Senarai episod Rabbids Invasion

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Rabbids Invasion ialah sebuah siri animasi televisyen Perancis/Amerika Syarikat yang disiarkan di Nickelodeon. Rancangan ini ditayangkan pertama kali pada 3 Ogos 2013.[1]

Gambaran keseluruhan siri[sunting | sunting sumber]

Musim Episod Siaran asal
Pertama Terakhir
1 26 3 Ogos 2013 (2013-08-03) 6 Disember 2014 (2014-12-06)
2 26 11 Oktober 2014 (2014-10-11)[2] 14 Jun 2016 (2016-06-14)
3 akan diumumkan 21 Jun 2016 (2016-06-21)[2] akan diumumkan

Episod[sunting | sunting sumber]

Musim 1 (2013–2014)[sunting | sunting sumber]

Bil. dalam
siri
Bil. dalam
musim
Judul
(Judul bahasa Melayu)
Pengarah Pengarang Tarikh siaran asal Kod
penerbitan
1a1a"Omelet Party"
"Parti Telur Dadar"
AkamaOlivier Jean-Marie3 Ogos 2013 (2013-08-03)101
1b1b"Rabbid Mollusk"
"Rabbid dan Moluska"
AkamaHervé Benedetti dan Nicolas Robin3 Ogos 2013 (2013-08-03)101
1c1c"Rabbid, Are You There?"
"Rabbid, Awak Ada di Sana?"
Akama dan Stéphane MitFred Neidhardt3 Ogos 2013 (2013-08-03)101
2a2a"Stop! No More!"
"Berhenti! Cukuplah Tu!"
Fabien OuvrardJean-Louis Momus10 Ogos 2013 (2013-08-10)102
2b2b"Rabbids vs. the Vacuum Cleaner"
"Rabbid Melawan Pembersih Hampagas"
Fabien OuvrardAnne Hugo10 Ogos 2013 (2013-08-10)102
2c2c"Runway Rabbids"
"Kekecohan di Landasan Kapal Terbang"
Akama dan Stéphane MitNicolas Gallet10 Ogos 2013 (2013-08-10)102
3a3a"Rabbids Say Cheese"
"Rabbid, Senyumlah"
Stéphane MitAgnes Slimovici17 Ogos 2013 (2013-08-17)103
3b3b"Raving Lifeguard"
"Usaha Penyelamat Pantai"
Akama dan Stéphane MitMélanie Duval17 Ogos 2013 (2013-08-17)103
3c3c"Rabbid Market"
"Rabbid di Pasar Raya"
Akama, Fablen Ouvrard, dan Laurent MassonFred Neidhardt17 Ogos 2013 (2013-08-17)103
4a4a"Elevatorus Rabbidinus"
"Lif untuk Rabbid"
Akama dan Stéphane MitNicolas Gallet24 Ogos 2013 (2013-08-24)104
4b4b"Until Rabbids Do You Part"
"Sehingga Rabbid Pisahkan Awak"
Stéphane MitLeimdo dan Restier24 Ogos 2013 (2013-08-24)104
4c4c"Rabbid Radar"
"Radar Rabbid"
Stéphane MitPhilippe Riche24 Ogos 2013 (2013-08-24)104
5a5a"Rabbids Against the Machine"
"Rabbid Melawan dengan Mesin"
Fabien OuvrardLeimdo dan Restier14 September 2013 (2013-09-14)105
5b5b"Ring! Bwaah!"
"Ring! Bwaah!"
