Senarai episod rancangan hiburan Happy Together

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Berikut adalah senarai episod rancangan bualbicara dari Korea Selatan berjudul Happy Together (해피투게더), bersiaran di KBS2 setiap hari Khamis jam 23:05 (KST) mulai 8 November 2001. Rancangan ini mula ditayangkan dalam HD pada 17 Mac 2011. Episod yang disiarkan dengan sarikata bahasa Inggeris tidak hanya dalam episod ulang tayang, tetapi juga episod yang dimuat naik dalam laman YouTube rasmi KBS.[1][2]

Terdapat 179 episod disiarkan semasa Musim 1, yang berakhir pada 28 April 2005. Musim 2 mula disiarkan sebagai episod perintis pada 14 Februari 2005, kemudian mulai siaran rasmi pada 5 Mei 2005, berakhir pada 21 Jun 2007, dan mempunyai 112 episod. Terdapat juga 4 episod khas yang disiarkan di antara Musim 1 dan Musim 2 pada cuti tradisi Korea seperti Chuseok, Seollal, atau perayaan lain seperti Thanksgiving dan Natal. Musim 3 disiarkan dari 5 Julai 2007 hingga 4 Oktober 2018, dengan 557 episod. Musim 4 mula bersiaran pada 11 Oktober 2018.

Happy Together (2001 – 2005)[sunting | sunting sumber]

2001[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2001 (episod 1 – 8)
Episod # Tarikh Siaran Segmen Tetamu Segmen Tetamu Nota
Happy Together first broadcast
1 8 November 2001 Probability Games "I Got Caught" Sung Si-kyung, Uhm Jung-hwa, Ha Ji-won Happy "Nip and Tuck" Battle Templat:Illm
2 15 November 2001 Happy "Nip and Tuck" Battle Templat:Illm Talk "I Got Caught" Templat:Illm (NRG), Lee Ki-chan, Kangta
3 22 November 2001 WtS: Ulsan Lady (울산 아가씨) Choi Jin-young, Hong Kyung-min, Templat:Illm Happy "Nip and Tuck" Battle Templat:Illm
4 29 November 2001 WtS: Oh Susanna (오! 수재너) Templat:Illm (NRG), Templat:Illm, Jang Na-ra Inhun High School
5 6 Disember 2001 WtS: The Woman's Heart (여자의 마음) Templat:Illm, Templat:Illm, Kim Hyun-jung Templat:Illm
6 13 Disember 2001 WtS: Santa Claus is Coming to Town (Shin Dong-yup version) (산타할아버지 우리마을 오셨네) Templat:Illm, Templat:Illm (Goofy), Kim Jong-kook
7 20 Disember 2001 WtS: Roast Chestnuts (군밤타령) Templat:Illm (Cool), Harisu, Templat:Illm Happy "Nip and Tuck" Battle Templat:Illm
8 27 Disember 2001 WtS: La Cucaracha (라쿠카라차) Templat:Illm, Lee Jung-hyun, Bae Ki-sung (CAN) Kim Han-saem, Templat:Illm

2002[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2002 (episod 9 – 60)
Episod # Tarikh Siaran Segmen Tetamu Segmen Tetamu Nota
9 3 Januari 2002 WtS: The Land of Hope (paragraph 2) (희망의 나라로) Kim Jong-kook, Templat:Illm (NRG), Lee Ki-chan Happy "Nip and Tuck" Battle Kim Han-saem, Templat:Illm
10 10 Januari 2002 WtS: Song of the Ranch (목장의 노래) Hong Kyung-min, Jang Na-ra, Templat:Illm Click-B (Templat:Illm, Yoo Ho-seok)
11 17 Januari 2002 WtS: Old Black Joe (올드 블랙 죠) Lee Hye-young, Templat:Illm, Kim Min-jung
12 24 Januari 2002 WtS: ’O sole mio (오! 나의 태양) Kim Jang-hoon, Chae Jung-an, Templat:Illm (Goofy) Templat:Illm (Click-B), Templat:Illm
13 31 Januari 2002 WtS: My Old Kentucky Home (켄터키 옛집) g.o.d (Kim Tae-woo, Danny Ahn, Joon Park, Son Hoyoung, Yoon Kye-sang) Dana, Rottyful Sky
14 7 Februari 2002 WtS: Mournful Rain (구슬비) Kang Ho-dong, Lee Soo-young, Seo Ji-young (S#arp) Templat:Illm, Templat:Illm
15 14 Februari 2002 WtS: Swanee River (스와니 강) Templat:Illm, Gu Bon-seung, Kim Jong-kook
16 21 Februari 2002 WtS: Baby Goats (아기염소) Uhm Jung-hwa, Kim Jong-kook, Lee Ji-hye (S#arp)
17 28 Februari 2002 WtS: Stars (별) Bae Ki-sung (CAN), Yoon Jung-soo, Hong Jin-kyung
18 7 Mac 2002 WtS: A Maiden Taking Herbs (나물 캐는 처녀) Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm
19 14 Mac 2002 WtS: The Memories About Maggie (매기의 추억) Kim Jong-kook, Song Eun-i, Chae Jung-an Templat:Illm, Iconiq (Sugar)
20 21 Mac 2002 WtS: Go Fishing (고기 잡이) Fin.K.L (Lee Hyori, Ock Joo-hyun, Sung Yu-ri, Lee Jin)
21 28 Mac 2002 WtS: Magnolia Flowers (목련화) Templat:Illm, Lee Soo-young, Templat:Illm (Click-B) Templat:Illm, Iconiq (Sugar)
22 4 April 2002 WtS: Flowers Ballad (꽃타령) Lee Kye-in, Hwangbo (Chakra), Templat:Illm
23 11 April 2002 WtS: Longing My Sweetheart (동무생각) Kim Jung-min, Kim Jong-kook, Shin Ji (Koyote)
24 18 April 2002 WtS: Black Cat Nero (검은 고양이 네로) Lee Mi-sook, Kim Won-hee, Templat:Illm, Templat:Illm
25 25 April 2002 WtS: Cold Noodles (냉면) Country Kko Kko (Tak Jae-hoon, Shin Jung-hwan), Kim Jae-duc (J-Walk)
26 2 Mei 2002 WtS: The Green Sea (초록 바다) Heo Joon-ho, Lee Chang-hoon, Lee Won-jong Travis, Templat:Illm
  • Tetamu di sebelah kiri sama-sama membintangi Four Toes
27 9 Mei 2002 WtS: Miryang Arirang (밀양 아리랑) Park Kyung-lim, Lee Ki-chan, Templat:Illm Travis, Iconiq (Sugar)
28 16 Mei 2002 WtS: Traveler (여행자) Im Chang-jung, Jung Tae-woo, Templat:Illm
29 23 Mei 2002 WtS: Golden Country (금강산) Jung Joon-ho, Han Eun-jung, Jung Yoon-don Silryuk, Iconiq (Sugar)
30 30 Mei 2002 WtS: Santa Lucia (산타루치아) Im Chang-jung, Lee Hye-young, Yang Dong-geun
31 6 Jun 2002 WtS: Win! A Virile Son of Korea (이기자 대한건아) Templat:Illm, Park Gwang-hyun, Park Ye-jin Silryuk, Ash
32 13 Jun 2002 Segmen Way to School 3 terbaik yang dipilih penonton dan netizens
33 20 Jun 2002 WtS: Growing Up (모두모두 자란다) Kim Hyun-chul, Templat:Illm, Eun Ji-won Happy "Nip and Tuck" Battle Templat:Illm, Silryuk, Iconiq (Sugar), Templat:Illm
34 27 Jun 2002 Cheering World Cup Chakra (Jung Ryeo-won, Templat:Illm), Iconiq (Sugar) WtS: Battle Hymn of the Republic (조국찬가) Hwangbo, Byun Jung-soo, Templat:Illm (Click-B)
35 4 Julai 2002 WtS: The Front Village (앞마을 순이) Country Kko Kko (Tak Jae-hoon, Shin Jung-hwan), Lee Yoo-jin Happy "Nip and Tuck" Battle Iconiq (Sugar), J
36 11 Julai 2002 WtS: We Are Sprouts (새싹들이다) Kang Susie, Yoo Chae-yeong, Templat:Illm (NRG)
37 18 Julai 2002 WtS: Robot Taekwon V (로보트 태권브이) Choi Soo-jong, Kim Yoo-mi, Ha Ji-won
38 25 Julai 2002 WtS: The Icicles (고드름) Kang Ho-dong, Templat:Illm, Kang Yoo-kyung Jerome, Silryuk
39 1 Ogos 2002 WtS: The Land of Hometown (고향땅) Templat:Illm, Lee Hyuk-jae, Rain As One (Lee Min, Crystal)
40 8 Ogos 2002 WtS: Winter Night (겨울밤) Templat:Illm, Sung Si-kyung, Iconiq (Sugar)
  • Istimewa Musim Panas
41 15 Ogos 2002 WtS: Boatman's Song (사공의 노래) CAN (Bae Ki-sung, Templat:Illm), Kim Hyun-jung
42 22 Ogos 2002 WtS: Maem Maem (맴맴) Cha Tae-hyun, Son Ye-jin, Lee Eun-ju Kim Isak (Isak N Jiyeon), Brian Joo (Fly to the Sky)
43 29 Ogos 2002 WtS: Pine Tree (소나무) Cool (Templat:Illm, Yuri, Lee Jae-hoon) As One (Lee Min, Crystal)
44 5 September 2002 WtS: Greener Pastures (푸른 목장) Kim Bo-sung, Templat:Illm, Templat:Illm Jerome, Silryuk, As One (Lee Min, Crystal)
45 12 September 2002 WtS: Evening Primrose (달맞이) Jo Young-nam, Yang Hee-eun, Templat:Illm
46 19 September 2002 WtS: Wild Goose (기러기) Templat:Illm, Lee Soo-young, Seo Ji-young (S#arp) Happy "Nip and Tuck" Battle Iconiq (Sugar), Lee Min (As One)
47 26 September 2002 WtS: Evergreen (푸르다) Templat:Illm, Jung Joon, Lee Won-jong Iconiq (Sugar), Crystal (As One)
48 3 Oktober 2002 WtS: Waiting for You to Come (님이 오시는지) Yoon Jung-soo, Templat:Illm, Kim Jung-hwa Iconiq (Sugar), Jerome
49 10 Oktober 2002 WtS: Echo (메아리) Im Ha-ryong, Shim Hyung-rae, Templat:Illm Iconiq (Sugar), Annie
50 17 Oktober 2002 WtS: Bells (종소리) Jung Woong-in, Lee Ji-hye (S#arp), Iconiq (Sugar) Annie, Michael
51 24 Oktober 2002 WtS: Sunshine Day (햇볕은 쨍쨍) Kim Jo-han, Jang Na-ra, Rain Nip and Tuck Best 3
52 31 Oktober 2002 WtS: Sad Trees (비목) Lee Beom-soo, Kim Sun-a, Park Myeong-su Kim Min-hai, Travis
  • 2 tetamu pertama di sebelah kiri mempromosikan filem Wet Dreams
53 7 November 2002 WtS: Leaf Ship (나뭇잎 배) Park Sang-myun, Templat:Illm, Lee Jae-yong Jyanjyan, Annie
54 14 November 2002 WtS: Callistephus (과꽃) Templat:Illm, Kim Wan-sun, Templat:Illm Silryuk, Annie
55 21 November 2002 WtS: My Day (나의 하루) Im Hyun-sik, Templat:Illm, Noh Sa-yeon
56 28 November 2002 WtS: Thinking of Elder Brother (오빠 생각) Yoo Jae-suk, Templat:Illm, Song Eun-i
57 5 Disember 2002 WtS: In the Memory of My Hometown (Hyun Jae-myung version) (고향 생각) Park Jun-gyu, Im Chang-jung, Yoo Chae-yeong Happy "Nip and Tuck" Battle Eugene Park, Annie
58 12 Disember 2002 WtS: Piggy Bank (저금통) Yum Jung-ah, Ji Jin-hee, Shin Jung-hwan Metal Tray Drama Psy, Iconiq (Sugar)
  • 2 tetamu pertama di sebelah kiri mempromosikan filem H
59 19 Disember 2002 WtS: Look Out the Windows (Shin Dong-yup version) (창 밖을 보라) Park Sang-min, Templat:Illm, Templat:Illm Happy "Nip and Tuck" Battle Hwang Sung-hwan, Annie
60 26 Disember 2002 3 Terbaik Babak yang anda mahu lihat lagi

2003[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2003 (episod 61 – 111)
Episod # Tarikh Siaran Segmen Tetamu Segmen Tetamu Nota
61 2 Januari 2003 WtS: Half Moon (반달) Lee Hyuk-jae, Lee Yoo-jin, Kim Jeong-hoon (UN) Happy "Nip and Tuck" Battle Templat:Illm, Hwang Sung-hwan
62 9 Januari 2003 WtS: The House Front (그 집 앞) Psy, Lee Jung-hyun, Jo Mi-ryung As One (Lee Min, Crystal), Templat:Illm, Annie
63 16 Januari 2003 WtS: Winter Trees (겨울 나무) Sung Si-kyung, Jang Na-ra, Park Hyo-shin
64 23 Januari 2003 WtS: Mountain Wind, River Wind (산바람 강바람) Templat:Illm, Lee Soo-young, Iconiq (Sugar) The Metal Tray Drama Sung Si-kyung, BIN (LUV)
65 30 Januari 2003 WtS: Face (얼굴) Kim Seung-soo, Templat:Illm, Templat:Illm Happy "Nip and Tuck" Battle Annie, Hwang Sung-hwan
66 6 Februari 2003 WtS: The Golden Rule (등대지기) Kim Ho-jin, Chu Sang-mi, Lee Tae-ran The Metal Tray Drama Lee Hyuk-jae, Templat:Illm
  • Tetamu di sebelah kiri sama-sama membintangi drama Templat:Illm
67 13 Februari 2003 WtS: Mind That Wait (기다리는 마음) Ahn Jae-mo, Shinhwa (Kim Dong-wan, Shin Hye-sung) Lee Ki-chan, Templat:Illm
68 27 Februari 2003 WtS: Come Pick the Moon (달 따러 가자) Templat:Illm, Templat:Illm, Kim Young-chul Shin Jung-hwan, Templat:Illm
69 6 Mac 2003 WtS: Island Baby (섬집 아기) Yoon Do-hyun, Kang San-ae, Templat:Illm
70 13 Mac 2003 WtS: Spring Maiden (봄처녀) Cha Seung-won, Sung Ji-ru, Park Ji-yoon Hwangbo (Chakra), Kim Heung-soo
71 20 Mac 2003 WtS: Drop Flower (방울꽃) Lee Seung-yeon, Son Tae-young, Hwangbo (Chakra) Templat:Illm, Seo Min-jung
72 27 Mac 2003 WtS: Twinkle Little Star (작은 별) Lee Hwi-jae, Lee Hoon, Shim Eun-jin (Baby V.O.X) Seo Ji-won, Lee Soo-young
73 3 April 2003 WtS: Southern Village (남촌) Park Joon-hyung, Templat:Illm, Templat:Illm Kim Gun-mo, Byul
74 10 April 2003 WtS: Whispering Hope (희망의 속삭임) + Night of Seongbul Temple (성불사의 밤) Kim Gun-mo, Ahn Jae-wook, Templat:Illm (NRG) Choi Jung-won (UN), Jung Ryeo-won (Chakra)
75 17 April 2003 WtS: On the Seashore (바닷가에서) Jang Na-ra, Park Jung-chul, Park Myeong-su Templat:Illm (NRG), Jang Na-ra
76 24 April 2003 WtS: When Spring Comes (봄이 오면) Templat:Illm, Lee Hye-sook, Templat:Illm Templat:Illm (Click-B), Harisu
77 1 Mei 2003 WtS: Origami (종이접기) Yoon Jong-shin, Lee Hyun-woo, Seo Min-jung Tak Jae-hoon, Lee Yoo-jin
78 8 Mei 2003 WtS: Green Grass of Home (푸른 잔디) Park Sun-young, Templat:Illm, Park Ye-jin Oh Jong-hyuk (Click-B), Shin Ji (Koyote)
  • Tetamu di sebelah kiri sama-sama membintangi filem Templat:Illm
79 15 Mei 2003 WtS: Spring Breeze (봄바람) Seo Jang-hoon, Tak Jae-hoon, Kim Je-dong
80 22 Mei 2003 WtS: Rainbow (무지개) Kangta, Choi Jung-won (UN), Se7en Shin Jung-hwan, Shim Eun-jin (Baby V.O.X)
81 29 Mei 2003 WtS: Swing (그네) Park Mi-sun, Jo Hye-ryun, Song Eun-i Jung Tae-woo, Templat:Illm
82 5 Jun 2003 WtS: Frog Went A-Courting (개구리 노총각) Lee Hwi-jae, Lee Hyuk-jae, Templat:Illm
83 12 Jun 2003 WtS: Tiger's Birthday (산중호걸) Cha Tae-hyun, Son Ye-jin, Shin Seung-hwan Bae Ki-sung (CAN), Park Jung-ah (Jewelry)
84 19 Jun 2003 WtS: Help Each Other (서로서로 도와가며) Lee Jae-yong, Lee Won-jong, Won Sang-yeon Kim Je-dong, Yoo Chae-yeong
85 26 Jun 2003 WtS: Boating Song (뱃노래) Kim Bo-sung, Kim Min-jong, Jo Sung-mo Jo Sung-mo, Templat:Illm
86 3 Julai 2003 WtS: Nostalgic Hill (그리운 언덕) Cha Tae-hyun, Lee Yoo-jin, Kim Dong-sung Templat:Illm, Kan Mi-youn (Baby V.O.X)
87 10 Julai 2003 WtS: Clementine (클레멘타인) Uhm Jung-hwa, Lee Beom-soo, Kim Joo-hyuk Se7en, Templat:Illm (The Jadu)
  • Tetamu di sebelah kiri mempromosikan filem Singles
88 17 Julai 2003 WtS: Children's Marches (어린이 행진곡) Templat:Illm, Yoon Mun-sik, Templat:Illm Iconiq (Sugar), MC Mong
89 24 Julai 2003 Separuh Pertama 2003 - 3 Terbaik Way to School
90 31 Julai 2003 WtS: Eagle Five Brothers (독수리 오형제) Park Jung-ah (Jewelry), Eugene, Templat:Illm (The Jadu) The Metal Tray Drama The Metal Tray Drama Best 5
91 7 Ogos 2003 WtS: Pippi Longstocking (말괄량이 삐삐) Cool (Templat:Illm, Yuri, Lee Jae-hoon) Im Chang-jung, Han Eun-jung
92 14 Ogos 2003 WtS: In the Memory of My Hometown (Lee Eun-sang version) (고향 생각) Templat:Illm, Templat:Illm, Kim Je-dong Templat:Illm, Templat:Illm
93 21 Ogos 2003 WtS: Lullaby (자장가) Templat:Illm (NRG), Kim Hyun-jung, Shin Ji (Koyote) Templat:Illm, U;Nee
94 28 Ogos 2003 WtS: Village of Flowers, Village of Birds (꽃동네 새동네) Kim Seung-woo, Kim Jung-eun, Templat:Illm Cool (Templat:Illm, Yuri)
95 4 September 2003 WtS: Autumn (가을) Park Sang-min, Kim Kyung-ho, Templat:Illm (Yurisangja) Kim Hyun-jung, Eun Ji-won
96 11 September 2003 WtS: Harvest Song (풍년가) Lee Dong-gun, Rain, BIN (LUV) Lee Beom-soo, Templat:Illm
97 18 September 2003 WtS: Sunset (노을) Templat:Illm, Templat:Illm, Jo Eun-sook Park Myeong-su, Yoon Eun-hye (Baby V.O.X)
98 25 September 2003 WtS: Kkangkkang Gym (깡깡총 체조) Tae Jin-ah, Eun Ji-won, Ock Joo-hyun Choi Jung-won (UN), Templat:Illm
99 2 Oktober 2003 WtS: Balsam (봉숭아) Yoon Do-hyun, Lee Jung-hyun, Kim C Kim Kyung-ho, Hwangbo (Chakra)
100 9 Oktober 2003 Sorotan Istimewa Episod Ke-100
101 16 Oktober 2003 WtS: The Half Moon in the Afternoon (낮에 나온 반달) Jo Young-nam, Yang Hee-eun, Templat:Illm
102 23 Oktober 2003 WtS: Whales and Elephants (고래와 코끼리) Park Joong-hoon, Jung Jin-young, Ryu Seung-soo The Metal Tray Drama Lee Ki-chan, Ock Joo-hyun
103 30 October 2003 WtS: Loreley (로렐라이) Song Dae-kwan, Joo Hyun-mi, Templat:Illm
104 6 November 2003 WtS: Newlywed Bride (새 색시 시집가네) Shin Dong-yup, Lee Hyori, Song Eun-i
105 13 November 2003 WtS: Maruchi Arachi (마루치 아라치) Kangta, Shin Hye-sung (Shinhwa), Lee Ji-hoon Quiz Blitz – Kneel Yo! Eun Ji-won, Annie
106 20 November 2003 WtS: Animal Farm (동물 농장) Jung Joon-ho, Kim Hye-ri, Kim Hyo-jin Andy (Shinhwa), Templat:Illm (The Jadu)
107 27 November 2003 WtS: Festival Fever (들놀이) Templat:Illm, Rain, Park Ye-jin
108 4 Disember 2003 WtS: Cloud (구름) Kim Min-jong, Templat:Illm, Templat:Illm Kim Jong-min (Koyote), Seo Min-jung
109 11 Disember 2003 WtS: The Barley Field (보리밭) Templat:Illm, Templat:Illm, Shin Jung-hwan
110 18 Disember 2003 WtS: Daddy Likes Mom (아빠는 엄마를 좋아해) Lee Seung-yuop, Yoon Do-hyun, Jang Na-ra Shin Ji (Koyote), Jung Cheol
111 25 Disember 2003 WtS: Jingle Bells (Shim Hyung-rae version) (징글벨) Kang Ho-dong, Eun Ji-won, Lee Soo-young Kim C, Templat:Illm

