Senarai sekolah rendah di Pahang

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Lompat ke: pandu arah, cari
  1. Sekolah Kebangsaan (Felda) Lurah Bilut
  2. Sekolah Kebangsaan Lebu
  3. Sekolah Kebangsaan Sri Layang
  4. Sekolah Kebangsaan Tuanku Fatimah
  5. Sekolah Kebangsaan (Felda) Kg. Sertik
  6. Sekolah Kebangsaan Sungai Dua
  7. Sekolah Kebangsaan Karak
  8. Sekolah Kebangsaan Jambu Rias
  9. Sekolah Kebangsaan Pelangai
  10. Sekolah Kebangsaan Simpang Pelangai
  11. Sekolah Kebangsaan Kg Shafie
  12. Sekolah Kebangsaan Janda Baik
  13. Sekolah Kebangsaan (Felda) Lakum
  14. Sekolah Kebangsaan (Felda) Mempaga 1
  15. Sekolah Kebangsaan (Felda) Kemasul
  16. Sekolah Kebangsaan (Felda) Mempaga 2
  17. Sekolah Kebangsaan Lentang
  18. Sekolah Kebangsaan Bukit Piatu
  19. Sekolah Kebangsaan Tanah Rata
  20. Sekolah Kebangsaan Telanok
  21. Sekolah Kebangsaan Lemoi
  22. Sekolah Kebangsaan Menson
  23. Sekolah Kebangsaan Rps Terisu
  24. Sekolah Kebangsaan Brinchang
  25. Sekolah Kebangsaan Ringlet
  26. Sekolah Kebangsaan Bandar Jerantut
  27. Sekolah Kebangsaan Kg Baharu
  28. Sekolah Kebangsaan Damak
  29. Sekolah Kebangsaan Pawang Nong
  30. Sekolah Kebangsaan Pedah
  31. Sekolah Kebangsaan Tanah Rom
  32. Sekolah Kebangsaan Tebing Tinggi
  33. Sekolah Kebangsaan Bukit Dinding
  34. Sekolah Kebangsaan Gintong
  35. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 24
  36. Sekolah Kebangsaan Durian Hijau
  37. Sekolah Kebangsaan Bukit Nikmat
  38. Sekolah Kebangsaan Pulau Tawar
  39. Sekolah Kebangsaan Perian
  40. Sekolah Kebangsaan (Felda) Sg Tekam
  41. Sekolah Kebangsaan Pulau Mansok
  42. Sekolah Kebangsaan Teh
  43. Sekolah Kebangsaan Kuala Tembeling
  44. Sekolah Kebangsaan Pasir Durian
  45. Sekolah Kebangsaan Chebong
  46. Sekolah Kebangsaan Merting
  47. Sekolah Kebangsaan Kuala Tahan
  48. Sekolah Kebangsaan Kampung Pagi
  49. Sekolah Kebangsaan Kuala Sat
  50. Sekolah Kebangsaan Ulu Tembeling
  51. Sekolah Kebangsaan Bukit Mat Daling
  52. Sekolah Kebangsaan Gusai
  53. Sekolah Kebangsaan Limau Purut
  54. Sekolah Kebangsaan (Felda) Padang Piol
  55. Sekolah Kebangsaan Lktp Tekam Utara
  56. Sekolah Kebangsaan (Felda) Kota Gelanggi 1
  57. Sekolah Kebangsaan (Felda) Sg Retang
  58. Sekolah Kebangsaan (Felda) Kota Gelanggi 2
  59. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Kota Gelanggi 3
  60. Sekolah Kebangsaan Pusat Penyelidikan Pertanian Tun Razak
  61. Sekolah Kebangsaan Batu Balai
  62. Sekolah Kebangsaan Sg. Kiol
  63. Sekolah Kebangsaan Temin
  64. Sekolah Kebangsaan Lktp Jengka 25
  65. Sekolah Kebangsaan Jerantut Jaya
  66. Sekolah Kebangsaan Inderapura
  67. Sekolah Kebangsaan Mela
  68. Sekolah Kebangsaan Kuala Telang
  69. Sekolah Kebangsaan Batu Yon
  70. Sekolah Kebangsaan Kg Keledek
  71. Sekolah Kebangsaan Aur Gading
  72. Sekolah Kebangsaan Merapoh
  73. Sekolah Kebangsaan Penjom
  74. Sekolah Kebangsaan (Felda) Kecau 1
  75. Sekolah Kebangsaan Benta
  76. Sekolah Kebangsaan Budu
  77. Sekolah Kebangsaan Chat
  78. Sekolah Kebangsaan Kemahang
  79. Sekolah Kebangsaan Tanjung Besar
  80. Sekolah Kebangsaan Jeransang
  81. Sekolah Kebangsaan Pagar Sasak
  82. Sekolah Kebangsaan Tanjung Gahai
  83. Sekolah Kebangsaan Kuala Medang
  84. Sekolah Kebangsaan Wan Ibrahim
  85. Sekolah Kebangsaan Relong
  86. Sekolah Kebangsaan Berchang
  87. Sekolah Kebangsaan Lubok Kulit
  88. Sekolah Kebangsaan Padang Tengku
  89. Sekolah Kebangsaan Kechor Tui
  90. Sekolah Kebangsaan Gua
  91. Sekolah Kebangsaan Kuala Lanar
  92. Sekolah Kebangsaan Jeram Bungor
  93. Sekolah Kebangsaan Jeram Landak
  94. Sekolah Kebangsaan Kuala Kenong
  95. Sekolah Kebangsaan Kerambit
  96. Sekolah Kebangsaan (Felda) Sg Koyan
  97. Sekolah Kebangsaan Chegar Perah
  98. Sekolah Kebangsaan (Felda) Chegar Perah
  99. Sekolah Kebangsaan Batu 13
  100. Sekolah Kebangsaan Kuala Koyan
  101. Sekolah Kebangsaan Titom
  102. Sekolah Kebangsaan Lenjang
  103. Sekolah Kebangsaan Rps Betau
  104. Sekolah Kebangsaan Senderut
  105. Sekolah Kebangsaan Lanai
  106. Sekolah Kebangsaan Batu 9
  107. Sekolah Kebangsaan Tempoyang
