Senarai lagu tema Pokémon

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Ini ialah senarai lagu Pokémon yang termasuk dengan media dan informasi pengeluaran, yang terutamanya berkaitan dengan lagu pembuka dan penutup untuk Pokémon siri anime di Amerika Syarikat, Korea dan Jepun. Mereka adalah seperti berikut.

Pocket Monsters (Bahasa Jepun)[sunting | sunting sumber]

Lagu pembuka[sunting | sunting sumber]

Pocket Monsters: Siri Asal[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 めざせポケモンマスター Mezase Pokémon Masutā Aim to Be a Pokémon Master Rika Matsumoto SA001 – SA082
2 ライバル! Raibaru! Rival SA083 – SA118
3 OK! OK! OK! SA119 – SA193
4 めざせポケモンマスター 2001 Mezase Pokémon Masutā 2001 Aim to Be a Pokémon Master 2001 Whiteberry SA194 – SA240
5 Ready Go! Ready Go! Ready Go! Naomi Tamura SA241 – SA276

Siri Pocket Monsters: Advanced Generation[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 アドバンス・アドベンチャー Adobansu Adobenchā Advance Adventure GARDEN AG001 – AG069
2 チャレンジャー!! Charenjā!! Challenger!! Rika Matsumoto AG070 – AG104
3 ポケモン シンフォニック メドレー Pokémon Shinfonikku Medorē Pokémon Symphonic Medley Hirokazu Tanaka dan Kazumi Mitome AG105 – AG134
4 バトルフロンティア Batoru Furontia Battle Frontier Akina Takaya AG135 – AG165
5 スパート! Supāto! Spurt! Rika Matsumoto (Ash Ketchum) AG166 – AG192

Siri Pocket Monsters: Diamond & Pearl[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 Together Together Together Fumie Akiyoshi DP002 – DP078 (DVD)
DP004 – DP078
Together 2008 Together 2008 Together 2008 DP079 – DP095
2 ハイタッチ! Hai Tatchi! High Touch! Rika Matsumoto (Ash Ketchum) dan Megumi Toyoguchi (Dawn) DP096 – DP133
ハイタッチ! 2009 Hai Tatchi! 2009 High Touch! 2009 DP134 – DP157
3 サイコー・エブリデイ! Saikō – Eburidei! The Greatest – Everyday! Fumie Akiyoshi DP158 – DP182
サイコー・エブリデイ! (BAND VERSION) Saikō – Eburidei! (BAND VERSION) The Greatest – Everyday! (Band Version) Fumie Akiyoshi dengan The Greatest-Band DP183 – DP191

Siri Pocket Monsters: Best Wishes[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 ベストウイッシュ! Besuto Uisshu! Best Wishes! Rika Matsumoto BW001 – BW084
2 やじるしになって! Yajirushi ni Natte! Be an Arrow! BW085 – BW108
やじるしになって!2013 Yajirushi ni Natte! 2013 Be an Arrow! 2013 BW109 – BW122
3 夏めく坂道 Natsumeku Sakamichi Summerly Slope Daisuke BW123 – BW142

Siri Pocket Monsters: XY[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 V(ボルト) V (Boruto) V (Volt) Yusuke Kamiji XY001 – XY028[1]
メガV (メガボルト) Mega V (Mega Boruto) Mega V (Mega Volt) XY029 – XY054
2 ゲッタバンバン Getta Banban Mad-Paced Getter Tomohisa Sako XY055 – XY093[2]
3 XY&Z (いくZ) XY&Z (Ikuze) XY&Z (Let's Go) Rika Matsumoto (Ash Ketchum) XY094 – XY140

Siri Pocket Monsters: Sun and Moon[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 アローラ!! Arōra!! Alola!! Rika Matsumoto (Ash Ketchum) dan Ikue Ōtani (Pikachu) SM001 – SM029
SM044 – SM060
2 めざせポケモンマスター 2017 (20th Anniversary) Mezase Pokémon Masutā 2017 (20th Anniversary) Aim to Be a Pokémon Master 2017 (20th Anniversary) Rika Matsumoto SM030 – SM043
3 未来コネクション Mirai Konekushon Future Connection ЯeaL SM061 – SM090
4 キミの冒険 Kimi no Bōken Your Adventure Okazaki Taiiku SM091 – SM146

Siri Pocket Monsters (2019)[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 1・2・3 (ワン・ツー・スリ) Wan, Tsū, Surī One, Two, Three After The Rain (Soraru & Mafumafu) SB001 – SB031
2 Nishikawa-kun and Kirisho SB032 – sekarang

Lagu penutup[sunting | sunting sumber]

