.14[67]
5010"Mother's Mercy"David NutterDavid Benioff & D. B. Weiss14 Jun 2015 (2015-06-14)8.11[68]

Musim 6 (2016)[sunting | sunting sumber]

No.
keseluruhan
No.
dalam musim
TajukDiarahkan olehDitulis olehTarikh penyiaran asalPenonton U.S.
(juta)
511"The Red Woman"Jeremy PodeswaDavid Benioff & D. B. Weiss24 April 2016 (2016-04-24)7.94[69]
522"Home"Jeremy PodeswaDave Hill1 Mei 2016 (2016-05-01)7.29[70]
533"Oathbreaker"Daniel SackheimDavid Benioff & D. B. Weiss8 Mei 2016 (2016-05-08)7.28[71]
544"Book of the Stranger"Daniel SackheimDavid Benioff & D. B. Weiss15 Mei 2016 (2016-05-15)7.82[72]
555"The Door"Jack BenderDavid Benioff & D. B. Weiss22 Mei 2016 (2016-05-22)7.89[73]
566"Blood of My Blood"Jack BenderBryan Cogman29 Mei 2016 (2016-05-29)6.71[74]
577"The Broken Man"Mark MylodBryan Cogman5 Jun 2016 (2016-06-05)7.80[75]
588"No One"Mark MylodDavid Benioff & D. B. Weiss12 Jun 2016 (2016-06-12)7.60[76]
599"Battle of the Bastards"Miguel SapochnikDavid Benioff & D. B. Weiss19 Jun 2016 (2016-06-19)7.66[77]
6010"The Winds of Winter"Miguel SapochnikDavid Benioff & D. B. Weiss26 Jun 2016 (2016-06-26)8.89[78]

Musim 7 (2017)[sunting | sunting sumber]

No.
keseluruhan
No.
dalam musim
TajukDiarahkan olehDitulis olehTarikh penyiaran asalPenonton AS
(juta)
611"Dragonstone"Jeremy PodeswaDavid Benioff & D. B. Weiss16 Julai 2017 (2017-07-16)10.11[79]
622"Stormborn"Mark MylodBryan Cogman23 Julai 2017 (2017-07-23)9.27[80]
633"The Queen's Justice"Mark MylodDavid Benioff & D. B. Weiss30 Julai 2017 (2017-07-30)9.25[81]
644"The Spoils of War"Matt ShakmanDavid Benioff & D. B. Weiss6 Ogos 2017 (2017-08-06)10.17[82]
655"Eastwatch"Matt ShakmanDave Hill13 Ogos 2017 (2017-08-13)10.72[83]
666"Beyond the Wall"Alan TaylorDavid Benioff & D. B. Weiss20 Ogos 2017 (2017-08-20)10.24[84]
677"The Dragon and the Wolf"Jeremy PodeswaDavid Benioff & D. B. Weiss27 Ogos 2017 (2017-08-27)12.07[85]

Musim 8[sunting | sunting sumber]

No.
keseluruhan
No.
dalam musim
TajukDiarahkan oleh [86][87]Ditulis oleh [88]Tarikh penyiaran asalPenonton AS
(juta)
681"Winterfell"David NutterDave Hill14 April 2019 (2019-04-14)11,76
692"A Knight of the Seven Kingdoms"David NutterBryan Cogman21 April 2019 (2019-04-21)10,29
703"The Long Night"Miguel SapochnikDavid Benioff & D. B. Weiss28 April 2019 (2019-04-28)12,02
714"The Last of the Starks"David NutterDavid Benioff & D. B. Weiss5 Mei 2019 (2019-05-05)11,80
725"The Bells"Miguel SapochnikDavid Benioff & D. B. Weiss12 Mei 2019 (2019-05-12)12,48
736"The Iron Throne"David Benioff & D. B. WeissDavid Benioff & D. B. Weiss19 Mei 2019 (2019-05-19)13.61

Khas[sunting | sunting sumber]