  108. Sekolah Kebangsaan Teluk Gunung
  109. Sekolah Kebangsaan Teruntum
  110. Sekolah Kebangsaan Galing
  111. Sekolah Kebangsaan Beserah
  112. Sekolah Kebangsaan Sungai Karang
  113. Sekolah Kebangsaan Sungai Ular
  114. Sekolah Kebangsaan Balok
  115. Sekolah Kebangsaan Cherating
  116. Sekolah Kebangsaan Kampong Padang
  117. Sekolah Kebangsaan Panching
  118. Sekolah Kebangsaan Sungai Lembing
  119. Sekolah Kebangsaan Batu Tiga
  120. Sekolah Kebangsaan Permatang Badak
  121. Sekolah Kebangsaan Fakeh Abd. Samad
  122. Sekolah Kebangsaan Tanjung Lumpur
  123. Sekolah Kebangsaan Kempadang
  124. Sekolah Kebangsaan Kuala Penor
  125. Sekolah Kebangsaan Cherok Paloh
  126. Sekolah Kebangsaan Ubai
  127. Sekolah Kebangsaan Jaya Gading
  128. Sekolah Kebangsaan Nadak
  129. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Bukit Goh
  130. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Bukit Sagu 1
  131. Sekolah Kebangsaan (Felda) Lepar Hilir 2
  132. Sekolah Kebangsaan (Felda) Lepar Utara 1
  133. Sekolah Kebangsaan (Felda) Lepar Utara 8
  134. Sekolah Kebangsaan (Felda) Sungai Panching Utara
  135. Sekolah Kebangsaan (Felda) Sg Panching
  136. Sekolah Kebangsaan Jabor Kg Alor
  137. Sekolah Kebangsaan (Felda) Bukit Kuantan
  138. Sekolah Kebangsaan (Felda) Sungai Panching
  139. Sekolah Kebangsaan Bukit Sekilau
  140. Sekolah Kebangsaan Bukit Kuin
  141. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Lepar Hilir 1
  142. Sekolah Kebangsaan Tanah Putih Baru
  143. Sekolah Kebangsaan (Felda) Lepar Hilir 3
  144. Sekolah Kebangsaan Gambang
  145. Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas Kuantan
  146. Sekolah Kebangsaan (Felda) Bukit Sagu 2
  147. Sekolah Kebangsaan Cenderawasih
  148. Sekolah Kebangsaan Indera Mahkota
  149. Sekolah Kebangsaan Semambu
  150. Sekolah Kebangsaan Sg. Mas
  151. Sekolah Kebangsaan Balok Baru
  152. Sekolah Kebangsaan Sungai Isap
  153. Sekolah Kebangsaan Wira
  154. Sekolah Kebangsaan Pandan
  155. Sekolah Kebangsaan Tok Sera
  156. Sekolah Kebangsaan Bukit Rangin
  157. Sekolah Kebangsaan Indera Mahkota Utama
  158. Sekolah Kebangsaan Seri Mahkota
  159. Sekolah Kebangsaan Sungai Talam
  160. Sekolah Kebangsaan Air Putih
  161. Sekolah Kebangsaan Pelabuhan
  162. Sekolah Kebangsaan Mat Kilau
  163. Sekolah Kebangsaan Rtp Bukit Goh
  164. Sekolah Kebangsaan Balok Makmur
  165. Sekolah Kebangsaan Bukit Setongkol
  166. Sekolah Kebangsaan Sungai Baging
  167. Sekolah Kebangsaan Sungai Soi
  168. Sekolah Kebangsaan Astana
  169. Sekolah Kebangsaan Paya Bungor
  170. Sekolah Kebangsaan Belimbing
  171. Sekolah Kebangsaan Seri Terentang
  172. Sekolah Kebangsaan Nenasi
  173. Sekolah Kebangsaan Tanjung Batu
  174. Sekolah Kebangsaan Sri Maulana
  175. Sekolah Kebangsaan Sinar Mutiara
  176. Sekolah Kebangsaan Indera Shahbandar
  177. Sekolah Kebangsaan (Felda) Chini Timur 1
  178. Sekolah Kebangsaan Langgar
  179. Sekolah Kebangsaan Pahang Tua
  180. Sekolah Kebangsaan Pulau Rusa
  181. Sekolah Kebangsaan Ganchong
  182. Sekolah Kebangsaan Pulau Manis
  183. Sekolah Kebangsaan Permatang Keledang
  184. Sekolah Kebangsaan Seri Biram
  185. Sekolah Kebangsaan Pasir Panjang
  186. Sekolah Kebangsaan Tanjung Agas
  187. Sekolah Kebangsaan Tanjung Medang
  188. Sekolah Kebangsaan Kampung Acheh
  189. Sekolah Kebangsaan Temai
  190. Sekolah Kebangsaan Padang Rumbia
  191. Sekolah Kebangsaan Serambi
  192. Sekolah Kebangsaan Paloh Hinai
  193. Sekolah Kebangsaan Pelak
  194. Sekolah Kebangsaan Mambang
  195. Sekolah Kebangsaan Kinchir
  196. Sekolah Kebangsaan Tanah Puteh
  197. Sekolah Kebangsaan Serandu
  198. Sekolah Kebangsaan (Felda) Selancar 2
  199. Sekolah Kebangsaan Chenderawasih
  200. Sekolah Kebangsaan Bebar
  201. Sekolah Kebangsaan Seri Makmur
  202. Sekolah Kebangsaan Lepar
  203. Sekolah Kebangsaan Bukit Ridan
  204. Sekolah Kebangsaan (Felda) Chini 1 & 4
  205. Sekolah Kebangsaan Kota Perdana
  206. Sekolah Kebangsaan (Felda) Chini 2
  207. Sekolah Kebangsaan (Felda) Chini 3 & 5
  208. Sekolah Kebangsaan Runchang
  209. Sekolah Kebangsaan Muadzam Shah
  210. Sekolah Kebangsaan Peramu Jaya