Pocket Monsters: Siri Asal[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 ひゃくごじゅういち Hyakugojūichi One Hundred Fifty-One Unshō Ishizuka (Professor Oak) dan Pokémon Kids SA001 – SA027
2 ニャースのうた Nyāsu no Uta Meowth's Song Inuko Inuyama (Meowth) SA028 – OS037
SA065 – SA070
3 ポケットにファンタジー Poketto ni Fantajī Fantasy in My Pocket Sachiko Kobayashi & Juri Ihata SA038 – SA053
4 ポケモン音頭 Pokémon Ondo Pokémon March Sachiko Kobayashi, Unshō Ishizuka (Koffing), Kōichi Sakaguchi (Ekans) dan Shimai Niitsu (Chansey) SA054 – SA064
SA106
5 タイプ: ワイルド Taipu: Wairudo Type: Wild Rika Matsumoto SA071 – SA105
6 ラプラスにのって Rapurasu ni Notte Riding on Lapras Mayumi Iizuka (Misty) dan Rikako Aikawa (Lapras) SA107 – SA118
7 ニャースのパーティ Nyāsu no Pāti Meowth's Party Inuko Inuyama (Meowth), Megumi Hayashibara (Jessie) dan Shin-ichiro Miki (James) SA119 – SA143
8 ポケモンはらはらリレー Pokémon Hara Hara Rirē Pokémon Exciting Exciting Relay Rikako Aikawa SA144 – SA153
SA165 – SA174
ポケモンはらはらはらはら²リレー (むずかし版) Pokémon Hara Hara Hara Hara² Rirē (Muzukashi Ban) Pokémon Exciting Exciting Exciting Exciting² Relay (Hard version) SA154 – SA158
9 タケシのパラダイス Takeshi no Paradaisu Takeshi's Paradise Yūji Ueda (Brock) SA159 – SA164
10 ぼくのベストフレンドへ Boku no Besuto Furendo e To My Best Friend Iawasaki Hiromi SA175 – SA193
11 前向きロケット団! Maemuki Roketto-dan! Face Forward Team Rocket! Inuko Inuyama (Meowth) Megumi Hayashibara (Jessie), Shin-ichiro Miki (James) dan Yūji Ueda (Wobbuffet) SA194 – SA240
12 ポケッターリ・モンスターリ Pokettāri – Monsutāri Pocket-ering Monster-ing KANA SA241 – SA276

Siri Pocket Monsters: Advanced Generation[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 そこに空があるから Soko ni Sora ga Aru Kara Because the Sky is There Toshiko Ezaki AG001 – AG018
AG045 – AG051
2 ポルカ・オ・ドルカ Poruka O Doruka Polka O Dolka Inuko Inuyama (Meowth) dan Norusoru Gasshōdan AG019 – AG044
3 スマイル Sumairu Smile Toshiko Ezaki AG052 – AG082
AG092 – AG098
4 いっぱいサマー!! Ippai Samā! Full of Summer!! Naomi Tamura dan koir Himawari AG083 – AG091
5 GLORY DAY ~輝くその日~ GLORY DAY ~Kagayaku Sono Hi~ GLORY DAY ~That Shining Day~ GARDEN AG099 – AG133
AG150 – AG171
6 ポケモンかぞえうた Pokémon Kazoe Uta Pokémon Counting Song Shougo Toda AG134 – AG149
7 私、負けない! ~ハルカのテーマ~ Watashi, Makenai! ~Haruka no Tēma~ I Won't Lose! ~Haruka's Theme~ Kaori Suzuki (May) AG172 – AG191

Siri Pocket Monsters: Diamond & Pearl[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 君のそばで~ヒカリのテーマ~ Kimi no Soba de ~Hikari no Tēma~ By Your Side ~Hikari's Theme~ Grin DP001 – DP024
君のそばで~ヒカリのテーマ~(Pop-Up Version) Kimi no Soba de ~Hikari no Tēma~ (Pop-Up Version) By Your Side ~Hikari's Theme~ (Pop-Up Version) DP025 – DP050
君のそばで~ヒカリのテーマ~(Winter Version) Kimi no Soba de ~Hikari no Tēma~ (Winter Version) By Your Side ~Hikari's Theme~ (Winter Version) DP051 – DP061
2 風のメッセージ Kaze no Messēji Message of the Wind Mai Mizuhashi DP062 – DP072
DP084 – DP095
風のメッセージ (PokaPoka-Version) Kaze no Messēji (PokaPoka-Version) Message of the Wind (PokaPoka-Version) DP073 – DP083
3 あしたはきっと Ashita wa Kitto Surely Tomorrow Kanako Yoshii DP096 – DP120
4 もえよギザみみピチュー! Moe yo Giza Mimi Pichū! Get Fired Up, Spiky-eared Pichu! Shoko Nakagawa DP121 – DP145
5 ドッチ~ニョ? Dotchi~nyo? Which One ~ Is It? MooMoo Milk dan Araki-san DP146 – DP182
6 君の胸にLALALA Kimi no Mune ni LALALA In Your Heart, LaLaLa MADOKA DP183 – DP191

