Senarai sekolah swasta di Malaysia

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Pergi ke navigasi Pergi ke carian

Berikut ialah senarai sekolah swasta di Malaysia, dikategori dengan jenis sekolahnya dan dikemankini sehingga Ogos 2021.

Sekolah Rendah Akademik[sunting | sunting sumber]

No Negeri Kod Sekolah Nama Sekolah Perincian
1  Johor JDAJ003 SEKOLAH RENDAH PARAGON, JOHOR BAHRU 3 JALAN MUTIARA UTAMA TAMAN PERINDUSTRIAN PLENTONG MASAI 81750 JOHOR

07-3619696 INFO@PARAGON.EDU.MY

2  Johor JDAJ001 SEKOLAH RENDAH SERI CAHAYA LOT 2361, JALAN PERSIARAN SRI PLENTONG BANDAR BARU PERMAS JAYA MASAI 81750 JOHOR

07-3864468 enquiry_jb@real.edu.my

3  Johor JDAI002 SEKOLAH RENDAH SERI OMEGA LOT 6974, JALAN BERINGIN 5 TAMAN BERINGIN SENAI 81400 JOHOR

07-5998998 seriomega@gmail.com

4  Johor JDAB002 SEKOLAH RENDAH SRI ARA NO.29 JALAN STRAITS VIEW 80200 JOHOR

07-2222089

5  Johor JDEA001 SEKOLAH RENDAH SRI PRESBYTERIAN, BATU PAHAT, JOHOR 57, JALAN LEDANG, TAMAN BANDAR BATU PAHAT 83000 JOHOR

07-4395999 admin@srsp.edu.my

6  Johor JDAB005 SEKOLAH RENDAH SRI SUTERA PTD 68152 JALAN PERSISIRAN SUTERA DANGA TAMAN SUTERA UTAMA JOHOR BAHRU 81000 JOHOR

016-7171350 XIYAOEDUCATION@GMAIL.COM

7  Johor JDAB004 SEKOLAH RENDAH SRI TENBY SETIA ECO GARDENS NO. 7, JALAN LAMAN SETIA UTAMA TAMAN SETIA UTAMA JOHOR BHARU 81550 JOHOR
8  Johor JDAH001 SEKOLAH RENDAH UNICO TINGKAT BAWAH, 1 DAN 2, BLOK B1 TUNKU ABDUL RAHMAN UNIVERSITY COLLEGE JALAN SEGAMAT LABIS 85000 JOHOR

01155053236 unicoprimary@gmail.com

9  Kedah KDA2001 SEKOLAH RENDAH AN NAJAAH NO 205 JALAN LANGGAR ALOR SETAR 05460 KEDAH

04-7326917 SRANNAJAAH@YAHOO.COM

10  Negeri Sembilan NDA4002 SEKOLAH RENDAH MATRIX, SEREMBAN PT 12652 SENDAYAN MERCHANT SQUARE, PERSIARAN 1 SENDAYAN UTAMA,PUSAT DAGANGAN SENDAYAN SRI SENDAYAN 71950 NEGERI SEMBILAN

067819888 info@matrixschools.edu.my

11  Negeri Sembilan NDA2001 SEKOLAH RENDAH SRI UCSI SPRINGHILL, PORT DICKSON NO. 1, PERSIARAN UCSI BANDAR SPRINGHILL PORT DICKSON 71010 NEGERI SEMBILAN

06-6536888 springhill@sriucsi.edu.my

12  Negeri Sembilan NDA4001 SEKOLAH RENDAH ST. BENEDICT NO 88-97, JALAN INDUSTRI GALLA 8 TAMAN MUTIARA GALLA SEREMBAN 70200 NEGERI SEMBILAN

606-7629623 info@stbenedict.edu.my

13  Negeri Sembilan NDA4003 SEKOLAH RENDAH SUMMIT 2 NO.284, LOT4297, JALAN HARUAN 1 OAKLAND INDUSTRIAL PARK SEREMBAN 70300 NEGERI SEMBILAN

010-2841305 summit2privateschool@gmail.com

14  Perak ADE2001 SEKOLAH RENDAH TENBY IPOH NO 16 PERSIARAN MERU UTAMA BANDAR MERU RAYA IPOH PERAK 30020 PERAK

05-5252628 ipoh@tenby.edu.my

15  Penang PDA4001 SEKOLAH RENDAH NORTHERN LIGHTS 1788, JALAN SIMPANG AMPAT,TAMAN PERDANA SEBERANG PERAI SELATAN PULAU PINANG 14100 PULAU PINANG

0124334720 info@nlps.edu.my

16  Penang PDAB002 SEKOLAH RENDAH SRI TENBY 2 LINTANG LEMBAH PERMAI 1 TANJUNG BUNGAH PULAU PINANG 11200 PULAU PINANG

048927707 shcheah@tenby.edu.my

17  Sabah XDA8016 SEKOLAH RENDAH ADVENT BAMBANGAN KAMPUNG BAMBANGAN PETI SURAT 393 KOTA MARUDU 89108 SABAH

0178383915 hammeym@gmail.com

18  Sabah XDA8001 SEKOLAH RENDAH ADVENT DAMAI PETI SURAT 239 JALAN TANDEK, KAMPUNG DAMAI KOTA MARUDU 89108 SABAH

088-662457 SRADAMAI@YAHOO.COM

19  Sabah XDA5002 SEKOLAH RENDAH ADVENT GAUR KAMPUNG GAUR, KOTA BELUD P.O.BOX 135, KOTA BELUD 89158 SABAH

0165871680 -

20  Sabah XDA5003 SEKOLAH RENDAH ADVENT KELAWAT KOTA BELUD SEKOLAH RENDAH ADVENT KELAWAT PETI SURAT 58 KOTA BELUD 89157 SABAH

088-966293 srakelawatkotabeludsabah@gmail.com

21  Sabah XDA8204 SEKOLAH RENDAH ADVENT MARABAU JALAN SIKUATI , KAMPUNG MARABAU PETI SURAT 35 KUDAT 89057 SABAH

0149810946 sradventmarabau@gmail.com

22  Sabah XDA8005 SEKOLAH RENDAH ADVENT SUNGOI KG.SUNGOI LAUT, JALAN LANGKON BARU PETI SURAT 47 KOTA MARUDU 89107 SABAH

012-8343875 jollyrsu@yahoo.com

23  Sabah XDA8206 SEKOLAH RENDAH ADVENT TAMBULURAN KUDAT KAMPUNG TAMBULURAN PETI SURAT 497 KUDAT 89058 SABAH

0109313758 sratambuluran-13@yahoo.com

24  Sabah XDA4207 SEKOLAH RENDAH ADVENT TAMPARULI P.O. BOX 7 JALAN LAMA TAMPARULI TAMPARULI 89257 SABAH

088-782490 sratamparuli@yahoo.com

25  Sabah XDA4208 SEKOLAH RENDAH ADVENT TENGHILAN PETI SURAT 182, PEJABAT POS MINI TENGHILAN TENGHILAN 89260 SABAH

088-981141 sra_tenghilan@yahoo.com

26  Sabah XDA8010 SEKOLAH RENDAH SDA GOSHEN KAMPUNG GOSHEN KM 3, JALAN GOSHEN KOTA MARUDU 89108 SABAH

088-661041 sr_sda_goshen@yahoo.com

27  Sabah XDA8011 SEKOLAH RENDAH SDA TAGAROH KAMPUNG TAGAROH BANDAU PETI SURAT 147 KOTA MARUDU 89108 SABAH

01112087912 sratagaroh1966@gmail.com

28  Sabah XDA5012 SEKOLAH RENDAH SDA. RENGALAU WDT 131 BATU 4, JALAN RANAU KOTA BELUD 89158 SABAH

0198137708 jERICHO_5485@yahoo.com

29  Sabah XDA2009 SEKOLAH RENDAH SWASTA AS-SALAM JALAN LEILA SANDAKAN 90000 SABAH

089-211559 assalam567@yahoo.com

30  Sabah XDA4013 SEKOLAH RENDAH SWASTA DATUK SIMON FUNG KINGFISHER PARK, KUALA INANAM LIKAS 88847 SABAH

088-431680 srsdatuksimonfung@gmail.com

31  Sabah XDE4001 SEKOLAH RENDAH SWASTA SERI INSAN TAMAN BDC LIKAS, PHASE 8, MILE 5 1/2 OFF JALAN TUARAN KOTA KINABALU 88450 SABAH

088-430796 safim@streamyx.com

32  Sabah XDA2015 SEKOLAH RENDAH VISI, SANDAKAN CL.075487991 DI JALAN LINTAS SIBUNGA 90000 SABAH

0109836142 visionprimarysdk@gmail.com

33  Sabah XDA3014 SEKOLAH RENDAH VISI, TAWAU BLOK C, BANDAR SRI INDAH BATU 10, JALAN APAS, TAWAU 91000 SABAH

089-756811 srvisi@twuvisionschool.edu.my

34  Sarawak YDAX001 SEKOLAH RENDAH AYER MANIS PETI SURAT 6, BATU 37 JALAN KUCHING SERIAN SERIAN 94700 SARAWAK

082-872734 ayermanischool@yahoo.com

35  Sarawak YDAS001 SEKOLAH RENDAH LAU HUI KANG BLD SAWAI CAMP MIRI 98008 SARAWAK

0167760176 srsekimlamber@yahoo.com.my

36  Sarawak YDBA002 SEKOLAH RENDAH LODGE LORONG KERANJI 4E1 TABUAN DESA KUCHING 93350 SARAWAK

082-363554 info@Lodgeschool. edu.my

37  Sarawak YDES001 SEKOLAH RENDAH SRI KNEWTON, MIRI SARAWAK LOT 10700, BLOCK 5 JALAN DESA SENADIN, KUALA BARAM 98000 SARAWAK

085-491526 miri@knewton.edu.my

38  Sarawak YDAK001 SEKOLAH RENDAH SRI MAWAR LOT 738, JALAN DATUK PERMAISURI PIASAU JAYA MIRI 98000 SARAWAK

085-658606 hr85srimawar@gmail.com

39  Sarawak YDAK002 SEKOLAH RENDAH SRI MULIA LOT 1450 JALAN PERSATUAN KROKOP MIRI 98000 SARAWAK

085416692 puremind2006@gmail.com

40  Sarawak YDAL004 SEKOLAH RENDAH ST. JOSEPH, KUCHING KTLD, LOT 196, SECTION 19, JALAN NAGOR OFF JALAN SATOK KUCHING 93400 SARAWAK

082414575 national@stjosephkuching.edu.my

41  Sarawak YDBA001 SEKOLAH RENDAH SUNNY HILL BATU 3, JALAN ROCK KUCHING KUCHING 93250 SARAWAK

082-426501 sunnyhill941@gmail.com

42  Sarawak YDBA003 SEKOLAH RENDAH TUNKU PUTRA THE NORTHBANK, KUCHING-SAMARAHAN EXPRESSWAY, TABUAN JAYA KUCHING 93350 SARAWAK

082-539800 enquiry@tphs.edu.my

43  Selangor BDAI002 SEKOLAH RENDAH ABEDEEN THE PROMENADE, JALAN GR 5/1, GARDEN RESIDENSI, CYBER 3 CYBERJAYA 63000 SELANGOR

0162612846 admin@abedeen.edu.my

44  Selangor BDAH005 SEKOLAH RENDAH BESTARI ASIA PACIFIC NO 1 PERSIARAN A OFF JALAN LAPANGAN TERBANG SUBANG SUBANG 47200 SELANGOR

03-78471000 INFO@APSCHOOLS.EDU.MY

45  Selangor BDAH008 SEKOLAH RENDAH PENINSULA BLOK A, TINGKAT 2, NO.1, JALAN SETIA MURNI U13/51 SETIA ALAM SHAH ALAM 40170 SELANGOR
46  Selangor BDAD009 SEKOLAH RENDAH RAFFLESIA KAJANG TINGKAT 3, BLOK B, RAFFLESIA SCHOOL (KAJANG) JALAN KAJANG 2 UTAMA,SEKSYEN 2, KAJANG 2 KAJANG 43000 SELANGOR
47  Selangor BDAI001 SEKOLAH RENDAH RAFFLESIA PUCHONG LOT PT44831, PERSIARAN SIERRA 2 BANDAR 16 SIERRA PUCHONG 47700 SELANGOR
48  Selangor BDAH001 SEKOLAH RENDAH SERI CAHAYA LOT 7,JLN MERAH SAGA, SEKSYEN U9/5, SHAH ALAM 40250 SELANGOR

03-78463985 MANGGAYARKARASI@SA.REAL.EDU.MY

49  Selangor BDAG002 SEKOLAH RENDAH SETIA BUDI BATU 8, JALAN SUNGAI PUSU OFF JALAN GOMBAK GOMBAK 53100 SELANGOR

0361884400 infosbr@setiabudi.edu.my

50  Selangor BDAJ006 SEKOLAH RENDAH SRI ARIA 20-3, JALAN DAMAR SD15/1 BANDAR SRI DAMANSARA KUALA LUMPUR 52200 SELANGOR

0362627092 sriAriaschool@gmail.com

51  Selangor BDAD001 SEKOLAH RENDAH SRI CEMPAKA PERSIARAN AWANA TAMAN CHERAS PERMATA DUA CHERAS 43200 SELANGOR

03-90768579 farahzulika@cempaka.edu.my

52  Selangor BDAH007 SEKOLAH RENDAH SRI JELUTONG NO.5C, LOT GL3, PERSIARAN GERBANG UTAMA BUKIT JELUTONG, SEKSYEN U8 SHAH ALAM 40150 SELANGOR
53  Selangor BDAJ002 SEKOLAH RENDAH SRI KDU NO. 5, JALAN TEKNOLOGI 2/1 KOTA DAMANSARA 47810 SELANGOR

0361453888 registry@srikdu.edu.my

54  Selangor BDAA002 SEKOLAH RENDAH SRI LETHIA LOT 109, JALAN LIMAU OFF JALAN ISTANA KLANG 41000 SELANGOR

03-33733771 sri-lethia@beaconhouse.edu.my

55  Selangor BDAD003 SEKOLAH RENDAH SRI MURNI BATU 9 JALAN CHERAS CHERAS 43200 SELANGOR

03-90751662 SSM97@TM.NET.MY

56  Selangor BDAH004 SEKOLAH RENDAH SRI TENBY,SETIA ECOPARK SHAH ALAM NO 1, JALAN SETIA TROPIKA U13/18T SEKSYEN U13 SETIA ALAM SHAH ALAM 40710 SELANGOR