Philippe RicheSébastien Guérout14 September 2013 (2013-09-14)105
5c5c"Radio Rabbid"
"Radio Rabbid"
Fabien OuvrardIssabelle Bottier14 September 2013 (2013-09-14)105
6a6a"Rabbid Playa"
"Rabbid Bercuti"
Akama, Fablen Ouvrard, dan Laurent MassonAnne Hugo21 September 2013 (2013-09-21)106
6b6b"Fast Food Rabbid"
"Rabbid Memesan Burger"
Fabien OuvrardLeimdo dan Restier21 September 2013 (2013-09-21)106
6c6c"Escalator Rabbid"
"Rabbid dan Lif"
Stéphane MitSébastien Guérout21 September 2013 (2013-09-21)106
7a7a"Scout Rabbids"
"Pengakap Rabbid"
Philippe RichePhilippe Riche28 September 2013 (2013-09-28)107
7b7b"Jurassic Rabbid"
"Moyang Rabbid"
Fabien OuvrardPhilippe Riche28 September 2013 (2013-09-28)107
7c7c"Moo Rabbids"
"Mu Rabbid"
Stéphane MitSimon Lecocq28 September 2013 (2013-09-28)107
8a8a"Keypad Rabbids"
"Rabbid dan Pad Kekunci"
Stéphane MitLeimdo dan Restier12 Oktober 2013 (2013-10-12)108
8b8b"Special Agent Rabbids"
"Rabbid Mengganggu Ejen"
Fabien OuvrardLeimdo dan Restier12 Oktober 2013 (2013-10-12)108
8c8c"Schnoz Rabbid"
"Rabbid Merebut Hidung Palsu"
Philippe RichePhilippe Riche12 Oktober 2013 (2013-10-12)108
9a9a"Museum Rabbids"
"Rabbid di Muzium"
Franz KirchnerCandice Corbeel2 November 2013 (2013-11-02)109
9b9b"Kite Rabbids"
"Rabbid dan Layang-layang"
Wilson Dos Santos dan Stéphane MitYann Ropars2 November 2013 (2013-11-02)109
9c9c"Never Refreeze a Rabbid"
"Rabbid dan Peti Sejuk"
Franz KirchnerMélanie Duval2 November 2013 (2013-11-02)109
10a10a"Music Rabbid"
"Rabbid dan Lagu"
Willson Dos Santos dan Stéphane MitSimon Lecocq9 November 2013 (2013-11-09)110
10b10b"Wake Up, Rabbids!"
"Bangunlah, Rabbid!"
Stéphane MitDenis Lima9 November 2013 (2013-11-09)110
10c10c"R.C. Rabbid"
"R.C. Rabbid"
Franz KirchnerYann Ropars9 November 2013 (2013-11-09)110
11a11a"Get in Line, Rabbids!"
"Sila Beratur, Rabbid!"
Franz KirchnerLeimdo dan Restier16 November 2013 (2013-11-16)111
11b11b"Sticky Rabbid"
"Rabbid dan Pelekat"
Stéphane MitYann Ropars16 November 2013 (2013-11-16)111
11c11c"Rabbid Test N°98002-c: The Platform"
"Ujian Rabbid Nº98002-c: Pelantar"
Franz KirchnerSébestien Guérout16 November 2013 (2013-11-16)111
12a12a"Rabbidocchio"
"Rabbidocchio"
Franz KirchnerPhilippe Riche23 November 2013 (2013-11-23)112
12b12b"Rabbid Test N°98003-c: The Cube"
"Ujian Rabbid Nº98003-c: Blok Kayu"
Wilson Dos Santos dan Stéphane MitJean-Louis Momus23 November 2013 (2013-11-23)112
12c12c"Rabbids with Fleas"
"Rabbid dan Hama"
Stéphane MitSimon Lecocq23 November 2013 (2013-11-23)112
13a13a"Rabbid Elevation"
"Rabbid dan Lif"
Fabien OuvrardSébastien Guérout30 November 2013 (2013-11-30)113
13b13b"Surprise Rabbid"
"Kejutan Rabbid"
Stéphane MitSébastien Guérout30 November 2013 (2013-11-30)113
13c13c"Rabbid Test N°98001-c: The Mirror"
"Ujian Rabbid Nº98001-c: Cermin"
Franz KirchnerYann Ropars30 November 2013 (2013-11-30)113
14a14a"Super Rabbid"
"Rabbid Super"
Fabien OuvrardPhilippe Riche4 Januari 2014 (2014-01-04)114
14b14b"Dueling Rabbids"
"Pertarungan Rabbid"
Franz KirchnerCandice Corbeel4 Januari 2014 (2014-01-04)114
14c14c"Rabbid Test N°98004-c: The Animals"
"Ujian Rabbid Nº98004-c: Haiwan"
Stéphane MitSébastien Guérout4 Januari 2014 (2014-01-04)114
15a15a"Flight of the Rabbids"
"Rabbid Terbang"
Stéphane MitStéphane Mit11 Januari 2014 (2014-01-11)115
15b15b"The Rabbid Who Fell to Earth"
"Rabbid si Makhluk Asing"
Stéphane MitStéphane Mit11 Januari 2014 (2014-01-11)115
15c15c"Holy Rabbid-cow!"