  211. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Chini Timur 2
  212. Sekolah Kebangsaan Tasik Cini
  213. Sekolah Kebangsaan Bandar 2
  214. Sekolah Kebangsaan Pekan Jaya
  215. Sekolah Kebangsaan Bandar Raub
  216. Sekolah Kebangsaan Ulu Gali
  217. Sekolah Kebangsaan Gali
  218. Sekolah Kebangsaan Tanjung Putus
  219. Sekolah Kebangsaan Pamah Kulat
  220. Sekolah Kebangsaan Ulu Dong
  221. Sekolah Kebangsaan Muhammad Jabar
  222. Sekolah Kebangsaan Temau
  223. Sekolah Kebangsaan Kuala Dong
  224. Sekolah Kebangsaan Tanjung Raja
  225. Sekolah Kebangsaan Chenua
  226. Sekolah Kebangsaan Sega
  227. Sekolah Kebangsaan Kuala Atok
  228. Sekolah Kebangsaan Ulu Atok
  229. Sekolah Kebangsaan Semantan
  230. Sekolah Kebangsaan Kundang Patah
  231. Sekolah Kebangsaan Batu Talam
  232. Sekolah Kebangsaan Tersang
  233. Sekolah Kebangsaan Ulu Sungai
  234. Sekolah Kebangsaan (Felda) Lembah Klau
  235. Sekolah Kebangsaan Lktp Tersang Satu
  236. Sekolah Kebangsaan (Felda) Krau 1
  237. Sekolah Kebangsaan (Felda) Tersang 3
  238. Sekolah Kebangsaan Bukit Fraser
  239. Sekolah Kebangsaan Satak
  240. Sekolah Kebangsaan Batu Kapor
  241. Sekolah Kebangsaan Rantau Panjang
  242. Sekolah Kebangsaan Lubok Terua
  243. Sekolah Kebangsaan Bolok
  244. Sekolah Kebangsaan Kuala Kaung
  245. Sekolah Kebangsaan Paya Ara
  246. Sekolah Kebangsaan Sanggang
  247. Sekolah Kebangsaan Sanggang Seberang
  248. Sekolah Kebangsaan Bintang
  249. Sekolah Kebangsaan Telok Sentang
  250. Sekolah Kebangsaan Paya Taram
  251. Sekolah Kebangsaan Kerdau
  252. Sekolah Kebangsaan Lipat Kajang
  253. Sekolah Kebangsaan Kuala Tekal
  254. Sekolah Kebangsaan Pulau Pasir Mandi
  255. Sekolah Kebangsaan Batu Sawar
  256. Sekolah Kebangsaan Jenderak
  257. Sekolah Kebangsaan Gunong Senyum
  258. Sekolah Kebangsaan Kuala Krau
  259. Sekolah Kebangsaan Paya Luas
  260. Sekolah Kebangsaan Kuala Mai Bharu
  261. Sekolah Kebangsaan Bangau
  262. Sekolah Kebangsaan Bandar Mentakab
  263. Sekolah Kebangsaan Bandar Temerloh
  264. Sekolah Kebangsaan Tanjung Lalang
  265. Sekolah Kebangsaan Kampung Tengah
  266. Sekolah Kebangsaan Belengu
  267. Sekolah Kebangsaan Lebak
  268. Sekolah Kebangsaan Paya Pulai
  269. Sekolah Kebangsaan Batu Bor
  270. Sekolah Kebangsaan Guai
  271. Sekolah Kebangsaan Telok Ira
  272. Sekolah Kebangsaan Desa Bakti
  273. Sekolah Kebangsaan Seri Songsang
  274. Sekolah Kebangsaan (Felda) Sg Kemahal
  275. Sekolah Kebangsaan (Felda) Chemomoi
  276. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jenderak Utara
  277. Sekolah Kebangsaan Charuk Puting
  278. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jenderak Selatan
  279. Sekolah Kebangsaan (Felda) Bukit Damar
  280. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 23
  281. Sekolah Kebangsaan Penderas
  282. Sekolah Kebangsaan Seri Tualang
  283. Sekolah Kebangsaan Sungai Gau
  284. Sekolah Kebangsaan Temerloh Jaya
  285. Sekolah Kebangsaan Mentakab ( Chatin )
  286. Sekolah Kebangsaan Tanjung Batu
  287. Sekolah Kebangsaan Bukit Cermin
  288. Sekolah Kebangsaan Lanchang
  289. Sekolah Kebangsaan Rompin
  290. Sekolah Kebangsaan Pontian
  291. Sekolah Kebangsaan Tanjong Gemok
  292. Sekolah Kebangsaan Pianggu
  293. Sekolah Kebangsaan Sarang Tiong
  294. Sekolah Kebangsaan Leban Chondong
  295. Sekolah Kebangsaan Kampong Aur
  296. Sekolah Kebangsaan Bukit Ibam
  297. Sekolah Kebangsaan Tekek
  298. Sekolah Kebangsaan Perantau Damai
  299. Sekolah Kebangsaan (Felda) Selendang 01
  300. Sekolah Kebangsaan Kedaik
  301. Sekolah Kebangsaan Bt Serok
  302. Sekolah Kebangsaan Ladang
  303. Sekolah Kebangsaan (Felda) Keratong 1
  304. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Keratong
  305. Sekolah Kebangsaan (Felda) Keratong 2
  306. Sekolah Kebangsaan Lktp Selancar 1
  307. Sekolah Kebangsaan (Felda) Keratong 6
  308. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Keratong 3
  309. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Keratong 8
  310. Sekolah Kebangsaan Sungai Puteri
  311. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Selancar 3
  312. Sekolah Kebangsaan Melati Bandar 13