03-33421535 hr.sep@tenby.edu.my

57  Selangor BDAH003 SEKOLAH RENDAH SRI UCSI SUBANG JAYA LOT 4891, JALAN SS 13/4 SUBANG JAYA 47500 SELANGOR

0356377108 ENQUIRY@SRIUCSI.EDU.MY

58  Selangor BDAD004 SEKOLAH RENDAH STELLA MARIS (CAW.AMPANG) BUKIT MADONNA KM 8.8, JALAN ULU KELANG AMPANG 68000 SELANGOR

03-42603581 srstellamaris2014@gmail.com

59  Selangor BDAH006 SEKOLAH RENDAH TINTA NO 1 JALAN KAJIBUMI U1/70 SEKSYEN 1, TEMASYA GLENMARIE SHAH ALAM 40150 SELANGOR

03-55679408 sekolah@sekolahtinta.edu.my

60  Selangor BDAC002 SEKOLAH RENDAH WESLEY METHODIST PERSIARAN HARUM PANDAN PRESINT 4, BANDAR SERI COALFIELDS SUNGAI BULOH 47000 SELANGOR

6010408980 bryanrobson@bsc.wms.edu.my

61  Selangor BDAA003 SEKOLAH RENDAH ZENITH NO. 18 & 20, JALAN HAJI ABDUL KARIM 29/KS2, TAMAN PERINDUSTRIAN SUNGAI JATI, KLANG 41200 SELANGOR

03-33820898 KLANG@zenithSCHOOLS.edu.my

62  Selangor BDAD002 SEKOLAH SERI SURIA (RENDAH) LOT 217, BATU 13, MUKIM HULU LANGAT, JALAN HULU LANGAT HULU LANGAT 43100 SELANGOR

03-90213601 ENQUIRY_CH@REAL.EDU.MY

63  Selangor BDAA001 SEKOLAH SRI ACMAR (RENDAH) PT 21151 PERSIARAN RAJAWALI BANDAR BARU KELANG 41150 SELANGOR

03-33443634 PRIACMAR@STREAMYX.COM

64  Selangor BDAJ004 SEKOLAH SRI BESTARI PERSIARAN MARGOSA, BANDAR SRI DAMANSARA SELANGOR 52200 SELANGOR

03-62723115 hr@bestari.edu.my

65  Terengganu TDB7001 SEKOLAH RENDAH SWASTA SRI SHOWME, KUALA TERENGGANU LOT 121-E, JALAN FIKRI, BUKIT TOK BENG KUALA TERENGGANU 21300 TERENGGANU

09-6625026

66  Kuala Lumpur WDA0001 SEKOLAH RENDAH SATHYA SAI BATU 6, JALAN PUCHONG PUCHONG 58200 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-77732197 SAISCHOOLPUCHONG@GMAIL.COM

67  Kuala Lumpur WDA0010 SEKOLAH RENDAH SRI UCSI LOT 12734, JALAN CHOO LIP KUNG TAMAN TAYTON VIEW CHERAS 56000 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR
68  Kuala Lumpur WDA0009 SEKOLAH RENDAH STELLA MARIS ARAS1, NO 7 LORONG SETIABISTARI 2,MEDAN DAMANSARA KUALA LUMPUR 50490 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-20933310 srdaman@stellamaris.edu.my

69  Labuan W1B1001 SEKOLAH RENDAH SRI LABUAN LM 11344, MUKIM KG TANJUNG ARU, JALAN TANJUNG ARU, LABUAN 87008 WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN

087-597300 admin@lis.edu.my

Sekolah Menengah Akademik[sunting | sunting sumber]

No Negeri Kod Sekolah Nama Sekolah Perincian
1  Johor JGAF001 MAKTAB ADABI MAHARANI WISMA AL MANAR PARIT SAKAI DARAT JALAN TEMENGGONG AHMAD MUAR 84000 JOHOR

06-9522486 maktab.maharani@gmail.com

2  Johor JGAJ003 SEKOLAH MENENGAH PARAGON 3 JALAN MUTIARA UTAMA TAMAN PERINDUSTRIAN PLENTONG MASAI 81750 JOHOR

07-3619696 INFO@PARAGON.EDU.MY

3  Johor JGAJ001 SEKOLAH MENENGAH SERI CAHAYA LOT 2361 JLN PERSIARAN SRI PLENTONG BANDAR BARU PERMAS MASAI 81750 JOHOR

07-3864468 WWW.REAL.EDU.MY

4  Johor JGAI002 SEKOLAH MENENGAH SERI OMEGA LOT 6974 & 6975, JALAN BERINGIN 5 TAMAN BERINGIN SENAI 81400 JOHOR

07-5998998 seriomega@gmail.com

5  Johor JGAB004 SEKOLAH MENENGAH SERI TENBY SETIA ECO GARDENS NO. 7, JALAN LAMAN SETIA UTAMA TAMAN LAMAN SETIA 81550 JOHOR

075588812 ecogardens@tenby.edu.my

6  Johor JGAB002 SEKOLAH MENENGAH SRI ARA NO.13 JALAN STRAITS VIEW 80200 JOHOR

07-2222089 sriaraschools@yahoo.com

7  Johor JGAB005 SEKOLAH MENENGAH SRI SUTERA, JOHOR BHARU PTD 68152 JALAN PERSISIRAN SUTERA DANGA TAMAN SUTERA UTAMA JOHOR BAHRU 81000 JOHOR

016-7171350 xiyaoeducation@gmail.com

8  Johor JGAH001 SEKOLAH MENENGAH UNICO TINGKAT BAWAH, 1 DAN 2, BLOK B2 TUNKU ABDUL RAHMAN UNIVERSITY COLLEGE JALAN SEGAMAT LABIS 85000 JOHOR

01110803236 unicosecondary@gmail.com

9  Kedah KGA9001 SEKOLAH MENENGAH LANGKASUKA NO 125A PEKAN GUAR CHEMPEDAK GURUN 08800 KEDAH

04-4688941 ksm_sml@yahoo.com

10  Kedah KGA2001 SEKOLAH MENENGAH T.M 264,TINGKAT 1,JALAN SHAHAB 1, KOMPLEKS SHAHAB PERDANA ALOR STAR 05150 KEDAH

04-7338727 sekmentm@gmail.com

11  Kelantan DGA1002 INSTITUT PENDIDIKAN INSTITUT PENDIDIKAN LOT 52, TINGKAT 1JALAN KEBUN SULTAN KOTA BHARU 15300 KELANTAN

09-7481219 ipilmu@gmail.com

12  Kelantan DGA3001 INSTITUT ZA'BA PASIR MAS INSTITUT ZA'BA PASIR MAS 17000 KELANTAN

09-7908095 Institutzaba2@gmail.com

13  Kelantan DGA4001 SEKOLAH ADABI PASIR PUTEH PT 601 ( B ) TKT ATAS, SEKSYEN 2, JALAN NARA PASIR PUTEH 16800 KELANTAN

0139542070 kakrosadabi@gmail.com

14  Kelantan DGB1001 SEKOLAH TINGGI WADI SOFIA WADI SOFIA, BINJAI, KUBANG KERIAN KOTA BHARU KOTA BHARU 16150 KELANTAN

09-7641724 school@wadisofia.edu.my

15  Melaka MGAC002 KOLEJ YAYASAN SAAD LOT 9808, AYER KEROH MUKIM DURIAN TUNGGAL ALOR GAJAH 76100 MELAKA

0144003157 admin@kysm.edu.my

16  Negeri Sembilan NGA4004 SEKOLAH MENENGAH MATRIX, SEREMBAN PT 12652 SENDAYAN MERCHANT SQUARE, PERSIARAN 1 SENDAYAN UTAMA,PUSAT DAGANGAN SENDAYAN BANDAR SRI SENDAYAN 71950 NEGERI SEMBILAN

067819888 info@matrixschools.edu.my

17  Negeri Sembilan NGA2001 SEKOLAH MENENGAH SRI UCSI SPRINGHILL, PORT DICKSON NO. 1, PERSIARAN UCSI BANDAR SPRINGHILL PORT DICKSON 71010 NEGERI SEMBILAN

06-6536888 springhill@sriucsi.edu.my

18  Negeri Sembilan NGA4002 SEKOLAH MENENGAH ST. BENEDICT NO.88-97 ARAS 1, JALAN INDUSTRI GALLA 8 SEREMBAN SEREMBAN 70200 NEGERI SEMBILAN

606-7629623 info@stbenedict.edu.my

19  Negeri Sembilan NGA4005 SEKOLAH MENENGAH SUMMIT 2 NO.284, LOT 4297, JALAN HARUAN 1 OAKLAND INDUSTRIAL PARK SEREMBAN 70300 NEGERI SEMBILAN

010-2841305 summit2privateschool@gmail.com

20  Negeri Sembilan NGA4001 SEKOLAH METHODIST WESLEY SEKOLAH METHODIST WESLEY SEREMBAN JALAN LEE SAM SEREMBAN 70000 NEGERI SEMBILAN

606-7620068 info@sbn.wms.edu.my

21  Pahang CGAE001 MAKTAB ADABI KUANTAN BATU 4 JALAN GAMBANG KUANTAN 25150 PAHANG

09-5366413 adabipahang.edu@gmail.com

22  Pahang CGAE002 SEKOLAH MENENGAH CHONG HWA BUNUT RENDANG JALAN KUANTAN-PEKAN KUANTAN 25150 PAHANG

09-5343628 chonghwakuantan@gmail.com

23  Perak AGE2001 SEKOLAH MENENGAH TENBY IPOH NO. 16, PERSIARAN MERU UTAMA BANDAR MERU RAYA IPOH 30020 PERAK

05-5252628 ipoh@tenby.edu.my

24  Perak AGE2002 SEKOLAH MENENGAH WESLEY METHODIST IPOH NO. 42 JALAN SILIBIN IPOH 30100 PERAK

05-2545122 contact.us@ipoh.wesleyschool.edu.my

25  Penang PGAA001 SEKOLAH MENENGAH IMPIAN, BUKIT MERTAJAM 54,LORONG USAHANIAGA 5, TAMAN NIAGA JAYA BUKIT MERTAJAM 14000 PULAU PINANG

045382655 smibmbmi@gmail.com

26  Penang PGA4001 SEKOLAH MENENGAH NORTHERN LIGHTS NO.1789 (BLOK 5 LOT 20517), JLN SIMPANG AMPAT TMN PERDANA SIMPANG AMPAT 14100 PULAU PINANG

0124334720 nlps@nlps-edu.com

27  Penang PGAB002 SEKOLAH MENENGAH SRI TENBY NO 2 LINTANG LEMBAH PERMAI 1 TANJUNG BUNGAH 11200 PULAU PINANG

048927777 penang@tenby.edu.my

28  Sabah XGA4001 MAKTAB NASIONAL KINGFISHER PARK, KUALA INANAM P.O. BOX 14146 KOTA KINABALU 88847 SABAH

088-431687 stsimon.mn@gmail.com

29  Sabah XGA8002 SEKOLAH MENENGAH ADVENT GOSHEN JLN. SIMPANGAN, KG. GOSHEN, KOTA MARUDU PETI SURAT 22 KOTA MARUDU 89107 SABAH

088-661244 GASS.GOSHEN@GMAIL.COM

30  Sabah XGA4203 SEKOLAH MENENGAH ADVENT TAMPARULI (SABAH) JALAN LAMA , PEKAN TAMPARULI PETI SURAT 79 TAMPARULI 89527 SABAH

088-782323 smatsaaa@hotmail.com

31  Sabah XGA2006 SEKOLAH MENENGAH SWASTA AS-SALAM BATU 1, JALAN LEILA SANDAKAN 90000 SABAH

089-211559 SMASSALAM89@YAHOO.COM

32  Sabah XGA4004 SEKOLAH MENENGAH SWASTA SERI INSAN TAMAN BDC, PHASE 8, MILE 5.5, OFF TUARAN ROAD, KOLOMBONG, KOTA KINABALU 88450 SABAH

088-421617 smsseriinsan2020@gmail.com

33  Sabah XGA3005 SEKOLAH MENENGAH VISI, TAWAU BLOK B, BANDAR SRI INDAH, BATU 10, JALAN APAS TAWAU 91000 SABAH

089-759277 contact@twuvisionschool.edu.my

34  Sarawak YGBA002 SEKOLAH MENENGAH LODGE LORONG KERANJI 4E1 TABUAN DESA KUCHING 93350 SARAWAK

082-363554 info@lodgeschool.edu. my

35  Sarawak YGES001 SEKOLAH MENENGAH SRI KNEWTON, MIRI SARAWAK LOT 10700, BLOCK 5 JALAN DESA SENADIN, KUALA BARAM 98000 SARAWAK

085-491526 miri@knewton.edu.my

36  Sarawak YGAL004 SEKOLAH MENENGAH ST.JOSEPH, KUCHING LOT 196, SECTION 19, KTLD, JALAN NAGOR OFF JALAN SATOK KUCHING 93400 SARAWAK

082-414575 NATIONAL@STJOSEPHKUCHING.EDU.MY

37  Sarawak YGBA001 SEKOLAH MENENGAH SUNNY HILL BATU 3, JALAN ROCK KUCHING 93250 SARAWAK

082-426501 sunnyhill941@gmail.com

38  Sarawak YGBA003 SEKOLAH MENENGAH TUNKU PUTRA - HELP THE NORTHBANK, KUCHING-SAMARAHAN EXPRESSWAY, TABUAN JAYA KUCHING 93350 SARAWAK

082539800 enquiry@tphs.edu.my

39  Selangor BGAA003 SEKOLAH METHODIST WESLEY KLANG SEKOLAH METHODIST WESLEY KLANG JALAN DATO HAMZAH KLANG 41000 SELANGOR

03-33718852 info@klg.wms.edu.my

40  Selangor BGAI001 SEKOLAH MENENGAH ABEDEEN THE PROMENADE, JALAN GR 5/1, GARDEN RESIDENSI CYBERJAYA Cyber SELANGOR

0162612846 admin@abedeen.edu.my

41  Selangor BGAH004 SEKOLAH MENENGAH BESTARI ASIA PACIFIC ARAS 2&3, BLOK 2, NO.1, PERSIARAN A OFF JALAN LAPANGAN TERBANG SUBANG 47200 SELANGOR

03-78471000 info@apschools.edu.my

42  Selangor BGAH008 SEKOLAH MENENGAH PENINSULA BLOK A, TINGKAT 3, NO.1, JALAN SETIA MURNI U13/51 SETIA ALAM SHAH ALAM 40170 SELANGOR
43  Selangor BGAD005 SEKOLAH MENENGAH RAFFLESIA KAJANG LOT PT 73799, MUKIM KAJANG HULU LANGAT SELANGOR
44  Selangor BGAI002 SEKOLAH MENENGAH RAFFLESIA PUCHONG PERSIARAN SIERRA 2 BANDAR 16 SIERRA PUCHONG 47100 SELANGOR