"Rabbid Berusaha"
Franz KirchnerYann Ropars11 Januari 2014 (2014-01-11)115
16a16a"Pecking Rabbid"
"Pesaing Rabbid"
Franz KirchnerMélanie Duval18 Januari 2014 (2014-01-18)116
16b16b"Rabbidmobile"
"Rabbid dan Kereta"
Fabien OuvrardSimon Lecocq18 Januari 2014 (2014-01-18)116
16c16c"Prisoner Rabbid"
"Mengusik Rabbid"
Franz KirchnerSébastien Guérout18 Januari 2014 (2014-01-18)116
17a17a"Rabbid Dreams"
"Mimpi Rabbid"
Fabien OuvrardMélanie Duval25 Januari 2014 (2014-01-25)117
17b17b"Snoring Rabbid"
"Dengkuran Rabbid"
Franz KirchnerYann Ropars25 Januari 2014 (2014-01-25)117
17c17c"Hypno Rabbid"
"Hypno Rabbid"
Stéphane MitSimon Lecocq dan Stéphane Mit25 Januari 2014 (2014-01-25)117
18a18a"Rabbid Race to the Moon"
"Perlumbaan Rabbid ke Bulan"
Franz KirchnerCandice Corbeel1 Februari 2014 (2014-02-01)118
18b18b"Rabbid Games"
"Permainan Rabbid"
Stéphane MitYann Ropars1 Februari 2014 (2014-02-01)118
18c18c"Rabbid Test Nº98005-c: The Blue Rabbid"
"Ujian Rabbid Nº98005-c: Rabbid Biru"
Stéphane MitPhilippe Riche1 Februari 2014 (2014-02-01)118
19a19a"Rabbid Doggies"
"Rabbid Berkawan dengan Anjing"
Stéphane MitDenis Lima8 Februari 2014 (2014-02-08)119
19b19b"Rabbid Test Nº98006-c: The Chair"
"Ujian Rabbid Nº98006-c: Kerusi"
Stéphane MitSimon Lecocq8 Februari 2014 (2014-02-08)119
19c19c"Raving Thirst"
"Dahaga yang Melampau"
Franz KirchnerSimon Lecocq8 Februari 2014 (2014-02-08)119
20a20a"Rabbid like Me"
"Rabbid Sukakan Saya"
Stéphane MitYann Ropars15 Februari 2014 (2014-02-15)120
20b20b"Rabbid Mozart"
"Rabbid Mozart"
Franz KirchnerPhilippe Riche15 Februari 2014 (2014-02-15)120
20c20c"Raving Alien"
"Makhluk Asing Menyerang"
Fabien OuvrardSébastien Guérout15 Februari 2014 (2014-02-15)120
21a21a"Rabbid Parasol"
"Rabbid dan Payung"
Stéphane MitPhilippe Riche5 April 2014 (2014-04-05)121
21b21b"Rabbid Tummy Rumble"
"Rabbid yang Lapar"
Stéphane MitSébastien Guérout5 April 2014 (2014-04-05)121
21c21c"Rabbid's Rules of Order"
"Peraturan Rabbid"
Franz KirchnerSébastien Guérout5 April 2014 (2014-04-05)121
22a22a"Raving Chicken"
"Rabbid dan Ayam"
Franz KirchnerSimon Lecocq12 April 2014 (2014-04-12)122
22b22b"Plunger Rabbids"
"Pam Rabbid"
Franz KirchnerSébastien Guérout12 April 2014 (2014-04-12)122
22c22c"Rabbid Snob"
"Rabbid yang Sombong"
Stéphane MitSébastien Guérout12 April 2014 (2014-04-12)122
23a23a"Vampire Rabbid"
"Puntianak Rabbid"
Fabien OuvrardPhilippe Riche18 Oktober 2014 (2014-10-18)123