No.TajukTarikh penyiaran asalPenonton U.S.
(juta)
1"Game of Thrones: A Day in the Life"8 Februari 2015 (2015-02-08)Tiada
Dokumentari selama setengah jam yang merangkumi hari pertama penerbitan musim 5 di tiga set di Belfast, Dubrovnik dan Osuna dari sudut pandangan anggota kru utama.[89]
2"Game of Thrones: The Last Watch"26 Mei 2019 (2019-05-26)1.63[91]
Dokumentari dua jam yang mendokumenkan pembikinan musim kelapan.[90]

Keluaran media rumah[sunting | sunting sumber]

Musim Episod Tarikh keluaran DVD dan Blu-ray
Rantau 1 Rantau 2 Rantau 4
1 10 6 Mac 2012[92] 5 Mac 2012[93] 10 Ogos 2012[94]
2 10 19 Februari 2013[95] 4 Mac 2013[96] 6 Mac 2013[97]
3 10 18 Februari 2014[98] 17 Februari 2014[99] 19 Februari 2014[100]
4 10 17 Februari 2015[101] 16 Februari 2015[102] 18 Februari 2015[103]
5 10 15 Mac 2016[104] 14 Mac 2016[105] 16 Mac 2016[106]
6 10 15 November 2016[107] 14 November 2016[108] 16 November 2016[109]
7 7 12 Disember 2017[110] 14 Disember 2017[111] 11 Disember 2017[112]

Penarafan[sunting | sunting sumber]