60389539088 principal.puchong@rafflesia.edu.my

45  Selangor BGAH001 SEKOLAH MENENGAH SERI CAHAYA LOT 5, JALAN MERAH SAGA, SEKSYEN U9/5, SHAH ALAM 40250 SELANGOR

03-78463985 MANGGAYARKARASI@SA.REAL.EDU.MY

46  Selangor BGAG001 SEKOLAH MENENGAH SETIA BUDI BATU 8, JALAN SUNGAI PUSU, 53100 SELANGOR

03-61884400 infosbm@setIAbudi.edu.my

47  Selangor BGAD001 SEKOLAH MENENGAH SRI CEMPAKA CHERAS PERSIARAN AWANA TAMAN CHERAS PERMATA II CHERAS 43200 SELANGOR

03-90768840

48  Selangor BGAH007 SEKOLAH MENENGAH SRI JELUTONG NO.5C, LOT GL3, PERSIARAN GERBANG UTAMA BUKIT JELUTONG, SEKSYEN U8 SHAH ALAM 40150 SELANGOR
49  Selangor BGAJ001 SEKOLAH MENENGAH SRI KDU N0. 7, JALAN TEKNOLOGI 2/1 KOTA DAMANSARA PETALING JAYA 47810 SELANGOR

0361453888 registry@srikdu.edu.my

50  Selangor BGAH003 SEKOLAH MENENGAH SRI KUALA LUMPUR NO. 1 JALAN SS 15/7A SUBANG JAYA 47500 SELANGOR

03-56343491 ADMIN@SRIKL.EDU.MY

51  Selangor BGAH006 SEKOLAH MENENGAH SRI TENBY SETIA ECOPARK SHAH ALAM NO. 1, JALAN SETIA TROPIKA U13/67 SEKSYEN U13, SETIA ECO PARK SHAH ALAM 40170 SELANGOR

03-33421535 ecopark@tenby.edu.my

52  Selangor BGAH005 SEKOLAH MENENGAH SRI UCSI BLOK B, LOT 4891 JALAN SS13/4 SUBANG JAYA 47500 SELANGOR

0356377108 enquiry@sriucsi.edu.my

53  Selangor BGAH009 SEKOLAH MENENGAH TINTA TINGKAT G DAN M, NO. 1 JALAN KAJIBUMI U1/70 TEMASYA NIAGA, GLENMARIE SHAH ALAM 40150 SELANGOR
54  Selangor BGAD006 SEKOLAH MENENGAH UNIVERSAL HUA XIA TINGKAT 3,4,5 & 6, WISMA HUAZONG LOT 15285, 0.7KM, LEBUH RAYA SUNGAI BESI SERI KEMBANGAN 43300 SELANGOR

03-89585111 enquiryhuaxia@gmail.com

55  Selangor BGAC001 SEKOLAH MENENGAH WESLEY METHODIST PERSIARAN HARUM PANDAN PRESINT 4, BANDAR SERI COALFIELDS SUNGAI BULOH 47000 SELANGOR

60104088980 bryanrobson@bsc.wms.edu.my

56  Selangor BGAA004 SEKOLAH MENENGAH ZENITH 18 & 20, JALAN HAJI ABDUL KARIM 29/KS2, SG. JATI INDUSTRY PARK, KLANG 41200 SELANGOR

0333820896 klang@zenithschools.edu.my

57  Selangor BGAD002 SEKOLAH SERI SURIA (MENENGAH) LOT 217, MUKIM HULU LANGAT, BATU 13, JALAN JLN HULU LANGAT HULU LANGAT 43100 SELANGOR

03-90213601 ENQUIRY_CH@REAL.EDU.MY

58  Selangor BGAA001 SEKOLAH SRI ACMAR (MENENGAH) LOT P.T. 21156, PERSIARAN RAJAWALI BANDAR BARU KELANG KLANG 41150 SELANGOR

03-33448045 acmaredu@acmar.com

59  Selangor BGAJ003 SEKOLAH SRI BESTARI (MENENGAH) PERSIARAN MARGOSA BANDAR SRI DAMANSARA SELANGOR 52200 SELANGOR

03-62773836 MARKETING@bestari.edu.my

60  Selangor BGAA002 SEKOLAH SRI LETHIA (MENENGAH) LOT 109, JALAN LIMAU OFF JALAN ISTANA KLANG 41000 SELANGOR

03-33811589 sri-lethia@beaconhouse.edu.my

61  Selangor BGAD004 SEKOLAH SRI MURNI ( MENENGAH ) BATU 9 JALAN CHERAS CHERAS 43200 SELANGOR

03-90751662 sri-murni@beaconhouse.edu.my

62  Terengganu TGA0001 PUSAT PENDIDIKAN YAYASAN TERENGGANU(BESUT) JALAN BATU TUMBUH KG GONG KEPAS KAMPUNG RAJA 22200 TERENGGANU

09-6904041 ppytbesut@yahoo.com

63  Terengganu TGA5001 PUSAT PENDIDIKAN YAYASAN TRG (KUALA BERANG) PUSAT PENDIDIKAN YAYASAN TERENGGANU KUALA BERANG JALAN PAYA BESAR KUALA BERANG 21700 TERENGGANU

09-6812797 ppYTCKB@GMAIL.COM

64  Terengganu TGA7001 SEK MEN IMTIAZ YAYASAN TERENGGANU KUALA NERUS TAMAN DESA YT, JLN LAPANGAN TERBANG KUALA NERUS 21300 TERENGGANU

096624190 smiytkn@gmail.com

65  Terengganu TGA4002 SEKOLAH MENENGAH IMTIAZ YAYASAN TERENGGANU MARANG BANGUNAN LAMA SK WAKAF TAPAI JALAN KUALA BERANG MARANG 21040 TERENGGANU

096801733 imtiazmarang@gmail.com

66  Kuala Lumpur WGA0011 SEKOLAH MENENGAH SRI UCSI LOT 12734, JALAN CHOO LIP KUNG TAMAN TAYTON VIEW CHERAS 56000 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR
67  Kuala Lumpur WGA0004 SEKOLAH MENENGAH STELLA MARIS PUDU JALAN ROBERTSON OFF JALAN PUDU KUALA LUMPUR 50150 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-21411419 adminexec@stellamaris.edu.my

68  Labuan W1B1003 SEKOLAH MENENGAH SRI LABUAN LOT 1134,MUKIM TANJUNG ARU, JLN TANJUNG ARU, WP LABUAN 87008 WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN

087597300 admin@lis.edu.my

Sekolah Rendah Agama[sunting | sunting sumber]

No Kod Sekolah Nama Sekolah Perincian
1 JJAJ002 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL AZHAR NO.96, 96A, 96B,96C & 94A, 94B,94C JALAN LEMBAH 19, BANDAR SERI ALAM MASAI 81750 JOHOR

07-3824262 azsa@alazhareducationcentre.com

2 JJAB004 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL-AKHYAR LOT 2697 JALAN NONG CHIK 80100 JOHOR

07-223 5619 siaajb2016@gmail.com

3 JJAC001 SEKOLAH RENDAH ISLAM AS SYDDIQ JALAN SEKOLAH, BLOK 3 KAMPUNG SAHARI SIMPANG RENGGAM 86200 JOHOR

07-755 9717 sekolahassyddiq@yahoo.com.my

4 JJAJ001 SEKOLAH RENDAH ISLAM AT-TAHFIZ LOT PTP 697, JLN MASJID TAMAN MAWAR 81700 JOHOR

07-253 2908 maahad@mitt.edu.my

5 JJAF001 SEKOLAH RENDAH ISLAM AT-TANWIRIAH (TAHFIZ) JALAN TEMENGGONG AHMAD PARIT JAWA 84150 JOHOR

069874240 SRATT.TANWIRIAH@GMAIL.COM

6 JJAB002 SEKOLAH RENDAH ISLAM HIDAYAH KG. SINARAN BARU,KM 26, JLN JOHOR BAHRU SKUDAI 81300 JOHOR

07-5569932 srih.jb@hidayah.edu.my

7 JJAA002 SEKOLAH RENDAH ISLAM HIDAYAH PASIRRIS KOMPLEKS PASIRRIS, NO.83 SHUFAAT KAMPUNG OLAK BATU PARIT BINGAN LAUT, PARIT RAJA BATU PAHAT 86400 JOHOR

074503148 srih.bp@hidayah.edu.my

8 JJAB003 SEKOLAH RENDAH ISLAM HUSNI AMAL NO 26 JALAN RAJAWALI LARKIN JAYA 80350 JOHOR

07-238 8239 husni_amal@yahoo.com

9 JJAI001 SEKOLAH RENDAH ISLAM IBNU NAFIS 319A/B/C, 320A/B/C, 321A/B/C JALAN KENANGA 29/9 BANDAR INDAHPURA, KULAIJAYA INDAHPURA 81000 JOHOR

07-6623509 sri_ibnunafis@yahoo.com

10 JJAA001 SEKOLAH RENDAH ISLAM RIYADHUS SOLIHIN LOT 1592, LORONG USTAZ SYED NORDIN KAMPUNG PARIT SUNGAI KAJANG BATU PAHAT 83000 JOHOR

07-4131171 srirs20th@yahoo.com

11 JJAB001 SEKOLAH SRI JOHOR BAHRU NO.10, JALAN ABDUL RAHMAN ANDAK, 80100 JOHOR

07-223 2548 salehasrijb@gmail.com

12 KJA4001 SEKOLAH RENDAH AL AZHAR JALAN MUDA KUARI OFF JALAN KODIANG JITRA 06000 KEDAH

04-9291758 srazsmaz@gmail.com

13 KJA0001 SEKOLAH RENDAH AL NAIM DESA MURNI PEKAN LAMA KUALA KETIL. 09300 KEDAH

04-4164037 marshitahabdultalib@yahoo.com

14 KJA3001 SEKOLAH RENDAH AL- ISLAH LOT 292, KAMPONG POKOK ASAM JALAN PINANG TUNGGAL SUNGAI PETANI 08000 KEDAH

04-4386866 admin@islah.edu.my

15 KJA3002 SEKOLAH RENDAH ISLAM ABIM SUNGAI PETANI LOT 4661, KAMPUNG KARI, SUNGAI LAYAR SUNGAI PETANI 08000 KEDAH

010-8434584 serialmaarif2016@gmail.com

16 KJA2001 SEKOLAH RENDAH ISLAM ALOR STAR SEKOLAH RENDAH ISLAM ALOR SETAR KM 5 JALAN DATO' KUMBAR ALOR SETAR 05350 KEDAH

04-7339063 srias89@yahoo.com.my

17 KJA2002 SEKOLAH RENDAH ISLAM DARUL AMAN (SRIDA) KM 3 LEBUHRAYA SULTAN ABDUL HALIM ALOR SETAR 05400 KEDAH

04-7722914 sridaofficial@gmail.com

18 KJA2003 SEKOLAH RENDAH ISLAM UMMI SEKOLAH RENDAH ISLAM UMMI, NO 4028, TAMAN RAKYAT, JALAN SULTANAH ALOR SETAR 05350 KEDAH

01159594059 seru_koinsan@yahoo.com

19 DJA1007 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL-AMIN TROPICANA, KOTA BHARU BANGUNAN DATIN NIK FATMAWATI LOT 83, NO.297, SEKSYEN 23, JALAN TELIPOT KOTA BHARU 15150 KELANTAN

097405571 alamin.tropicanakb@al-amin.edu.my

20 DJA1002 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL-HIKMAH 2633-A, TANJUNG MAS, JALAN TOK GURU, KOTA BHARU 15400 KELANTAN

097714190 srihikmah03@gmail.com

21 DJA1003 SEKOLAH RENDAH ISLAM AMAN TELIPOT 4201 -S LORONG MERICAN JALAN TELIPOT KOTA BHARU 15150 KELANTAN

09-7413555 sriamankotabharu@gmail.com

22 DJA6001 SEKOLAH RENDAH ISLAM AMAN, WAKAF BHARU SEKOLAH RENDAH ISLAM AMAN WAKAF BHARU LOT 1897, JALAN LAMA WAKAF BARU WAKAF BARU 16250 KELANTAN

09-7185260 sriamanwb@aman.edu.my

23 DJA1001 SEKOLAH RENDAH ISLAM AN-NUR S/3 348 JALAN ATAS BANGGOL KOTA BHARU 15300 KELANTAN

09-7442539 sri.annur14@gmail.com

24 DJA1006 SEKOLAH RENDAH ISLAM INTEGRASI UNGGUL LOT234A, 234B, 234C, JALAN CHERANG KOTA BHARU 15200 KELANTAN

097432500 uiis.management@gmail.com

25 DJA1005 SEKOLAH RENDAH ISLAM KIBLAH 691 PAYA SENANG JALAN TELIPOT KOTA BHARU 15150 KELANTAN

09-7471703 kiblahkb@gmail.com

26 DJA1004 SEKOLAH RENDAH ISLAM SRI KOTA SEKOLAH RENDAH ISLAM SRI KOTA 1137 JALAN DATO' LUNDANG KOTA BHARU 15200 KELANTAN

09-7442301 SRI-SRIKOTA@YAHOO.COM

27 NJJ4004 SEKOLAH RENDAH ISLAM (SRI) AWFA, SEREMBAN 2 NO. 355 & 356, JALAN HARUAN 5/8 PUSAT KOMERSIAL OAKLAND SEREMBAN 2 SEREMBAN 70300 NEGERI SEMBILAN

066336688 sriawfa@gmail.com

28 NJA4001 SEKOLAH RENDAH ISLAM (SRI) SEREMBAN NO. 120, JALAN DATO' KELANA MAAMOR SEREMBAN 70200 NEGERI SEMBILAN

06-7633777 sriseremban@srisbn.edu.my

29 NJA4002 SEKOLAH RENDAH ISLAM AS-SA'DIYYAH, SENAWANG TAMAN RASHIDAH UTAMA JALAN PAROI-SENAWANG SEREMBAN 70450 NEGERI SEMBILAN

06-6771197 admin@ppasb.edu.my

30 CJAE005 MADRASAH UMAMAH HALIMI LOT 3/790, KAMPUNG RUMBIA BESERAH KUANTAN 26100 PAHANG

09-5444771 M.UMAMAHHALIMI@gmail.com

31 CJA4001 SEK.REN.ISLAM (SRI) INDERA MAHKOTA SEKOLAH RENDAH ISLAM INDERA MAHKOTA BANDAR INDERA MAHKOTA KUANTAN 25200 PAHANG

09-5733182 ADMIN@SRI-INDERAMAHKOTA.EDU.MY

32 CJAE006 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL-AMIN PAYA BESAR LOT 39307, KAMPUNG CHENDERING PANDAN BARU 2 KUANTAN 25150 PAHANG