  313. Sekolah Kebangsaan Buluh Nipis
  314. Sekolah Kebangsaan Denai
  315. Sekolah Kebangsaan Sg. Mok
  316. Sekolah Kebangsaan Mukut
  317. Sekolah Kebangsaan Juara
  318. Sekolah Kebangsaan Bandar Tun Razak
  319. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Keratong 7
  320. Sekolah Kebangsaan Kampong Kolam
  321. Sekolah Kebangsaan Muadzam Jaya
  322. Sekolah Kebangsaan Keratong
  323. Sekolah Kebangsaan Janglau
  324. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Selendang
  325. Sekolah Kebangsaan Maran Peti Surat
  326. Sekolah Kebangsaan Ulu Luit
  327. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Kg New Zealand
  328. Sekolah Kebangsaan (Felda) Bt Tajau
  329. Sekolah Kebangsaan Lktp Ulu Jempol
  330. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 1
  331. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 2
  332. Sekolah Kebangsaan Kuala Sentol
  333. Sekolah Kebangsaan Senggora
  334. Sekolah Kebangsaan Kuala Wau
  335. Sekolah Kebangsaan Serengkam
  336. Sekolah Kebangsaan Paya Pasir
  337. Sekolah Kebangsaan Pesagi
  338. Sekolah Kebangsaan Chenor
  339. Sekolah Kebangsaan Kertau
  340. Sekolah Kebangsaan Tanjung Perang
  341. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 15
  342. Sekolah Kebangsaan Bukit Segumpal
  343. Sekolah Kebangsaan Bukit Lada
  344. Sekolah Kebangsaan Bukit Bota
  345. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 21
  346. Sekolah Kebangsaan (LKTP) Kg Awah
  347. Sekolah Kebangsaan Sekara
  348. Sekolah Kebangsaan (Felda) Sg Nerek
  349. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 3
  350. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 4
  351. Sekolah Kebangsaan Lktp Jengka 5
  352. Sekolah Kebangsaan ( Felda ) Jengka 6
  353. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Jengka 7
  354. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 8
  355. Sekolah Kebangsaan Bandar Pusat
  356. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 9
  357. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 10
  358. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 11
  359. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Jengka 12
  360. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Jengka 14
  361. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 13
  362. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 16
  363. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 17
  364. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 18
  365. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 19
  366. Sekolah Kebangsaan Sentosa
  367. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 20
  368. Sekolah Kebangsaan Jengka
  369. Sekolah Kebangsaan (Felda) Jengka 22
  370. Sekolah Kebangsaan Jengka Pusat 2
  371. Sekolah Kebangsaan Seri Keramat
  372. Sekolah Kebangsaan Chedong Jaya
  373. Sekolah Kebangsaan Desa Jaya
  374. Sekolah Kebangsaan Bukit Gemuruh
  375. Sekolah Kebangsaan Iskandar
  376. Sekolah Kebangsaan (Lktp) Tembangau 1
  377. Sekolah Kebangsaan Lktp Tembangau 3
  378. Sekolah Kebangsaan Lktp Tembangau 6
  379. Sekolah Kebangsaan Durian Tawar
  380. Sekolah Kebangsaan Kerayong
  381. Sekolah Kebangsaan Kuala Triang
  382. Sekolah Kebangsaan Batu Papan
  383. Sekolah Kebangsaan Kuala Bera
  384. Sekolah Kebangsaan Bt Rok
  385. Sekolah Kebangsaan (Felda) Triang 3
  386. Sekolah Kebangsaan (Felda) Bt Mendi
  387. Sekolah Kebangsaan (Felda) Bt Puchong
  388. Sekolah Kebangsaan (Felda) Bt Kepayang
  389. Sekolah Kebangsaan (Felda) Mayam
  390. Sekolah Kebangsaan Bohor Baharu
  391. Sekolah Kebangsaan (Felda) Purun
  392. Sekolah Kebangsaan (Felda) Tementi
  393. Sekolah Kebangsaan (Felda) Sebertak
  394. Sekolah Kebangsaan (Felda) Rentam
  395. Sekolah Kebangsaan Kemayan
  396. Sekolah Kebangsaan (Felda) Kumai
  397. Sekolah Kebangsaan Lktp Triang 2
  398. Sekolah Kebangsaan Sri Buntar
  399. Sekolah Kebangsaan Mengkuang
  400. Sekolah Kebangsaan Sulaiman
  401. Sekolah Kebangsaan Sg Marong
  402. Sekolah Kebangsaan Convent
  403. Sekolah Kebangsaan Jerantut
  404. Sekolah Kebangsaan Clifford
