Senarai episod Running Man

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Running Man (Bahasa Korea: 런닝맨) ialah sebuah rancangan aneka ragam Korea Selatan. Ia pertama kali disiarkan pada 11 Julai 2010.

Episod[sunting | sunting sumber]

2010[sunting | sunting sumber]

2011[sunting | sunting sumber]

2012[sunting | sunting sumber]

2013[sunting | sunting sumber]

2014[sunting | sunting sumber]

2015[sunting | sunting sumber]

2016[sunting | sunting sumber]

2017[sunting | sunting sumber]

2018[sunting | sunting sumber]

Senarai episod (384–sekarang)
# Ep. # Tarikh siaran
(Tarikh penggambaran)
Tetamu
329 384
[nb 1]
[nb 2]
7 Januari 2018
(19 Disember 2017)
Tiada tetamu
330 385
[nb 3]
14 Januari 2018
(2 Januari 2018)
386 21 Januari 2018
(2 & 8-9 Januari 2018)
331
332 387 28 Januari 2018
(15 Januari 2018)
333 388 4 Februari 2018
(23 Januari 2018)
Goo Ha-ra
Kang Mi-na (Gugudan)
Lee Da-hee
Seol In-ah
389 18 Februari 2018
(22 Januari 2018)
334 Tiada tetamu
335 390 4 Mac 2018
(26 Februari 2018)
Heo Kyung-hwan
Lee Sang-yeob
Shorry J (Mighty Mouth)
Yoo Byung-jae
391 11 Mac 2018
(26-27 Februari 2018)
392
[nb 4]
[nb 5]
18 Mac 2018
(26-27 Februari & 12 Mac 2018)
336 Hong Jin-young
Kang Han-na
Lee Da-hee
Lee Sang-yeob
393
[nb 5]
25 Mac 2018
(12 Mac 2018)
337 394
[nb 5]
[nb 6]
1 April 2018
(19 Mac 2018)
395
[nb 5]
8 April 2018
(19 Mac 2018)
338 396
[nb 5]
15 April 2018
(3 April 2018)
339 397
[nb 7]
[nb 8]
22 April 2018
(2 April 2018)
Tiada tetamu
340 398
[nb 9]
29 April 2018
(16 April 2018)
399
[nb 5]
6 Mei 2018
(16 & 9 April 2018)
341 Hong Jin-young
Kang Han-na
Lee Da-hee
Lee Sang-yeob
400
[nb 5]
13 Mei 2018
(9 April 2018)
339 401
[nb 10]
20 Mei 2018
(2 April & 7 Mei 2018)
Tiada tetamu
342 Cheon Sung-moon
Han Ki-beom
Han Min-gwan
Jo Woo-jong
Kim Ok-jeong
K.Will
Lee Jong-hyuk
Seo Ji-seok
343 402 27 Mei 2018
(14 Mei 2018)
Dayoung (Cosmic Girls)
Hyejeong
Seolhyun (AOA)
JooE (Momoland)
Kang Seung-yoon
Song Min-ho (Winner)
344 403
[nb 11]
3 Jun 2018
(21 Mei 2018)
Tiada tetamu
345 404
[nb 12]
10 Jun 2018
(22 Mei 2018)
346 405 17 Jun 2018
(28 Mei 2018)
Lee Guk-joo
Kyungri (Nine Muses)
Seo Eun-soo
Son Dam-bi
347 406
[nb 5]
24 Jun 2018
(9-11 Jun 2018)
Hong Jin-young
Kang Han-na
Lee Da-hee
Lee Sang-yeob
407
[nb 5]
1 Julai 2018
(11 Jun 2018)
408
[nb 5]
8 Julai 2018
(11-12 Jun 2018)
348 409 15 Julai 2018
(9 Julai 2018)
Bo-ra
Han Eun-jung
Hwang Chi-yeul
Jennie
Jisoo
(Black Pink)
Pyo Ye-jin
349 410
[nb 13]
22 Julai 2018
(17 Julai 2018)
Tiada tetamu
350 411 29 Julai 2018
(10 & 23 Julai 2018)
351
412
[nb 14]
5 Ogos 2018
(23 Julai 2018)
352 413 12 Ogos 2018
(30 Julai 2018)
Jennie (Black Pink)
Jin Ki-joo
353 414
[nb 15]
19 Ogos 2018
(7 Ogos 2018)
Kim Roi-ha
Kwak Si-yang
Seo Hyo-rim
354 415
[nb 16]
26 Ogos 2018
(13 Ogos 2018)
Noh Sa-yeon
355 416 2 September 2018
(20 & 27 Ogos 2018)
Tiada tetamu
B.I
Bobby (iKon)
Kim Ji-min
Lee Elijah
Lee Joo-yeon
Lee Si-a
Seungri (Big Bang)
Sunmi
356 417 9 September 2018
(27 Ogos 2018)
357 418
[nb 17]
16 September 2018
(3 September 2018)
Tiada tetamu
358 419
[nb 18]
[nb 19]
23 September 2018
(10 September 2018)
Jang Do-yeon
359 420 30 September 2018
(17 September 2018)
Tiada tetamu
421
[nb 20]
7 Oktober 2018
(17 September 2018)