01111472592 alaminkuantan@gmail.com

33 CJA4002 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL-IRSYAD LOT 19, KAMPUNG KURNIA, BATU 3 1/2 JALAN GAMBANG KUANTAN 25150 PAHANG

09-5364969 irsyadkuantan@gmail.com

34 CJAE004 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL-IRSYAD 16/1224 KAMPUNG CHENGAL LEMPONG BALOK KUANTAN 26100 PAHANG

09-5448904 irsyadbalok@ymail.com

35 CJA4003 SEKOLAH RENDAH ISLAM IBNU ABBAS LOT 1/11294, KAMPUNG BARU MPK, PERMATANG BADAK KUANTAN 25150 PAHANG

0199777876 sribnuabbas@yahoo.com

36 AJT2001 SEKOLAH RENDAH ISLAM PINTAR LOT 38018, JALAN GOPENG, BATU 7 1/4 KAMPUNG KEPAYANG, SIMPANG PULAI IPOH 31300 PERAK

05-3572180 sripipoh@yahoo.com/islampintar@gmail.com

37 PJAD001 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL ITQAN 459, JLN KG MASJID TELUK KUMBAR BAYAN LEPAS 11920 PULAU PINANG

04-6494203 srialitqan@gmail.com

38 PJAC001 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL-IKRAM, TASEK GELUGOR LOT 4360,MUKIM 12 JALAN POKOK MACHANG 13300 PULAU PINANG

04-5732262 stailsmartpp@gmail.com

39 XJAF001 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL-HAFIDZ 2-0-16, SHOP LOT 16, GROUND FLOOR BANDAR SIERRA PHASE 1B, KM20, JALAN TUARAN, MENGGATAL 88450 SABAH

088473978 SRIALHAFIDZ17@gmail.COM

40 YJAA001 MA'HAD TAHFIZ TUN ABDUL RAHMAN YA'KUB LOT 3270, BLOCK 18, SALAK LAND DISTRICT KUCHING 93050 SARAWAK

082-443232 mattary01@gmail.com

41 YJAU001 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL AMIN, KUCHING LOT 6790, 6791 & 6792 LORONG MATANG JAYA 4 KUCHING 93050 SARAWAK

082-646158 sriaakug@yahoo.com

42 YJAL002 SEKOLAH RENDAH ISLAM AR-RAZI TINGKAT BAWAH, LOT 356, 357, 358, 359, 360 DAN 361 BLOK 14, JALAN SULTAN TENGAH, PETRA JAYA KUCHING 93050 SARAWAK
43 BJAG005 SEK REN ISLAM TAHFIZ INTEGRASI FATIMAH AZ-ZAHRAH NO.15A, 17A, 17B, 17C, 19A, 19B, 19C, 21A & 21B JALAN SG 3/19, PUSAT BANDAR SRI GOMBAK BATU CAVES 68100 SELANGOR

0361774315 mtsfaz@gmail.com

44 BJAA003 SEKOLAH RENDAH HAFIZ LOT 17911, BATU 2, SUNGAI PINANG BANDAR, JALAN KAPAR KLANG 41100 SELANGOR

03-33440003 maahadhafiz@yahoo.com

45 BJAA001 SEKOLAH RENDAH IBN KHALDUN LOT 4012,LORONG HAJI SAID, BATU 7, JALAN KEBUN, SEKSYEN 30 SHAH ALAM 40460 SELANGOR

03-51616903 sekibnkhaldun@yahoo.com

46 BJAH003 SEKOLAH RENDAH INTEGRASI AL FATEH NO 2 PERSIARAN SETIA DAGANG AL U13/AL SUNSURIA SEVENTH AVENUE, BANDAR SETIA ALAM, SEKSYEN U13, SHAH ALAM 40170 SELANGOR

03-33595289 alfatehschool17@GMAIL.COM

47 BJAD002 SEKOLAH RENDAH ISLAM ABIM SUNGAI RAMAL LOT 1662, JALAN ABIM, KG. SUNGAI RAMAL DALAM, KAJANG 43000 SELANGOR

038926 1220 seri@srisgramal.edu.my

48 BJAD001 SEKOLAH RENDAH ISLAM ADNI JALAN 1, TAMAN SRI UKAY AMPANG 68000 SELANGOR

03-42525810 admin.info@adni.edu.my

49 BJAG003 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL HUDA LOT 1769-4, KM 11 , JALAN GOMBAK GOMBAK 53100 SELANGOR

03-61887504 seriah@serialhuda.edu.my

50 BJAG004 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL-AMIN LOT 1, LORONG ENGGANG 4, TAMAN KERAMAT KUALA LUMPUR 54200 SELANGOR

0342516167 sriaakl86@gmail.com

51 BJAG002 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL-AMIN GOMBAK LOT 1078, JALAN SUNGAI PUSU GOMBAK 53100 SELANGOR

03-61889873 sriaagombak@gmail.com

52 BJAH002 SEKOLAH RENDAH ISLAM DARUL EHSAN BLOK C MASJID DARUL EHSAN JALAN SS 15/2E SUBANG JAYA 47500 SELANGOR

03-56380486 srimdesj@yahoo.com

53 BJAA002 SEKOLAH RENDAH ISLAM HIRA' LOT 237-S, KAMPUNG BATU BELAH KLANG 42100 SELANGOR

03-33424880 srihira_klang@hira.edu.my

54 BJAD003 SEKOLAH RENDAH ISLAM MITHALI KHALIFAH NO 427, JALAN 2 TAMAN AMPANG UTAMA AMPANG 68000 SELANGOR

0342513386 Admin@khalifahschool.edu.my

55 BJAH004 SEKOLAH RENDAH ISLAM PINTAR (SUBANG JAYA) FASA 6, SUBANG PERDANA, GOODYEAR COURT 10 PERSIARAN MULIA USJ 15 SUBANG JAYA 47620 SELANGOR

0380241535 sripsj@gmail.com

56 BJAJ001 SEKOLAH RENDAH ISLAM PINTAR AL-AMIN ARAS 1, KOMPLEKS 3C MPSJ, JLN 11/2 BANDAR SUNWAY 46150 SELANGOR

03-56352656 sripaalamin@gmail.com

57 BJAD005 SEKOLAH RENDAH ISLAM RIZQ, KG SUNGAI RAMAL DALAM, WISMA RIZQ, NO.2, LOT 1456, JALAN CEMPAKA OFF JALAN TERATAI KAMPUNG SUNGAI RAMAL DALAM KAJANG 43000 SELANGOR

0389120447 rizqislamicschool@gmail.com

58 BJAD004 SEKOLAH RENDAH SRI AL-AMIN BANGI LOT 16, KAMPUNG SUNGAI TANGKAS JALAN REKO KAJANG 43000 SELANGOR

03-89273001 tadbirurus@gmail.com

59 TJA1001 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL AMIN, DUNGUN SEKOLAH RENDAH ISLAM AL AMIN DUNGUN JALAN BALAI BESAR, DUNGUN 23000 TERENGGANU

09-8486000 sriaads@yahoo.com

60 TJA2001 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL AMIN, KEMAMAN SEKOLAH RENDAH ISLAM AL AMIN KEMAMAN TERENGGANU LOT 4580, GELIGA BESAR KEMAMAN 24000 TERENGGANU

098683763 SRIALAMINKEMAMANTRG@GMAIL.COM

61 TJA2002 SEKOLAH RENDAH ISLAM AL AMIN, KERTEH LOT 772-1, JALAN CENDANA, KAMPUNG BARU KERTEH 24300 TERENGGANU

09-8265280 sriaakerteh@yahoo.com

62 WJT0001 SEKOLAH RENDAH ISLAM CAHAYA UMMI D/A SURAU IBRAHIMIAH JALAN 2/12, KAMPUNG BATU MUDA KUALA LUMPUR 51100 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-62522421 cahayaummi@yahoo.com

Sekolah Menengah Agama[sunting | sunting sumber]

No Kod Sekolah Nama Sekolah Perincian
1 JLAB002 SEKOLAH MENENGAH ISLAM AL-AKHYAR LOT 2697 JALAN NONG CHIK 80100 JOHOR

07-2235619 siaajb2016@gmail.com

2 JLAC001 SEKOLAH MENENGAH ISLAM AS SYDDIQ JALAN SEKOLAH, BLOK 3 KAMPUNG SAHARI SIMPANG RENGGAM 86200 JOHOR

07-755 9717 sekolahassyddiq@yahoo.com.my

3 JLAJ001 SEKOLAH MENENGAH ISLAM AT-TAHFIZ LOT PTP 697, JLN MASJID TAMAN MAWAR 81700 JOHOR

07-253 2908 maahad@mitt.edu.my

4 JLAF001 SEKOLAH MENENGAH ISLAM AT-TANWIRIAH (TAHFIZ) PETI SURAT 29, JALAN TEMENGGONG AHMAD PARIT JAWA 84150 JOHOR

069872643 sMATTANWIRIAH@GMAIL.COM

5 JLAB001 SEKOLAH MENENGAH ISLAM HIDAYAH KG. SINARAN BARU, KM 26, JLN JOHOR BAHRU, SKUDAI 81300 JOHOR

07-557 4689 smih.jb@hidayah.edu.my

6 KLA3002 MAAHAD TAHFIZ PROFESIONAL, KUALA MUDA LOT 936, KG TELUK AYER, BUKIT KECHIL, MUKIM SIMPOR SUNGAI PETANI TIKAM BATU 08600 KEDAH

01110875736 MTPSPKEDAH@gmail.com

7 KLA4001 SEKOLAH MENENGAH AL AZHAR JLN MUDA KUARI,MUKIM GELONG,JITRA, KEDAH JITRA 06000 KEDAH

04-9291758 srazsmaz@gmail.com

8 KLA3001 SEKOLAH MENENGAH AL ISLAH LOT 292, POKOK ASAM, JALAN PINANG TUNGGAL, SUNGAI PETANI 08000 KEDAH

04-4386866 smalislahsp@gmail.com

9 DLA1001 SEKOLAH MENENGAH ISLAM AL-HUSNA LOT 947, KOK KUBUR, JALAN KUALA BESAR KOTA BHARU 15350 KELANTAN

09-7711087 smiahusna@gmail.com

10 MLAB008 SEK.MEN.ISLAM AL-AMIN BESTARI D'MERLIMAU MELAKA PT 1627 & 1628, KM 15 KAMPUNG SERI MINYAK, JLN JETI ANJUNG BATU, 77300, MERLIMAU, MELAKA MELAKA 77300 MELAKA

06-2615749 alaminbestari@gmail.com

11 MLAB009 SEKOLAH MENENGAH AGAMA&TAHFIZ AL-QURAN PULAU BESAR KOMPLEKS FALAK AL-KHAWARIZMI KAMPUNG BALIK BATU, TANJUNG BIDARA ALOR GAJAH 78300 MELAKA

06-3848301 smtaqabqari@gmail.com

12 NLA4001 SEKOLAH MENENGAH SERI SETIA 120, JALAN DATO' KLANA MAAMOR SEREMBAN 70200 NEGERI SEMBILAN

606-7633777 sriseremban@srisbn.edu.my

13 NLA4002 SEKOLAH TINGGI ISLAM AS SOFA (SENAWANG) LOT 11 A, LORONG BUNGA TANJUNG 1/1 SENAWANG INDUSTRIAL PARK SEREMBAN 70450 NEGERI SEMBILAN

066774853 stiasikhtisasseremban@gmail.com

14 NLT3001 SEKOLAH TINGGI ISLAM AS-SOFA (REMBAU) KM35 JALAN SEREMBAN-TAMPIN KOTA 71350 NEGERI SEMBILAN

064383707 maahadassofa08@gmail.com

15 CLAE001 MAAHAD TAHFIZ NEGERI PAHANG KAMPUS MAAHAD TAHFIZ NEGERI PAHANG JALAN TANJUNG LUMPUR KUANTAN 26060 PAHANG

09-5343333 infoadmin@tahfizpahang.edu.my

16 CJAE003 SEKOLAH MENENGAH ISLAM AL IRSYAD, KUANTAN 16/1224 KAMPUNG CHENGAL LEMPONG BALOK KUANTAN 26100 PAHANG

01116755067 gpk_smaib@yahoo.com

17 ALT5001 SEKOLAH MENENGAH IRSHADIAH BATU 26 BAGAN DATOH BAGAN DATOH 36100 PERAK

05-6467369 smarish26@yahoo.com

18 RLAA001 SEK MEN AGAMA MA'HAD ATTARBIYAH AL-ISLAMIAH(MATRI) PERKAMPUNGAN TUNJUNG BESERI BESERI 02400 PERLIS

04-9381155 matri_perlis@yahoo.com

19 PLAC001 SEKOLAH MENENGAH ISLAM AL-IKRAM, TASEK GELUGOR LOT 4360,MUKIM 12, JALAN POKOK MACHANG 13300 PULAU PINANG

04-5732973 smartstailpp@gmail.com

20 YLAL001 SEKOLAH MENENGAH ISLAM AR-RAZI LOT 357, 358, 359, 360 DAN 361, TINGKAT 1 DAN TINGKAT 2, BLOK 14 JALAN SULTAN TENGAH, PETRA JAYA KUCHING 93050 SARAWAK
21 BLAF001 MAAHAD INTEGRASI TAHFIZ TUNAS ILMUWAN SELANGOR LOT 10318 PANCHANG BEDENA SUNGAI BESAR 45300 SELANGOR

03-32244635 mittissb@yahoo.com

22 BLAH002 MAAHAD SAINS AL-QURAN AL-AMIN, BANDAR SUNWAY ARAS 1, BLOK B, KOMPLEKS 3C, JALAN 11/2, BANDAR SUNWAY PETALING JAYA 46150 SELANGOR