2004[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2004 (episod 112 – 163)
Episod # Tarikh Siaran Segmen Tetamu Segmen Tetamu Nota
112 1 Januari 2004 WtS: Sally the Witch (요술 공주 세리) Sung Si-kyung, Pak Se-ri, Kim Jong-min (Koyote) Quiz Blitz – Kneel Yo! Sung Si-kyung, Jang Na-ra
113 8 Januari 2004 WtS: My Grandmother (우리 할머니) Kim Jaewon, Ha Ji-won, Jeong Jun-ha
114 15 Januari 2004 WtS: Eye (눈) Kwon Sang-woo, Lee Jung-jin, Han Ga-in Koo Jun-yup (Clon), Dana
115 22 Januari 2004 WtS: New Year's Day (설날) Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm Templat:Illm, Song Eun-i
116 29 Januari 2004 WtS: See the Stars and the Moon (별 보며 달 보며) Noh Joo-hyun, Templat:Illm, Templat:Illm (The Jadu) Jung Ryeo-won (Chakra), Eun Ji-won
117 5 Februari 2004 WtS: Torna a Surriento (돌아오라 소렌토로) Kim Yong man, Ji Suk-jin, Jo Hye-ryun
118 12 Februari 2004 WtS: Puppy Collar Bell (바둑이 방울) Kim Ha-neul, Kang Dong-won, Templat:Illm Lee Ki-chan, Lee Ji-hyun (Jewelry)
119 19 Februari 2004 WtS: Footprint Shoes (구두 발자국) Kim Jang-hoon, Jo Mi-ryung, Han Eun-jung Templat:Illm (Diva), Im Ho
120 26 Februari 2004 WtS: My Little Brother (내 동생) Jeong Jun-ha, Templat:Illm, Lee Dong-wook Jeong Jun-ha, BIN (LUV)
121 4 Mac 2004 WtS: Grandfather Mountain (산 할아버지) Lee So-ra, Uhm Jung-hwa, Templat:Illm, Kim Joo-hyuk
122 11 Mac 2004 WtS: The Earth's Joy (땅 위의 기쁨) Son Chang-min, Son Hyun-joo, Cho Jae-hyun Quiz Blitz – Kneel Yo! Templat:Illm, Harisu
123 18 Mac 2004 WtS: Oats Peas Beans and Barley Grow (밀과 보리가 자라네) Kim So-hyun, Kim Jong-min (Koyote), So Yi-hyun
124 25 Mac 2004 WtS: Nerdy First Love (얼간이 짝사랑) Kim Su-ro, Lee Sung-jae, Park Sol-mi Kim Jong-min (Koyote), Templat:Illm
125 1 April 2004 WtS: Let's Welcome Spring (봄맞이 가자) Lee Jin, So Yoo-jin, Han Ji-hye Templat:Illm, Park Joon-seok
126 8 April 2004 WtS: Happy Spring (즐거운 봄) Lee Moon-se, Shin Seung-hun, Lee Ki-chan
127 15 April 2004 WtS: Csikós Post (크시코스의 우편마차) Kim Young-ho, Templat:Illm, Yoo Jun-sang MC Mong, Ji Sang-ryeol
128 22 April 2004 WtS: Paul's Miraculous Adventure (이상한 나라의 폴) Tony An, Seo Min-jung, Jeong Hyeong-don Baby V.O.X (Yoon Eun-hye, Shim Eun-jin)
129 29 April 2004 WtS: Pretty Rose (어여쁜 장미) Lee Ji-hoon, MC Mong, Shin Ji (Koyote) Chakra (Hwangbo, Templat:Illm)
130 6 Mei 2004 WtS: So And (그래 그래서) Yeo Woon-kay, Templat:Illm, Kyeon Mi-ri
  • Tetamu jemputan di sebelah kiri sama-sama membintangi Templat:Illm
131 13 Mei 2004 WtS: Moon (달) + A Song Is Joyful (노래는 즐겁다) Yeon Jung-hoon, Kim Heung-soo, Cho Yeo-jeong Quiz Blitz – Kneel Yo! Best of Best
132 20 Mei 2004 WtS: I Wish to Live on Keumgang (금강에 살으리랏다) Templat:Illm, Ahn Jae-hwan, Templat:Illm Love Is... Lee Hyori
  • Pengacara istimewa: Tim
  • Tetamu di sebelah kiri sama-sama membintangi Templat:Illm
133 27 Mei 2004 WtS: The Sun Is Rising (둥근 해가 떴습니다) Templat:Illm, Jo Hye-ryun, Ock Joo-hyun
134 3 Jun 2004 WtS: Monggeumpo Ballad (몽금포 타령) Kim Jang-hoon, Yoon Jong-shin, Kim Won-hee
135 10 Jun 2004 WtS: Oh Ladies (아가씨들아) Kim Jaewon, Chun Jung-myung, Tak Jae-hoon
  • 2 tetamu pertama di sebelah kiri sama-sama membintangi Templat:Illm
136 17 Jun 2004 WtS: Home on the Range (언덕 위의 집) Park Joong-hoon, Cha Tae-hyun, Han Eun-jung
137 24 Jun 2004 WtS: Summer (여름) Kim Heung-gook, Park Mi-sun, Kim Young-chul Love Is... Uhm Jung-hwa
138 1 Julai 2004 WtS: Galaxy Express 999 (은하철도 999) Jang Na-ra, Templat:Illm, Lee Se-eun
139 8 Julai 2004 Way to School Menutup separuh pertama tahun 2004
140 15 Julai 2004 WtS: Baby Cow (송아지) Kang Dong-won, Jo Han-sun, Templat:Illm (The Jadu)
141 22 Julai 2004 WtS: Gapdol and Gapsun (갑돌이와 갑순이) Lee Hwi-jae, Lee Hyuk-jae, Lyn
142 29 Julai 2004 WtS: Summer Riverbank (여름 냇가) + White Clouds (흰 구름) Kim Jong-kook, Park Eun-hye, MC Mong
143 5 Ogos 2004 WtS: Kimchi Theme Song (김치주제가) Kang San-ae, Yoon Do-hyun, Kim C
144 12 Ogos 2004 WtS: Dancing Seagull (춤추는 갈매기) Templat:Illm, Lee Yoo-ri, Lee Ji-hyun (Jewelry)
145 19 Ogos 2004 WtS: Happy Song (즐거운 노래) Hong Soo-hyun, Namkoong Min, Templat:Illm, Shim Ji-ho
146 26 Ogos 2004 WtS: Home Sweet Home (즐거운 나의 집) Joo Hyun, Soo Ae, Eugene, Templat:Illm
  • 2 tetamu pertama mempromosikan filem A Family
147 2 September 2004 WtS: Summer Vacation (여름 방학) + Ranches Along The Road (목장길 따라) Lee Beom-soo, Ryu Seung-soo, Gong Yoo
148 9 September 2004 WtS: Arirang Mokdong (아리랑 목동) Cha Seung-won, Jang Seo-hee, Son Tae-young
149 16 September 2004 WtS: Longing for Mt. Keumgangsan (그리운 금강산) Kim Jong-kook, Templat:Illm, Eun Ji-won, Park Han-byul
150 23 September 2004 WtS: Seed (씨앗) + Rhythmic Instruments Song (리듬 악기 노래) UN (Choi Jung-won, Kim Jeong-hoon), Han Ji-hye
151 30 September 2004 WtS: Mother Pig Baby Pig (엄마돼지아기돼지) + The Land of Hope (paragraph 1) (희망의 나라로) Shinhwa (Eric Mun, Andy Lee, Shin Hye-sung, Jun Jin, Kim Dong-wan, Lee Min-woo)
152 7 Oktober 2004 WtS: A Small World (작은 세상) Se7en, Bada, Iconiq (Sugar)
153 14 Oktober 2004 WtS: Mullet (숭어) Rain, Kim Sung-soo, Han Eun-jung
154 21 Oktober 2004 WtS: Fly Fly Fly (윙윙윙) Nam Hee-suk, Lee Hyuk-jae, Lee Soo-young
155 28 Oktober 2004 WtS: My Beautiful Friend (아름다운 나의 벗) Insooni, Park Sang-min, Kim Hyun-jung
156 4 November 2004 WtS: Tong Tong Tong (통통통) Yum Jung-ah, Lee Ji-hoon, Ji Suk-jin
157 11 November 2004 WtS: Full Moon (둥근 달) + Yeosu (여수) Templat:Illm, Kim Heung-gook, Templat:Illm
158 18 November 2004 WtS: Neighborhood (이웃집 순이) Yoon Kye-sang, Kim Min-jung, On Joo-wan
159 25 November 2004 WtS: 100 Great Koreans (paragraph 2) (한국을 빛낸 100명의 위인들) Jo Hye-ryun, Tony An, Jung Ryeo-won (Chakra)
160 2 Disember 2004 WtS: Morning (아침) Lee Seung-hwan, Kim Jung-hwa, Yurisangja (Park Seung-hwa, Templat:Illm)
161 9 Disember 2004 WtS: La La La (라라라) Kang Ho-dong, Shin Jung-hwan, Eun Ji-won, Yoon Eun-hye
162 16 Disember 2004 WtS: The Birds Singing a Morning Song (산새가 아침을) g.o.d (Joon Park, Son Hoyoung, Danny Ahn, Kim Tae-woo)
163 23 Disember 2004 WtS: Rudolph the Red-Nosed Reindeer (Shim Hyung-rae version) (루돌프 사슴코) Ahn Shi-hyun, Tak Jae-hoon, Chun Jung-myung, Lee Jae-hoon (Cool)

2005[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada (episod 164 – 179)
Episod # Tarikh Siaran Segmen Tetamu Segmen Tetamu Nota
164 6 Januari 2005 Smash Rock-Paper-Scissors MC Mong, Choi Jung-won (UN), Kim Jong-kook, Lyn, Rain, Tak Jae-hoon, Lee Hwi-jae, Koyote (Shin Ji, Kim Jong-min, Templat:Illm), Shinhwa (Eric Mun, Andy Lee, Shin Hye-sung, Jun Jin, Kim Dong-wan, Lee Min-woo)
  • Separuh masa kedua tahun 20014 – Siaran Terbaik Way to School
165 13 Januari 2005 WtS: It's Okay (괜찮아요) Choi Min-soo, Ock Joo-hyun, Lee Yoon-ji Do Re Mi Kong Kong Kong Lee Hyuk-jae, Ock Joo-hyun, Kim Jong-min, Seo Ji-young, Haengsung
166 20 Januari 2005 WtS: Mountain Rabbit (산토끼) + With the Mountains (들로 산으로) Jung Han-yong, Lee Bo-hee, Kim Hong-sik
167 27 Januari 2005 WtS: Sweet 18 (낭랑 18세) Lee Dong-gun, Han Ji-hye, Lee Hyuk-jae Hong Kyung-min, Kim Jong-min, Lee Jin, Hwayobi, Haengsung
168 3 Februari 2005 WtS: The Third Daughter of Mr. Choi (최진사댁 셋째 딸) Templat:Illm, Kang Boo-ja, Templat:Illm
169 17 Februari 2005 WtS: Jjarappappa (짜라빠빠) Im Chang-jung, DJ DOC (Templat:Illm, Templat:Illm), Kim Hyun-jung Shin Jung-hwan, Lee Jin, Kim Hyun-jung, Templat:Illm, Haengsung
170 24 Februari 2005 WtS: Stone and Water (돌과 물) + The Young Musicians (어린 음악대) Lee Chang-hoon, Kim Seung-soo, Lee Bo-young, Templat:Illm
171 3 Mac 2005 WtS: Cheer Up, Dad (아빠 힘내세요) Yeo Woon-kay, Kim Eul-dong, Lee Jung-jin, Lee Moon-sik Tony An, Yoon Eun-hye (Baby V.O.X), Templat:Illm (DJ DOC), Chun Myung-hoon (NRG), Hong Soo-ah
  • Tetamu di sebelah kiri mempromosikan Mapado
172 10 Mac 2005 WtS: Spring (봄) Eun Ji-won, Lee Jin, Lee Jong-soo, Kim Je-in
173 17 Mac 2005 Way to School Jo Sung-mo, Hong Kyung-min, Tei, Chae Yeon Chun Myung-hoon (NRG), Lee Jin, Yoon Eun-hye (Baby V.O.X), Templat:Illm, Templat:Illm
174 24 Mac 2005 WtS: March (행진) Chae Yeon, Tim, Tablo (Epik High), Chun Myung-hoon (NRG), Hyun Young
175 31 Mac 2005 WtS: Sing Together (다같이 노래를) Templat:Illm, Yoo Se-yoon, Jang Dong-min, Templat:Illm Bae Ki-sung (CAN), Templat:Illm, Tablo (Epik High), Templat:Illm, U;Nee
176 7 April 2005 WtS: Spring-coming Road (봄이 오는 길) Go Doo-shim, Kim Yu-seok, Templat:Illm
177 14 April 2005 WtS: Dokdo Is Our Land (독도는 우리 땅) Jinusean (Templat:Illm, Templat:Illm), Tim, Tablo (Epik High) Jewelry (Park Jung-ah, Lee Ji-hyun), Eun Ji-won, Haha, Templat:Illm (Koyote)
178 21 April 2005 WtS: Picnic Song (피크닉의 노래) Cha Seung-won, Park Yong-woo, Ji Sung
  • Tetamu di sebelah kiri mempromosikan filem Blood Rain
179 28 April 2005 Sejarah Happy Together
  • Episod terakhir Kim Je-dong sebagai pengacara
  • Berakhirnya musim pertama

Siaran Istimewa[sunting | sunting sumber]

Senarai episod istimewa
Episod # Tarikh Siaran Segmen Tetamu Segmen Tetamu Nota
Istimewa 23 Disember 2005 Metal Tray Karaoke Room Krismas: Medley Carol (Look Out the Windows (창 밖을 보라) + Jingle Bells (Shim Hyung-rae version) (징글벨) + Kind of Shots (탄일종)+ The Little Drummer Boy (북 치는 소년)) Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm
Istimewa 27 Januari 2006 Metal Tray Karaoke Room Istimewa Tahun Baru: Tahun Baru (설) Kim Young-ok, Lee Young-ha, Templat:Illm
Istimewa 6 Oktober 2006 Metal Tray Karaoke Room Istimewa Chuseok 70 Minggu: Musim Luruh (가을) Noh Joo-hyun, Kim Hye-sun, Lee Tae-ran, Choi Jung-won, Shin Ji-soo
Istimewa 25 September 2007 Thanksgiving Metal Tray Karaoke Room: So And (그래 그래서) Templat:Illm, Lu-Vada Dunford, Eva Popiel, Templat:Illm
Nota
  • WtS = Way to School
  • Lagu tema untuk "Way to School" adalah lagu-lagu lama Korea dari pelbagai genre seperti lagu rakyat, seni, lagu kanak-kanak ...