23b23b"Rabbid Halloween"
"Rabbid dan Halloween"
Stéphane MitMélanie Duval18 Oktober 2014 (2014-10-18)123
23c23c"Zombie Rabbid"
"Rabbid Zombi"
Fabien OuvrardMélanie Duval18 Oktober 2014 (2014-10-18)123
24a24a"Safe Deposit Rabbids"
"Peti Simpanan Rabbid"
Fabien OuvrardPhilippe Riche19 April 2014 (2014-04-19)124
24b24b"Why Did the Rabbid Cross the Road?"
"Kenapa Rabbid Nak Menyeberang Jalan?"
Stéphane MitStéphane Mit19 April 2014 (2014-04-19)124
24c24c"Dream On, Rabbid"
"Mimpi si Rabbid"
Stéphane MitJean-Louis Momus19 April 2014 (2014-04-19)124
25a25a"Rabbid 2.0"
"Rabbid 2.0"
Laurent MassonSébastien Guérout26 April 2014 (2014-04-26)125
25b25b"Rabbid Undies"
"Rabbid Seluar Renang"
Stéphane MitMélanie Duval26 April 2014 (2014-04-26)125
25c25c"Sneezy Rabbid"
"Rabbid Demam"
Franz KirchnerPhilippe Riche26 April 2014 (2014-04-26)125
26a26a"O'Come All Ye Rabbids"
"Oh, Mari Sini, Semua Rabbid"
Franz KirchnerMélanie Duval6 Disember 2014 (2014-12-06)126
26b26b"Slippery and Soapy"
"Licin dan Bersabun"
Stéphane MitStéphane Mit6 Disember 2014 (2014-12-06)126
26c26c"Rabbid Stick-up"
"Rabbid Merompak"
Akama dan Fabien OuvrardFred Neidhardt6 Disember 2014 (2014-12-06)126

Musim 2 (2014–2016)[sunting | sunting sumber]

Bil. dalam
siri
Bil. dalam
musim
Judul
(Judul bahasa Melayu)
Pengarah Pengarang Tarikh siaran asal Kod
penerbitan
27a1a"Being Rabbid"
"Menjadi Rabbid"
Arnaud BouronChristophe Leborgne11 Oktober 2014 (2014-10-11)201
27b1b"Rabbid Diet"
"Diet Rabbid"
Stéphane MitChristophe Leborgne11 Oktober 2014 (2014-10-11)201
27c1c"Reflections in a Rabbid Eye"
"Pantulan di Mata Rabbid"
Stéphane MitThomas Coste11 Oktober 2014 (2014-10-11)201
28a2a"Green Rabbid"
"Rabbid Hijau"
Philippe RichePhilippe Riche1 November 2014 (2014-11-01)202
28b2b"Star Rabbid"
"Bintang Rabbid"
Pascal DavidSébastien Guéroud1 November 2014 (2014-11-01)202
28c2c"Rabbid Obsession"
"Ketaksuban Rabbid"
Arnaud BouronPhilippe Riche1 November 2014 (2014-11-01)202
29a3a"Rabbidroid"
"Rabbidroid"
Stéphane MitMélanie Duval15 November 2014 (2014-11-15)203
29b3b"Rabbid Compression"
"Tekanan Rabbid"
Franz KirchnerChristophe Leborgne15 November 2014 (2014-11-15)203
29c3c"Rabbid Fit"
"Rabbid yang Sihat"
Stéphane MitSébastien Guéroud15 November 2014 (2014-11-15)203
30a4a"Guide-rabbid"
"Panduan Rabbid"
Xavier de BrouckerChristophe Leborgne22 November 2014 (2014-11-22)204
30b4b"The Mystery of the Disappearing Rabbids"