+6035611844 maahadsains@gmail.com

23 BLAH004 SEKOLAH MENENGAH BINA INSAN PT 7477, JALAN BP7 BATU 14 PUCHONG 47100 SELANGOR

03-80630548 sbi@msu.edu.my

24 BLAA001 SEKOLAH MENENGAH HAFIZ NO 4B & 4C JALAN POS BARU KLANG 41300 SELANGOR

03-33436505 maahadhafiz@yahoo.com

25 BLAA002 SEKOLAH MENENGAH IBN KHALDUN LORONG HJ SAID BATU 7, JALAN KEBUN SEKSYEN 30 SHAH ALAM 40460 SELANGOR

03-51666145 smik@IBNKHALDUN.EDU.My

26 BLAD002 SEKOLAH MENENGAH ISLAM ABIM SUNGAI RAMAL LOT 1662, KG. SUNGAI RAMAL DALAM, KAJANG 43000 SELANGOR

89202420 SEMI@SRISGRAMAL.EDU.MY

27 BLAG001 SEKOLAH MENENGAH ISLAM ADNI SEKOLAH MENENGAH ISLAM ADNI JALAN 1, TAMAN SRI UKAY, AMPANG 68000 SELANGOR

03-42525810 admin.info@adni.edu.my

28 BLAG002 SEKOLAH MENENGAH ISLAM AL-AMIN LOT 1078, BATU 8 3/4 JALAN SUNGAI PUSU GOMBAK 53100 SELANGOR

03-61872430 smiaagombak@gmail.com

29 BLAH003 SEKOLAH MENENGAH ISLAM DARUL EHSAN BLOK D, MASJID DARUL EHSAN, SS15/2E SUBANG JAYA 47500 SELANGOR

03-56360486 srimdesj@yahoo.com

30 BLAC001 SEKOLAH MENENGAH ISLAM HIRA LOT1331 BATU 18 JERAM KUALA SELANGOR 45800 SELANGOR

0332646712 smitqhira85@hira.edu.my

31 BLAI002 SEKOLAH MENENGAH KIBLAH LOT 30774,LORONG SENTOSA,JENDERAM HULU BUKIT UNGGUL SEPANG 43900 SELANGOR

0387601287 pejabat@sekolahkiblah.com.my

32 BLAD001 SEKOLAH MENENGAH SRI AL-AMIN BANGI LOT 16, KAMPUNG SUNGAI TANGKAS, KAJANG 43000 SELANGOR

03-89273002 TADBIRMAHIR@gmail.com

33 TLA0001 MADRASAH MODEN MAIDAM BESUT KAMPUNG PADANG LANDAK JERTEH 22000 TERENGGANU

096976627 MMMb@gmail.com

34 TLA5001 MADRASAH MODEN MAIDAM HULU TERENGGANU LOT 3590, KM 38 JALAN KUALA BERANG KUALA BERANG 21700 TERENGGANU

096812306 madrasahmodenmaidamhulu@gmail.com

35 TLA7001 MADRASAH MODEN MAIDAM KUALA NERUS MADRASAH MODEN MAIDAM KUALA NERUS KM 21, WAKAF TENGAH KUALA NERUS 21030 TERENGGANU

096694432 MMMKN8415@gmail.com

36 TLA3001 SEKOLAH MENENGAH AGAMA KAMPUNG LAUT LOT 2922, KAMPUNG LAUT, JALAN KG BUKIT, CHENDERING, KUALA TERENGGANU 21080 TERENGGANU

09-6161515 smakltrg@yahoo.com

37 TLA2001 SEKOLAH MENENGAH ISLAM AL-AMIN KEMAMAN LOT 4363, GELIGA BESAR, CHUKAI 24000 TERENGGANU

09-868 3776 ppaakemaman@yahoo.com

38 WLA0001 SEKOLAH MENENGAH ISLAM IQKL LOT 2916 JALAN 3/71B,PINGGIR TAMAN TUN DR. ISMAIL 60000 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-77252594 iqkl2916@gmail.com

39 WLA0002 SEKOLAH PONDOK MODEN AL-'ABAQIRAH KOMPLEKS DARUL KIFAYAH, LOT 52566, JALAN 36/10, TAMAN KOPERASI POLIS FASA 2, BATU CAVES 68100 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

Sekolah Menengah Persendirian Cina[sunting | sunting sumber]

No Negeri Kod Sekolah Nama Sekolah Nama Sekolah (Bahasa Cina) Poskod Bandar Tahun ditubuhkan
1  Johor JPCC001 Sekolah Menengah Chong Hwa Kluang 居鑾中華中學 86000 Kluang 1918
2  Johor JPCA002 Sekolah Menengah Chong Hwa Rengit 新文龙中华中学 83100 Batu Pahat 1957
3  Johor JPCA001 Sekolah Menengah Cina Batu Pahat 峇株吧辖华仁中学 83000 Batu Pahat 1940
4  Johor JPCA003 Sekolah Menengah Cina Yong Peng 永平中学 83700 Yong Peng 1957
5  Johor JPCG001 Sekolah Menengah Pei Chun Pontian 笨珍培群独立中学 82000 Pontian 1922
6  Johor JPCF001 Sekolah Menengah Persendirian Pei Hwa 培华独立中学 84400 Sungai Mati 1929
7  Johor JPCF002 Sekolah Tinggi Chung Hwa Muar 麻坡中化中学 84000 Muar 1912
8  Johor JPCB001 SM Foon Yew Johor Bahru 新山宽柔中学 80300 Johor Bahru 1913
9  Kedah KPC2001 Sekolah Menengah Keat Hwa (Persendirian) 吉华独立中学 05050 Alor Setar 1911
10  Kedah KPC2002 Sekolah Menengah Sin Min (Persendirian) Alor Setar 亚罗士打新民独立中学 05400 Alor Setar
11  Kedah KPC3001 Sekolah Menengah Sin Min (Persendirian) Sg. Petani 双溪大年新民独立中学 08000 Sungai Petani 1957
12  Kelantan DPC1001 Sekolah Menengah Persendirian Chung Hwa 中华独立中学 16450 Kota Bharu 1918
13  Melaka MGC2135 Sekolah Menengah Pay Fong 培风中学 75300 Melaka 1913
14  Negeri Sembilan NPC2001 Sekolah Menengah Chung Hua Port Dickson 波德申中华中学 71000 Port Dickson 1914
15  Negeri Sembilan NPC4001 Sekolah Tinggi Chung Hua Seremban 芙蓉中華中學 70200 Seremban 1913
16  Perak APF9001 Sekolah Menengah Pei Yuan (Persendirian) 培元独立中学 31900 Kampar 1912
17  Perak APF2002 Sekolah Menengah Poi Lam (Persendirian) 培南中学 31500 Ipoh 1917
18  Perak APF5003 Sekolah Menengah San Min (Persendirian) 三民独立中学 36000 Teluk Intan 1929
19  Perak APF2004 Sekolah Menengah Shen Jai (Persendirian) 深斋中学 31300 Ipoh 1959
20  Perak APF4005 Sekolah Menengah Tsung Wah (Persendirian) 崇华独立中学 33000 Kuala Kangsar
21  Perak APF1006 Sekolah Menengah Yik Ching (Persendirian) 育青中学 34900 Pantai Remis 1962
22  Perak APF2007 Sekolah Menengah Yuk Choy (Suwa) 育才独立中学 30020 Ipoh 1908
23  Perak APF6008 Sekolah Tinggi Hua Lian (Persendirian) 华联中学 34000 Bandar Taiping 1913
24  Perak APF1009 Sekolah Tinggi Nan Hwa (Persendirian) 南华独立中学 32400 Manjung 1936
25  Penang PPCB001 Sekolah Menengah Chung Ling (Persendirian) 锺灵独立中学 11400 George Town 1917
26  Penang PPCB002 Sekolah Menengah Han Chiang (Persendirian) 韩江中学 11600 George Town 1919
27  Penang PPCA001 Sekolah Menengah Jit Sin (Persendirian) 日新独立中学 14000 Bukit Mertajam 1918
28  Penang PPCB003 Sekolah Menengah Perempuan Cina (Persendirian) 槟华女子独立中学 10350 George Town 1919
29  Penang PPCB004 Sekolah Menengah Phor Tay Persendirian 菩提独立中学 10250 George Town
30  Sabah XPC6201 Beaufort Middle School 保佛中学 89807 Beaufort
31  Sabah XPC6402 Papar Middle School 吧巴中学 89608 Papar
32  Sabah XPC4003 Sekolah Menengah Kian Kok 建國中學 88810 Kota Kinabalu 1963
33  Sabah XPC7004 Sekolah Menengah Lahad Datu 拿笃中学 91112 Lahad Datu 1969
34  Sabah XPC8205 Sekolah Menengah Pei Tsin 培正中学 89058 Kudat
35  Sabah XPC4006 Sekolah Menengah Tshung Tsin Sabah 沙巴崇正中學 88300 Kota Kinabalu 1965
36  Sabah XPC1307 Sekolah Menengah Tshung Tsin Tenom 丹南崇正中学 89908 Tenom 1965
37  Sabah XPC2008 Sekolah Menengah Yu Yuan 育源中学 90710 Sandakan 1962
38  Sabah XPC3009 Sekolah Tinggi Cina Sabah 巴华中学 91007 Tawau 1964
39  Sarawak YPCQ002 Sekolah Menengah Awam Serian 西连民众中学 94707 Serian
40  Sarawak YPCA001 Sekolah Menengah Chung Hua No.1 中華第一中學 93704 Kuching 1958
41  Sarawak YPCA002 Sekolah Menengah Chung Hua No.3 中華第三中學 93300 Kuching 1958
42  Sarawak YPCA003 Sekolah Menengah Chung Hua No.4 中华第四中学 93400 Kuching
43  Sarawak YPCG004 Sekolah Menengah Citizen 公民中学 96000 Sibu 1960
44  Sarawak YPCG002 Sekolah Menengah Guong Ming 光民中学 96000 Sibu 1952
45  Sarawak YPCS002 Sekolah Menengah Jalan Riam 廉律中学 98000 Miri
46  Sarawak YPCZ001 Sekolah Menengah Kai Dee 开智中学 97000 Bintulu 1952
47  Sarawak YPCG001 Sekolah Menengah Katholik 公教中学 96007 Sibu 1960
48  Sarawak YPCG005 Sekolah Menengah Kiang Hin 建兴中学 96008 Sibu 1946
49  Sarawak YPCA004 Sekolah Menengah Min Lit 民立中学 93724 Batu Kawa
50  Sarawak YPCQ001 Sekolah Menengah Ming Lik, Sarikei 泗里奎民立中学 96100 Sarikei
51  Sarawak YPCK001 Sekolah Menengah Pei Min 培民中学 98000 Miri
52  Sarawak YPCG003 Sekolah Menengah Wong Nai Siong 黄乃裳中学 96008 Sibu 1967
53  Selangor BPCA003 Sekolah Menengah Hin Hua 兴华中学 41200 Klang 1947
54  Selangor BPCA004 Sekolah Menengah Persendirian Cina Chung Hua 中华独立中学 41000 Klang 1911
55  Selangor BPCA001 Sekolah Menengah Persendirian Kwang Hua Klang 巴生光华独立中学 41150 Klang 1954
56  Selangor BPCA002 Sekolah Menengah Pin Hwa 滨华中学 41400 Klang 1923
57  Kuala Lumpur WPC0001 Sekolah Menengah Chong Hwa Kuala Lumpur 吉隆坡中华独立中学 51100 Kuala Lumpur 1919
58  Kuala Lumpur WPC0002 Sekolah Menengah Confucian (Persendirian) 尊孔独立中学 50150 Kuala Lumpur 1906
59  Kuala Lumpur WPC0003 Sekolah Menengah Kuen Cheng 坤成中学 50460 Kuala Lumpur 1908
60  Kuala Lumpur WPC0004 Sekolah Menengah Tsun Jin 循人中學 55200 Kuala Lumpur 1913

Sekolah Antarabangsa[sunting | sunting sumber]

No Kod Sekolah Nama Sekolah Perincian
1 JUBJ002 AUSTIN HEIGHTS INTERNATIONAL SCHOOL BLOK C, NO 2 JALAN AUSTIN HEIGHTS 3/1 TAMAN MOUNT AUSTIN 81100 JOHOR

07-3515000 enquiry@autinheights.EDU.my

2 JUBJ006 CRESCENDO-HELP INTERNATIONAL SCHOOL, PTD 204446 LEBUH CEMERLANG TAMAN DESA CEMERLANG ULU TIRAM 81800 JOHOR

078991001 admin@chis.edu.my

3 JUBJ001 FAIRVIEW INTERNATIONAL SCHOOL LOT PT 168450, JALAN DATO' ONN UTAMA BANDAR DATO' ONN, MUKIM TEBRAU 81100 JOHOR

07-3643378 enquiry@fairview.edu.my

4 JUBB003 MARLBOROUGH COLLEGE JALAN MARLBOROUGH ISKANDAR PUTERI 79200 JOHOR

07-5602200 malaysia@marlboroughcollege.my

5 JUBA001 ORBIX INTERNATIONAL SCHOOL PTD 4523, BATU 5 JALAN MINYAK BEKU BATU PAHAT 83030 JOHOR

07-4280551 nadiahsiew@orbix.edu.my

6 JUBF001 ORBIX INTERNATIONAL SCHOOL MUAR NO.313, JALAN BAKRI JAYA 15 TAMAN BAKRI JAYA BAKRI 84200 JOHOR

6079810333 orbixschools@orbix.edu.com

7 JUBJ007 PARAGON INTERNATIONAL SCHOOL, KULAIJAYA 3, JALAN MUTIARA UTAMA TAMAN PERINDUSTRIAN PLENTONG MASAI 81750 JOHOR

07-3619696 info@paragon.edu.my

8 JUBB004 RAFFLES AMERICAN SCHOOL JALAN RAFFLES, NUSAJAYA JOHOR ISKANDAR PUTERI 79050 JOHOR

07-5098763

9 JUBJ003 REAL INTERNATIONAL SCHOOL LOT 2361, JALAN PERSIARAN SRI PLENTONG, BANDAR BARU PERMAS JAYA MASAI 81750 JOHOR

07-3864468 www.real.edu.my

10 JUBJ005 REPTON INTERNATIONAL SCHOOL NO.8, JALAN PURNAMA BANDAR SERI ALAM MASAI 81750 JOHOR

07-3888999 hr@repton.edu.my

11 JUBB007 SEKOLAH ANTARABANGSA MATAHARI NO:2-18, JALAN ISKANDAR PUTRI 1/4. TAMAN NUSANTARA PRIMA GELANG PATAH 81550 JOHOR

0167538088 sekolahmatahari@gmail.com

12 JUBC001 SERI JUBLI INTERNATIONAL SCHOOL KLUANG JOHOR NO 23A JALAN KLUANG PERDANA 34 TAMAN KLUANG PERDANA KLUANG 86000 JOHOR

017-4040039 admin@serijubli.edu.my

13 JUBI001 SERI OMEGA INTERNATIONAL SCHOOL LOT 6974 & 6975, JALAN BERINGIN 5 TAMAN BERINGIN SENAI 81400 JOHOR

07-5998998 seriomega@gmail.com

14 JUBB008 SHATTUCK ST.MARY'S FOREST CITY INTERNATIONALSCHOOL PHASE 2, ISLAND 1, FOREST CITY JALAN TANJUNG KUPANG, KAMPUNG POK GELANG PATAH 81550 JOHOR