Happy Together Friends (2005 – 2007)[sunting | sunting sumber]

2005[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada (episod 1 – 35)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Tetamu Panel Nota
Perintis 14 Februari 2005 Danny Ahn (g.o.d) vs Shin Ji (Koyote) g.o.d (Son Hoyoung, Kim Tae-woo, Joon Park), Kim Jong-min (Koyote), Chun Myung-hoon (NRG), Lee Ji-hyun (Jewelry)
Siaran Pertama Musim Ke-2 – Happy Together Friends
1 5 Mei 2005 Kim Je-dong vs Ye Ji-won Kim Saem, Chun Myung-hoon (NRG), Ji Hyun-woo, Oh Yoon-ah
  • Kim Ah-joong menggantikan Eugene dan menjadi pengacara tetap bersama Yoo Jae-suk dan Tak Jae-hoon
2 12 Mei 2005 Templat:Illm vs Yoon Do-hyun Kim C, Tiger JK, Chae Yeon, Templat:Illm
3 19 Mei 2005 Shin Jung-hwan vs Ock Joo-hyun Bae Ki-sung (CAN), Eun Ji-won, Kim Jong-seok, Lee Ji-hye
4 26 Mei 2005 Park Eun-hye vs Lee Hyuk-jae Templat:Illm, Sugar (Park Soo-jin, Iconiq), Choi Jung-won
5 2 Jun 2005 Jo Hye-ryun vs MC Mong Noh Hong-chul, Lee Young-eun, Templat:Illm, Templat:Illm
6 9 Jun 2005 Sung Si-kyung vs Yoon Jong-shin Chun Myung-hoon (NRG), Byul, Templat:Illm, Park Myeong-su
7 16 Jun 2005 Shin Hye-sung (Shinhwa) vs Lee Seung-chul Templat:Illm (DJ DOC), Kang Susie
8 23 Jun 2005 Park Jung-ah (Jewelry) vs Park Jun-gyu Seo In-young (Jewelry), Templat:Illm, Kim Young-chul
9 30 Jun 2005 Kim Jeong-hoon (UN) vs Kim Na-woon Kim Young-chul, Jang Youngran, The Jadu (Templat:Illm, Kang Doo)
10 7 Julai 2005 Kim Kyung-ran vs Ji Suk-jin Templat:Illm, Kim Young-chul, Templat:Illm, Defconn
11 14 Julai 2005 Jeong Hyeong-don vs Kim Seo-hyung Seo Ji-hye, Kim Ok-bin, Cha Ye-ryun, Kim Young-chul, Kim Min-kyo
12 21 Julai 2005 Park Kyung-lim vs Park Soo-hong Templat:Illm, Kim Young-chul, Templat:Illm, Templat:Illm
  • Istimewa Musim Panas
13 28 Julai 2005 Istimewa Pengacara Happy Together
14 4 Ogos 2005 Shin Dong-yup vs Lee Ah-hyun
15 11 Ogos 2005 Jo Min-ki vs Ji Sang-ryeol
16 18 Ogos 2005 Lee Beom-soo vs Kim Jong-kook
17 25 Ogos 2005 Nam Hee-suk vs Templat:Illm (NRG)
18 1 September 2005 Jo Eun-sook vs Yoon Jung-soo
19 8 September 2005 Templat:Illm (Clon) vs Koo Jun-yup (Clon)
20 15 September 2005 Templat:Illm & Templat:Illm vs Park Joon-hyung & Templat:Illm
  • Istimewa Chuseok
21 22 September 2005 Templat:Illm vs Kang Susie
22 29 September 2005 Gong Hyung-jin vs Templat:Illm
23 6 Oktober 2005 Oh Yoon-ah vs Templat:Illm
24 13 Oktober 2005 Templat:Illm vs Templat:Illm
25 20 Oktober 2005 Templat:Illm vs Templat:Illm (DJ DOC)
26 27 Oktober 2005 Noh Sa-yeon vs Jang Woo-hyuk
27 3 November 2005 Shin Hyun-joon vs Templat:Illm
28 10 November 2005 Seo Kyung-seok vs Seo Ji-young
29 17 November 2005 Templat:Illm vs Song Eun-i
30 24 November 2005 Kim Wan-sun vs Kim Jong-min (Koyote)
31 1 Disember 2005 Shim Hyung-rae vs Jang Yun-jeong
32 8 Disember 2005 Lee Tae-ran vs Namkoong Min
33 15 Disember 2005 Tae Jin-ah vs Jo Sung-mo Eru, Lee Yeon-doo, Templat:Illm
34 22 Disember 2005 Jeong Jun-ha vs Hyun Young
35 29 Disember 2005 Istimewa Hujung Tahun

2006[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2006 (episod 36 – 87)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Tetamu Panel Nota
36 5 Januari 2006 Lee Young-ha vs Park Jung-soo
37 12 Januari 2006
38 19 Januari 2006 Choi Ran vs Haha
39 26 Januari 2006 Choi Soo-jong vs Shin Ae
  • Istimewa Tahun Baru
40 2 Februari 2006 Kim Su-ro vs Cho Yeo-jeong
41 9 Februari 2006 Templat:Illm vs Im Ye-jin
42 16 Februari 2006 Kim Heung-gook vs Park Mi-sun
43 23 Februari 2006 Chun Myung-hoon (NRG) vs Geum Bo-ra
44 2 Mac 2006 Lee Hyori vs Templat:Illm
45 9 Mac 2006 Templat:Illm vs Templat:Illm
46 16 Mac 2006 Lee Kye-in vs Lee Soo-young
47 23 Mac 2006 Templat:Illm vs Kim C
48 30 Mac 2006 Lee Kyung-kyu vs Chae Yeon
49 6 April 2006
50 13 April 2006 Kim Soo-mi vs Im Ha-ryong
51 20 April 2006
52 27 April 2006 Lee Eung-kyung vs Lee Jin-woo
53 4 Mei 2006 Istimewa Ulangtahun Pertama
54 11 Mei 2006 Moon So-ri vs Go Doo-shim
55 18 Mei 2006 Kangta vs Tony An
56 25 Mei 2006 Templat:Illm vs Templat:Illm
57 1 Jun 2006 Kim Joon-ho, Lee Soo-geun, Yoo Se-yoon, Templat:Illm
58 8 Jun 2006 Yoo Sang-chul vs Templat:Illm
59 15 Jun 2006 Kim Hyun-chul vs Bada
60 22 Jun 2006 Baek Ji-young vs Bae Ki-sung (CAN)
61 29 Jun 2006 Ku Hye-sun vs Kang Seok-woo
62 6 Julai 2006 Templat:Illm vs Lee So-yeon
63 13 Julai 2006 Kim Hye-sun vs Templat:Illm
64 20 Julai 2006 Kim Yong-man vs Templat:Illm
65 27 Julai 2006 Shin Ae-ra vs Jin Goo
66 3 Ogos 2006 Park Hae-mi vs Hwayobi
67 10 Ogos 2006 Yoon Hae-young vs Hong Kyung-min
68 17 Ogos 2006 Eugene vs Psy
69 24 Ogos 2006 Lee Ji-hoon vs Kim Ji-ho
70 31 Ogos 2006 Yuri (Cool) vs Noh Hong-chul
71 7 September 2006 Templat:Illm vs Kim Hyun-jung
72 14 September 2006 Lee Ji-hye vs Lee Han-wi
73 21 September 2006 Lee Young-ja vs Park Si-yeon
74 28 September 2006 Hwangbo vs Joo Young-hoon
75 5 Oktober 2006 Templat:Illm vs Yoo Jung-hyun
76 12 Oktober 2006 Templat:Illm vs Park Ji-yoon
77 19 Oktober 2006 Park Sang-min vs Templat:Illm
78 26 Oktober 2006 Templat:Illm vs Shin Jung-hwan
79 2 November 2006 Templat:Illm vs Kim Ji-young
80 9 November 2006 Jun Jin (Shinhwa) vs Lee Hwi-jae
81 16 November 2006 Kim Tae-woo (g.o.d) vs Son Hoyoung (g.o.d)
82 23 November 2006 MC Mong vs Wang Bit-na
83 30 November 2006 Ji Sang-ryeol vs Nam Hee-suk
84 7 Disember 2006 Ji Hyun-woo vs Templat:Illm
85 14 Disember 2006 Lee Yoon-ji vs Seo Ji-seok Se7en
86 21 Disember 2006 Park Yoo-chun (TVXQ) vs Oh Ji-ho
87 28 Disember 2006 Han Ji-min vs Park Sang-myun
  • Istimewa Hujung Tahun

2007[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2007 (episod 88 – 112)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Tetamu Panel Nota
88 4 Januari 2007 Lee Jung-hyun vs Templat:Illm
89 11 Januari 2007 Jo Min-ki vs Yoon Do-hyun
90 18 Januari 2007 Yoo Jun-sang vs Park Gun-hyung
  • Eugene menyertai sebagai pengacara
91 25 Januari 2007 Yoon Jong-shin vs Templat:Illm
92 1 Februari 2007 Kim Sung-eun vs Kim Suk-hoon
93 8 Februari 2007 Jung Han-yong vs Lee Hoon
94 15 Februari 2007 Jeon Hye-bin vs Choi Hong-man
95 22 Februari 2007 Lee Young-ha vs Yoon Yoo-sun
96 1 Mac 2007 Lee Kyung-kyu vs Templat:Illm
97 8 Mac 2007 Kim Heung-gook vs So Yoo-jin
98 15 Mac 2007 Jang Na-ra vs Noh Joo-hyun
99 22 Mac 2007 Kim Seung-soo vs Won Ki-joon
100 29 Mac 2007 Lee Hyori vs Dokgo Young-jae
101 5 April 2007 Ivy vs Templat:Illm
102 12 April 2007 Kim Gun-mo vs Templat:Illm
103 19 April 2007 Kim Ja-ok vs Templat:Illm
104 26 April 2007 Lee Hyun-woo vs Byun Jung-soo
105 3 Mei 2007 Templat:Illm vs Kim Gura
106 10 Mei 2007 Templat:Illm vs VJ Charles
107 17 Mei 2007 Lee Ki-chan vs Yeo Woon-kay
108 24 Mei 2007 Haha vs Jeong Hyeong-don
109 31 Mei 2007 Kim Heechul (Super Junior) vs Templat:Illm
110 7 Jun 2007 Lee Jung vs Templat:Illm
111 14 Jun 2007 Kim Jong-seo vs Templat:Illm
112 21 Jun 2007 Sorotan - episod terakhir Happy Together Friends
  • Episod terakhir Eugene sebagai pengacara
  • berakhirnya Musim Ke-2

Happy Together Musim 3 (2007 – 2018)[sunting | sunting sumber]

2007[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada (episod 1 – 26)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Nota
Siaran Pertama/Rombakan Musim Ke-3
1 5 Julai 2007 Siaran pertama
2 12 Julai 2007 Brian (Fly to the Sky), Nam Gyu-ri (SeeYa), Solbi (Typhoon)
3 19 Julai 2007 Kim Heung-gook, Kim Hyun-chul, Kim Dong-wan (Shinhwa), Solbi (Typhoon), Templat:Illm
4 26 Julai 2007 Templat:Illm, Jung Han-yong, Ji Suk-jin, Lee Se-eun, Templat:Illm
5 2 Ogos 2007 Kim Jong-seo, Templat:Illm (Cool), Lee Soo-geun, Lee Hyun-ji
6 9 Ogos 2007 Kim Gura, Lee Hyuk-jae, Chae Yeon, Solbi (Typhoon), Yang Hee-eun
7 16 Ogos 2007 Joo Young-hoon, Son Hoyoung (g.o.d), Solbi (Typhoon)
8 23 Ogos 2007 Kim Jang-hoon, DJ DOC (Templat:Illm, Templat:Illm, Lee Seung-gi, Solbi (Typhoon)
9 30 Ogos 2007 Im Ha-ryong, Templat:Illm, Jeong Jun-ha, Lee So-yeon
10 6 September 2007
11 13 September 2007 Shim Hyung-rae, Templat:Illm, Templat:Illm
12 20 September 2007
13 27 September 2007 Templat:Illm, Park Ji-yoon, Choi Song-hyun
14 4 Oktober 2007 Kim Heung-gook, Kim Jong-seo, Seo In-young, Nam Hee-suk, Solbi (Typhoon), Kim Gura
15 11 Oktober 2007 Shinhwa (Shin Hye-sung, Kim Dong-wan), Kim Jong-min (Koyote), Solbi (Typhoon), Kim Gura
16 18 Oktober 2007 Park Kyung-lim, Templat:Illm, Bae Seul-ki, Solbi (Typhoon)
17 25 Oktober 2007 Lee Jung, Templat:Illm, Haha
18 1 November 2007 Templat:Illm, Haha, Lee Jung, Solbi (Typhoon)
19 8 November 2007 Roo'ra (Kim Ji-hyun, Templat:Illm), Solbi (Typhoon)
20 15 November 2007 Sung Si-kyung, Hyun Young, Templat:Illm, Wheesung
21 22 November 2007 Lee Seung-chul, Super Junior (Kangin, Shindong), Solbi (Typhoon)
22 29 November 2007 Sung Si-kyung, Hyun Young, Templat:Illm, Wheesung
23 6 Disember 2007 Shin Hae-chul, Templat:Illm (DJ DOC), Crown J
24 13 Disember 2007 Park Jin-young, Wonder Girls (Sunye, Sohee)
25 20 Disember 2007 S.E.S., Templat:Illm
26 27 Disember 2007 Park Jun-gyu, Park Mi-sun, Choi Song-hyun

2008[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2008 (episodes 27 – 78)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Nota
27 3 Januari 2008 Park Mi-sun, Yoon Jung-soo, Templat:Illm, Templat:Illm
28 10 Januari 2008 Templat:Illm, Park Mi-sun, Eun Ji-won (Sechs Kies), Lee Young-eun
29 17 Januari 2008 Templat:Illm, Kim Ji-young
30 24 Januari 2008 Templat:Illm, Eru, Yoona (SNSD)
31 31 Januari 2008 Kim Gura, Ji Sang-ryeol, Templat:Illm, SNSD (Tiffany, Yoona)
32 7 Februari 2008 Yang Hee-eun, Templat:Illm, Kim Joon-ho, Jang Dong-min
33 14 Februari 2008 Song Dae-kwan, Shim Eun-jin
34 21 Februari, 2008 Cha Tae-hyun, Yoo Se-yoon
35 28 Februari 2008 Yunho, Changmin, Jaejoong, Yoochun, Junsu
  • Istimewa TVXQ "Original"
36 6 Mac 2008 Ock Joo-hyun (Fin.K.L), Andy (Shinhwa)
37 13 Mac 2008 Ahn Jae-hwan, Templat:Illm, Lee Chun-hee
38 20 Mac 2008 Lee Soo-geun, Lee Seung-gi
39 27 Mac 2008 Moon Hee-joon (H.O.T.), Hong Eun-hee, Danny Ahn (g.o.d)
40 3 April 2008 Kim Byung-se, Jeong Hyeong-don
41 10 April 2008 Lee Young-ja, Hong Jin-kyung
42 17 April 2008
43 24 April 2008 Chae Rim, Lee Jong-hyuk, Lee Jin-wook
44 1 Mei 2008 Choi Ran, MC Mong, Kim Sung-eun
45 8 Mei 2008 Sunwoo Jae-duk, Yoon Jung-soo, Bae Seul-ki
46 15 Mei 2008 Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm
47 22 Mei 2008 Templat:Illm, Lee Ji-hoon, Templat:Illm, Templat:Illm, Hyun Young
48 29 Mei 2008 Park Hae-mi, Park Sang-myun
49 5 Jun 2008 Kim Ja-ok, Templat:Illm, Templat:Illm
50 12 Jun 2008 Ji Suk-jin, Song Eun-i, Templat:Illm
51 19 Jun 2008 Templat:Illm, Clazziquai (Alex, Horan)
52 26 Jun 2008 Templat:Illm, Templat:Illm, Seo In-young
53 3 Julai 2008 Sunwoo Jae-duk, Lee Young-ja, Kim Young-chul, Kim Shin-young, Templat:Illm
  • Istimewa Musim Panas
54 10 Julai 2008 Kim Byung-se, Kim Hyun-jung, Jun Jin (Shinhwa), Lee Seung-gi, Kim Shin-young, Templat:Illm
55 17 Julai 2008 Kim Ji-ho, Yoon Jung-hee, Park Hyun-bin, Kangin (Super Junior)
56 24 Julai 2008 Lee Hyori, Shin Jung-hwan, H-Eugene
57 31 Julai 2008 Oh Dae-gyu, Jang Yun-jeong, Templat:Illm
58 7 Ogos 2008 Kim Na-woon, Kim Jung-hyun, Templat:Illm
59 14 Ogos 2008 Kim Gun-mo, Cool, Templat:Illm, Park Sung-kwang
60 21 Ogos 2008 Templat:Illm, Templat:Illm, Son Hoyoung (g.o.d), Hwangbo, Templat:Illm
61 28 Ogos 2008 Kim Sung-ryung, Bang Eun-hee, Lee Jong-soo, Templat:Illm, Templat:Illm
62 4 September 2008 Lee Young-ha, Joo Young-hoon, Lee Yoon-mi, Shin Hye-sung (Shinhwa), Templat:Illm
63 11 September 2008 Nam Hee-suk, Templat:Illm, Solbi, Jo Se-ho, Templat:Illm
64 18 September 2008 Yoo Hae-jin, Templat:Illm, Park Seong-ho, Cultwo (Jung Chan-woo, Kim Tae-gyun)
65 25 September 2008 Templat:Illm, Templat:Illm, Park Soo-hong, Templat:Illm (DJ DOC), Templat:Illm
66 2 Oktober 2008 Seo Kyung-seok, Templat:Illm, Templat:Illm, Lee Se-eun
67 9 Oktober 2008 Templat:Illm, Templat:Illm, H-Eugene, TVXQ (Yoochun, Jaejoong, Yunho)
68 16 Oktober 2008 Eugene, Lee Dong-wook, Yoon Jong-shin, Kim C
69 23 Oktober 2008 Templat:Illm, Park Jun-gyu, Templat:Illm
70 30 Oktober 2008 Song Chang-eui, Lee Wan, Kim Young-ran, Kim Ji-woo
71 6 November 2008 Rain, Jeong Jun-ha, Kim Jong-kook
72 13 November 2008 Lee Deok-hwa, Kim Ho-jin, Kim Suk-hoon, Lee Chae-young
73 20 November 2008 Jo Hye-ryun, Templat:Illm, Templat:Illm
74 27 November 2008 Yoon Joo-sang, Cho Jae-hyun, Choi Hwa-jeong, Jeong Jun-ha, Kim Jong-kook
75 4 Disember 2008 Lee Soo-geun, Eun Ji-won (Sechs Kies), Kim So-yeon, Lee Soo-young
76 11 Disember 2008 Park Jin-hee, Jo Han-sun, Lee Ki-woo
77 18 Disember 2008 Tak Jae-hoon, Shin Jung-hwan, Templat:Illm (Roo'ra)
78 25 Disember 2008 Gong Hyung-jin, Cho Yeo-jeong, Templat:Illm (Roo'ra), Cool (Templat:Illm, Lee Jae-hoon)
  • Istimewa Hari Natal