Nota[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istimewa Tahun Baru.
  2. ^ Penampilan istimewa oleh penilik nasib, Park Sung-joon.
  3. ^ Penampilan istimewa oleh Jang Hyuk, Kim Young-chul, Lee Sang-yeob, Park Geun-sik dan Park Na-rae. Penampilan ringkas oleh Yoon Kye-sang melalui telefon.
  4. ^ Penampilan istimewa oleh Son Na-eun (Apink) dan Sheranut "Namcha" Yusanonda.
  5. ^ a b c d e f g h i j Istimewa Pakej Keluarga.
  6. ^ Penampilan istimewa oleh Kim Yoon-sang, Kim Ji-soo dan Yun Sung-bin.
  7. ^ Penampilan istimewa oleh Jo Se-ho, Lee Jong-hyuk, Lee Young-eun dan Park Jung-min. Penampilan ringkas oleh Jin (BTS) melalui telefon.
  8. ^ Perlumbaan disambung di dalam separuh pertama episod 401.
  9. ^ Penampilan istimewa oleh Chaeyoung, Dahyun, Jeongyeon, Jihyo, Mina, Momo, Nayeon, Sana dan Tzuyu (Twice).
  10. ^ Separuh pertama episod ini menyambung kembali perlumbaan dari episod 397.
  11. ^ Penampilan ringkas oleh Byul, Kim Sung-oh dan Yang Se-hyung melalui rakaman video.
  12. ^ Penampilan ringkas oleh Lee Jong-hyuk melalui telefon.
  13. ^ Penampilan istimewa oleh Henry Cavill, Simon Pegg dan Tom Cruise.
  14. ^ Penampilan istimewa oleh Hwasa, Moonbyul, Solar, Wheein (Mamamoo), Jang Do-yeon, Shin Hye-sun dan Sung Dong-il.
  15. ^ Penampilan ringkas oleh barisan pelakon rancangan teater Fuerza Bruta.
  16. ^ Penampilan istimewa oleh Lee Sang-yeob.
  17. ^ Penampilan istimewa oleh BamBam, Jackson, JB, Jinyoung, Mark, Youngjae, Yugyeom (Got7), J-Black, Mmary dan Yoo Seung-ok.
  18. ^ Istimewa Chuseok.
  19. ^ Jang Do-yeon berperanan sebagai pengacara dan hanya mengambil bahagian di dalam permainan ketika "Peluang Jang Do-yeon" digunakan.
  20. ^ Penampilan istimewa oleh Hwang Je-sung.

Pautan luar[sunting | sunting sumber]