60195903128 info@ssm-fc.org

15 JUBB002 SRI ARA INTERNATIONAL SCHOOL NO. 23 JALAN STRAITS VIEW JOHOR BAHRU 80200 JOHOR

07-2222089 sriaraschools@yahoo.com

16 JUBB010 SRIBAGAN INTERNATIONAL PRIMARY SCHOOL NO.2A,2B,4,4A,4B,6A,6B,8A,8B10A10B12A12B14A18A&18B JALAN SENTRAL 28, TAMAN NUSA SENTRAL ISKANDAR PUTERI 79100 JOHOR

07-5857488 sribaganjb.edu@gmail.com

17 JUBB009 STELLAR INTERNATIONAL SCHOOL TINGKAT 2,3 & 4, NO.1 HINGGA 9, 11,13 &15 ALMAS JALAN PERSIARAN LAKSAMANA, PUTERI HARBOUR ISKANDAR PUTERI 79250 JOHOR

01156223116 info@stellar.edu.my

18 JUBB006 SUNWAY INTERNATIONAL SCHOOL, SUNWAY ISKANDAR JALAN PERSIARAN MEDINI 3 SUNWAY ISKANDAR, BANDAR MEDINI ISKANDAR ISKANDAR PUTERI 79250 JOHOR

07-2978070 INFOSIS@SUNWAY.EDU.MY

19 JUBB005 TENBY INTERNATIONAL SCHOOL JALAN LAMAN SETIA UTAMA TAMAN SETIA UTAMA 81550 JOHOR

07-5588812 ecogardens@tenby.edu.my

20 JUBB001 UTAMA INTERNATIONAL SCHOOL NO. 16, JALAN BERINGIN, MELODIES GARDEN, 80250 JOHOR

07-3362058 info.jb@sriutama.edu.my

21 KUB2004 AIU INTERNATIONAL SCHOOL KOMPLEKS YAYASAN AL-BUKHARY JALAN TUN RAZAK ALOR SETAR 05200 KEDAH

047336200 admin@AIUIS.EDU.MY

22 KUB3002 REGENT INTERNATIONAL SCHOOL NO. 2, PERSIARAN CHEMPAKA, BANDAR AMAN JAYA SUNGAI PETANI 08000 KEDAH

04-4425300 info-sp@regent.edu.my

23 KUB3003 SEKOLAH ANTARABANGSA UNIVERSAL HUA XIA, SUNGAI PETANI, KEDAH NO.07, JALAN N-CITY 1/6 KAWASAN PERINDUSTRIAN BAKAR ARANG SUNGAI PETANI 08000 KEDAH

012-6961282 Cheahcj@huaxia.edu.my

24 KUB4003 UUM INTERNATIONAL SCHOOL, SINTOK THE UNIVERSITY INN, UNIVERSITI UTARA MALAYSIA SINTOK 06010 KEDAH

04-9241552 UUMIS@UUM.EDU.MY

25 DUB1001 KELANTAN INTERNATIONAL SCHOOL KELANTAN INTERNATIONAL SCHOOL 5376B, JALAN TELIPOT KOTA BHARU 15150 KELANTAN

09-7446991

26 DUB1002 WADI SOFIA INTERNATIONAL SCHOOL WADI SOFIA, BINJAI KUBANG KERIAN KOTA BHARU 16150 KELANTAN

097607028 school@wadisofia.edu.my

27 MUBC001 MELAKA INTERNATIONAL SCHOOL MELAKA INTERNATIONAL SCHOOL, 550G, K.B. 3, TAMAN SIANTAN, KAMPUNG LAPAN MELAKA 75200 MELAKA

06-2862573 MELAKAISCH@PD.JARING.MY

28 MVBC005 OAKRICH INTERNATIONAL SCHOOL MELAKA NO.2151 - A, JALAN LORONG PANDAN, MELAKA 75200 MELAKA

06-3320410 pgarc2009@gmail.com

29 MVBC004 SEKOLAH EKSPATRIAT MELAKA NO 2-12, JALAN SIAKAP 1A TAMAN PERMATANG PASIR PERDANA, ALAI 75460 MELAKA

06-2693300 info@mes.edu.my

30 MUAB2005 UUM INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL KM14.5 JALAN TASIK AYER KEROH COUNTRY CLUB AYER KEROH 75450 MELAKA

062320872 uumis.melaka@gmail.com

31 NUB4005 EPSOM COLLEGE IN MALAYSIA PERSIARAN KOLEJ BANDAR ENSTEK 71760 NEGERI SEMBILAN

06-2404 188

32 NUB4001 KOLEJ TUANKU JAAFAR KOLEJ TUANKU JA'AFAR MANTIN 71700 NEGERI SEMBILAN

06-7582561 principal@ktj.edu.my

33 NUB4006 MATRIX INTERNATIONAL SCHOOL, SEREMBAN PT 12652 SENDAYAN MERCHANT SQUARE, PERSIARAN 1 SENDAYAN UTAMA,PUSAT DAGANGAN SENDAYAN BANDAR SRI SENDAYAN 71950 NEGERI SEMBILAN

06-7819888 info@matrixschools.edu.my

34 NUB4002 NILAI INTERNATIONAL SCHOOL NO. 3, PERSIARAN KOLEJ BBN, PUTRA NILAI, NILAI 71800 NEGERI SEMBILAN

06-8502188 enquiry@nis.edu.my

35 NUB2001 UCSI INTERNATIONAL SCHOOL NO. 1 PERSIARAN UCSI BANDAR SPRINGHILL 71010 NEGERI SEMBILAN

06-653-6888 enquiry@ucsiinternationalschool.edu.my

36 NUB4004 ZENITH INTERNATIONAL SCHOOL 126, JALAN S2 B4, UPTOWN AVENUE, SEREMBAN 70300 NEGERI SEMBILAN

606-6011388 INFO@ZENITHSCHOOLS.EDU.MY

37 CUBA001 HIGHLANDS INTERNATIONAL BOARDING SCHOOL KM 10 GENTING HIGHLANDS GENTING HIGHLANDS 69000 PAHANG

03-61001688 admin@hibs.edu.my

38 CUBE003 INTERNATIONAL ISLAMIC SCHOOL MALAYSIA, KUANTAN IIUM BUILDING BLOCK D, JALAN IM 7/3, BANDAR INDERA MAHKOTA 7, JLN SULTAN HJ AHMAD SHAH, KUANTAN 25200 PAHANG

09-5734600 infokuantan@iis.edu.my

39 CUBE002 INTERNATIONAL SCHOOL OF KUANTAN JALAN IM 7/9 BANDAR INDERA MAHKOTA KUANTAN 25200 PAHANG

09-5736010 admin@isk.edu.my

40 CUBE004 REGENT INTERNATIONAL SCHOOL, KUANTAN, PAHANG JALAN GAMBUT KUANTAN 25000 PAHANG

609-5143016 ktn-info@regent.edu.my

41 AUB2001 ASIA METROPOLITAN INTERNATIONAL SCHOOL (AMETIS) 28 LEBUH PERUSAHAAN KLEBANG 1 IGB TASEK PERAK 30010 PERAK

05-5430244 agalya@ametis.edu.my

42 AUB1002 CITY HARBOUR INTERNATIONAL SCHOOL, LUMUT PT 15010 JALAN PMB 1 PUSAT MANJUNG BESTARI SERI MANJUNG 32040 PERAK
43 AUB2009 EDQUEST INTERNATIONAL SCHOOL, MENGLEMBU PERAK B-G-7 KOMPLEKS FALIM LALUAN FALIM INDAH 3, TAMAN FALIM INDAH MENGLEMBU 30200 PERAK

05-2812806 contact@edquest.edu.my

44 AUB2003 FAIRVIEW INTERNATIONAL SCHOOL IPOH LOT 310825 PERSIARAN LAPANGAN SIBER JALAN RAJA NAZRIN IPOH PERAK 31350 PERAK

05-3136888 enquiries.ipoh@fairview.edu.my

45 AUB2008 IMPERIAL INTERNATIONAL SCHOOL NO.1, JALAN KLEDANG BESTARI 2, KLEDANG BESTARI, IPOH 31450 PERAK

05-2375188 enquiry@imperial.edu.my

46 AUB2005 SEKOLAH ANTARABANGSA TENBY IPOH NO 16 PERSIARAN MERU UTAMA, BANDAR MERU RAYA IPOH PERAK 30020 PERAK

05-5252628 ipoh@tenby.edu.my

47 AUB9006 SEKOLAH ANTARABANGSA WESTLAKE LOT18662, JALAN UNIVERSITI MUKIM DAERAH KAMPAR, KAMPAR KAMPA PERAK

05-467 2222 aclim@westlakeschool.edu.my

48 AUB2010 SERI BOTANI INTERNATIONAL SCHOOL NO.2, DATARAN BOTANI 1A BANDAR SERI BOTANI IPOH 31350 PERAK

05-2262020 info@sbis.edu.my

49 AUB2007 WESLEY METHODIST IPOH INTERNATIONAL 42 JALAN SILIBIN IPOH PERAK PERAK 30100 PERAK

05-2545122 info@iph.wms.edu.my

50 PUBB002 DALAT INTERNATIONAL SCHOOL LOT 41 & 42 TANJUNG BUNGAH 11200 PULAU PINANG

04-3752100 info@dalat.org

51 PUBD001 FAIRVIEW INTERNATIONAL SCHOOL TINGKAT BUKIT JAMBUL 1 BAYAN LEPAS 11900 PULAU PINANG

04-640 6633 enquiries@fairview.edu.my

52 PUBE001 GEMS INTERNATIONAL SCHOOL 2, PERSIARAN MUTIARA 5 PUSAT KOMERSIAL BANDAR TASEK MUTIARA SIMPANG AMPAT 14120 PULAU PINANG

045097000 registar_gip@gemsedu.com

53 PUBB005 PELITA INTERNATIONAL SCHOOL JALAN CENGAI TANJUNG BUNGAH GEORGE TOWN 11200 PULAU PINANG

04-899 6277 admin@pelitaschool.edu.my

54 PUB1008 PRINCE OF WALES ISLAND INTERNATIONAL PRIMARY SCHOOL NO. 88 JALAN LOH POH HENG TANJUNG BUNGAH 11200 PULAU PINANG

048939999 elysiaong@powiis.edu.my

55 PUBD002 PRINCE OF WALES ISLAND INTERNATIONAL SCHOOL NO.1, JALAN SUNGAI AIR PUTIH 6 BANDAR BARU AIR PUTIH BALIK PULAU 11000 PULAU PINANG

04-868 9999 s.kunjiraman@powiis.edu.my

56 PUBB007 SEKOLAH ANTARABANGSA UNIVERSAL HUA XIA NO 358 JALAN MACALISTER GEORGETOWN 10150 PULAU PINANG

04-226 5890 joannetan@mapletree.edu.my

57 PUBB001 ST CHRISTOPHER'S INTERNATIONAL PRIMARY SCHOOL NO 10 JALAN NUNN PULAU PINANG 10350 PULAU PINANG

04-2263589 christina.tan@scips.org.my

58 PUBD003 STRAITS INTERNATIONAL SCHOOL PENANG NO 2 LILITAN SUNGAI TIRAM BAYAN LEPAS 11900 PULAU PINANG

04-643 1815 info@sisgroup.edu.my

59 PUBB004 TENBY INTERNATIONAL SCHOOL, PULAU PINANG 2, LINTANG LEMBAH PERMAI 1 TANJUNG BUNGAH GEORGE TOWN 11200 PULAU PINANG

048927777 penang@tenby.edu.my

60 PUBB003 THE INTERNATIONAL SCHOOL OF PENANG (UPLANDS) JALAN SUNGAI SATU BATU FERINGGI GEORGE TOWN 11100 PULAU PINANG

04-881 9777 info@uplands.org

61 PUBB006 WESLEY METHODIST SCHOOL PENANG (INTERNATIONAL) 1, LEBUH SUNGAI PINANG 1, BANDAR GEORGETOWN PULAU PINANG 11600 PULAU PINANG

042804790 info@penang.wms.edu.my

62 XUBW01 CHARIS INTERNATIONAL SCHOOL, TAWAU TB4111 TAMAN SETIA JALAN CHONG THIEN VUN TAWAU 91000 SABAH

089-748830 charistawau@outlook.com

63 XUBF01 KINABALU INTERNATIONAL SCHOOL OFF JALAN KHIDMAT BUKIT PADANG KOTA KINABALU 88300 SABAH

088-224526 info@kis.edu.my

64 XUB4002 SEKOLAH ANTARABANGSA JESSELTON LOT NO. 41-54, BLOK E&F, PLAZA JUTA OFF JALAN TUARAN LIKAS KOTA KINABALU 88400 SABAH

012-8026899

65 XUBW02 VISION INTERNATIONAL SCHOOL, TAWAU VISION INTERNATIONAL SCHOOL, BLOCK A BANDAR SRI INDAH MILE 10, JALAN APAS TAWAU 91000 SABAH

089-769722 vis@twuvisionschool.edu.my

66 YUBL003 BORNEO INTERNATIONAL SCHOOL LOT 6536 BLOCK 11 LORONG 2A5 JALAN SETIA RAJA, TABUAN LARU KUCHING 93350 SARAWAK

082-501885 enquiry@borneo.edu.my

67 YUBA001 SEKOLAH ANTARABANGSA LODGE JALAN WAN ALWI TABUAN JAYA KUCHING 93350 SARAWAK

082-362185 LODGE.is@lodgeschool.edu.my

68 YUBA002 SEKOLAH ANTARABANGSA TUNKU PUTRA THE NORTHBANK, KUCHING-SAMARAHAN EXPRESSWAY, TABUAN JAYA KUCHING 93350 SARAWAK

082-539800 enquiry@tphs.edu.my

69 YUBS001 SRI KNEWTON INTERNATIONAL SCHOOL LOT 10700, BLOK 5, JALAN DESA SENADIN, MIRI 98000 SARAWAK

085-491526 miri@knewton.edu.my

70 YUBV001 ST. JOSEPH'S INTERNATIONAL SCHOOL, KUCHING LOT 419, 421 & 423, SEKSYEN 58 JALAN TAN SRI DATUK WILLIAM TAN KUCHING 93400 SARAWAK

082411575 international@stjosephkuching.edu.my

71 YUBG001 WOODLANDS INTERNATIONAL SCHOOL NO. 1, JALAN TEKU SIBU 96000 SARAWAK

084239761 info@woodlands.edu.my

72 BUBI003 ABEDEEN INTERNATIONAL SCHOOL THE PROMENADE, JALAN GR 5/1 GARDEN RESIDENSI, CYBER 3 CYBERJAYA 63000 SELANGOR

0162612846 ADMIN@abEDEEN.EDU.MY

73 BUBA002 ACMAR INTERNATIONAL SCHOOL, KLANG PT 21156 PERSIARAN RAJAWALI BANDAR BARU KLANG KLANG 41150 SELANGOR

03-33583777 admin.ais@acmarschools.edu.my

74 BUBJ015 AL-HAMRA INTERNATIONAL PRIMARY SCHOOL, PETALING JAYA, SELANGOR KESELURUHAN BLOCK A ENCORP STRAND GARDEN OFFICE,NO 12, JLN PJU 5/1 KOTA DAMANSARA 47810 SELANGOR