"Misteri Kehilangan Rabbid"
Arnaud BouronMélanie Duval22 November 2014 (2014-11-22)204
30c4c"Rabbids BFFs"
"Kawan Karib Rabbid"
Stéphane MitMélanie Duval22 November 2014 (2014-11-22)204
31a5a"The Moon Rabbid"
"Rabbid Bulan"
Franz KirchnerMélanie Duval6 Jun 2015 (2015-06-06)205
31b5b"Dreaming Rabbid"
"Rabbid Bermimpi"
Stéphane MitSébastien Guéroud6 Jun 2015 (2015-06-06)205
31c5c"Rabbid Secrets"
"Rahsia Rabbid"
Stéphane MitSébastien Guéroud6 Jun 2015 (2015-06-06)205
32a6a"Love Rabbid"
"Sayangi Rabbid"
Arnaud BouronPhilippe Riche13 Jun 2015 (2015-06-13)206
32b6b"Super Inventive Rabbids"
"Rabbid yang Suka Mencipta"
Stéphane MitStéphane Mit13 Jun 2015 (2015-06-13)206
32c6c"Welcome to Rabbidland"
"Selamat Datang ke Kawasan Rabbid"
Franz KirchnerFranz Kirchner13 Jun 2015 (2015-06-13)206
33a7a"Run, Rabbid, Run!"
"Lari, Rabbid, Lari!"
Arnaud BouronSébastien Guéroud20 Jun 2015 (2015-06-20)207
33b7b"Mafia Rabbids"
"Rabbid Samseng"
Franz KirchnerMélanie Duval20 Jun 2015 (2015-06-20)207
33c7c"Wild West Rabbid"
"Rabbid Wild West"
Arnaud BouronThomas Coste20 Jun 2015 (2015-06-20)207
34a8a"Dressed Up Rabbid"
"Rabbid Berpakaian"
Stéphane MitStéphane Mit27 Jun 2015 (2015-06-27)208
34b8b"Self-conscious Rabbid"
"Kesedaran Diri Rabbid"
Arnaud BouronChristophe Leborgne27 Jun 2015 (2015-06-27)208
34c8c"Rabbid Associates"
"Rabbid Bersekutu"
Franz KirchnerPhilippe Riche27 Jun 2015 (2015-06-27)208
35a9a"Rabbid Home"
"Rumah Rabbid"
Xavier de BrouckerChristophe Leborgne7 Disember 2015 (2015-12-07) (Nicktoons)209
35b9b"Rabbid Toast"
"Pembakar Rabbid"
Franz KirchnerFranz Kirchner7 Disember 2015 (2015-12-07) (Nicktoons)209
35c9c"Voiceless Rabbid"
"Rabbid Bisu"
Stéphane MitStéphane Mit7 Disember 2015 (2015-12-07) (Nicktoons)209
36a10a"Rabbid Rocket for Grandma"
"Roket Rabbid untuk Nenek"
Franz KirchnerThomas Coste9 Disember 2015 (2015-12-09) (Nicktoons)210
36b10b"Being Rabbid – Part 2"
"Menjadi Rabbid – Bahagian 2"
Franz KirchnerArnaud Bouron9 Disember 2015 (2015-12-09) (Nicktoons)210
36c10c"Appallo 11"
"Appallo 11"
Franz KirchnerPhilippe Riche9 Disember 2015 (2015-12-09) (Nicktoons)210
37a11a"Rabbid Invaders"
"Rabbid Penjajah"
Xavier de BrouckerPhilippe Riche11 Disember 2015 (2015-12-11) (Nicktoons)211
37b11b"Mother Rabbid"
"Emak Rabbid"
Stéphane MitStéphane Mit11 Disember 2015 (2015-12-11) (Nicktoons)211
37c11c"Rabbid Babysitting"
"Rabbid Penjaga Bayi"
Pascal DavidMélanie Duval11 Disember 2015 (2015-12-11) (Nicktoons)211