  405. Sekolah Rendah Kebangsaan Sultan Abdullah
  406. Sekolah Kebangsaan St Thomas
  407. Sekolah Kebangsaan Perempuan Methodist
  408. Sekolah Kebangsaan Assunta Convent (M)
  409. Sekolah Kebangsaan Pengkalan Tentera
  410. Sekolah Kebangsaan Ahmad
  411. Sekolah Kebangsaan Mahmud
  412. Sekolah Kebangsaan Perempuan Methodist (M)
  413. Sekolah Kebangsaan Jalan Bahagia
  414. Sekolah Kebangsaan Abu Bakar
  415. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sungai Kawang
  416. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Khai Mun Pagi
  417. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Khai Mun Repas
  418. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Khai Mun Chamang
  419. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Ketari
  420. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Perting
  421. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sungai Dua
  422. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Karak
  423. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kheng Chee
  424. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Telemong
  425. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Manchis
  426. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Bukit Tinggi
  427. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Lurah Bilut
  428. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Cameron
  429. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Tanah Rata
  430. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Brinchang
  431. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kg Raja
  432. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Bertam
  433. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Tringkap
  434. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kea Farm
  435. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sungai Jan
  436. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Batu Balai
  437. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Jeransong
  438. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Damak
  439. Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan (C) Mela
  440. Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan (C) Chung Hwa
  441. Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan (C) Padang Tengku
  442. Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan (C) Jerkoh
  443. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Penjom
  444. Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan (C) Benta
  445. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Semambu
  446. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chung Ching
  447. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kuang Hwa
  448. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Pei Chai
  449. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Gambang
  450. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Yoke Shian
  451. Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan (C) Kong Min
  452. Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan (C) Lembing
  453. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Panching
  454. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Pooi Ming
  455. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Taman Tas
  456. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Pekan
  457. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kee Wha
  458. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Yoke Hwa
  459. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chung Ching
  460. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sempalit
  461. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sungai Ruan
  462. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Yuh Hwa
  463. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sg Lui
  464. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Cheroh
  465. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Tras
  466. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sg Chetang
  467. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sang Lee
  468. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sg Klau