0326308010 bursary@alhamra.my

75 BUBD013 ANFAL INTERNATIONAL SCHOOL, CHERAS SELANGOR G-8, JALAN KEMACAHAYA 11 TAMAN KEMACAHAYA, BATU 9 CHERAS 43200 SELANGOR

03-9081 007 principal.alina2@anfal.edu.my

76 BUBJ014 ARROW INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL, PETALING JAYA TING BWH LOT NO.01-02,03,05-09, TING SATU NO.12-20 MAISSON BY THE PARK, JALAN PJU 1A/3 ARA DAMANSARA 47100 SELANGOR

03-76229747 arrowsresourcecenter@gmail.com

77 BUBH008 ASIA PASIFIC INTERNATIONAL SCHOOL NO. 1, PERSIARAN A OFF JALAN LAPANGAN TERBANG, SUBANG SUBANG 47200 SELANGOR

03-78471000 info@apschool.edu.my

78 BUBH023 AT-TAMIMI INTERNATIONAL SCHOOL, SUBANG JAYA, SELANGOR NO1 JALAN SS15/8 47500 SUBANG JAYA NO.1, JALAN SS 15/8 SUBANG JAYA 47500 SELANGOR

0380240000 attamimiacc@gmail.com

79 BUBH003 AUSTRALIAN INTERNATIONAL SCHOOL NO 22, JALAN ANGGERIK THE MINES RESORT CITY SRI KEMBANGAN 43000 SELANGOR

03-89495000 paprincipal@aism.edu.my

80 BUBH025 AXCEL INTERNATIONAL SCHOOL, PUCHONG, SELANGOR KOMERSIAL CASA TROPIKA JALAN BUNGA RAYA PUCHONG BATU 14 PUCHONG 47100 SELANGOR

03-80514776 info@axcel.edu.my

81 BUBD006 BEACONHOUSE NEWLANDS INTERNATIONAL SCHOOL LOT NO. 2855, BATU 9, JALAN CHERAS CHERAS 43200 SELANGOR

03-90824756 NEWLANDS@BEACONHOUSE.EDU.MY

82 BUBJ006 BEACONHOUSE SRI INAI INTERNATIONAL SCHOOL LOT 1098, JALAN JENJAROM,OFF JALAN SS 23/6 TAMAN SEA PETALING JAYA 47400 SELANGOR

0378046025 sapiah.ali@beaconhouse.edu.my

83 BUBI004 BRAINYBUNCH ISLAMIC INTERNATIONAL SCHOOL CYBERJAYA BRAINY BUNCH @ RAUDHAH CITY, JALAN SP 10/1, SELANGOR CYBER VALLEY, CYBERJAYA 63100 SELANGOR

03-84080000 info@brainybunch.com

84 BUBJ004 BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL NO. 1, CHANGKAT BUKIT UTAMA BANDAR UTAMA PETALING JAYA 47800 SELANGOR

03-77277775 info@britishschool.edu.my

85 BUBH029 COLLINZ INTERNATIONAL PRIMARY SCHOOL BLOK 2, LEVEL G-03A, 05, LEVEL 1, 2 JALAN DOKTOR U1/67, PERNIAGAAN TEMASYA 8 SHAH ALAM 40150 SELANGOR

0129029664 school.gl@collinz.com.my

86 BUBA006 COLLINZ INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL NO. 35, 37, 39, 41 & 43, JALAN KASUARINA 7 BANDAR BOTANIC, 42100 KLANG, SELANGOR KLANG 42100 SELANGOR

0125808609 school.bo@collinz.com.my

87 BUBH030 COLLINZ INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL BLOK 3, LEVEL G-03A, 05, LEVEL 1, 2 JALAN DOKTOR U1/67, PERNIAGAAN TEMASYA 8 SHAH ALAM 40150 SELANGOR

012-902 966 school.gl@collinz.com.my

88 BUBD016 COLUMBIA INTERNATIONAL SCHOOL, CHERAS SELANGOR NO 1, JALAN CHERAS BATU 11, BUKIT DUKUNG BUSINESS PARK KAJANG 43000 SELANGOR

0387411413 cis@columbiaschool.edu.my

89 BUBH011 DWI EMAS INTERNATIONAL SCHOOL NO.5, JALAN IKHTISAS 14/1, SEKSYEN 14 SHAH ALAM 40000 SELANGOR

03-55246390 enquiry@dwiemas.edu.my

90 BUBH019 EAGLES GRAMMAR INTERNATIONAL SCHOOL PT 281-284 JALAN TP4-TP6 TAMAN PERINDUSTRIAN UEP SUBANG JAYA 47620 SELANGOR

03-80217965 INFO@EGIS.EDU.MY

91 BUBD008 EATON INTERNATIONAL SCHOOL PERSIARAN PUNCAK UTAMA JADE HILLS KAJANG 43000 SELANGOR

03-87414965 enquiry@eaton.edu.my

92 BUBG002 ELC INTERNATIONAL SCHOOL LOT 3664, SIERRAMAS BARAT, SIERRAMAS SUNGAI BULOH 47000 SELANGOR

03-61565001 sen_admin_exec_sb@elc.edu.my

93 BUBH006 FAIRVIEW INTERNATIONAL SCHOOL NO. 2A, JALAN TP2 SIME UEP INDUSTRIAL PARK SUBANG JAYA 47600 SELANGOR

03-80237777 enquiries_sj@fairview.edu.my

94 BUBH014 GEMS INTERNATIONAL SCHOOL, SUBANG JAYA GEMS INTERNATIONAL SCHOOL, TROPICANA METROPARK TROPICANA METROPARK SUBANG JAYA 47500 SELANGOR

0128872165 registrar_gim@gemsedu.com

95 BUBD009 GLOBAL MODERN INTERNATIONAL SCHOOL NO 1, JALAN SINAR PAGI COUNTRY HEIGHTS KAJANG 43000 SELANGOR

03-87301444 gmis.edu.my@gmail.com

96 BUBH027 GOTS INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL NO.5C, LOT GL1, PERSIARAN GERBANG UTAMA BUKIT JELUTONG, SEKSYEN U8 SHAH ALAM 40150 SELANGOR

03-78315091 enquiry@gots.edu.my

97 BUBD012 GREENVIEW ISLAMIC INTERNATIONAL SCHOOL LOT PT 55024 JALAN 3/69 SEKSYEN 3 TAMBAHAN BANDAR BARU BANGI 43650 SELANGOR

0389209167 greenviewbangi@gmail.com

98 BUBH010 HELP INTERNATIONAL SCHOOL NO. 2 PERSIARAN CAKERAWALA SEKSYEN U4, SUBANG BESTARI SHAH ALAM 40150 SELANGOR

03-78097000 ENQUIRY@KL.HIS.EDU.MY

99 BUBJ013 HERITAGE INTERNATIONAL SCHOOL TINGKAT BAWAH, 1 DAN 2, BLOK A HERITAGE CENTRE NO.3, JALAN 13/6 PETALING JAYA 46200 SELANGOR
100 BUBH013 IDRISSI INTERNATIONAL SCHOOL NO. 16, JALAN SETIA DAGANG AL U13/AL 7TH AVENUE, SEKSYEN U13, SETIA ALAM SHAH ALAM 40170 SELANGOR

03-33624216 ADMIN@idrissischool.edu.my

101 BUBG005 IGB INTERNATIONAL SCHOOL PT 32686 (LOT 64466) JALAN SIERRAMAS UTAMA MUKIM BATU, DAERAH GOMBAK GOMBAK 47000 SELANGOR

03-61454688 enquiries@igbis.edu.my

102 BUBH012 INSPIROS INTERNATONAL SCHOOL B-1-1, BLOK B, SETIA WALK, PERSIARAN WAWASAN, PUSAT BANDAR PUCHONG PUCHONG 47100 SELANGOR

0386008600 info@inspiros.edu.my

103 BUBG001 INTERNATIONAL ISLAMIC SCHOOL LOT PT NO 5065 JALAN SUNGAI PUSU OFF BATU 8 GOMBAK 53100 SELANGOR

03-61884400 info@iis.edu.my

104 BUBI005 KING HENRY VIII COLLEGE, CYBERJAYA HS(D) 28784, PT NO.41466 DENGKIL CYBERJAYA 63000 SELANGOR

03-88009888 PENTADBIRAN@KINGHENRYVIII.EDU.MY

105 BUBH020 KINGSGATE INTERNATIONAL SCHOOL A-GF-05, JALAN PBS 14/2 TAMAN BUKIT SERDANG SEKSYEN 13, SERI KEMBANGAN SERI KEMBANGAN 43300 SELANGOR

0358702512 international.affairs@kingsgate.edu.my

106 BUBD015 KUEEN LAI INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL KUEEN LAI INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL BLOCK C, TIARA IMPERIO, JALAN ILMIAH 1, KAJANG 43000 SELANGOR

0387339178 INfo@kueenlai.edu.my

107 BUBB002 MAHSA INTERNATIONAL SCHOOL JALAN SP 2, BANDAR SAUJANA PUTRA, JENJAROM, JENJAROM 41200 SELANGOR

03-56142333 ERNAD@MISKL.EDU.My

108 BUBH075 MAPLE LEAF KINGSLEY INTERNATIONAL SCHOOL PERSIARAN KINGSLEY, KINGSLEY HILLS PUTRA HEIGHTS SUBANG JAYA 47650 SELANGOR

03-54816090 enquiry@kingsley.edu.my

109 BUBD014 MAVERICK INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL, SELANGOR NO.9, JALAN 3/20 TAMAN ANGGERIK PERDANA, BANDAR TEKNOLOGI KAJANG SEMENYIH 43500 SELANGOR

017-3636868 admin@maverick.edu.my

110 BUBJ003 MAZ INTERNATIONAL SCHOOL PETALING JAYA NO. 1 JALAN 20/19 PARAMOUNT GARDEN PETALING JAYA 46300 SELANGOR

03-78742930 pj@mazinternational.edu.my

111 BUBH081 MAZ INTERNATIONAL SCHOOL SHAH ALAM LOT 2, JALAN KRISTAL 7/64, SEKSYEN 7, SHAH ALAM 40000 SELANGOR

03-55102391 shahalam@mazinternational.edu.my

112 BUBH024 MINDRICH INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL, SHAH ALAM, SELANGOR NO.28-1-28-4,29-1-29-4&30-4,JALAN SETIA PRIMA (S) U13/S, SETIA AVENUE, SETIA ALAM, SEKYSEN U13 SHAH ALAM 40170 SELANGOR

0358794105 enquiries@mindrich.edu.my

113 BUBH022 MITSTEM INTERNATIONAL SCHOOL 26 JALAN ANGGERIK VANILA Y31/Y KOTA KEMUNING SHAH ALAM 40460 SELANGOR

0351220701 info@mitstem.edu.my

114 BUBD004 MUTIARA INTERNATIONAL GRAMMAR SCHOOL LOT 707, JALAN KERJA AYER LAMA AMPANG JAYA AMPANG 68000 SELANGOR

03-42578678 info@migs.edu.my

115 BUBJ005 NOBEL INTERNATIONAL SCHOOL NO 2A & 2B JALAN SS 5D/6 KELANA JAYA PETALING JAYA 47301 SELANGOR

78806325 enquiry@nobel.edu.my

116 BUBH016 OAKBRIDGE INTERNATIONAL SCHOOL LOT 556 JALAN SUBANG 3 TAMAN PERINDUSTRIAN SUBANG SUBANG JAYA 47610 SELANGOR

60380231088 INFO@OAKBRIDGE.EDU.MY

117 BUBB003 OASIS INTERNATIONAL SCHOOL, TELUK PANGLIMA GARANG NO.1, JALAN FLORA 2, BANDAR RIMBAYU TELOK PANGLIMA GARANG 42500 SELANGOR

03-55258111 info@ois.edu.my

118 BUBA005 ORBIX INTERNATIONAL SCHOOL, KLANG, SELANGOR UNITSL1-03A-01-02,L1-05-01-03,L1-06 & L1-16 LEVEL 1,PIER8, GRAVITI, JALAN BAYU LAUT/KS9, KOTA BAYUEMAS 41200 SELANGOR

012-9989155 aliciatan@orbix.edu.my

119 BUBH017 PENINSULA INTERNATIONAL SCHOOL AUSTRALIA NO. 1 JALAN SETIA MURNI U13/51 SETIA ALAM SHAH ALAM 40170 SELANGOR

60350338000 ADMISSIONS@PENINSULA.EDU.MY

120 BUBH021 PINE HILLS INTERNATIONAL SCHOOL LOT 499, 500, 501,502, 503 & 504 JALAN USJ SENTRAL 3, PERSIARAN SUBANG SUBANG JAYA 47600 SELANGOR

0380233331 info@pinehills.edu.my

121 BUBJ011 QOSMO INTERNATIONAL SCHOOL WISMA MCIS ANNEXE NO. 2 (PLOY A), JALAN BARAT, SEKSYEN 52 PETALING JAYA 46200 SELANGOR

03-27790650 s.nordin@qosmoschools.com

122 BUBD007 RAFFLESIA INTERNATIONAL SCHOOL JALAN KAJANG 2 UTAMA, SEKSYEN 2, KAJANG 2, KAJANG 43000 SELANGOR

60387417099 principal.kajang@rafflesia.edu.my

123 BUBI002 RAFFLESIA INTERNATIONAL SCHOOL PUCHONG PERSIARAN SIERRA 2, BANDAR 16 SIERRA PUCHONG 47100 SELANGOR

03-89409088 enquiry@rafflesia.edu.my

124 BUBH009 REAL INTERNATIONAL SCHOOL SHAH ALAM NO 5, JALAN MERAH SAGA U9/5 SHAH ALAM 40150 SELANGOR

0378423228 MANGGAYARKARASI@SA.REAL.EDU.MY

125 BUBA001 REGENT INTERNATIONAL SCHOOL LOT 4337, JALAN KOPI, OFF PERSIARAN RAJA MUDA MUSA KLANG 41200 SELANGOR

03 3373 777 klg-info@regent.edu.my

126 BUBH015 REGENT INTERNATIONAL SCHOOL PUCHONG NO.15(PT80710) & (PT80709), JALAN TPP 1/4, TAMAN PERINDUSTRIAN PUCHONG, SEKSYEN 1 PUCHONG 47610 SELANGOR