2009[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada (episod 79 – 129)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Nota
79 1 Januari 2009 Yu Oh-seong, Song Seon-mi, Park Eun-hye, Templat:Illm
80 8 Januari 2009 Jung Joon-ho, Jung Woong-in, Templat:Illm, Park Sang-min
81 15 Januari 2009 Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm
82 22 Januari 2009 Cho Jae-hyun, Park Si-yeon, Kim Kang-woo, Lee Han-wi
83 29 Januari 2009 Park Yong-ha, Park Hee-soon, Park Ye-jin, Jung Gyu-woon
84 5 Februari 2009 Oh Man-seok, Templat:Illm, Jeong Hyeong-don, Choi Jung-yoon
85 12 Februari 2009 Park Yong-woo, Uhm Tae-woong, Templat:Illm, Templat:Illm
  • 2 tetamu pertama mempromosikan filem Handphone
86 19 Februari 2009 Templat:Illm, Templat:Illm, Im Chang-jung, Lee Young-eun
87 26 Februari 2009 Ku Hye-sun, Kim Hyun-joong (SS501), Kim Joon, Templat:Illm
88 5 Mac 2009
Kim Kyu-jong (SS501), Yoon Son-ha, Templat:Illm, Jeong Jun-ha, Sayuri Fujita
89 12 Mac 2009 Noh Sa-yeon, Ji Sang-ryeol, Park So-hyun, Jun Hyun-moo
90 19 Mac 2009 Choi Yeo-jin, Hong Soo-ah, Park Jae-jung, Templat:Illm, Templat:Illm
91 26 Mac 2009 Kim Tae-won, Yoon Do-hyun, Kim C, Hwayobi
92 2 April 2009 Baek Il-seob, Lee Pil-mo, Yoo Sun, Han Sang-jin, Templat:Illm
93 9 April 2009 Lee Kyung-kyu, Templat:Illm, Templat:Illm, H-Eugene
94 16 April 2009
Kim Jang-hoon, Yoo Jun-sang, Park Gun-hyung, Yoo Chae-yeong, Templat:Illm
95 23 April 2009 Lee Sun-hee, MC Mong, Lee Soo-geun, Son Dam-bi, Kim Kyu-jong (SS501)
96 30 April 2009 Jo Sung-mo, Uhm Ji-won, Jung Sung-hwa, Won Ki-joon
97 7 Mei 2009 Im Hyun-sik, Kim Ja-ok, Park Ji-yoon, Kim Hee-chul (Super Junior)
98 14 Mei 2009 Lee Hyun-woo, Templat:Illm, Ahn Young-mi, Templat:Illm
99 21 Mei 2009
Lee Young-ha, Jang Shin-young, Solbi, Templat:Illm
100 4 Jun 2009 Ji Suk-jin, Jo Hye-ryun, Song Eun-i, Kim Hyun-chul
  • Istimewa Episod Ke-100 - Sahabat MC
101 11 Jun 2009
Choi Cheol-ho, Jung Tae-woo, Lee Jung-hyun, Eun Ji-won (Sechs Kies)
102 18 Jun 2009 Uhm Jung-hwa, Ji Jin-hee, Yang Jung-a, Kim So-eun
103 25 Jun 2009 Lee Seung-chul, Yoon Sang-hyun, Taeyeon (SNSD)
104 2 Julai 2009 Bae Jong-ok, Kim Su-ro, Kim Gyu-ri, Templat:Illm
105 9 Julai 2009 Park Kyung-lim, Jang Na-ra, Lee Soo-young
106 16 Julai 2009
107 23 Julai 2009 Park Hye-mi, Ock Joo-hyun (Fin.K.L), Yoo Se-yoon, Templat:Illm
108 30 Julai 2009 Kim Bo-yeon, Nam Sang-mi, Templat:Illm, Templat:Illm
  • 2 tetamu pertama mempromosikan filem Possessed
109 6 Ogos 2009 Ha Yoo-mi, Templat:Illm, Templat:Illm, Moon Hee-joon (H.O.T.)
110 13 Ogos 2009 Yoon Eun-hye (Baby V.O.X), Yoon Sang-hyun, Jung Il-woo, Moon Chae-won, Hong Jin-young
111 20 Ogos 2009
112 27 Ogos 2009 Jo Min-ki, Lee Hoon, Templat:Illm, Park Sung-kwang
113 3 September 2009 Yoon Da-hoon, Park Sang-myun, Jung Woong-in, Woo Hee-jin
114 10 September 2009 Choi Kang-hee, Bae Soo-bin, Kim Sook, Gill
115 17 September 2009 Templat:Illm, Lee Young-ja, Song Eun-i, Kim Young-chul
116 24 September 2009 Tae Jin-ah, Kyeon Mi-ri, Templat:Illm, Seo In-young
117 1 Oktober 2009 Lee Seung-gi, MC Mong, Bong Tae-gyu, Heo Kyung-hwan
118 8 Oktober 2009 Chae Jung-an, Choi Cheol-ho, Park Hae-jin, Jo Yoon-hee
119 15 Oktober 2009 Do Ji-won, Oh Dae-gyu, Ahn Nae-sang, Kim Hee-jung, Lee Joon-hyuk
120 22 Oktober 2009 Lee Sun-kyun, Seo Woo, Kim Je-dong, Kim Tae-woo (G.o.d)
  • 2 tetamu pertama mempromosikan Paju
121 29 Oktober 2009 Jang Hyuk, Jo Dong-hyuk, Lee Sang-woo, Kim Na-young
122 5 November 2009 Park Ye-jin, Im Chang-jung, Templat:Illm, Marco
123 12 November 2009 Hong Eun-hee, Kim So-yeon, Epik High
124 19 November 2009 Lee Beom-soo, Sung Dong-il, Kim Su-ro, Lee Si-young
125 26 November 2009 SS501 (Kim Hyun-joong, Kim Kyu-jong), Lee Hyuk-jae, Kim Hyun-chul
126 3 Disember 2009 Psy, Kim Jin-pyo, Jessica (SNSD), Templat:Illm
127 10 Disember 2009 Han Chae-young, Kang Hye-jung, Huh E-jae, Bae Soo-bin
128 17 Disember 2009 Nam Hee-suk, Kim Shin-young, Templat:Illm, Templat:Illm
129 24 Disember 2009 Choi Hwa-jeong, Lee Young-ja, Kim Young-chul

2011[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2011 (episod 178 – 229)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Nota
178 6 Januari 2011 Park Joo-mi, Lee Jae-ryong, Moon Jeong-hee, Han Chae-ah
179 13 Januari 2011 Templat:Illm, Lee Soo-geun, Templat:Illm, Dal Shabet (Jiyul, Subin)
180 20 Januari 2011 Jung Jin-young, Lee Moon-sik, Sunwoo Sun, Kim Sook
181 27 Januari 2011 Yoon Jong-shin, Kim Jang-hoon, Soyeon (T-ara), Templat:Illm, Kwanghee (ZE:A)
182 3 Februari 2011 Templat:Illm, Yoon Son-ha, Subin (Dal Shabet), Templat:Illm, Heo Kyung-hwan
183 10 Februari 2011 TVXQ (Yunho, Changmin), Onew (SHINee), F(x) (Sulli, Krystal, Luna)
184 17 Februari 2011 Choi Ran, Templat:Illm, Shoo, Lee Yoo-jin
185 24 Februari 2011 Kim Min-jung, Han Hye-jin, Joo Sang-wook, Seo Do-young
186 3 Mac 2011 Song Il-gook, Song Ji-hyo, Lee Jong-hyuk, Kim Joon, Templat:Illm, Kim Joon-ho
187 10 Mac 2011 Moon Hee-joon, Eun Ji-won, Kim Dong-wan (Shinhwa), Kim Tae-woo (G.o.d)
Siaran rasmi dalam HD
188 17 Mac 2011 Yoon Eun-hye, Park Han-byul, Templat:Illm, Jun Hyun-moo, Templat:Illm, K.Will
189 24 Mac 2011 Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Kim Joon-ho
190 31 Mac 2011 Shin Hyun-joon, Jeon No-min, Nam Hee-suk, Kim Hyun-chul, Templat:Illm (Templat:Illm)
191 7 April 2011 Kim Kap-soo, IU, Eunjung (T-ara), Yangpa, Templat:Illm, Kim Joon-ho
192 14 April 2011 Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Jun Hyun-moo
  • Istimewa Pembaca Berita KBS
193 21 April 2011 Jung Yong-hwa (CNBLUE), Lee Gi-kwang (BEAST), Kwanghee (ZE:A), Simon D (Supreme Team), Dal Shabet (Serri, Ah Young)
194 28 April 2011 Jang Na-ra, Choi Daniel, Ryu Jin, Kim Min-seo, Hyun Young, Templat:Illm
195 5 Mei 2011 Sung Yu-ri, Min Hyo-rin, Jung Gyu-woon, Kim Min-joon, Son Byong-ho
196 12 Mei 2011 Park Ji-yoon, Templat:Illm, Templat:Illm, Heo Young-saeng (SS501), Kim Jong-min (Koyote)
197 19 Mei 2011 Sung Si-kyung, Kim Jang-hoon, Chun Myung-hoon, Kim Young-chul
198 26 Mei 2011 Baek Ji-young, Yuri (Cool), Lee Ji-hye, Jang Woo-hyuk, Chun Myung-hoon
199 2 Jun 2011
200 9 Jun 2011 Lee Hyun-woo, Lee Ji-ae, Danny Ahn (G.o.d), Super Junior (Leeteuk, Yesung)
  • Istimewa DJ Radio KBS
201 16 Jun 2011 Lee Tae-gon, Kim Seung-soo, Im Ho, Kim Jung-hwa, Oh Ji-eun, Lee In-hye
202 23 Jun 2011 SS501 (Kim Hyun-joong, Heo Young-saeng), Kwanghee (ZE:A), Hyolyn (Sistar), Boyfriend (Templat:Illm, Templat:Illm)
  • Istimewa Hot Issue
203 30 Jun 2011 Templat:Illm, Templat:Illm, Kim Shin-young, Jun Hyun-moo
  • Istimewa episod ke-200
204 7 Julai 2011
205 14 Julai 2011 Kim Byung-man, Ryu Dam, Noh Woo-jin, Park Sung-kwang, Templat:Illm, Templat:Illm
206 21 Julai 2011 Park Si-hoo, Moon Chae-won, Hong Soo-hyun, Song Jong-ho, Templat:Illm, Kim Joon-ho
207 28 Julai 2011 Shin Se-kyung, Jeon Hye-bin, Han Jung-soo, Wheesung, Kim Tae-woo (G.o.d)
  • Istimewa Gen Unggul
208 4 Ogos 2011 2PM, After School (Uee, Lizzy), Dal Shabet (Subin, Ah Young), Templat:Illm
  • Istimewa Musim Panas
209 11 Ogos 2011 Park Hyun-bin, Jo Kwon (2AM), Min (Miss A), Lee Joon (MBLAQ), Sungjong (Infinite), Kim Na-young
  • Istimewa Kkap
210 18 Ogos 2011 Cha Tae-hyun, Park Ha-sun, Templat:Illm, Park Bo-young, Kim Won-jun
  • Tiga tetamu pertama mempromosikan filem Champ
211 25 Ogos 2011 Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Park Ji-yoon, Kim Sung-joo
  • Istimewa Bekas Pembaca Berita
212 1 September 2011 Shin Hyun-joon, Tak Jae-hoon, Hyun Young, Yuko Fueki
213 8 September 2011 Park Seong-ho, Templat:Illm, Kim Joon-ho, Park Sung-kwang, Templat:Illm, Templat:Illm
214 15 September 2011 Boom, Haha, Kim Hyun-chul, Templat:Illm, Jang Yoon-ju
  • Istimewa Bakal Pengacara
215 22 September 2011 KARA, Son Byong-ho, Ji Sang-ryeol, Jun Hyun-moo, Templat:Illm, Heo Kyung-hwan
  • Istimewa KARA & Peminat Tua
216 29 September 2011 Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Victoria (F(x)), Dana (The Grace)
  • Istimewa Sahabat Baik
217 6 Oktober 2011 Lee Seung-chul, Yoon Mi-rae, Yang Yong-eun, Tiffany (SNSD), Huh Gak, Templat:Illm, Ji Sang-ryeol, Yang Seong-cheol, Park Chang-gon, Kim Gi-seong, Im Kyung-mi, Kim Young-hak, Kim Mi-jin
  • Rakaman luar studio (Perintis)
  • Istimewa "12:1 Take Care of Your Star"
218 13 Oktober 2011 Kim Su-ro, Park Ye-jin, Ji Hyun-woo, Im Won-hee, Jay Park
  • Semua tetamu mempromosikan filem Mr. Idol
219 20 Oktober 2011 Yeon Jung-hoon, Lee Young-ah, Lee Won-jong, Jang Hyun-sung
220 27 Oktober 2011 Kim Joo-hyuk, Gong Hyung-jin, Lee Yoon-ji, Kim Tae-woo, Song Seon-mi
221 3 November 2011 DJ DOC (Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm), Dynamic Duo (Choiza, Gaeko)
222 10 November 2011 Son Hoyoung (G.o.d) & Templat:Illm, Jo Hye-ryun & Jo Hye-sook, Kim Joon-ho & Kim Mi-jin
  • Istimewa Adik Beradik
223 17 November 2011 Yang Hee-eun, Song Eun-i, Kim Young-chul, Lee Hyun-woo, Templat:Illm
224 24 November 2011 Lena Park, Sung Si-kyung, Kim Yeon-woo, K.Will
225 1 Disember 2011 Jung Jae-hyung, Jang Yoon-ju, Jeong Hyeong-don
226 8 Disember 8, 2011 Cultwo (Jung Chan-woo, Kim Tae-gyun), Lee Ji-hye, Ongdalsaem (Yoo Se-yoon, Jang Dong-min, Templat:Illm)
227 15 Disember 2011 Kim Gun-mo, Yoon Il-sang, SNSD (Taeyeon, Yuri, Sooyoung, Seohyun)
  • Templat:Illm menggantikan Heo Kyung-hwan sebagai ahli G4
  • Istimewa Penyanyi Kebangsaan
228 22 Disember 2011 IU, Boom, Marco, Kim Na-young, Jun Hyun-moo
229 29 Disember 2011 Lee Kwang-soo, Lee Min-jung, Lee Jung-jin