Game of Thrones : A.S. viewers per episode (millions)
SeasonEpisode numberAverage
12345678910
12.222.202.442.452.582.442.402.722.663.042.52
23.863.763.773.653.903.883.693.863.384.203.80
34.374.274.724.875.355.504.845.135.225.394.97
46.646.316.596.957.166.407.207.176.957.096.84
58.006.816.716.826.566.245.407.017.148.116.88
67.947.297.287.827.896.717.807.607.668.897.69
710.119.279.2510.1710.7210.2412.07N/A10.26
811.7610.2912.0211.8012.4813.61N/A11.99
Source: [113][114][115][116][117][118][119]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Fowler, Matt (April 8, 2011). "Game of Thrones: "Winter is Coming" Review". IGN. Diarkib daripada yang asal pada August 17, 2012. Dicapai pada September 22, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  2. ^ Fleming, Michael (January 16, 2007). "HBO turns Fire into fantasy series". Variety. Diarkib daripada yang asal pada May 16, 2012. Dicapai pada September 3, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  3. ^ a b "Game of Thrones". Emmys.com. Dicapai pada September 17, 2016.
  4. ^ Roberts, Josh (April 1, 2012). "Where HBO's hit 'Game of Thrones' was filmed". USA Today. Diarkib daripada yang asal pada April 1, 2012. Dicapai pada March 8, 2013.
  5. ^ Schwartz, Terri (January 28, 2013). "'Game of Thrones' casts a bear and shoots in Los Angeles for major Season 3 scene". Zap2it. Diarkib daripada yang asal pada October 16, 2013. Dicapai pada March 8, 2013. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  6. ^ Burgen, Stephen (July 6, 2014). "Game of Thrones fifth series: more than 10,000 Spaniards apply to be extras". The Guardian. Diarkib daripada yang asal pada August 21, 2016. Dicapai pada September 9, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  7. ^ Thomas, June (March 29, 2012). "How Much Gold Is Game of Thrones Worth". Slate. Diarkib daripada yang asal pada August 21, 2016. Dicapai pada June 5, 2014. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  8. ^ Dwilson, Stephanie Dube (June 19, 2016). "'Game of Thrones' Season 6 Episode 9: What Time & Channel Does It Air Tonight?". Heavy.com. Diarkib daripada yang asal pada August 21, 2016. Dicapai pada September 9, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  9. ^ "Game of Thrones". HBO. Dicapai pada September 3, 2016.
  10. ^ Hibberd, James (July 30, 2016). "Game of Thrones: HBO confirms season 8 will be last". Entertainment Weekly. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada July 30, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  11. ^ Wagmeister, Elizabeth (March 12, 2017). "'Game of Thrones': 10 Behind-the-Scenes Secrets We Learned From the SXSW Panel". Variety. Diarkib daripada yang asal pada March 12, 2017. Dicapai pada March 12, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  12. ^ a b "Game of Thrones: Season Two Ratings". TV Series Finale. June 11, 2012. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 18, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  13. ^ "Game of Thrones: Season Three Ratings". TV Series Finale. June 12, 2013. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 18, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  14. ^ "Game of Thrones: Season Four Ratings". TV Series Finale. June 18, 2014. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 18, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  15. ^ "Game of Thrones: Season Five Ratings". TV Series Finale. June 16, 2015. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 18, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  16. ^ "Game of Thrones: Season Six Ratings". TV Series Finale. June 28, 2016. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada June 28, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  17. ^ "'Game of Thrones' Season 7 finale smashes more records for HBO". TV Series Finale. August 28, 2017. Dicapai pada August 28, 2017.
  18. ^ Webb Mitovich, Matt (May 20, 2019). "Ratings: Game of Thrones Series Finale Breaks Records, Tops 19 Million Viewers". TVLine. Dicapai pada May 20, 2019.
  19. ^ Seidman, Robert (April 19, 2011). "Sunday Cable Ratings: NBA, 'Storage Wars,' 'Ax Men,' 'Khloe & Lamar' + 'The Killing,' 'Breakout Kings,' 'Sam Axe,' 'Game of Thrones' & Much More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada August 17, 2016. Dicapai pada April 20, 2011. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  20. ^ Gorman, Bill (April 26, 2011). "Sunday Cable Ratings: NBA, 'Khloe & Lamar,' 'The Killing,' 'Breakout Kings,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada August 17, 2016. Dicapai pada April 27, 2011. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  21. ^ Seidman, Robert (May 3, 2011). "Sunday Cable Ratings: More 'Death of Bin Laden' Ratings; 'Khloe & Lamar,' 'Law & Order: CI,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada August 17, 2016. Dicapai pada May 4, 2011. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  22. ^ Gorman, Bill (May 10, 2011). "Sunday Cable Ratings: Bulls/Hawks Tops + 'Law & Order: CI,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada August 17, 2016. Dicapai pada May 10, 2011. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  23. ^ Seidman, Robert (May 18, 2011). "Sunday Cable Ratings: Heat/Bulls Slam Dunks + 'Law & Order: CI,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada May 13, 2016. Dicapai pada May 18, 2011. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  24. ^ Gorman, Bill (May 24, 2011). "Sunday Cable Ratings: Heat/Bulls Scores Big + 'Law & Order: CI,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada August 17, 2016. Dicapai pada May 25, 2011. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  25. ^ Gorman, Bill (June 1, 2011). "Sunday Cable Ratings: 'My Big Fat Gypsy Wedding,' 'Game of Thrones,' 'The Killing' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada May 13, 2016. Dicapai pada June 1, 2011. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  26. ^ Gorman, Bill (June 7, 2011). "Sunday Cable Ratings: 'MTV Movie Awards' Leads Night, 'Game of Thrones' Series High, 'Real Housewives,' 'ABDC' & Lots More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada August 17, 2016. Dicapai pada June 8, 2011. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  27. ^ Gorman, Bill (June 14, 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones', 'Real Housewives,' 'Kardashians,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada August 17, 2016. Dicapai pada June 14, 2011. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  28. ^ Seidman, Robert (June 21, 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Falling Skies,' 'Game of Thrones', 'The Killing,' 'In Plain Sight,' 'Law & Order: CI,' 'The Glades' and Much More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada August 17, 2016. Dicapai pada June 22, 2011. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  29. ^ Seidman, Robert (April 3, 2012). "Sunday Cable Ratings:'Game of Thrones' Returns To Series High; + 'Khloe & Lamar,' 'The Killing', 'Mad Men, 'Army Wives' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada March 4, 2016. Dicapai pada April 3, 2012. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  30. ^ Bibel, Sara (April 10, 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Leads + Atlanta 'Housewives,' 'Mad Men,' 'Khloe & Lamar,' 'Army Wives,' 'The Client List' & Much More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 10, 2012. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  31. ^ Kondolojy, Amanda (April 17, 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones,' + 'Real Housewives ATL' 'Mad Men,' 'Khloe & Lamar,' 'The Client List' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 17, 2012. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  32. ^ Kondolojy, Amanda (April 24, 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones,' + 'Real Housewives ATL' 'Mad Men,' 'Khloe & Lamar,' 'The Client List' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada March 4, 2016. Dicapai pada April 24, 2012. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  33. ^ Bibel, Sara (May 1, 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Rises, Ties NBA Playoffs + 'Real Housewives,' 'The Client List,' 'Army Wives,' 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 1, 2012. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  34. ^ Kondolojy, Amanda (May 8, 2012). "Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs + 'Game of Thrones', 'The Client List', 'Army Wives,' 'Khloe & Lamar', 'Mad Men' + More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada May 27, 2016. Dicapai pada May 8, 2012. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  35. ^ Bibel, Sara (May 15, 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Game Of Thrones' Tops, 'Real Housewives NJ,' 'The Client List,' 'Khloe & Lamar,' 'Army Wives' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 15, 2012. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  36. ^ Kondolojy, Amanda (May 22, 2012). "Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs, + 'Game of Thrones', 'Keeping Up With the Kardashians', 'Ax Men', 'The Client List', 'Sister Wives', + More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 22, 2012. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  37. ^ Bibel, Sara (May 30, 2012). "Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs Win Night, 'Game of Thrones', 'Mad Men', 'Keeping Up With the Kardashians', 'Girls', 'Pawn Stars', & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada June 10, 2016. Dicapai pada May 30, 2012. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  38. ^ Kondolojy, Amanda (June 5, 2012). "Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs + 'Game of Thrones' Finale, MTV Movie Awards, 'Sister Wives', 'The Glades', 'Longmire' + More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada June 5, 2012. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  39. ^ Bibel, Sara (April 2, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'Game of Thrones', 'The Bible', 'Vikings', 'Shameless', 'The Client List' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 2, 2013. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  40. ^ Kondolojy, Amanda (April 9, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Real Housewives of Atlanta', 'Kourtney & Kim Take Miami', 'Vikings', 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 9, 2013. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  41. ^ Bibel, Sara (April 16, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'MTV Movie Awards', 'Vikings', 'Mad Men','The Client List', 'Veep' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 16, 2013. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  42. ^ Kondolojy, Amanda (April 23, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'NBA Playoffs', 'Real Housewives of Atlanta', 'Vikings' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 23, 2013. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  43. ^ Bibel, Sara (April 30, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Vikings', 'The Client List', 'Mad Men', 'Veep' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 30, 2013. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  44. ^ Kondolojy, Amanda (May 7, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Ax Men', 'Mad Men', 'Army Wives', 'The Client List' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 7, 2013. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  45. ^ Kondolojy, Amanda (May 14, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Breaking Amish', 'Mad Men', 'Long Island Medium', 'River Monsters' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 14, 2013. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  46. ^ Bibel, Sara (May 21, 2013). "Sunday Cable Ratings:'Game of Thrones' Wins Night, 'North America', 'Mad Men', 'Veep', 'The Client List' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 21, 2013. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  47. ^ Kondolojy, Amanda (June 4, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Keeping Up With the Kardashians', 'Real Housewives of New Jersey', 'Breaking Amish', 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada June 4, 2013. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  48. ^ Bibel, Sara (June 11, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Falling Skies', 'Mad Men', 'Army Wives', 'Veep', 'The Client List' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada June 10, 2013. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  49. ^ Kondolojy, Amanda (April 8, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'The Real Housewives of Atlanta', 'Silicon Valley', 'Married to Medicine' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 8, 2014. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  50. ^ Bibel, Sara (April 15, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Real Housewives of Atlanta', 'MTV Movie Awards', 'Silicon Valley', 'Mad Men', 'Drop Dead Diva' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 15, 2014. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  51. ^ Kondolojy, Amanda (April 22, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, + NBA Playoffs, 'Real Housewives of Atlanta', 'Naked and Afraid' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 22, 2014. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  52. ^ Bibel, Sara (April 29, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Real Housewives of Atlanta', 'Mad Men', 'Devious Maids' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 29, 2014. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  53. ^ Kondolojy, Amanda (May 6, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, + 'Real Housewives of Atlanta', 'Married to Medicine', 'Silicon Valley' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 6, 2014. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  54. ^ Bibel, Sara (May 13, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Silicon Valley', 'Bar Rescue', 'Real Housewives of Atlanta', 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 13, 2014. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  55. ^ Kondolojy, Amanda (May 20, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Silicon Valley', 'Real Housewives of Atlanta', 'River Monsters', 'Married to Medicine' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 20, 2014. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  56. ^ Kondolojy, Amanda (June 3, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + NHL Conference Finals, 'Real Housewives of Atlanta: Kandi's Wedding', 'Silicon Valley' & Moreh". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada June 3, 2014. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  57. ^ Bibel, Sara (June 10, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Keeping Up With the Kardashians', 'Devious Maids', 'Veep', 'Turn' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada June 10, 2014. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  58. ^ Kondolojy, Amanda (June 17, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + World Cup Soccer, 'Keeping up with the Kardashians', NASCAR & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada June 2, 2016. Dicapai pada June 17, 2014. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  59. ^ Bibel, Sara (April 14, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Silicon Valley', 'MTV Movie Awards', 'Mad Men', 'Veep', 'The Royals' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 14, 2015. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  60. ^ Kondolojy, Amanda (April 21, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + NBA Playoffs, 'Real Housewives of Atlanta,' 'Naked and Afraid' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 21, 2015. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  61. ^ Bibel, Sara (April 28, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Real Housewives of Atlanta', 'Silicon Valley', 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 28, 2015. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  62. ^ Kondolojy, Amanda (May 5, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + 'Real Housewives of Atlanta', 'Silicon Valley' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 5, 2015. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  63. ^ Bibel, Sara (May 12, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Silicon Valley', 'Mad Men', 'The Royals', 'Veep' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 12, 2015. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  64. ^ Kondolojy, Amanda (May 19, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + 'Keeping Up With the Kardashians', 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 19, 2015. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  65. ^ Bibel, Sara (May 27, 2015). "Sunday Cable Ratings: NBA Conference Finals Win Night, 'Game of Thrones', 'Silicon Valley', 'Keeping Up With the Kardashians', 'Veep' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 27, 2015. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  66. ^ Kondolojy, Amanda (June 2, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + 'Keeping Up With the Kardashians', 'Silicon Valley', 'Naked and Afraid' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada June 2, 2015. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  67. ^ Bibel, Sara (June 9, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Silicon Valley', 'Naked & Afraid', 'Married to Medicine', 'Veep' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada June 9, 2015. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  68. ^ Kondolojy, Amanda (June 16, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + 'Silicon Valley', NASCAR, 'Botched' & More". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada June 10, 2016. Dicapai pada June 16, 2015. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  69. ^ Porter, Rick (April 26, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' opens slightly lower, still dominant". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 26, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  70. ^ Porter, Rick (May 3, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' slips, 'Kardashians' premiere steady". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 3, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  71. ^ Porter, Rick (May 10, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' (very) steady with episode 3". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 10, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  72. ^ Porter, Rick (Mei 17, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' rises, 'Fear the Walking Dead' falls". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 17, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  73. ^ Porter, Rick (May 24, 2016). "Sunday cable ratings: 'Preacher' has decent debut, 'Game of Thrones' ties season high". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada May 24, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  74. ^ Porter, Rick (June 1, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' hits season low on Memorial Day weekend". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada June 1, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  75. ^ Porter, Rick (June 7, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' back to usual numbers, 'Preacher' holds up". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada August 28, 2016. Dicapai pada June 7, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  76. ^ Porter, Rick (June 14, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' and 'Silicon Valley' hold steady". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada June 14, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  77. ^ Porter, Rick (June 21, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' holds up opposite NBA Finals". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 15, 2016. Dicapai pada June 21, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  78. ^ Porter, Rick (June 28, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' scores series high with Season 6 finale". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada June 28, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  79. ^ Porter, Rick (Julai 17, 2017). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' scores series-best audience with Season 7 premiere". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada Julai 30, 2017. Dicapai pada Julai 18, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  80. ^ Porter, Rick (Julai 25, 2017). "Sunday cable ratings: 'Phelps vs. Shark' strong, 'Game of Thrones' boosts 'Ballers,' 'Insecure'". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada Julai 25, 2017. Dicapai pada Julai 25, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  81. ^ Porter, Rick (Ogos 1, 2017). "Sunday cable ratings: 'Rick & Morty' returns strong, more highs for 'Insecure' and 'Ballers'". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada Ogos 1, 2017. Dicapai pada Ogos 1, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  82. ^ Porter, Rick (Ogos 8, 2017). "Sunday cable ratings: 'Sharknado 5' lacks bite, 'Game of Thrones' hits total-viewer high". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada Ogos 8, 2017. Dicapai pada Ogos 8, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  83. ^ Porter, Rick (Ogos 15, 2017). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' scores another series high". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada Ogos 15, 2017. Dicapai pada Ogos 15, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  84. ^ Porter, Rick (Ogos 22, 2017). "Sunday cable ratings: 'Survivor's Remorse' premiere steady, 'Game of Thrones' down a little". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada Ogos 22, 2017. Dicapai pada Ogos 22, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  85. ^ Porter, Rick (Ogos 29, 2017). "Sunday cable ratings: VMAs hit all-time low opposite 'Game of Thrones' finale". TV by the Numbers. Diarkib daripada yang asal pada Ogos 29, 2017. Dicapai pada Ogos 29, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  86. ^ Hooton, Christopher (September 27, 2017). "Game of Thrones season 8: Directors revealed for all episodes". The Independent. Diarkib daripada yang asal pada October 20, 2017. Dicapai pada October 20, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  87. ^ Chitwood, Adam (December 15, 2017). "'Justice League' DP Fabian Wagner on Zack Snyder's Cut, Superman's Black Suit & 'Game of Thrones'". Collider. Diarkib daripada yang asal pada December 16, 2017. Dicapai pada December 18, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  88. ^ Carson, Biz (March 12, 2017). "The final season of 'Game of Thrones' will only be six episodes". Business Insider. Diarkib daripada yang asal pada April 12, 2017. Dicapai pada April 11, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  89. ^ Hibberd, James (January 19, 2015). "'Game of Thrones' season 5 'mystery' special details revealed – exclusive". Entertainment Weekly. Dicapai pada January 19, 2015.
  90. ^ Wigler, Josh (March 27, 2019). "Game of Thrones final season: HBO announces final season documentary". The Hollywood Reporter. Dicapai pada March 28, 2019.