38a12a"An Intruder Among the Rabbids"
"Penceroboh di Kalangan Rabbid"
Xavier de BrouckerThomas Coste14 Disember 2015 (2015-12-14) (Nicktoons)212
38b12b"Buddy Rabbids"
"Kawan Rabbid"
Stéphane MitStéphane Mit14 Disember 2015 (2015-12-14) (Nicktoons)212
38c12c"Rabbids Stage Coach"
"Jurulatih Pentas Rabbid"
Arnaud BouronArnaud Bouron14 Disember 2015 (2015-12-14) (Nicktoons)212
39a13a"Sulky Rabbid"
"Rabbid yang Merajuk"
Xavier de BrouckerSébastien Guérout16 Disember 2015 (2015-12-16) (Nicktoons)213
39b13b"Love-struck Rabbid"
"Rabbid Dilamun Cinta"
Xavier de BrouckerPhilippe Riche16 Disember 2015 (2015-12-16) (Nicktoons)213
39c13c"Moonless Rabbids"
"Rabbid Tanpa Bulan"
Stéphane MitStéphane Mit16 Disember 2015 (2015-12-16) (Nicktoons)213
40a14a"Rabbiddoll"
"Anak Patung Rabbid"
Xavier de BrouckerThomas Coste7 Februari 2016 (2016-02-07)214
40b14b"Rabbid Stratagems"
"Muslihat Rabbid"
Franz KirchnerFranz Kirchner7 Februari 2016 (2016-02-07)214
40c14c"A Rabbid's Valentine"
"Valentine Rabbid"
Xavier de BrouckerMélanie Duval7 Februari 2016 (2016-02-07)214
41a15a"The Last Rabbid"
"Rabbid Terakhir"
Franz KirchnerPhilippe Riche10 Januari 2016 (2016-01-10)215
41b15b"Mini-rabbid"
"Rabbid Mini"
Franz KirchnerFranz Kirchner10 Januari 2016 (2016-01-10)215
41c15c"Rabbid Negotiation"
"Perunding Rabbid"
Xavier de BrouckerThomas Coste10 Januari 2016 (2016-01-10)215
42a16a"Rabbid Test Pilot"
"Ujian Juruterbang Rabbid"
Stéphane MitPhilippe Riche17 Januari 2016 (2016-01-17)216
42b16b"Rabbid Brass Band"
"Pancaragam Rabbid"
Xavier de BrouckerPhilippe Riche17 Januari 2016 (2016-01-17)216
42c16c"Mini Rabbid vs. Giant Chicken"
"Mini Rabbid lawan Ayam Besar"
Franz KirchnerFranz Kirchner17 Januari 2016 (2016-01-17)216
43a17a"Rabbid Fetch"
"Jemputan Rabbid"
Arnaud BouronArnaud Bouron24 Januari 2016 (2016-01-24)217
43b17b"Rabbid Escape"
"Rabbid Melarikan Diri"
Xavier de BrouckerPhilippe Riche24 Januari 2016 (2016-01-24)217
43c17c"Rabbid Werewolf"
"Rabbid Serigala Jadian"
Xavier de BrouckerMélanie Duval24 Januari 2016 (2016-01-24)217
44a18a"Invisible Rabbid"
"Rabbid yang Ghaib"
Franz KirchnerSébastien Guérout31 Januari 2016 (2016-01-31)218
44b18b"Rabbid Anthem"
"Lagu Kebangsaan Rabbid"
Stéphane MitClément Savoyat31 Januari 2016 (2016-01-31)218
44c18c"The Incredible Rabbid Space Time Machine"
"Rabbid Luar Biasa dengan Mesin Masa"
Franz KirchnerMélanie Duval31 Januari 2016 (2016-01-31)218