2012[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2012 (episod 230 – 279)
Episod # Tarikh Saran Tetamu Jemputan Nota
230 5 Januari 2012 Son Byong-ho, Park Yong-woo, Go Ara
  • Mereka mempromosikan filem Papa
231 12 Januari 2012 Jung Ryeo-won, Uhm Tae-woong, Yoo Sun, Park Ki-woong
232 19 Januari 2012 Uhm Jung-hwa, Hwang Jung-min
233 26 Januari 2012 Jung Yoon-gi & Byun Jung-soo, Templat:Illm & Templat:Illm, Kim Sung-il & Seo In-young
  • Istimewa Fashionista
234 2 Februari 2012 Kim Sook, Templat:Illm, Templat:Illm, Nam Hee-suk
235 9 Februari 2012 Hong Jin-kyung, Jun Hyun-moo, Templat:Illm, Templat:Illm, Yoo In-na
  • DJ Radio KBS
236 16 Februari 2012 Jung Woong-in, Jeon Mi-seon, Ryu Soo-young, Choi Jung-yoon, Joo Won, Uee, Song Seon-mi
237 23 Februari 2012 Cha In-pyo, Shim Hye-jin, Hwang Woo-seul-hye, Templat:Illm
238 1 Mac 2012 Shin Dong-yup, Lee Hyori, Tak Jae-hoon, Eugene
  • Istimewa Ulangtahun Ke-10 Happy Together
  • Penampilan istimewa oleh Kim Ah-joong dan Kim Je-dong (melalui telefon)
  • Penampilan istimewa oleh Ock Joo-hyun dan Woo Hee-jin di episod 239, dalam sebahagian segmen "Happy Together Friends (Season 2)", sebagai rakan kepada Lee Hyori dan Shin Dong-yup
239 8 Mac 2012
240 15 Mac 2012 Yoon Jong-shin, Sung Si-kyung, K.Will, Jang Jane
  • Seorang komposer dan pelanggan-pelanggannya
241 22Mac 2012 Kim Byung-man, Templat:Illm, Shin Bo-ra, Noh Woo-jin, Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm
  • Istimewa Kim Byung-man, 17 vs 1
242 29 Mac 2012 Kim Ga-yeon & Lim Yo-hwan, Templat:Illm & Templat:Illm, Templat:Illm & Templat:Illm
  • Istimewa Pasangan
243 5 April 2012 Park Si-yeon, Kim Jung-tae, Lee Han-wi, Jeon Soo-kyung
244 12 April 2012 Ji Suk-jin & Templat:Illm, Jang Na-ra & Kim Min-seo, Haha & Templat:Illm
  • Istimewa Sahabat Baik
245 19 April 2012 Ha Ji-won, Park Chul-min, Lee Jong-suk, Choi Yoon-young, Hyun Jung-hwa, Yoo Nam-kyu
  • Empat tetamu pertama mempromosikan filem As One
246 26 April 2012 Song Dae-kwan & Tae Jin-ah, Han Sunhwa (Secret) & Lee Joon (MBLAQ), Kim Jun-hyun & Templat:Illm
  • Istimewa Saingan
247 3 Mei 2012 Na Moon-hee, Sunwoo Yong-nyeo, Kim Soo-mi
  • Istimewa Ibu Kebangsaan
248 10 Mei 2012 SNSD (Jessica, Taeyeon, Tiffany, Yoona), Shin Bo-ra, Templat:Illm, Templat:Illm
249 17 Mei 2012 Kim Jang-hoon, Tiger JK, Kim Bum-soo
  • Istimewa Gods of Performances
250 24 Mei 2012 Cho Yeo-jeong, Kim Min-joon, Kim Dong-wook
251 31 Mei 2012 Kangta & Lee Ji-hoon, Oh Yoon-ah & Ivy
  • Istimewa Kawan Karib
252 7 Jun 2012 Yang Hee-kyung, Jo Yoon-hee, Lee Hee-joon, Oh Yeon-seo, Kang Min-hyuk (CNBLUE)
253 14 Jun 2012 Sung Dong-il, Song Sae-byeok, Kim Sung-ryung, Lee Byung-joon
254 21 Jun 2012 Yoo Se-yoon, Jang Dong-min, Templat:Illm, Templat:Illm, Kim Sae-rom
255 28 Jun 2012
  • Siaran pertama segmen Late Night Cafeteria
256 5 Julai 2012 Moon Jeong-hee, Kim Dong-wan (Shinhwa), Shin Bo-ra, Park Sung-kwang, Templat:Illm
  • Istimewa Brave Guys
257 12 Julai 2012 Eun Ji-won, Jo Kwon (2AM), Wooyoung (2PM), Sistar (Bora, Dasom), Kangnam (M.I.B)
  • Blossoming Entertainers Special
258 19 Julai 2012 Park Jin-young, Min Hyo-rin, Nichkhun
  • Istimewa Bintang "5 Million $$$"
259 9 Ogos 2012 Cha Tae-hyun, Oh Ji-ho, Ko Chang-seok, Shin Jung-geun
260 16 Ogos 2012 Shin Se-kyung, Kim Sung-soo, Lee Jong-suk
261 23 Ogos 2012 Jin Jong-oh, Kim Jang-mi, Shin A-lam, Kim Ji-yeon, Choi Byung-chul, Templat:Illm, Lee Soo-geun
  • Istimewa Bintang Olimpik London
262 30 Ogos 2012 Hwang Shin-hye, Park Ji-yoon, Dasom (Sistar)
263 6 September 2012 Kim Min-joon, Kim Jun-hyun, Boom, Yang Sang-guk
  • Rakan-rakan G4
264 13 September 2012 Choi Soo-jong, Park Joo-mi, Lee Young-ah, Kim Yu-seok, Templat:Illm
265 20 September 2012 Noh Sa-yeon & IU, Lee Gi-kwang & Park Gun-hyung
  • Hubungan Yang Tidak Dijangka
266 27 September 2012 Kim Su-ro, Lee Je-hoon, Kang Ye-won, Kim Yoon-hye
267 4 Oktober 2012 Shin Hyun-joon, Kim Jung-eun, Templat:Illm, Han Chae-ah
268 11 Oktober 2012 Choo Sung-hoon, Son Dam-bi, Kwanghee (ZE:A), Alice (Hello Venus)
  • Istimewa Kacak & Cantik
269 18 Oktober 2012 Kim Nam-joo, Yoo Jun-sang
270 25 Oktober 2012 Haha, Park Soo-hong, Song Eun-i, Suzy (Miss A)
  • Istimewa Pakar Masakan
271 1 November 2012 Kim Jong-kook, Kim Yeon-woo, K.Will, Huh Gak, Templat:Illm
  • Istimewa Balada Musim Luruh
272 8 November 2012 Templat:Illm, Templat:Illm, Kim Young-hee, Kim Ji-min
273 15 November 2012 Yoon Sang-hyun, Park Ha-sun, Kim Tae-woo (g.o.d), Changmin (2AM/Homme)
  • Istimewa Suara Berkualiti
  • 2 tetamu pertama mempromosikan filem Templat:Illm
274 22 November 2012 Lee Jong-hyuk, Im Chang-jung, Im Hyung-joon
275 29 November 2012 Lee Bo-young, Lee Sang-yoon, Park Hae-jin, Park Jung-ah
276 6 Disember 2012 Kim Ah-joong, Ji Sung, Shin So-yul, Kang Kyung-joon
277 13 Disember 2012 Jung Joon-ho, Yoo Dong-geun, Kim Min-jung, Yoon Doo-joon (BEAST)
278 20 Disember 2012 Yoon Jong-shin, Lena Park, Kim Bum-soo, Jo Jung-chi
  • Konsert Krismas
279 27 Disember 2012 Jeong Jun-ha, Park Ji-yoon, Sayuri, Moon Hee-joon
  • Istimewa The God of Eating

2013[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2013 (episod 280 – 331)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Jemputan Nota
280 3 Januari 2013 Templat:Illm, Templat:Illm, Kim Jun-hyun, Park Sung-kwang, Park Seong-ho
  • Istimewa Tahun Baru! Parodi Anugerah Hiburan[b]
281 10 Januari 2013 Im Won-hee, Defconn, Templat:Illm, Kim Kiri, Kim Ji-min, Templat:Illm
  • Pertandingan Bercakap Talk Battle
282 17 Januari 2013 Kim Wan-sun, Baek Ji-young, SNSD (Tiffany, Yuri, Yoona, Hyoyeon)
  • Istimewa Dancing Queen
283 24 Januari 2013 Kim Eung-soo & Kim Eun-seo (daughter), Boom, Park Min-ha, Templat:Illm & Hong Tae-kyung (son)
  • Istimewa Percutian Musim Sejuk
284 31 Januari 2013 Kim Tae-won, Templat:Illm, Yang Sang-guk, Sungkyu (Infinite)
  • Istimewa Lelaki Lemah
285 7 Februari 2013 Lee Beom-soo, Lee Da-hae, Jang Hyuk, Im Soo-hyang, Yoon Doo-joon (BEAST)
286 14 Februari 2013 Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm
287 21 Februari 2013 Han Chae-young, Jin Goo, Park Ha-sun, Jo Hyun-jae, Han Sunhwa (Secret)
288 28 Februari 2013 Park Seong-ho, Templat:Illm, Park Joon-hyung, Templat:Illm, Templat:Illm
  • Pelawak Yang Meninggalkan Rumah
289 7 Mac 2013 Cultwo, Jang Woo-hyuk, Kim Jong-min
  • Istimewa War of Money
290 14 Mac 2013 Kim Young-chul, Templat:Illm, Templat:Illm, Yenny (Wonder Girls), Robert Holley
  • Istimewa Otak Global
291 21 Mac 2013 Hong Seok-cheon, Kim Kwang-kyu, Kim Kyung-ho, Park Wan-kyu, Seo In-guk
  • Istimewa Pembersihan Musim Bunga (Kehidupan Lelaki Yang Belum Berkahwin)
292 28 Mac 2013 Park Soo-hong, Lee Ji-ae, Templat:Illm, Yang Ji-won (SPICA)
  • Istimewa Templat:Illm
  • Penampilan Istimewa oleh peguam Choi Dan-bi dan Kim Jae-cheol
293 4 April 2013 Hwang Jung-min, Yoo Jun-sang, Yoon Je-moon, Jung Woong-in
294 11 April 2013 Yang Hee-eun, 2AM (Jo Kwon, Jinwoon), K.Will, Dynamic Duo
  • Istimewa Sweet Vocals
295 18 April 2013 Lee Dong-wook, Seulong (2AM), Song Ji-hyo
296 25 April 2013 Kim Jun-hyun, Kim Shin-young, Huh Gak, Kim Sung-eun, Park Soo-jin
  • Istimewa Rancangan Makanan
297 2 Mei 2013 IU, Jo Jung-suk, Yoo In-na, Son Tae-young, Jung Woo
298 9 Mei 2013 Uhm Jung-hwa, Kim Sang-kyung, Kim Na-young, Templat:Illm
  • Istimewa Fashionista
  • Dua tetamu pertama mempromosikan filem Montage
299 16 Mei 2013 Shinhwa, Templat:Illm, Heo Young-saeng (SS501)
  • Shinhwa dan peminat Shinhwa
300 23 Mei 2013 Lee Young-ja, Song Eun-i, Kim Sook
  • Istimewa Episod Ke-300
301 30 Mei 2013 Taecyeon (2PM), John Park, Fei (Miss A), Park Jun-gyu, Sam Hammington
  • Istimewa Global
302 6 Jun 2013 Templat:Illm, Lee Hyori, Yoon Seung-ah, Yoni P.
  • Pendedahan Lee Hyori "Bad Girl"
303 13 Jun 2013 Kim Saeng-min, Lee Joon (MBLAQ), Templat:Illm, Templat:Illm (R.ef), Park Hyun-bin
  • Istimewa "Penny Pinchers"
304 20 Jun 2013 Templat:Illm, Lee Kye-in, Raymon Kim, JK Kim Dong-wook
  • Istimewa Chef
  • Ulangtahun pertama segmen "Late Night Cafeteria"
305 27 Jun 2013 Do Ji-won, Jeon Mi-seon, Lee Hoon, Kim Tae-hoon
306 4 Julai 2013 Super Junior (Kyuhyun, Henry), 4Minute (Gayoon, Hyuna), Sistar (Dasom, Soyou)
  • Istimewa "What's Your Name?"
307 11 Julai 2013 Moon Hee-joon, Tony An, Eun Ji-won, Danny Ahn, Chun Myung-hoon
  • Istimewa HotSechgodRG
308 18 Julai 2013 Yoo Sang-chul, Lee Woon-jae, Yang Sang-guk, Templat:Illm, Templat:Illm
  • Istimewa Makanan Sihat
309 25 Julai 2013 BEAST (Lee Gi-kwang, Yoseob), Ryu Dam, Noh Woo-jin, Templat:Illm
  • "Beastly Idol vs Beast"
310 1 Ogos 2013 Joo Won, Joo Sang-wook, Jung Man-sik, Kim Young-kwang)
311 8 Ogos 2013 Kim Ji-min & Shin Bo-ra, Haha & Skull, Koyote (Kim Jong-min & Templat:Illm)
  • Istimewa Beli Satu Percuma Satu
312 15 Ogos 2013 Kim Hyun-joong, Jung Joon-young, Templat:Illm, Choi Won-young, Templat:Illm
  • Lelaki Kacak di Late Night Cafeteria
313 22 Ogos 2013 ZE:A (Hyungsik, Kwanghee), Jo Jung-chi, Defconn
  • Istimewa Bintang Tak Dijangka
  • Penampilan Istimewa oleh Lim Kim sebagai pembantu Jo Jung Chi
314 29 Ogos 2013 Kim Young-hee, Ahn Young-mi, Templat:Illm, Templat:Illm
  • Istimewa "Woman Power"
315 5 September 2013 Clara & Park Eun-ji, Oh Jong-hyuk (Click-B) & Lee Jung
  • Istimewa "Rivals of the Century"
316 12 September 2013 Hong Seok-cheon, John Park, Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm
  • Istimewa "Housekeeping Men"
317 19 September 2013 Ji Sung, Hwang Jung-eum, Bae Soo-bin, Lee Da-hee
318 26 September 2013 Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Solbi, Hong Jin-young
  • Istimewa "Charming Ladies"
319 3 Oktober 2013 Lee Min-woo, Templat:Illm, Jung Eun-pyo, Lee Kye-in
  • Istimewa Pelakon drama sejarah
320 10 Oktober 2013 Park Jun-gyu, Ryu Soo-young, Kim Ji-woo, Kim Da-hyun
321 17 Oktober 2013 Templat:Illm, Templat:Illm, Kim Byeong-ok, Jung Ho-keun
  • Istimewa "Tough People"
322 24 Oktober 2013 Uhm Tae-woong, So Yi-hyun, Park Joong-hoon, Kim Min-joon
323 31 Oktober 2013 Seo In-guk, Sayuri Fujita, Kwanghee (ZE:A), IU
  • Istimewa Selebriti "Overnight"
324 7 November 2013 Kim Kwang-kyu, Kim Ji-hoon, Chun Myung-hoon, Yook Jung-wan (Templat:Illm), Kim Ji-min
  • Istimewa "Easily Swayed Celebrities"
325 14 November 2013 Miss A (Suzy, Fei), Jung Eun-ji (Apink), Minah (Girl's Day)
  • "Girl Group and Uncle Fans"
326 21 November 2013 DJ DOC (Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm), Hyolyn (Sistar), Lena Park, Yoon Do-hyun
  • Raja Persembahan
327 November 28, 2013 Han Eun-jung, Seo Ji-seok, Park Jin-young, K.Will
  • "People with Unexpected Charms"
328 5 Disember 2013 Lee Beom-soo, Yoon Shi-yoon, Ryu Jin, Yoona (SNSD)
329 12 Disember 2013 Lee Hwi-jae, Tablo, Jang Hyun-sung, Choo Sung-hoon
330 19 Disember 2013 Kim Je-dong, Oh Sang-jin, Siwan (ZE:A), Son Jin-young
  • Istimewa Selamanya Berseorangan
331 26 Disember 2013 Sung Si-kyung, Jung Joon-young, Templat:Illm (Templat:Illm), Haha
  • Istimewa "Guys Who Are So Honest It Can Be Rude"