  91. ^ Welch, Alex (May 29, 2019). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones: The Last Watch' leads, 'Killing Eve' finale slips". TV by the Numbers. Dicapai pada May 29, 2019.
  92. ^ Lambert, David (December 5, 2011). "Game of Thrones – HBO's Official Press Release with Full Details of The Complete 1st Season on DVD, Blu-ray". TVShowsOnDVD.com. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada February 3, 2012. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  93. ^ "Game of Thrones - Season 1 [DVD] [2012]". Amazon.co.uk. Diarkib daripada yang asal pada June 19, 2016. Dicapai pada November 14, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  94. ^ "Game Of Thrones - Season 1". jbhifi.com.au. Diarkib daripada yang asal pada November 14, 2016. Dicapai pada November 14, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  95. ^ Lambert, David (November 19, 2012). "Game of Thrones – Winter is Coming, with The Complete 2nd Season: Date, Extras, Boxes!". TVShowsOnDVD.com. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada November 20, 2012. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  96. ^ "Game of Thrones - Season 2 [DVD] [2013]". Amazon.co.uk. Diarkib daripada yang asal pada November 14, 2016. Dicapai pada November 14, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  97. ^ "Game Of Thrones - Season 2". jbhifi.com.au. Diarkib daripada yang asal pada November 14, 2016. Dicapai pada November 14, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  98. ^ Lambert, David (June 24, 2013). "Game of Thrones – 2014 Release Date, Package Art for The Complete 3rd Season, on DVD, Blu". TVShowsOnDVD.com. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada June 25, 2013. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  99. ^ "Game of Thrones - Season 3 [DVD] [2014]". Amazon.co.uk. Diarkib daripada yang asal pada June 19, 2016. Dicapai pada November 14, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  100. ^ "Game Of Thrones - Season 3". jbhifi.com.au. Diarkib daripada yang asal pada May 27, 2015. Dicapai pada November 14, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  101. ^ Lambert, David (July 16, 2014). "Game of Thrones – 'The Complete 4th Season' Press Release: Date, Art, Cost, Extras". TVShowsOnDVD.com. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada July 16, 2014. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  102. ^ "Game of Thrones - Season 4 [DVD] [2015]". Amazon.co.uk. Diarkib daripada yang asal pada August 18, 2016. Dicapai pada November 14, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  103. ^ "Game Of Thrones - Season 4". jbhifi.com.au. Diarkib daripada yang asal pada May 10, 2016. Dicapai pada November 14, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  104. ^ "Game of Thrones: Season 5 [Blu-ray + Digital HD]". Amazon.com. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada October 18, 2015. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  105. ^ "Game of Thrones - Season 5 [DVD]". Amazon.co.uk. Diarkib daripada yang asal pada November 14, 2016. Dicapai pada November 14, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  106. ^ "Game Of Thrones - Season 5". jbhifi.com.au. Diarkib daripada yang asal pada May 16, 2016. Dicapai pada November 14, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  107. ^ "Game of Thrones: The Complete Sixth Season [Blu-ray]". Amazon.com. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada July 19, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  108. ^ "Game of Thrones - Season 6 [DVD] [2016]". Amazon.co.uk. Diarkib daripada yang asal pada November 9, 2016. Dicapai pada November 14, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  109. ^ "Game Of Thrones - Season 6". jbhifi.com.au. Diarkib daripada yang asal pada November 14, 2016. Dicapai pada November 14, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  110. ^ "Game of Thrones - 'The Complete 7th Season' Already Planned for DVD and Blu-ray Disc". TVShowsOnDVD. Diarkib daripada yang asal pada July 26, 2017. Dicapai pada July 26, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  111. ^ "Game of Thrones - Staffel 7 /Season 7". WorldofGames. Dicapai pada August 6, 2017.
  112. ^ "Game of Thrones - Season 7". jbhifi.com.au. Dicapai pada September 4, 2017.
  113. ^ "Updated: 'Game of Thrones' Ratings: Season One". TV by the Numbers. June 19, 2011. Diarkib daripada yang asal pada July 26, 2017. Dicapai pada July 26, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  114. ^ "Game of Thrones: Season Two Ratings". TV Series Finale. June 11, 2012. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 18, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  115. ^ "Game of Thrones: Season Three Ratings". TV Series Finale. June 12, 2013. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 18, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  116. ^ "Game of Thrones: Season Four Ratings". TV Series Finale. June 18, 2014. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 18, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  117. ^ "Game of Thrones: Season Five Ratings". TV Series Finale. June 16, 2015. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 18, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  118. ^ "Game of Thrones: Season Six Ratings". TV Series Finale. June 28, 2016. Diarkib daripada yang asal pada September 1, 2016. Dicapai pada April 24, 2016. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)
  119. ^ "Game of Thrones: Season Seven Ratings". TV Series Finale. August 29, 2017. Diarkib daripada yang asal pada September 16, 2017. Dicapai pada August 29, 2017. Parameter |deadurl= yang tidak diketahui diendahkan (bantuan)

Pautan luar[sunting | sunting sumber]