45a19a"Feathered Rabbid"
"Rabbid Berbulu"
Stéphane MitStéphane Mit24 Mei 2016 (2016-05-24) (Nicktoons)219
45b19b"Queen of Rabbid"
"Permaisuri Rabbid"
Arnaud BouronClément Savoyat24 Mei 2016 (2016-05-24) (Nicktoons)219
45c19c"Rabbid Amnesia"
"Amnesia Rabbid"
Arnaud BouronSébastien Guérout24 Mei 2016 (2016-05-24) (Nicktoons)219
46a20a"Rabbid of the Third Kind"
"Rabbid Jenis Ketiga"
Philippe RichePhilippe Riche dan Mélanie Duval14 Jun 2016 (2016-06-14) (Nicktoons)220
46b20b"The Pact of the Super Rabbids"
"Pakatan Kuasa Luar Biasa Rabbid"
Philippe RichePhilippe Riche dan Mélanie Duval14 Jun 2016 (2016-06-14) (Nicktoons)220
46c20c"On the Rabbid Trail"
"Jejak Rabbid"
Philippe RichePhilippe Riche dan Mélanie Duval14 Jun 2016 (2016-06-14) (Nicktoons)220
47a21a"Rabbidstein"
"Rabbidstein"
Franz KirchnerPhilippe Riche19 April 2016 (2016-04-19) (Nicktoons)221
47b21b"Anti Grabbidy"
"Anti Grabbidy"
Arnaud BouronArnaud Bouron19 April 2016 (2016-04-19) (Nicktoons)221
47c21c"Rabbid Dummy"
"Patung Rabbid"
Franz KirchnerClément Savoyat19 April 2016 (2016-04-19) (Nicktoons)221
48a22a"Two Rabbids in Orbit"[2]
"Dua Rabbid di Orbit"
Fabien OuvrardRémi Verrière26 April 2016 (2016-04-26) (Nicktoons)222
48b22b"Rabbid Remote"[2]
"Alat Kawalan Rabbid"
Stéphane MitMélanie Duval26 April 2016 (2016-04-26) (Nicktoons)222
48c22c"Rabbid School"[2]
"Sekolah Rabbid"
Guillaume RioCamille Fery, Cédric Lachenaud, dan Julie Maréchal26 April 2016 (2016-04-26) (Nicktoons)222
49a23a"Lost Rabbids"
"Rabbid yang Hilang"
Xavier de BrouckerSébastien Guérout3 Mei 2016 (2016-05-03) (Nicktoons)223
49b23b"The Curse of Rabbidkhamun"
"Sumpahan Rabbidkhamun"
Arnaud BouronPhilippe Riche3 Mei 2016 (2016-05-03) (Nicktoons)223
49c23c"Mad Rabbid vs. the Robots"
"Rabbid lawan Robot"
Stéphane MitClément Savoyat3 Mei 2016 (2016-05-03) (Nicktoons)223
50a24a"Rabbid 00Zilch"
"Rabbid 00Zilch"
Franz KirchnerSébastien Guérout7 Jun 2016 (2016-06-07) (Nicktoons)224
50b24b"Mad Rabbid and the Rabbid Clones"
"Rabbid Hilang Akal dan Rabbid Klon"
Arnaud BouronPhilippe Riche7 Jun 2016 (2016-06-07) (Nicktoons)224
50c24c"Mad Fly Rabbid"
"Kegilaan Rabbid Lalat"
Fabien OuvrardMélanie Duval7 Jun 2016 (2016-06-07) (Nicktoons)224
51a25a"Rabbids Gang"
"Kumpulan Rabbid"
Arnaud BouronArnaud Bouron10 Mei 2016 (2016-05-10) (Nicktoons)225
51b25b"Glow Rabbid"
"Rabbid Bersinar"
Guillaume RioChristophe Leborgne10 Mei 2016 (2016-05-10) (Nicktoons)225