2014[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2014 (episod 332 – 378)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Jemputan Nota
332 2 Januari 2014 Kim Jun-ho, Kim Jun-hyun, Templat:Illm, Kim Ji-min, Templat:Illm
333 January 9, 2014 Kim Sung-kyun, Seo Ha-joon, Dohee (Tiny-G), Han Joo-wan, Subin (Dal Shabet)
  • Istimewa Bintang Bakal Bersinar 2014
334 16 Januari 2014 Lee So-ra, Choi Daniel, Jo Jung-chi, Templat:Illm, Jang Yoon-ju
335 23 Januari 2014 Jackie Chan, Choi Siwon (Super Junior), Narsha (Brown Eyed Girls)
  • Istimewa Jackie Chan dan rakan-rakan
336 30 Januari 2014 Templat:Illm & Gayoon (4Minute), Kim Shin-young & Huh Gak, Kim Hyun-sook & Min (Miss A)
  • Istimewa Muka Seiras
337 6 Februari 2014 Jeong Jun-ha, Song Eun-i, Gong Hyung-jin, Djamilya Abdullaeva, Sungkyu (Infinite)
  • Istimewa "Rapid Aging"
338 27 Februari 2014 Oh Hyun-kyung, Lee Tae-ran, Lee Yoon-ji, Jo Sung-ha, Oh Man-seok, Han Joo-wan
339 6 Mac 2014 Kim Kwang-kyu, Kim Hee-sun, Ryu Seung-soo, Ok Taecyeon, Choi Hwa-jeong
340 13 Mac 2014 Raymon Kim, Lee Seung-hoon, Templat:Illm, ZE:A (Kwanghee, Templat:Illm)
  • Istimewa Stamina Musim Bunga
341 20 Mac 2014 Hong Jin-kyung, Jo Se-ho, Templat:Illm, HotSechGodRG (Moon Hee-joon, Eun Ji-won, Danny Ahn)
  • Istimewa "The Trio" [c]
342 27 Mac 2014 Lee Kye-in, Park Jun-gyu, Henry (Super Junior), Hong Seok-cheon, Soryong (Tasty)
  • Istimewa "Bluff"
343 3 April 2014 Kim Kang-woo, Lee Si-young, Um Ki-joon, Han Eun-jung
344 10 April 2014 Kim Sung-kyung, Templat:Illm, Song So-hee, Junggigo, Hong Jin-ho
  • "Who Are You?"
345 8 Mei 2014 Robert Holley, Sam Hammington, Sam Okyere, Fabien
  • Istimewa "Korean Dream"
346 15 Mei 2014 Templat:Illm, Jeong Jun-ha, Yoon Doo-joon (BEAST), Lee Sang-hwa, NC.A
  • Istimewa "The End"
347 22 Mei 2014 Templat:Illm & Park Si-eun (daughter), Templat:Illm & Kim Hyun-oh (daughter), Templat:Illm & Jung Si-hoo (son)
  • Istimewa Bulan Keluarga
348 29 Mei 2014 Cha Seung-won, Jang Jin, Oh Jung-se, Go Kyung-pyo
349 5 Jun 2014 Lee Min-ki, Park Sung-woong, Kim Dong-hyun, Jang Dong-min, Templat:Illm
  • Istimewa "Manly Men"
350 June 12, 2014 Parents of twins (Shoo, Park Eun-hye, Templat:Illm, Yoon Il-sang)
Twins (Wink, Templat:Illm & Templat:Illm)
  • Istimewa Kembar
351 19 Jun 2014 Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Jo Se-ho, Templat:Illm
352 26 Jun 2014 Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm
  • Istimewa Pembaca Berita KBS
353 3 Julai 2014 Yoo Dong-geun, Cho Jae-hyun, Park Yeong-gyu, Templat:Illm, Templat:Illm
354 10 Julai 2014 Park Soo-hong, Nam Hee-suk, Templat:Illm, Templat:Illm
  • 7 Pelawak Legenda KBS
355 17 Julai 2014 Kim Shin-young, Templat:Illm, Jiyeon (T-ara), Lady Jane, Templat:Illm, Templat:Illm
  • Istimewa Dewi
356 24 Julai 2014 Cultwo, Sam Hammington & Henry (Super Junior), B1A4 (Baro, Jinyoung)
  • Istimewa Kombinasi
357 31 Julai 2014 Lee Young-pyo, Templat:Illm, Templat:Illm, Jung Joon-ho, Kim Heung-gook
358 7 Ogos 2014 Lee Yoo-ri, Templat:Illm, Christina Confalonieri, Lee Guk-joo
359 14 Ogos 2014 Shin Sung-woo, Kim Kwang-kyu, Joon Park (G.o.d), Ji Sang-ryeol, Oh Sang-jin
  • Istimewa "Beautiful Singles"
360 21 Ogos 2014 Ryohei Otani, Enes Kaya, Sam Okyere, Choi Yeo-jin, Clara, Yura (Girl's Day)
  • Istimewa "Hot People"
361 28 Ogos 2014 Choi Hong-man, Kim Se-jin, Templat:Illm, Templat:Illm, Hong Jin-ho, Sunny (SNSD)
  • Istimewa Kaki Panjang & Kaki Pendek
362 4 September 2014 Templat:Illm & Choi Jin-hyuk, Park Kyung-lim & Park Soo-hong, Yewon (Jewelry) & Kwanghee (ZE:A)
  • Istimewa "Blood Siblings"
363 11 September 2014 Lee Soon-jae, Shin Goo, Cho Jae-hyun, Templat:Illm
  • Istimewa Dewa Lakonan
364 18 September 2014 Geum Bo-ra, Park Joo-mi, Jeon Hye-bin, Oh Yeon-seo, Kim Sae-ron
  • Istimewa Generasi Pelakon Wanita
  • Mereka mewakili setiap kumpulan umur dari 50an ke remaja
365 25 September 2014 Shin Hyun-joon, Templat:Illm, Kim Saeng-min, Son Dam-bi, Yoon Park, Hyungsik (ZE:A), Seo Kang-joon, Nam Ji-hyun
366 2 Oktober 2014 Jeon So-min, Son Ho-jun, Huh Gak, Jang Yun-jeong, Han Jin
  • Istimewa "Dramatic Turnaround"
367 9 Oktober 2014 Seo Taeji
  • Istimewa Seo Taeji
368 16 Oktober 2014 Yoon Kye-sang (G.o.d), Go Joon-hee, Templat:Illm, Park Beom-soo, Jo Jung-chi, Jung-in
  • Istimewa "The Man and The Woman"
  • Empat tetamu pertama mempromosikan filem Red Carpet
369 23 Oktober 2014 Templat:Illm, Seo Jang-hoon, Sayuri Fujita, Raymon Kim
  • Istimewa "Gourmet Food"
370 30 Oktober 2014 Kim Na-young, Shin Joo-hwan, Ahn Jae-hyun, Hong Seok-cheon, Joo Won, Kim Ji-min
  • Istimewa "Fashion People"
371 6 November 2014 Kim Jong-min, Defconn, Jang Dong-min, Templat:Illm, Fabien, Julian Quintart
  • Istimewa "The Best and The Worst"
372 13 November 2014 Son Yeon-jae, Nam Hyun-hee, Lee Yong-dae, Kim Cheong-yong
  • Istimewa Atlit Kebangsaan
373 20 November 2014 Kwon Oh-joong, Ki Tae-young, Yoon Min-soo, Jin Tae-hyun, Heo Kyung-hwan
  • Istimewa "The Lucky Men"
374 27 November 2014 Lee Sung-jae, Seo In-guk, Jo Yoon-hee, Kim Gyu-ri, Shin Sung-rok
375 4 Disember 2014 Kim Yoo-jung, Kim Tae-woo (G.o.d), Kim Jun-hyun, Hong Jin-young, Fei (Miss A)
  • Istimewa "Eat and Eat"
376 11 Disember 2014 Kim Jun-ho, Templat:Illm, Seungyeon (KARA), Han Chae-young
377 18 Disember 2014 Ji Suk-jin, Cho Yeo-jeong, Clara, Templat:Illm, Jang Su-won
  • Istimewa "I Am The Best"
378 25 Disember 2014 So Yoo-jin, Shoo, Kim So-eun, Youngji (KARA), Kyuhyun (Super Junior)
  • Istimewa Krismas

2015[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2015 (episod 379 – 429)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Jemputan Nota
379 1 Januari 2015 Yoo Ji-tae & Cha Ye-ryun, Templat:Illm & Kim Sook, Gikwang (BEAST) & Gayoon (4Minute)
  • Istimewa "The Celebrity Sibling-like Friends"
380 8 Januari 2015 Kim Ji-hoon, Lee Jang-woo, Han Groo, Lee Chae-young, Lee Sung-kyung
  • Istimewa "The Hot Men and Women"
381 15 Januari 2015 Park Geun-hyung & Templat:Illm, Hong Sung-heon & Hong Hwa-ri, Kim Jae-kyung (Rainbow) & Kim Jae-hyun (N.Flying)
  • Istimewa "The Family"
382 22 Januari 2015 Yu Oh-seong, Yeo Jin-goo, Lee Kye-in, Templat:Illm, Jackson (GOT7), Templat:Illm
  • Istimewa ""Manly Men vs Chatterboxes"
383 29 Januari 2015 Seo Jang-hoon, Lee Kyou-hyuk, Choi Jung-yoon, Templat:Illm (Turbo), Hani (EXID)
  • Istimewa "The Rookie"
384 5 Februari 2015 Moon Hee-joon & Sungjae (BtoB), Lee Moon-sik & Choi Jung-won, Kangnam (M.I.B) & Sayuri
  • Istimewa "The Hardship"
385 12 Februari 2015 Ku Hye-sun, Ahn Jae-hyun, Ji Jin-hee, Seolhyun (AOA), Kwanghee (ZE:A)
  • Istimewa "The Obsessive People"
  • Tiga tetamu pertama membintangi drama TV Blood
386 19 Februari 2015 Heechul (Super Junior), Park Eun-hye, Templat:Illm, Lee Young-ah, Zhang Yu'an
  • Istimewa "New Years in My Hometown"
387 26 Februari 2015 Kim Ji-seok, Kim Hye-eun, Song Jae-rim, Lee Ha-na, Kim Ye-won
  • Istimewa "Self-Maintenance"
  • Empat tetamu pertama membintangi drama TV Unkind Ladies
388 5 Mac 2015 Kim Eung-soo, Shin Soo-ji, Alberto Mondi, Jang Seo-hee, Choi Yeo-jin
  • Istimewa "Self-made Star"
389 12 Mac 2015 Kim Sung-joo, g.o.d (Joon Park, Danny Ahn), Templat:Illm, Lee Kyu-han, Jo Dong-hyuk
  • Istimewa "The Bromance"
390 19 Mac 2015 Kim Sung-eun, Raymon Kim, Byul, Shim Hye-jin, Tiger JK
  • Istimewa Romantik
391 26 Mac 2015 Templat:Illm, Kim Ji-young, Byun Jung-soo, Lee Yoon-jin, Templat:Illm
  • Istimewa Ibu Bekerja
392 2 April 2015 Suzy (Miss A), Seo Woo, Templat:Illm, Jessi, Choi Hyun-seok
  • Istimewa "The Host's Guest"
393 9 April 2015 Kang Ye-won, Kim Min-kyo, Oh Ji-ho, Hong Seok-cheon
  • Istimewa "The Well-connected Stars"
394 23 April 2015 Kang Kyun-sung (Noel) & Kahi, Kim Sung-soo & Baek Ji-young, Bae Geu-rin & Han Go-eun
  • Istimewa Pasangan Sempurna
395 30 April 2015 Kim Young-chul & Jung Sung-hwa, Jinusean, Amber (f(x)) & Henry (Super Junior)
  • Istimewa "Oh! Brother"
396 7 Mei 2015 Templat:Illm & Templat:Illm, Park Joo-mi, Jo Kwon (2AM) & Gain (Brown Eyed Girls)
  • Istimewa "The Dangerous Couples"
  • Park Myeong-su tampil di kerusi tetamu di samping Park Joo-mi, mereka membintangi Brave Family sebagai pasangan suami isteri
397 14 Mei 2015 Templat:Illm, Lee Guk-joo, Templat:Illm, Templat:Illm, Hwang Shin-hye
  • Istimewa "The Queen" untuk meraikan bulan Mei
  • Park Myeong-su digantikan oleh Templat:Illm dalam episod ini
398 21 Mei 2015 BIGBANG
  • Istimewa BIGBANG
399 28 Mei 2015 Kim Soo-mi, Bae Jong-ok, Byun Jung-soo, Templat:Illm
  • Isitmewa "Kim Soo-mi and the Girls" [d]
400 4 Jun 2015 Ryu Seung-soo & Park Han-byul, Lee Seung-chul & Jung Joon-young
  • Istimewa Guru dan Murid
401 11 Jun 2015 Goo Hara (KARA), Templat:Illm, Shin Sung-woo, Templat:Illm, Lee Hyun-woo, Jin Goo
  • Istimewa "Men and Women in Miracle"
402 18 Jun 2015 Templat:Illm, Seo In-guk, Lee Chun-hee, Jang Na-ra, Choi Won-young
403 25 Jun 2015 Kim Dong-wook, Son Ho-jun, Im Won-hee, Kim Poong, Yoo Byung-jae
  • Istimewa "Heart-throbs"
  • Tiga tetamu pertama mempromosikan filem Templat:Illm
404 2 Julai 2015 Park Jun-gyu, Lee Deok-hwa, Templat:Illm, Templat:Illm, Kwanghee (ZE:A)
405 9 Julai 2015 Sam Kim, Templat:Illm, Templat:Illm, Lee Wook-jeong, Jungyup (Brown Eyed Soul), Seunghee (DIA)
  • Istimewa Musim Panas: Kafeteria Chef [f]
406 16 Julai 2015
407 23 Julai 2015 Templat:Illm & Jang Yun-jeong, Noh Sa-yeon & Templat:Illm, Kim Ji-woo & Raymon Kim
  • "Summer Special: Happily Married Couples"
  • Guess and Get Lucky: chef Templat:Illm[e]
408 30 Julai 2015 Seo In-young & Seo Hae-young (sister), Shin Sung-rok & Shin Je-rok (brother), Oh Sang-jin & Oh Min-jeong (sister)
  • "Summer Special: Siblings of Superior Genes"
  • Guess and Get Lucky: chef Sam Kim[e]
409 6 Ogos 2015 Kangnam (M.I.B) & Templat:Illm, Kim Won-jun & Lee Ah-hyun, Templat:Illm & Jang Do-yeon
410 13 Ogos 2015 Kim Sung-kyung, Kim Jeong-hoon, Ahn Nae-sang, Woo Hyeon, Hwang Seok-jeong
411 20 Ogos 2015 Kim Su-ro, Kang Sung-jin, Kim Min-kyo, Nam Bo-ra, Park Gun-hyung
  • Istimewa "Bossy Suro and His Underdog Friends"
  • Guess and Get Lucky: chef Templat:Illm[e]
412 27 Ogos 2015 Choi Daniel, Lim Eun-kyung, Kim Dong-wook, B1A4 (Gongchan, Sandeul), Jeong Jun-ha
413 3 September 2015 Templat:Illm, Yoon Min-soo, In Gyo-jin, Joo Young-hoon
414 10 September 2015 Kim Sae-rom, Templat:Illm, Joon Park (g.o.d), Park Hyun-bin, Park Si-eun
415 17 September 2015 Kim Yoo-ri & Ryohei Otani, Lee Hong-gi (F.T. Island) & Mina Fujii, Templat:Illm & Fabien
  • Istimewa "My Friend is a Foreigner"
  • Guess and Get Lucky: chef Nam Sung-ryeol[e]
416 24 September 2015 Kwon Sang-woo & Sung Dong-il, Templat:Illm & Lady Jane
417 1 Oktober 1, 2015 Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Templat:Illm, Hong Jin-young
  • Istimewa "Idols of Senior Citizens"
  • Guess and Get Lucky: Fei (Miss A)[e]
  • Episod terakhir Park Mi-sun dan Kim Shin-young sebagai pengacara, format sauna dan segmen kafeteria lewat malam juga berakhir
418 8 Oktober 2015 Ji Suk-jin, Gary
  • "Ji Suk-jin and Gary Special: The Discovery of Cleanup"
  • Episod pertama menggunakan format baru, Jun Hyun-moo dan Kim Poong menyertai sebagai pengacara, di samping Yoo Jae-suk, Park Myeong-su dan Jo Se-ho
419 15 Oktober 2015 Jo Jung-suk, Bae Seong-woo
420 22 Oktober 2015 Eugene & Lee Sang-woo
421 29 Oktober 2015 Sung Yu-ri, Kim Sung-kyun, Ji Jin-hee
422 5 November 2015 Kim Min-jung, Park Eun-hye, Jang Hyuk, Jung Tae-woo, Han Chae-ah
423 12 November 2015 Shiho Yano, Sayuri, Templat:Illm
  • Istimewa Shiho Yano
  • Penampilan istimewa oleh bapa mertua Shiho Yano, Choo Gye-yi
424 19 November 2015 Kim Eana, Park Na-rae, Templat:Illm, Ha Seok-jin, Hong Jin-ho
  • Istimewa "MCs Loving People"
425 26 November 2015 Kim Heung-gook, Solbi, Sojin (Girl's Day), Yoon So-hee, Lee Kye-in
  • Istimewa "Image Makeover"
426 3 Disember 2015 Eric Nam, Stephanie Lee, Yoon Sang, Lee Hyun-woo, John Park
  • Istimewa "I Am From America"
  • Park Myeong-su digantikan oleh Defconn dalam episod ini
427 10 Disember 2015 Kim Kyung-ran, Templat:Illm, Templat:Illm, Jin Bora, Fei (Miss A)
  • Istimewa "The Unlucky Nine"
428 17 Disember 2015 Kim Seung-woo, Templat:Illm, Jang Hang-jun, Choi Hyun-seok
  • Istimewa "Family Man"
429 24 Disember 2015 Kyung Soo-jin, Templat:Illm, Templat:Illm, iKON (Bobby, B.I), Sandara Park (2NE1)
  • Istimewa Parti Krismas untuk Bujang
  • Semua tetamu dijemput ke rumah Jo Se-ho untuk parti Krismas