Siri Pocket Monsters: Best Wishes[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 心のファンファーレ Kokoro no Fanfāre Fanfare of the Heart Aki Okui BW001 – BW025 (DVD)
BW003 – BW025
2 ポケモン言えるかな?BW Pokémon Ierukana? BW Can You Name All the Pokémon? BW Takeshi Tsuruno BW026 – BW060
3 七色アーチ Nanairo Āchi Seven-colored Arch Geng Choral Pokémon BW BW061 – BW078
4 みてみて☆こっちっち Mite Mite ☆Kotchitchi Look Look☆Here Momoiro Clover Z BW079 – BW108
5 サクラ・ゴーラウンド Sakura Gō Raundo Sakura Go-Round Shiritsu Ebisu Chūgaku BW109 – BW122
6 手をつなごう Te o Tsunagō Let's Join Hands BW123 – BW142

Siri Pocket Monsters: XY[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 X海峡Y景色 X Kaikyō Y Keshiki X Strait Y Scenery Jewel (J☆Dee'Z) XY001 – XY028
2 ピースマイル! Pīsumairu! Peace Smile! Jewel (J☆Dee'Z) dan Ikue Ōtani (Pikachu) XY029 – XY046
3 ドリドリ
ドリドリ (セレナ ver.)
Doridori
Doridori (Serena Ver.)
DreamDream
DreamDream (Serena Ver.)
Shoko Nakagawa
Mayuki Makiguchi (Serena)
XY047 – XY067
XY113
XY138
4 ガオガオ・オールスター Gaogao Ōrusutā Roaring All-Stars Little Glee Monster XY068 – XY092
5 プニちゃんのうた Puni-chan no Uta Puni-chan's Song Mariya Ise (Bonnie) XY093 – XY106
XY108 – XY112
XY114 – XY123
XY125 – XY128
XY132 – XY134
6 ロケット団団歌 Roketto-dan dan Uta Team Rocket's Team Song Megumi Hayashibara (Jessie), Shin-ichiro Miki (James), Inuko Inuyama (Meowth) dan Yūji Ueda (Wobbuffet) XY107
7 キラキラ (シトロンver.) Kirakira (Clemont ver.) Brilliantly (Clemont ver.) Yūki Kaji (Clemont) XY124
XY137[3]
8 ピカチュウのうた Pikachū no Uta Pikachu's Song Ikue Ōtani (Pikachu) XY129 – XY131
9 ニャースのバラード Nyarth no Barādo Meowth's Ballad Inuko Inuyama (Meowth) XY135 – XY136
XY139

Siri Pocket Monsters: Sun & Moon[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 ポーズ Pōzu Pose Okazaki Taiiku SM001 – SM060
2 ジャリボーイ・ジャリガール Jari-boy, Jari-girl Twerp, Twerpette SM061 – SM103
3 心のノート Kokoro no Nōto Notebook of the Heart Koir Sekolah Rendah Bandar Hino Nanaomidori SM104 – SM128
4 タイプ: ワイルド Taipu: Wairudo Type: Wild Shoko Nakagawa SM129 – SM146

Siri Pocket Monsters (2019)[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Jepun Rumi Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 ポケモンしりとり (ピカチュウ→ミュウVer.) Pokémon Shiritori (Pikachū → Myū Ver.) Pokémon Shiritori (Pikachu → Mew Ver.) Klub Musik Pokémon (Junichi Masuda/Klub Musik Pasoco/Budak Pokémon 2019) SB002 – SB019
ポケモンしりとり (ミュウ→ザマゼンタver.) Pokémon Shiritori (Myū → Zamazenta Ver.) Pokémon Shiritori (Mew → Zamazenta Ver.) SB020 - sekarang

Pokémon (Bahasa Inggeris)[sunting | sunting sumber]

Lagu pembuka[sunting | sunting sumber]

Siri Pokémon: The Beginning[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 Pokémon Theme Jason Paige SA001 – SA080
2 Pokémon World Russell Velázquez SA081 – SA116

Nota: Beberapa episod dari Siri Pokémon: The Beginning tidak dialih suara ketika ke udara. Lihat Episod Pokémon dikeluarkan dari putaran untuk maklumat lanjut.