51c25c"Rabbids Go Skiing"
"Rabbid Pergi Main Luncur"
Stéphane MitMélanie Duval10 Mei 2016 (2016-05-10) (Nicktoons)225
52a26a"Dr. Mad Rabbid’s Super-duper Iron-clad Underpants"
"Dr. Gila dengan Seluar Magnetnya"
Guillaume RioMélanie Duval17 Mei 2016 (2016-05-17) (Nicktoons)226
52b26b"Monstrous Rabbids"
"Rabbid Raksasa"
Stéphane MitPhilippe Riche17 Mei 2016 (2016-05-17) (Nicktoons)226
52c26c"Mad Rabbid and the Genius's Mustache"
"Rabbid Gila dengan si Misai Pintar"
Arnaud BouronPhilippe Riche17 Mei 2016 (2016-05-17) (Nicktoons)226

Musim 3 (2016–sekarang)[sunting | sunting sumber]

Bil. dalam
siri
Bil. dalam
musim
Judul Pengarah Pengarang Tarikh siaran asal Kod
penerbitan
53a1a"Odd Rabbid Out"Franz KirchnerFranz Kirchner28 Jun 2016 (2016-06-28) (Nicktoons)301
53b1b"Rabbid on Repeat"Arnaud BouronCamille Fery dan Cédric Lachenaud28 Jun 2016 (2016-06-28) (Nicktoons)301
53c1c"Rabbid Real Estate Rampage"Guillaume RioRémi Verrière28 Jun 2016 (2016-06-28) (Nicktoons)301
55a3a"Rabbid on Film"Stéphane MitClément Savoyat21 Jun 2016 (2016-06-21) (Nicktoons)303
55b3b"Bubble-wrap Rabbid"Guillaume RioFlorian Guzek21 Jun 2016 (2016-06-21) (Nicktoons)303
55c3c"Rabbid Theory"Arnaud BouronArnaud Bouron21 Jun 2016 (2016-06-21) (Nicktoons)303
TBATBA"Checkpoint Rabbid"TBATBA5 Julai 2016 (2016-07-05) (Nicktoons)TBA
TBATBA"Lost Ball Rabbids"TBATBA5 Julai 2016 (2016-07-05) (Nicktoons)TBA
TBATBA"Rabbidus Carnivorous"TBATBA5 Julai 2016 (2016-07-05) (Nicktoons)TBA
TBATBA"Rabbid Tribe"TBATBA12 Julai 2016 (2016-07-12) (Nicktoons)TBA
TBATBA"Rabbid Mate"TBATBA12 Julai 2016 (2016-07-12) (Nicktoons)TBA
TBATBA"Gorilla Rabbid"TBATBA12 Julai 2016 (2016-07-12) (Nicktoons)TBA
TBATBA"Rabbid Knights"TBATBA19 Julai 2016 (2016-07-19) (Nicktoons)TBA
TBATBA"Rabbid Assistants"TBATBA19 Julai 2016 (2016-07-19) (Nicktoons)TBA
TBATBA"Rabbid Soundtrack"TBATBA19 Julai 2016 (2016-07-19) (Nicktoons)TBA
TBATBA"Rabbid on Trial"TBATBA26 Julai 2016 (2016-07-26) (Nicktoons)TBA
TBATBA"Biker Rabbids"TBATBA26 Julai 2016 (2016-07-26) (Nicktoons)TBA
TBATBA"Rabbid Twin"TBATBA26 Julai 2016 (2016-07-26) (Nicktoons)TBA

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Goldman, Eric (12 Julai 2013). "Rabbids Invasion: Debut Date Announced and Trailer Revealed". IGN. Dicapai 17 Julai 2013. 
  2. ^ a b c d e "Rabbids Invasion - Episode Guide". The Futon Critic. Dicapai 31 Oktober 2014. 

Templat:Siri Raving Rabbids