2016[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2016 (episod 430 – 479)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Jemputan Nota
430 7 Januari 2016 Turbo (Kim Jong-kook, Templat:Illm, Mikey), Chae Yeon, T-ara (Eunjung, Hyomin)
  • Istimewa "Conquerors of the Continent"
431 14 Januari 2016 Moon Se-yoon, Yezi (Fiestar), Lee Yoo-young, Lee Chun-soo, Hwang Chi-yeul
  • Istimewa "We Should Have Been Nicer"
432 21 Januari 2016 Lee Sung-min, Kim Na-young, Templat:Illm, Lee Hee-joon
  • Istimewa "The Addicts"
433 28 Januari 2016 Hwang Jung-min, Kim Won-hae, Jung Sang-hoon, Baek Joo-hee
  • Istimewa "Glorious Return"
434 4 Februari 2016 Gummy, Gong Hyun-joo, Kim Sook, Song Eun-i, Templat:Illm
  • Istimewa "Girl Crushes"
435 11 Februari 2016 So Yoo-jin, Wang Bit-na, Im Soo-hyang, Shin Hye-sun, Kwon Oh-joong
  • Istimewa "You Rock"
436 18 Februari 2016 Seo Yu-ri, Templat:Illm, Uhm Hyun-kyung, Lee Soo-min, Templat:Illm
  • Istimewa "Here to Take Over"
437 25 Februari 2016 Jang Dong-min, Heo Kyung-hwan, Templat:Illm, Kim Ji-min, Templat:Illm
  • Istimewa "God Is Fair"
  • Episod terakhir Kim Poong sebagai pengacara
438 3 Mac 2016 Sung Si-kyung, Lee Guk-joo, Son Yeo-eun, Cheetah
  • Istimewa "Single Dweller"
  • Uhm Hyun-kyung menyertai sebagai pengacara
  • Permulaan format baru: Happy House
439 10 Mac 2016 Namkoong Min, Jo Eun-sook, Park Ha-na, Templat:Illm
  • Istimewa "The Villain"
440 17 Mac 2016 Kim Joon-ho, Cha Tae-hyun, Defconn, Kim Jong-min, Jung Joon-young
441 24 Mac 2016 Choi Tae-joon, Zico (Block B), Shin Dong-woo, MC Gree, Templat:Illm, Kim Young-hee
  • Istimewa "Close Friends"
442 31 Mac 2016 Kang Ye-won, Song Jae-hee, Lee Sang-yoon, Han Bo-reum, Hyojung (Oh My Girl)
  • Istimewa "Hidden Charms"
443 7 April 2016 Hwang Chi-yeul, Zhang Yu'an, Templat:Illm, Do Sang-woo, Templat:Illm
  • Istimewa "Men of the Sun"
444 14 April 2016 Choi Sung-won, Girl's Day (Hyeri, Yura), Lee Se-young
  • Istimewa Bintang Musim Panas
445 21 April 2016 Lee Hi, Sungjae (BtoB), Park Ji-yoon, Bong Man-dae
  • Istimewa "Ambitious Stars"
446 28 April 2016 Kim Won-jun, Lee Eun-gyeol, Templat:Illm, Lim Yo-hwan
  • Istimewa "Newlywed Husband"
447 5 Mei 2016 Lee Je-hoon, Kim Sung-kyun, Moon Hee-kyung, Apink (Jung Eun-ji, Kim Nam-joo)
448 May 12, 2016 Ji Sang-ryeol, Eric Nam, Ji Seung-hyun, Han Hee-jun, Kim Ji-sook (Rainbow)
  • Istimewa "Been Through a Lot"
449 19 Mei 2016 Kim Heung-gook, Kim Hee-won, Yang Ik-june, Kim Go-eun
  • Istimewa "The Best and the Worst"
450 26 Mei 2016 Templat:Illm & Park Tae-joon, Templat:Illm, AOA (Seolhyun, Chanmi)
  • Istimewa "1+1"
451 2 Jun 2016 Templat:Illm & Templat:Illm (son), Akdong Musician (siblings), Jeon So-mi (I.O.I) & Matthew Douma (father)
  • "There's Nothing More Important Than Family"
452 9 Jun 2016 Jeon So-min, Templat:Illm, Jung Da-bin, Ko Won-hee, Lee Young-jin
  • Permaisuri Rancangan Hiburan
453 16 Jun 2016 I.O.I (Choi Yoo-jung, Jung Chae-yeon, Im Na-young), Bada (S.E.S.), Park Jung-ah, JeA (Brown Eyed Girls)
  • The New and the Old
454 23 Jun 2016 Lee Sang-min, Lee Soo-geun, Templat:Illm, Jun Hyo-seong (Secret)
  • The Rehabilitation Project
455 30 Jun 2016 Sung Hoon & Shin Hye-sun, Song Jae-hee & Templat:Illm, Tony An (H.O.T.) & Kim Jae-duc (Sechs Kies)
  • Istimewa "Unique Couples"
  • Dua tetamu pertama membintangi drama TV Five Enough
456 7 Julai 2016 EXO (Suho, Chanyeol, Chen), Jin Ji-hee, Seo Shin-ae, Kim Hwan-hee
  • Istimewa "Trusty Young Idols and Actors"
457 14 Julai 2016 Sana (TWICE), Sorn (CLC), Cheng Xiao (Cosmic Girls), Henry (Super Junior-M), John Park, Kangnam (M.I.B)
  • Istimewa Penghibur Global
458 21 Julai 2016 Hong Seok-cheon, Wax, TWICE (Tzuyu, Jihyo), Son Dae-sik, Park Dae-yoon
  • Istimewa "Fake Friends"
459 28 Julai 2016 Hyuna (4Minute), Yong Jun-hyung (BEAST), Song Won-geun, Park Seung-geon, Lee Soo-min (C.I.V.A)
  • Istimewa "King of Good Cheer and Talent"
460 4 Ogos 2016 Lee Young-pyo, Choi Byung-chul, Kim Heung-gook, Templat:Illm, Eunkwang (BtoB)
  • Istimewa "Fatal Old Men"
461 11 Ogos 2016 Sunny (SNSD), Solji (EXID), Chahee (Melody Day), Solbin (Laboum), Yerin (GFriend), Kim Se-jeong (I.O.I/Gugudan)
  • "Train to Entertainment"
462 25 Ogos 2016 Baek Ji-young, Lee Ji-hye, Crush, Loco, DinDin
  • Istimewa "The Amazing Groups"
463 1 September 2016 Gu Bon-seung, Templat:Illm (Click-B), Kim Hyun-chul, Heo Jung-min, Heo Young-ji
  • Frozen in Time
464 8 September 2016 Jeong Jun-ha, San E, C Jamm, Jessi
  • Show Me the Swag
465 15 September 2016 Yoon Park, Wheein (Mamamoo), Park So-hyun, Templat:Illm, Templat:Illm
466 22 September 2016 Jung Hye-sung, Sunwoo Sun, Yoo So-young, Templat:Illm, Lady Jane
  • Jun-Park War
467 29 September 2016 Cha In-pyo, Jo Yoon-hee, Ra Mi-ran, Lee Dong-gun
468 6 Oktober 6, 2016 Koyote (Kim Jong-min, Shin Ji), Chun Myung-hoon, Kim Ye-won, Hong Jin-young
  • Istimewa Shin-Cheon-Jong-Hong-Ye
469 13 Oktober 13, 2016 Se7en, Kang Kyun-sung (Noel), Sleepy (Untouchable), Cha Eunwoo (ASTRO), Cheng Xiao (Cosmic Girls)
  • Factual Violence
470 20 Oktober 20, 2016 SHINee, Lee Guk-joo, Kim Ji-min
  • SHINee vs Sunny
  • Permulaan segmen baru "One Picture is Worth a Thousand Words" di separuh masa kedua pada setiap episod, di mana pelukis komik Templat:Illm menyertai sebagai tetamu jangka-panjang. Beliau akan melukis satu meme dan tetamu-tetamu dari separuh masa pertama tadi akan meneka perkataan yang berkaitan dengan meme tersebut.
471 27 Oktober 2016 Han Dong-geun, Wheesung, Kim Kyung-ho, Templat:Illm (Yurisangja)
  • I Want to Hear Your Voice Only
472 3 November 3, 2016 Kwak Dong-yeon, Han Soo-yeon, Ahn Se-ha, Lee Joon-hyuk, Jinyoung (B1A4)
473 10 November 2016 Hwang Woo-seul-hye, Templat:Illm, Templat:Illm, Kyungri (Nine Muses), Monika (Badkiz)
  • Actresses vs Divas
474 17 November 2016 Yoon Jung-soo, Park Na-rae, Park Hwan-hee, Park Jin-joo, Huihyeon (DIA)
  • Fantastic Fun
475 24 November 2016 Kim Gun-mo, Noh Sa-yeon, Noh Sa-bong, Ji Sang-ryeol, UJi (BESTie)
  • Meeting That Went Wrong
476 1 Disember 2016 Guckkasten (Ha Hyun-woo, Lee Jung-gil), K.Will, Brian Joo (Fly to the Sky), Microdot
  • Kings of the Genre
477 8 Disember 2016 Lee Dae-ho, Hyun Joo-yup, Moon Se-yoon, Templat:Illm, Templat:Illm
  • The Great Men
478 15 Disember 2016 Templat:Illm, Yoon Son-ha, Jang Youngran, Templat:Illm, Templat:Illm
  • The Stories of Married Couples
479 22 Disember 2016 Lee Sang-min, Solbi, Templat:Illm, DinDin, Cao Lu (Fiestar)
  • Istimewa The Avengers of Variety Shows

2017[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2017 (episod 480 – 519)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Jemputan Nota
480 5 Januari 2017 Yang Se-hyung & Yang Se-chan, Zico (Block B) & ₩uNo
  • Brothers Special: "Who's Your Mother?"
481 12 Januari 2017 Shinhwa
  • Istimewa "Shinhwa is Back"
482 19 Januari 2017 Kim Eung-soo, Templat:Illm, Moon Hee-kyung, Templat:Illm
  • The New Rising Stars in Variety Shows
483 26 Januari 2017 Kim Yong-man, Park Soo-hong, Templat:Illm, Ji Suk-jin, Templat:Illm
  • Talk Dream Team
484 2 Februari 2017
485 9 Februari 2017 Choi Min-yong, Kim Joon-ho, Templat:Illm, Haha, Zizo
  • Istimewa "Your Friends' Name"
486 16 February 2017 Lee Kye-in, Park Jung-soo, Kim Young-chul, Song Eun-i, Hyun Woo, Lee Se-young
  • Istimewa "Oh, My Female Friend"
487 23 Februari 2017 Kang Ha-neul, Templat:Illm, Kim Seul-gi, Ha Jae-sook, Super Junior (Shindong, Leeteuk)
  • Istimewa Cooperative Assignment for Variety Shows
488 2 Mac 2017 Park Jin-hee, Oh Yeon-ah, Templat:Illm, Nam Bo-ra, Templat:Illm, Heo Young-ji
  • Istimewa Pelakon Wanita
  • Format "Happy House" dan segmen "One Picture is Worth a Thousand Words" berakhir
489 9 Mac 2017 Eugene, Templat:Illm, Henry (Super Junior-M)
  • Istimewa Ulangtahun Ke-15 Happy Together - "Happy Together Friends"
  • Eugene tampil sebagai pengacara khas di samping Yoo Jae-suk
490 16 Mac 2017 Son Hyun-joo, Lee Soo-geun, Kim Sang-ho, Heechul (Super Junior), John Park, Yoo Byung-jae, Nara (Hello Venus)
  • Istimewa Ulangtahun Ke-15 Happy Together – "Don't Laugh In The Sauna!"
  • Lee Soo-geun dan Nara meninggalkan rakaman awal kerana mempunyai jadual lain
491 23 Mac 2017
Girl's Day (Hyeri, Yura), Hani (EXID), Kim Se-jeong (I.O.I/Gugudan), Jeon So-mi (I.O.I)
  • Istimewa Ulangtahun Ke-15 Happy Together – "Metal Tray Karaoke Room"
  • Jo Se-ho dan Uhm Hyun-kyung tidak hadir kerana kawasan studio rakaman yang terhad
492 30 Mac 2017
493 6 April 2017 Shin Goo, Yoon Je-moon, Jung So-min, Lee Il-hwa, Templat:Illm
  • Istimewa Shin Goo and the Kids
  • Mereka mempromosikan filem Templat:Illm
  • Permulaan format baru: "Happy Together Town, Happy Together"
494 13 April 2017 Lee Yoo-ri, Ryu Soo-young, Min Jin-woong, Lee Young-eun, Dongjun (ZE:A), Choi Jung-won
495 20 April 2017 Baek Il-seob, Kwak Si-yang, Joon Park (g.o.d), Tony An (H.O.T.), Seolhyun (AOA)
  • Istimewa Selebriti dan Binatang Peliharaan Mereka
496 27 April 2017 Jeon Hye-bin, Jang Young-nam, Kim Byeong-ok, Lee Si-eon, Tae In-ho, Jeon Seok-ho
  • Istimewa Scene-stealer
497 4 Mei 2017 You Hee-yeol, Jung Jae-hyung, Peppertones (Templat:Illm, Templat:Illm), Jung Seung-hwan, Sam Kim, Kwon Jin-ah, Lee Jin-ah
  • Istimewa Immortal Happy Together Pop Star
498 11 Mei 2017 Namkoong Min, Junho (2PM), TWICE (Tzuyu, Sana), Wang Ji-won, Hwang Seung-eon
  • Istimewa I Rule This Field
499 18 Mei 2017 Kim Eui-sung, Gu Bon-seung, Ji Sang-ryeol, Roy Kim, Henry (Super Junior-M), Ahn Hyo-seop
  • Istimewa Online Boyfriends
500 25 Mei 2017 Jo In-sung
501 1 Jun 2017 Jo In-sung, DinDin, Yoo Byung-jae, Jo Bo-ah, IU, Choi Yoon-young, Park Kyung (Block B), Oh Sang-jin, Song Jae-hee, Guillaume Patry
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Jemputan Nota
Happy Together Town Legendary Big Mouth
502 8 Jun 2017 Lee Deok-hwa, Cha Tae-hyun, Yoon Shi-yoon, Kim Min-jae Kim Sung-ryung
  • "Happy Together Town" (HTT): Istimewa Hit the Top
  • Park Soo-hong menyertai sebagai pengacara
  • Yoo Jae-suk mengacarakan segmen baru, "Legendary Big Mouth", secara eksklusif dengan Kim Soo-yong, Kim Yong-man, Ji Suk-jin dan Park Soo-hong. Mereka adalah rakan pelawak dan sahabat baik yang seangkatan dengan Yoo Jae-suk. Episod sebelumnya yang menampilkan mereka berempat mempunyai kadar tontonan yang tinggi menyebabkan penulis rancangan ini cuba segmen baru yang melibatkan mereka berempat bersama Yoo Jae-suk.
  • "Legendary Big Mouth" (LBM): Istimewa Dangerous Invitation (Hangul: 위험한 초대; RR: Wiheomhan Chodae; 2002)
503 15 Jun 2017
504 22 Jun 2017 Myung Se-bin, Bada (S.E.S.), Hwang Chi-yeul, Jung Eun-ji (Apink) Yoon Bo-mi (Apink), HIGHLIGHT (Doojoon, Dongwoon)
  • "HTT": Istimewa The Golden Days of Our Lives
  • "LBM": Istimewa Scary Word Relay (Hangul: 공포의 쿵쿵따; RR: Gongpo-eui Kungkungtta; 2002)
505 29 Jun 2017 Song Jae-hee, Choi Yoon-young, Guillaume Patry, Lee Myung-hoon, Templat:Illm
  • "HTT": Istimewa "I Am Sorry, My Friend"
  • "LBM": Istimewa Scary Word Relay (samb.)
506 6 Julai 2017 Yoon Jong-shin, Jo Jung-chi, Eddy Kim, Park Jae-jung, Jang Jane, Giant Pink Lee Hyori
  • "HTT": Happy Together Istimewa Superstar K
  • "LBM": Six Heroines (Hangul: 여걸식스; RR: Yeogeolsikseu; 2005)
507 13 Julai 2017
508 20 Julai 2017 Ahn Jae-wook, Kim Won-jun, Jo Mi-ryung Templat:Illm, Templat:Illm, Kim Ah-yoon, Templat:Illm, Lee Da-min
  • "HTT": Istimewa Three Friends
  • "LBM": Istimewa Connect 60 Years (Original: Connect 30 Years (Hangul: 30년을 이어라; RR: 30nyeon-eul Ieora); 2000)
509 27 Julai 2017 Cho Yeo-jeong, Park Ha-na, Han Jin, Templat:Illm Kim Tae-woo (g.o.d), F.T. Island (Lee Hong-gi, Choi Jong-hoon), Kang Min-kyung (Davichi)
  • "HTT": Istimewa "I Can Only See You"
  • "LBM": Istimewa Sing My Song Bahagian 1
510 3 Ogos 2017 Sunwoo Jae-duk, Templat:Illm, Go Kyung-pyo, Chae Soo-bin WANNA·ONE (Yoon Ji-sung, Hwang Min-hyun, Ong Seong-wu, Kang Daniel, Park Ji-hoon)
511 10 Ogos 2017 Girls' Generation[5][6][7]
  • "HTT": Istimewa Ulangtahun Ke-10 Girls' Generation
  • "LBM": Istimewa WANNA·ONE (samb.)
512 17 Ogos 2017 Park Eun-ji & Templat:Illm & Park Eun-hong, Minah (Girl's Day) & Lina (Templat:Illm)
  • "HTT": Istimewa The Elegant Sisters
  • "LBM": Istimewa WANNA·ONE (samb.)
513 24 Ogos 2017
  • "HTT": Istimewa The Elegant Sisters (samb.)
  • "LBM": Istimewa Star Golden Bell (Hangul: 스타골든벨; RR: Seutagoldeunbel; 2004–2010)
    • Pengacara:
      • Hadapan: Yoo Jae-suk, Uhm Hyun-kyung
      • Belakang: Ji Suk-jin
514 31 Ogos 2017 N/A
  • Hanya segmen "Legendary Big Mouth" yang disiarkan dalam episod ini:
    • Bahagian 1: Istimewa Star Golden Bell (samb.)
    • Bahagian 2: Istimewa Sing My Song Bahagian 2
Kim Kyung-ho, So Chan-whee, Soyou, Weki Meki (Choi Yoo-jung, Kim Do-yeon)
515 7 September 2017 Oh Man-seok, Han Chae-young, Yoo Yeon-seok, Jin Ji-hee
  • "HTT": Istimewa Hyeja Casting
  • "LBM": Istimewa Sing My Song Bahagian 2 (samb.)
516 14 September 2017 Templat:Illm & Noh Sa-yeon, Templat:Illm & Park Ji-yoon Fly to the Sky, g.o.d (Joon Park, Son Hoyoung), Shinhwa (Lee Min-woo, Andy), Red Velvet (Joy, Yeri)
  • "HTT": Istimewa Boss Wives
  • "LBM": Istimewa Sing My Song Bahagian 3
517 5 Oktober 2017 Lee Seung-chul, TVXQ
  • "HTT": Istimewa Return of the Legend
  • "LBM": Istimewa Sing My Song Bahagian 3 (samb.)
518 12 Oktober 2017 Kim Saeng-min, Jung Sang-hoon, Lee Tae-im Baek Ji-young, Lyn, Lee Seok-hoon (SG Wannabe), NU'EST (JR, Baekho)
  • "HTT": Istimewa The Great Friendship
  • "LBM": Istimewa Sing My Song Bahagian 4
519 19 Oktober 2017 Kim Seung-soo, Kim Jaewon, Jung Dong-ha, Lee Gi-kwang (HIGHLIGHT)
  • "HTT": Istimewa Women's Heart's Lupin
  • "LBM": Istimewa Sing My Song Bahagian 4 (samb.)