Siri Pokémon: Gold & Sliver[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 Pokémon Johto PJ Lequerica OS117 – OS157
2 Born to Be a Winner David Rolfe OS158 – OS209
3 Believe in Me OS210 – OS273

Siri Pokémon: Ruby & Sapphire[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 I Wanna Be a Hero David Rolfe AG001 – AG040
2 This Dream AG041 – AG092
3 Unbeatable AG093 – AG145
4 Battle Frontier Jason Appleton AG146 – AG192

Siri Pokémon: Diamond & Pearl[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 Diamond and Pearl Chris "Breeze" Barczynski DP001 – DP052
2 We Will Be Heroes Kirsten Price DP053 – DP104
3 Battle Cry – (Stand Up!) Erin Bowman DP105 – DP157
4 We Will Carry On! Adam Elk DP158 – DP191

Siri Pokémon: Black & White[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 Black and White Erin Bowman dan Joe Philips BW001 – BW048
2 Rival Destinies Alex Nackman dan Kathryn Raio BW049 – BW097
3 It's Always You and Me Neal Coomer dan Kathryn Raio BW098 – BW142

Siri Pokémon: XY[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 Pokémon Theme (Version XY) Ben Dixon dan The Sad Truth XY001 – XY049
2 Be a Hero XY050 – XY093
3 Stand Tall XY094 – XYS05

Siri Pokémon: Sun & Moon[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 Under the Alolan Sun Jannel Candrice dan The Sad Truth SM001 – SM043
2 Under the Alolan Moon Haven Paschall dan Ben Dixon SM044 – SM092
3 The Challenge of Life Dani Marcus dan The Sad Truth SM093 – SM146

Siri Pokémon (2019): Journeys[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 The Journey Starts Today Walk off the Earth SB001 - Sekarang

Lagu penutup[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 Go Pokémon Go! (Rap) Sam Milby ft. Juan Antonio De la Paz AG146 – AG192

Nota: Lagu tema versi pendek digunakan sebagai lagu tema pengakhiran episod dalam versi alih suara, dari "Pokémon: Indigo League" Episod 52: Princess vs. Princess hingga "Pokémon: Advanced Battle" Episod 45: Pasta la Vista, dan lagu tema instrumental versi pendek digunakan sebagai lagu tema pengakhiran episod dalam versi alih suara, bermula dari siri "Pokémon Diamond & Pearl".

Pocket Monsters (Bahasa Korea)[sunting | sunting sumber]

Lagu pembuka[sunting | sunting sumber]

Pocket Monsters: Siri Asal[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 모험의 시착 Moheomui Sijak Start of an Adventure Jimu dan Bang Daesik SA001 - SA082
2 포켓몬 Forever Pokemon Forever Pokemon Forever SA083 - SA259
3 Victory Victory Victory Park Eungsik (Jimu), Bang Daesik & Kim Juhui Tidak disiarkan

Pocket Monsters: AG[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 포켓몬스터 AG Poketmonsueteo AG Pocket Monsters AG Kang Sung AG001 - AG192

Pocket Monsters: DP[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 읏어봐 Useobwa Smile Kim Munseon DP001 - DP095
2 Yes I Can! Yes I Can! Yes I Can! Kim Juhui dan Lee Jeongeun DP096 - DP162
3 포켓몬 Love Forever Pocket Mon Love Forever Pokémon Love Forever Jini DP163 - DP191

Pocket Monsters: Best Wishes[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 Another Challenge Another Challenge Another Challenge Bandi BW001 - BW084
2 내친구와 함께 Naechinguwa Hamkke With My Friends Jeong Suseong BW085 - BW108
3 우리는 하나 Urineun Hana We Are One Kim Hayeong BW109 - BW122
4 찬란한 계철 Challanhan gyejeol Shimmering Season No Seungho (Nemisis) BW123 - BW142

Pocket Monsters: XY[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 핫계를 넘어 Hangyereul Neomeo Beyond the Limit Yu Seongun XY001 - XY054
2 시착하는 여행 Sijakhaneun Yeohaeng Beginning a Journey Jeon Geunhwa XY055 - XY093
3 Remember times Remember times Remember times Choi Gangho XY094 - XY140