  469. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Khee Chee
  470. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Mentakab (1)
  471. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Mentakab (2)
  472. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Lanchang
  473. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Yeow Cheng Luan
  474. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kerdau
  475. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kuala Krau
  476. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Rompin
  477. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Pei Min
  478. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Maran
  479. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Triang (1)
  480. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Triang (2)
  481. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kerayong
  482. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Mengkuang
  483. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Mengkarak
  484. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kemasul
  485. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Menteri
  486. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Bentong
  487. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Telemong
  488. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Renjok
  489. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Karak
  490. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Lurah Bilut
  491. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ldg Kawang
  492. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Tanah Rata
  493. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ldg Boh (1)
  494. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Boh (2)
  495. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ldg Sg Palas
  496. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Blue Valley
  497. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Shum Yip Leong
  498. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ringlet
  499. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Kuala Terla
  500. Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Jerantut
  501. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Kuala Lipis
  502. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Budu
  503. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Benta
  504. Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Selborne
  505. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Bandar Indera Mahkota
  506. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Jeram
  507. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Kuala Reman
  508. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Raub
  509. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Cheroh
  510. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Bukit Fraser
  511. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Gali
  512. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Mentakab
  513. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ldg Edensor
  514. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ldg Mentakab
  515. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ldg Tekal
  516. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ldg Bee Yong
  517. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ldg Semantan
  518. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ldg Yeow Cheng Luan
  519. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ldg Lanchang
  520. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ldg Menteri
  521. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ldg Karmen
  522. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ldg Kemayan
  523. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sg Penjuring
  524. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kuala Terla
  525. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Jerik
  526. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kemayan
  527. Sekolah Rendah Agama Islam At Takwa

Lihat juga[sunting | sunting sumber]