2018[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2018 (episodes 520 – 557)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Jemputan Nota
Happy Together Town Legendary Big Mouth
(Sing My Song)
520 4 Januari 2018 N/A Gummy, Ailee, Rhythm Power, Bolbbalgan4
521 11 Januari 2018 Han Eun-jung, Chae Yeon, Kim Ji-min, Chaeyeon (DIA) Wheesung, Hong Jin-young, Sunmi, Wanna One (Hwang Min-hyun, Kim Jae-hwan, Kang Daniel, Bae Jin-young)
  • "HTT": Istimewa LAN Girlfriend
  • "LBM": The Strongest by Genre
522 18 Januari 2018 Templat:Illm, Lee Soo-kyung, Han Bo-reum, Kim Se-jeong (Gugudan)
  • "HTT": Istimewa The Goddesses
  • "LBM": The Strongest by Genre (samb.)
523 25 Januari 2018 Kim Kyung-ho, Kim Tae-woo (g.o.d), Lyn, Lee Seok-hoon (SG Wannabe)
  • "HTT": Istimewa The Goddesses (samb.)
  • "LBM": Istimewa Ending Singers
524 1 Februari 2018 Kim Seung-woo, Go Soo-hee, Templat:Illm, Lee Tae-sung
  • "HTT": Actors With Presences
  • "LBM": Istimewa Ending Singers (samb.)
525 8 Februari 2018 Heo Kyung-hwan, Jo Se-ho, Templat:Illm, Park Na-rae N/A
  • "HTT": Istimewa 2018 Variety Star Pick
526 15 Februari 2018 (no guest)
  • New Year Special: "Happy Together Friends"
527 22 Februari 2018 Park Chul-min, Jang Hyun-sung, Templat:Illm, Kang Se-jung Park Wan-kyu, Templat:Illm, HIGHLIGHT (Lee Gi-kwang, Yang Yo-seob), EXID (Hani, Jeonghwa)
  • "HTT": Istimewa Amazing Actors
  • "LBM": Beauty and the Beast
528 1 Mac 2018 Seo Woo, Lee Chae-young, Goo Hara, Lee Da-in
  • "HTT": Istimewa Tough Girl
  • "LBM": Beauty and the Beast (samb.)
529 8 Mac 2018 Templat:Illm, Choi Soo-jong, Lee Hyun-woo, Kim Ye-won Choi Jung-won (UN), K.Will, Jo Hyun-ah (Urban Zakapa), Kim Min-seok (MeloMance), Momoland (Yeonwoo, JooE, Nancy)
  • "HTT": Istimewa The Radio Romance
  • "LBM": Sweet Voice Avengers
530 15 Mac 2018 Park Sun-young, Lee Sang-woo, Han Ji-hye, Templat:Illm, Yeo Hoe-hyun
  • "HTT": Istimewa Marry Me Now?
  • "LBM": Sweet Voice Avengers (samb.)
531 22 Mac 2018 Chae Ri-na (Roo'ra), Sung Dae-hyun (R.ef), Templat:Illm, Kan Mi-youn (Baby V.O.X), Templat:Illm So Chan-whee, Davichi, HIGHLIGHT (Lee Gi-kwang, Yang Yo-seob), Wanna One (Hwang Min-hyun, Kim Jae-hwan, Kang Daniel, Bae Jin-young)
  • "HTT": Thursday Night Music Show
  • "LBM": Istimewa Winner Singer Bahagian 1
532 29 Mac 2018 Kim Tae-won (Boohwal), Kim Jong-seo, Kim Kyung-ho, Park Wan-kyu
  • "HTT": Istimewa Swinging Long Hair
  • "LBM": Istimewa Winner Singer Bahagian 1 (samb.)
533 5 April 2018 Templat:Illm, Sam Okyere, Templat:Illm, Vernon (SEVENTEEN), Han Hyun-min N/A
  • "HTT": "Welcome, First Time on Happy Together?"
534 12 April 2018 Park Soo-hong, Yoon Jung-soo, Templat:Illm, Seo Kyung-seok Templat:Illm, Tiger JK, Yoon Mi-rae, Han Dong-geun
  • "HTT": Variety Show Clinic, Friendship and War
  • "LBM": Istimewa Generation Free
535 19 April 2018 Won Yun-jong, Kim Dong-hyun, Jun Jung-lin, Seo Young-woo, Yun Sung-bin
  • "HTT": Istimewa Sled Avengers
  • "LBM": Istimewa Generation Free (samb.)
536 26 April 2018 Im Tae-kyung, Hong Soo-hyun, Yoon Jong-hoon, Kim Da-som Dynamic Duo, Hwang Chi-yeul, Jung Seung-hwan, Twice (Nayeon, Jihyo, Dahyun)
  • "HTT": Istimewa Successful Careers
  • "LBM": Istimewa Korean Wave Star
537 3 Mei 2018 Lee Sang-hwa, Yura Min, Shim Suk-hee, Choi Min-jeong
  • "HTT": Istimewa Bulan Keluarga (Mei) Bahagian 1 – Metal Tray Karaoke Returns
  • "LBM": Istimewa Korean Wave Star (samb.)
  • Kedua-dua segmen saling bertukar waktu siaran dalam episod ini
538 10 Mei 2018 N/A
  • "HTT": Istimewa Bulan Keluarga (Mei) Bahagian 1 – Metal Tray Karaoke Returns (samb.)
539 17 Mei 2018 So Yoo-jin, Templat:Illm, Byul, Templat:Illm N/A
  • "HTT": Istimewa Bulan Keluarga (Mei) Bahagian 2 – Late Night Cafeteria Returns
540 24 Mei 2018 N/A Song Eun-i, Kim Young-chul, Noel (Jeon Woo-sung, Kang Kyun-sung), Ahn Young-mi, Solbi
  • "LBM": Istimewa Bulan Keluarga (Mei) Bahagian 3 – Istimewa Pelawak + Penyanyi
541 31 Mei, 2018 Templat:Illm, Park Sung-kwang N/A
  • "HTT": Istimewa Bulan Keluarga (Mei) Bahagian 4 – Happy Together Friends Return
542 7 Jun 2018 Ji Jin-hee, Templat:Illm, Jo Se-ho Ha Dong-kyun (Wanted), Brown Eyed Girls (JeA, Narsha), AOA (Yuna, Seolhyun, Chanmi), GFriend (Eunha, Yuju)
  • "HTT": Istimewa "Where on Earth?"
    • Jo Se-ho muncul sebagai tetamu jemputan dan Templat:Illm menggantikan beliau sebagai pengacara istimewa dalam episod ini
    • Penampilan istimewa oleh PD Templat:Illm
  • "LBM": Istimewa Kegemaran Tentera
543 21 Jun 2018 Templat:Illm, Jo Jae-yoon, Shin So-yul, Yoo Byung-jae, Lee Yi-kyung
  • "HTT": Istimewa Big Fun Five
  • "LBM": Istimewa Kegemaran Tentera (samb.)
544 5 Julai 2018 Park Kyung-lim, Templat:Illm, Templat:Illm, Jessi Park Myeong-su, Lena Park, Shinee (Onew, Minho), Mamamoo
  • "HTT": Istimewa Blockbuster Women
  • "LBM": Istimewa King of Performances
545 12 Julai 2018 Templat:Illm, Heo Kyung-hwan, Hong Jin-young, Lee Guk-joo, Kang Hye-jin
  • "HTT": Istimewa Sales King
  • "LBM": Istimewa King of Performances (samb.)
546 19 Julai 2018 Lee So-ra, Hong Seok-cheon, Templat:Illm, Narsha (Brown Eyed Girls), Kim Ji-min Choi Jung-in, Hyolyn, SEVENTEEN (Mingyu, Seungkwan), Vinxen, Webster B
  • "HTT": Istimewa Sora Club
  • "LBM": Kings and Queens of Competitions
547 26 Julai 2018 Templat:Illm, Park Joon-hyung, Templat:Illm, Templat:Illm
  • "HTT": Istimewa "Marriage is Good"
    • Penampilan istimewa oleh Jin Hua (suami kepada Ham So-won)
  • "LBM": Kings and Queens of Competitions (samb.)
548 2 Ogos 2018 Kim Ga-yeon, Templat:Illm, Templat:Illm, MC Gree, Kim Soo-min (2018 Miss Korea "Jin")
  • "HTT": Istimewa Setiausaha Kim
  • "LBM": Kings and Queens of Competitions (samb.)
549 9 Ogos 2018 Kang Ki-young, Seo Hyo-rim, Uhm Hyun-kyung, Lee Si-a, Lee Jeong-hyun Koyote, Crush, Jang Deok Cheol (Jang Joong-hyuk, Kang Deok-in), Chungha
  • "HTT": Istimewa Eye-catching Scene-stealer
  • "LBM": Istimewa Summer Hunters
550 16 Ogos 2018 Lee Kye-in, Templat:Illm, Ji Sang-ryeol, Han Sang-jin, Yuqi ((G)I-DLE)
  • "HTT": Istimewa Gasp-Inducing Stars
  • "LBM": Istimewa Summer Hunters (samb.)
551 23 Ogos 2018 RPR (Skull, Haha), Templat:Illm, Park Sung-kwang, YooA (Oh My Girl) Park Mi-sun, Lee Hwi-jae
  • "HTT": Istimewa "Friend or Foe"
  • "LBM": Istimewa MT Musim Panas – "The Masters of Talk Gather" (tiada segmen "Sing My Song" dalam episod ini)
552 30 Ogos 2018 Templat:Illm, Templat:Illm, Choi Daniel, Park Eun-bin
  • "HTT": Istimewa "Between Horror and Humor"
  • "LBM": Istimewa MT Musim Panas – "The Masters of Talk Gather" (samb.) (tiada segmen "Sing My Song" dalam episod ini)
553 6 September 2018 Templat:Illm, Ddotty, Templat:Illm, Lee Soo-min Jaurim, Apink (Park Cho-rong, Yoon Bo-mi), Lovelyz (Jiae, Mijoo), Haon
  • "HTT": Istimewa Shining Stars
  • "LBM": Istimewa Immortal Hits
554 13 September 2018 Lee Jang-woo, Uee, Yoon Jin-yi, Templat:Illm
  • "HTT": Istimewa drama My Only One Special
  • "LBM": Istimewa Immortal Hits (samb.)
    • Episod terakhir untuk segmen "Legendary Big Mouth". Semua ahli tetap segmen ini (kecuali Yoo Jae-suk) meninggalkan rancangan ini.
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Jemputan Nota
555 20 September 2018 Im Chang-jung, Templat:Illm, Park Eun-hye, Bona (Cosmic Girls), Lucas (NCT)
  • Istimewa Stars with Superior Genes
556 27 September 2018 Templat:Illm, Jo Sung-mo, Templat:Illm, Woohyun (Infinite), Kang Tae-oh (5urprise), Templat:Illm
  • "My ID Is Handsome"
557 4 OKtober 2018
Nota
  1. ^ Pada 11 November 2011, Park Jung-hwan, bekas ahli kumpulan DJ DOC, secara rasmi memfailkan tuntutan mahkamah terhadap DJ DOC diatas tuduhan fitnah selepas komen yang dibuat oleh Lee Ha-neul tentang pemergian beliau dalam episod ini. Walaupun Lee Ha-neul telah memohon maaf beberapa kali, tuntutan tersebut tidak dibatalkan. Pada 22 Februari 2012, DJ DOC dibersihkan dari tuduhan fitnah kerana kekurangan bukti.
  2. ^ Penggambaran dilakukan di sebuah balai polis dengan 4 pengacara berperanan sebagai anggota polis.
  3. ^ Hong Jin-kyung, Jo Se-ho dan Nam Chang-hee membuat penampilan bersama dalam drama TV terbitan SBS My Love from the Star.
  4. ^ Semua pelakon wanita ini menjadi kawan baik selepas membintangi drama TV terbitan MBC berjudul Hooray for Love.
  5. ^ a b c d e f g h i j k l Format baru untuk segmen Late Night Cafeteria: Tetamu akan menjawab soalan-soalan di mana pemenang akan dapat merasa makanan yang dihidangkan oleh chef terkenal atau artis yang pandai masak
  6. ^ Seunghee hanya muncul di episod 406.

Happy Together Musim 4 (2018 – sekarang)[sunting | sunting sumber]

2018[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada (episod 1 – 12)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Jemputan Nota
Siaran Pertama Musim Ke-4 / Pengstrukturan Semula
1 11 Oktober 2018 Han Ji-min
2 18 Oktober 2018 Ji Suk-jin, Lee Hye-young, Templat:Illm, Hyun Young, Templat:Illm
3 25 Oktober 2018 Yoo Hae-jin, Lee Seo-jin, Cho Jin-woong
4 1 November 2018 Choi Hyun-seok, Mihal Ashminov, Austin Kang, Templat:Illm, Son Na-eun (Apink)
  • Istimewa "Cooking's Men – The Lost Taste's Seeking"
  • Pengacara khas: Woohyun (Infinite)
5 8 November 2018 Lee Soo-geun, BoA, Key (Shinee), EXO (Baekhyun, Sehun), NCT (Taeyong, Jaehyun)
  • Istimewa 'SM'
6 15 November 2018 Wanna One
7 22 November 2018 Chae Yeon, Choi Jung-won, Kwon Hyuk-soo, Ham Yeon-ji, Park Si-eun
8 29 November 2018 Boom, Kang Han-na, Seol In-ah, Templat:Illm
9 6 Disember 2018 Yoo Jun-sang, Templat:Illm, Templat:Illm, Um Ki-joon
10 13 Disember 2018 Choi Won-young, Lee Dong-gun, Templat:Illm
  • Jo Yoon-hee menyertai sebagai pengacara bersama. Seterusnya, kekal dalam barisan pengacara buat masa ini.
  • Pengacara khas: Cha Eun-woo (Astro)
11 20 Disember 2018 Oh Ji-ho, Lee Si-young, Jeon Hye-bin, Templat:Illm, Kim Ji-young
12 27 Disember 2018 H.O.T. (Moon Hee-joon, Tony An), Hwangbo, Paul Kim, Sam Kim, Naeun (April)

2019[sunting | sunting sumber]

Senarai episod pada 2019 (episod 13 – sekarang)
Episod # Tarikh Siaran Tetamu Jemputan Nota
13 3 Januari 2019 Song Eun-i, Shin Bong-sun, Ahn Young-mi, Kim Shin-young
  • Istimewa 'Celeb Five'
14 10 Januari 2019
15 17 Januari 2019 Yoo Ho-jeong, Park Sung-woong, Ha Yeon-soo, Lee Won-keun
16 24 Januari 2019 Kim Kwang-kyu, Don Spike, JeA (Brown Eyed Girls), Cheetah, Mingyu (Seventeen), Chungha
  • Istimewa "Kim's Men"
17 31 Januari 2019 Kim Bo-ra, Kim Hye-yoon, Jo Byung-gyu, Templat:Illm, Chani (SF9), Templat:Illm
  • Istimewa "The Children of Castle"
18 7 Februari 2019
19 14 Februari 2019 Templat:Illm, Lee Yong-jin, Yang Se-chan, Kwanghee (ZE:A), CNU (B1A4), Mijoo (Lovelyz)
  • Istimewa 2019 Variety Star Pick
20 21 Februari 2019
21 28 Februari 2019 Jo Bin (Norazo), Templat:Illm, Hong Jin-young, Jeon So-min, Park Yoo-na
22 7 Mac 2019 Templat:Illm, Im Ye-jin, Cha Hwa-yeon, Lee Hye-sook, Park Sung-hoon, Uee, Templat:Illm
23 14 Mac 2019 Kim Byung-chul, Choi Won-young, Namkoong Min, Kwon Nara, Lee Da-in
24 21 Mac 2019 Park Hee-soon, Jin Kyung, Hwang Woo-seul-hye, Yoon Bo-ra
  • Istimewa Doppelganger Family
  • Pengacara khas: P.O (Block B)

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "KBSWorld On-Air on YouTube". KBS World. July 1, 2016. Dicapai pada October 27, 2016.
  2. ^ "Happy Together on YouTube". KBS World. May 6, 2013. Dicapai pada October 27, 2016.
  3. ^ Carla Sunwoo (February 23, 2012). "DJ Doc members found 'not-guilty'". Korea JoongAng Daily. Dicapai pada October 27, 2016.
  4. ^ Joo Kyung-don (November 21, 2011). "Former DJ Doc member sticks to his guns on defamation lawsuit". Korea JoongAng Daily. Dicapai pada October 27, 2016.
  5. ^ Im Joo-hyun (July 24, 2017). "소녀시대, '해투' 출격..10주년 맞아 예능 나들이(공식)". Star News (dalam bahasa Korea). Dicapai pada July 26, 2017.
  6. ^ Jung So-young (July 24, 2017). "[공식입장] '해투3' 측 "소녀시대, 완전체로 29일 녹화 참여"". OSEN (dalam bahasa Korea). The Chosun Ilbo. Dicapai pada July 26, 2017. Tanda italik atau tebal tidak dibenarkan dalam: |publisher= (bantuan)
  7. ^ Kim Soo-jeong (July 25, 2017). "10주년 컴백 소녀시대, '런닝맨' '해투3' 예능 출격". No Cut News (dalam bahasa Korea). Dicapai pada July 26, 2017.
  8. ^ Kwak Hyun-soo (October 1, 2018). "'해투4' 지상렬-황민현 스페셜 MC…첫 게스트 배우 한지민 [공식]". Sports Dong-a (dalam bahasa Korea). Dicapai pada October 5, 2018.