Pocket Monsters: Sun & Moon[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 ALOLA! ALOLA! ALOLA Michelle Lee, Yeom Jaeok (Versi TV)
MATO (feat. Daeyong & Nop.k (album)
SM001 - SM032
SM044 - SM068
2 모험익 시착 (2017 ver.)
모험익 시착 (20th Anniversary Ver.)
Moheom-ui Sijak (2017 ver.)
Moheom-ui Sijak (20th Anniversary Ver.)
Start of an Adventure (2017 ver.)
Start of an Adventure (20th Anniversary Ver.)
Bang Daesik, Kim Giwon, Kim Boseon, Baek Gyeongtae dan Jeong Ihun SM033 - SM043
3 빛나는 너를 만나 Binnaneun Neoreul Manna Meeting You Shining Kwon Ha-neul SM069 - SM090
4 미래의 꿈을 향해 Mira-ui Kkum-eul Hyanghae Towards the Dream of the Future Lee Sang-hyeok SM091 - SM146

Pocket Monsters (2019)[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 여행의 시작 Yeohaeng-ui Sijak Start of a Journey Lee Il-song NS001 - Sekarang

Lagu penutup[sunting | sunting sumber]

Pocket Monsters: Siri Asal[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 우리는 모두 친구 Urineun Modo Chingu We Are All Friends Kim Juhui, Bang Daesik dan Jimu OS001 - OS068
2 좋인 친구 Joheun Chingudeul Good Friends Bang Daesik, Park Eungsik (Jimu), Kim Munseon dan Kim Juhui OS069 - OS259
3 피츄미츄 Pichumichu Pichumichu Kim Munseon Tidak disiarkan

Pocket Monsters: AG[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 행복한 여행 Haengbokan Yeohaeng A Happy Journey Haengbokhan Eum-ak Chingudeul (Lee Jiseon, Sunwoo Huijeong, No Seong-a, Shin Oyeong, Wi Juhye & Kim Sori) AG001 - AG192

Pocket Monsters: DP[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 함께 가는길 Hamkke Ganeungil On the Road Together Jeong Yeojin DP001 - DP061
2 내일 더 빛날 우리들 Nae-il Deo Bitnal Urideui Shining More Tomorrow Bang Daesik DP062 - DP133
3 모든 게 궁금해 Modeum Ge Gunggeumhae Curious About Everything Kim Jeonga DP134 - DP182
4 언첸가 다시 Eonjenga Dasi Sometime Again Zyeon DP183 - DP191

Pocket Monsters: Best Wishes[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 함께 걸어가는 길 Hamkke Georoganeun Gil Walking Together Along a Road Gongbogyeong BW003 - BW023
2 하나지방 포켓몬 외워보~! Hanajibang Poketmon Oewoboja~! Let's Memorize the Pokémon of the Unova Region~! Yu Wonhyeong BW024 - BW058
3 무지개 저편 Mujigae Jeopyeon Beyond the Rainbow Do Yunsuk & Lee Ji-in BW059 - BW084
4 나야나여 Nayanaya It's Me, It's Me Jeong Suseong BW085 - BW108
5 우리들ㅇ의 추억 Urideurui Chu-ok Our Memories Kim Hayeong & Shin Mi Jin BW109 - BW122
6 손을 찹고 Soneul Jabgo Holding Hands Kim Ji-eun & Lee Jinyeong BW123 - BW142

Pocket Monsters: XY[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 Pika Pika Pika Pika Pika Pika Kim Ji-eun XY001 - XY028
2 해피엔딩 Haepi-ending Happy Ending TORI XY029 - XY048
3 안녕! 나의 미래! Annyeong! Na-ui Mirae! Hello! My Future! Jeong Soyun XY049 - XY070
4 영원한 친구 Yeongwonhan Chingu Friends Forever Kim Gongwon XY071 - XY093
5 MY FRIEND MY FRIEND MY FRIEND Eureka (Jo Gyeongi) XY094 - XY140

Pocket Monsters: Sun & Moon[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 Let's Go! Let's Go! Let's Go! Nok A (rap), Yeong Tak (lagu) SM001 - SM068
2 With You With You With You Kevin Dae, JJ (Party in My Pool) SM069 - SM126
3 꿈의 세계 Kkumui Segye The Dream World Seo Daram SM127 - SM146

Pocket Monsters: (2019)[sunting | sunting sumber]

# Tajuk Bahasa Korea Hangul Penterjemahan Bahasa Inggeris Vokalis Episod digunakan
1 포켓몬 이름 외우기 Pokémon Ireum Oeugi Memorizing Pokémon Names Cha$e PJ002 - Sekarang
  1. ^ Versi alternatif "V (Volt)" dipersembahkan oleh Rika Matsumoto & J☆Dee'Z
  2. ^ Versi alternatif "Mad-Paced Getter" dipersembahkan oleh Rika Matsumoto & Ikue Ōtani
  3. ^ versi asal "Brilliantly" dipersembahkan oleh Tomohisa Sako