03-80522007 pch-info@regent.edu.my

127 BUBA003 REGENT INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL, KLANG SELANGOR WISMA LOURDES NO.114, JALAN TENGKU KELANA KLANG 41000 SELANGOR

03-33719777 KLG.INFO@REGENT.EDU.MY

128 BUBE001 REGENT INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL, SUNGAI CHOH RAWANG, SELANGOR LOT 3472, JALAN MONORAIL SUNGAI CHOH RAWANG 48000 SELANGOR

01112006680 rwg-info@regent.edu.my

129 BUBH026 SAINT INTERNATIONAL SCHOOL NO.2, JALAN ANGGERIK VANILA R31/R KOTA KEMUNING, SEKSYEN 31 SHAH ALAM 40460 SELANGOR

03-58888323 saintacademic@gmail.com

130 BUBG008 SASANA INTERNATIONAL SCHOOL NO.22, 24, 26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40 JALAN HIJAU 5/4, BANDAR TASIK PUTERI RAWANG 48020 SELANGOR

03-60345821 admin@sasana.edu.my

131 BUBG004 SEKOLAH ANTARABANGSA BASEERAH LOT 1815, JALAN LINTANG SRI GOMBAK HEIGHTS, TAMAN SRI GOMBAK BATU CAVES 68100 SELANGOR

03-61859560 admin@baseerah.edu.my

132 BUBI001 SEKOLAH ANTARABANGSA ELC CYBERJAYA LOT 23539 LINGKARAN CYBER POINT BARAT CYBERJAYA 63000 SELANGOR

0383191641 admissions_cj@elc.edu.my

133 BUBD011 SEKOLAH ANTARABANGSA HUA XIA G, 7& 10, WISMA HUAZONG, LOT 15285, 0.7KM LEBUH RAYA SUNGAI BESI SERI KEMBANGAN 43300 SELANGOR

03-89585111 enquiryhuaxia@gmail.com

134 BUBD005 SEKOLAH ANTARABANGSA REAL HULU LANGAT LOT 667, BATU 13 HULU LANGAT HULU LANGAT 43100 SELANGOR

03-90213601 ENQUIRY_CH@REAL.EDU.MY

135 BUBJ080 SEKOLAH ANTARABANGSA SRI EMAS LOT 1214, SEKSYEN 40, BATU 10, LEBUHRAYA PERSEKUTUAN, OFF JALAN SS7/2 PETALING JAYA 47300 SELANGOR

0378655563 enquiry@sriemas.edu.my

136 BUBB004 SEKOLAH ANTARABANGSA TENBY TROPICANA AMAN NO.1, JALAN TROPICANA AMAN JALAN UTAMA 2, BANDAR TROPICANA AMAN TELOK PANGLIMA GARANG 42500 SELANGOR

03-86892088 tropicana@tenby.edu.my

137 BUBH028 SEVEN SKIES ISLAMIC INTERNATIONAL SCHOOL NO. 2, JALAN ELEKTRON U16/68, DENAI ALAM, SEKSYEN U16 SHAH ALAM 40160 SELANGOR

03-77347474 admin@SEVENSKIES.EDU.MY

138 BUBI006 SPECTRUM INTERNATIONAL SCHOOL LOT 36262, JALAN PERSIARAN TIMUR KG. LIMAU MANIS, SUNGAI MERAB DENGKIL 43800 SELANGOR

03-89289552 spectrum.moe@spectrumiis.edu.my

139 BUBJ009 SRI BESTARI INTERNATIONAL SCHOOL PERSIARAN MARGOSA BANDAR SRI DAMANSARA KUALA LUMPUR 52200 SELANGOR

03-62639923 info_sbis@bestari.edu.my

140 BUBJ002 SRI KDU INTERNATIONAL SCHOOL NO. 3 & 5 (ARAS 1), JALAN TEKNOLOGI 2/1 KOTA DAMANSARA 47810 SELANGOR

03-61453888 registry@srikdu.edu.my

141 BUBA004 SRI KDU INTERNATIONAL SCHOOL (KLANG) PT 4194, JALAN TAMPIN 1/KU 1 OFF JALAN GOH HOCK HUAT, SUNGAI PINANG KLANG 41050 SELANGOR

0330626888 registryklang@srikdu.edu.my

142 BUBH005 SRI KUALA LUMPUR INTERNATIONAL SCHOOL NO. 1 JALAN SS 15/7A SUBANG JAYA 47500 SELANGOR

0356343491 admin@srikl.edu.my

143 BUBJ008 ST. JOSEPH'S INSTITUTION INTERNATIONAL SCHOOL PJ NO.1, JALAN PJU3/13 PETALING JAYA 47410 SELANGOR

0386053605 enquiries@sji-international.edu.my

144 BUBJ012 STARS INTERNATIONAL SCHOOL, PETALING JAYA, SELANGOR LOT NO. 7A, JALAN 51A/223 SEKSYEN 51A PETALING JAYA 46100 SELANGOR

0379322127 admin@stars.edu.my

145 BUBG007 STRAITS INTERNATIONAL SCHOOL, RAWANG, SELANGOR PERSIARAN TAMAN SARI TAMAN SARI RAWANG RAWANG 48000 SELANGOR

03-67333178 rawangenquiry@sisgroup

146 BUBJ001 SUNWAY INTERNATIONAL SCHOOL NO.3, JALAN UNIVERSITI BANDAR SUNWAY 47500 SELANGOR

03-74918070 infosis@sunway.edu.my

147 BUBD001 TANARATA INTERNATIONAL SCHOOL TIS @ PLANTERS GROUNDS, 3.5 MLS KAJANG-SERDANG ROAD, KAJANG 43000 SELANGOR

0387377366 ADMIN@TANARATA.NET

148 BUBH004 TAYLOR'S INTERNATIONAL SCHOOL, PUCHONG NO.1 JALAN BP 14/7 BANDAR BUKIT PUCHONG 2 PUCHONG 47120 SELANGOR

0380663675 jodiemonica.ho@pc.tis.edu.my

149 BUBG006 TEMPLER PARK INTERNATIONAL SCHOOL TAMAN RIMBA TEMPLER, TEMPLER PARK RAWANG 48200 SELANGOR

012-2021755 taleemtpis@gmail.com

150 BUBH001 TENBY INTERNATIONAL SCHOOL SETIA ECO PARK SHAH ALA NO. 1, JALAN SETIA TROPIKA U13/18T, SEKSYEN U13 SETIA ECO PARK SHAH ALAM 40170 SELANGOR

03-33421535 thisheela.tharmalingam@tenby.edu.my

151 BUBD010 TENBY INTERNATIONAL SCHOOL, SETIA ECOHILL,SEMENYIH NO. 6, JALAN ECOHILL 1, SETIA ECOHILL SEMENYIH 43500 SELANGOR

03-87255625 ecohill@tenby.edu.my

152 BUBH002 THE ALICE SMITH SCHOOL 3, JALAN EQUINE, TAMAN EQUINE PARK SERI KEMBANGAN 43300 SELANGOR

03-95433688 chang.jean@alice-smith.edu.my

153 BUBH007 UCSI INTERNATIONAL SCHOOL LOT 4891, JALAN SS 13/4 SUBANG JAYA 47500 SELANGOR

03-56377108 admission@ucsiinternationalschool.edu.my

154 BUBB001 VICTORIA INTERNATIONAL SCHOOL, BANTING LOT 29, JALAN EMAS 15 AIM POINT PLAZA, BANDAR SUNGAI EMAS BANTING 42700 SELANGOR

03-31879909 admin@victoria.edu.my

155 TUB2001 SEKOLAH ANTARABANGSA EKHLASS PT 7227 TAMAN KIJAL MERAGA, KIJAL KEMAMAN 24100 TERENGGANU

09-8631136 phyja_eis@yahoo.com

156 TUB3001 UTAMA INTERNATIONAL SCHOOL KUALA TERENGGANU LOT 333, JALAN SULTAN MAHMUD, 20400 TERENGGANU

096262490 sriutamainternationalschool@gmail.com

157 WUB0029 ASPIRATION INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL, KUALA LUMPUR 3RD FLOOR & PART GROUND FLOOR, BANGUNAN AHP NO.2, JALAN TUN MOHD FUAD 3, TAMAN TUN DR ISMAIL KUALA LUMPUR 60000 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

0328562477 operations@aspirationis.edu.my

158 WUB0023 BRIGHTON INTERNATIONAL SCHOOL, SETIAWANGSA KUALA LUMPUR BANGUNAN SRI IMPIAN,NO 24,31,JALAN SETIAWANGSA 8 TAMAN SETIAWANGSA KUALA LUMPUR 54200 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

0342652886 registrar@BRIGHTON.EDU.MY

159 WUB0033 CAMPUS RANGER INTERNATIONAL SCHOOL CL1-01-16;CL2-01-09;CL3-11-15&17, VIVO COMMERCIAL 9 SEPUTEH, NO.20, JALAN TELOK DATOK, OFF JALAN KELANG LAMA 58000 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

01110284818 JASONHO@CAMPUSRANGERS.EDU.MY

160 WUB0015 CEMPAKA INTERNATIONAL SCHOOL, DAMANSARA HEIGHTS NO. 19, JALAN SETIABAKTI 1 BUKIT DAMANSARA 50490 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-20931740

161 WUB0036 CHARTERHOUSE INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL LOT ANNEX LOWER GROUND, FIRST & SECOND FLOOR 62, JALAN SRI HARTAMAS 1, TAMAN SRI HARTAMAS KUALA LUMPUR 50480 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

0327052527 Hr@charterhouse-htms.edu.my

162 WUB0034 CRANBRIDGE INTERNATIONAL SCHOOL LOT 48, JALAN TIGA OFF JALAN CHAN SOW LIN KUALA LUMPUR 55200 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

0392263870 contactus@cranbridge.edu.my

163 WUB0021 ETONHOUSE INTERNATIONAL SCHOOL, KUALA LUMPUR 9, PERSIARAN STONOR KUALA LUMPUR 50450 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-21413301 plt@etonhouse.edu.my

164 WUB0001 FAIRVIEW INTERNATIONAL SCHOOL LOT 4178, JALAN 1/27D SEKSYEN 6, WANGSA MAJU 53300 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-41420888 ENQUIRIES@FAIRVIEW.EDU.MY

165 WUB0014 FAIRVIEW SCHOOL KUALA LUMPUR BLOK B,LOT 4178, JALAN 1/27D SEKSYEN 6, WANGSA MAJU 53300 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-41420888 enquiries@fairview.edu.my

166 WUB0002 GARDEN INTERNATIONAL SCHOOL NO. 16, JALAN KIARA 3 OFF JALAN BUKIT KIARA 50480 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-62096888 admissions@gardenschool.edu.my

167 WUB0007 GLOBAL INDIAN INTERNATIONAL SCHOOL, KUALA LUMPUR NO. 242, LORONG ABDUL SAMAD OFF JALAN SULTAN ABDUL SAMAD BRICKFIELDS 50470 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-22767447 manoj.nair@globalindianschool.org

168 WUB0019 HAVIL INTERNATIONAL SCHOOL NO. 21, JALAN SULTAN ABDUL SAMAD BRICKFIELDS KUALA LUMPUR 50470 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-22763338 admin@havil.edu.my

169 WUB0016 HIBISCUS INTERNATIONAL SCHOOL UNIT 26, 27, 28 DAN 29, JALAN UDANG HARIMAU 3, KEPONG BUSINESS PARK, TAMAN SRI SEGAMBUT KUALA LUMPUR 52000 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-62425544 admissions.KL@hibiscus.edu.my

170 WUB0003 MONT' KIARA INTERNATIONAL SCHOOL NO. 22 JALAN KIARA, MONT' KIARA 50480 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-20938604 alice@mkis.edu.my : mohana@mkis.edu.my

171 WUB0027 PRIMROSE INTERNATIONAL SCHOOL KUALA LUMPUR NO.3-01, SEBAHAGIAN TINGKAT 3 INTERMARK COMMERCIAL BUILDING, 348 JALAN TUN RAZAK KUALA LUMPUR 50400 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

0172069140 juniorstation@icloud.com

172 WUB0004 SAYFOL INTERNATIONAL SCHOOL NO. 261 JALAN AMPANG KUALA LUMPUR 50450 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-42568781 admissions@sayfol.edu.my

173 WUB0013 SEKOLAH ANTARABANGSA ALNOOR NO. 6, LENGKOK BELLAMY BUKIT PETALING KUALA LUMPUR 50460 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-92262802 front.desk@ais-kl.edu.my

174 WUB0012 SEKOLAH ANTARABANGSA DI PARKCITY NO. 1, JALAN INTISARI DESA PARKCITY, KUALA LUMPUR 52200 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-62808880 info@isp.edu.my

175 WUB0018 SRI DASMESH INTERNATIONAL SCHOOL NO. 12 JALAN PANTAI BARU KUALA LUMPUR 59200 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-22881600 admin@sridasmesh.edu.my

176 WUB0032 SRI DESA INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL, TAMAN DESA, KUALA LUMPUR LOT 301-304, TINGKAT 3 & LOT 3A01-3A04, TINGKAT 3A TOWER 1, FABER TOWERS, JLN DESA BAHAGIA,TAMAN DESA 58100 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-79720000 enquiry@sridesa.edu.my

177 WUB0017 SRI SEMPURNA INTERNATIONAL SCHOOL 2A, JALAN SELASIH TAMAN CHERAS 56100 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-91325100 enquiry@srisempurna.edu.my

178 WUB0030 ST. JOHN’S INTERNATIONAL PRIMARY SCHOOL, KUALA LUMPUR 145, JALAN BUKIT NANAS KUALA LUMPUR 50250 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-20341788 CORPORATE-COM@SJIS.EDU.MY

179 WUB0026 ST. JOHN’S INTERNATIONAL SECONDARY SCHOOL TINGKAT 1, 10-16, BANGUNAN MING JALAN BUKIT NANAS KUALA LUMPUR 50250 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-20224881 CORPORATE-COM@SJIS.EDU.MY

180 WUB0025 STELLA MARIS INTERNATIONAL SCHOOL KUALA LUMPUR NO 7, LORONG SETIABESTARI 2 MEDAN DAMANSARA 50490 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR
181 WUB0010 TAYLOR'S INTERNATIONAL SCHOOL KUALA LUMPUR NO. 9, JALAN 1/75C OFF JALAN PRIA, TAMAN MALURI KUALA LUMPUR 55100 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-89325000 low.susan@kl.tis.edu.my

182 WUB0006 THE ALICE SMITH SCHOOL NO. 2 JALAN BELLAMY 50460 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-21483674 chang.jean@alice-smith.edu.my

183 WUB0022 THE INTERNATIONAL SCHOOL OF KUALA LUMPUR NO 2 LORONG KELAB POLO DI RAJA KUALA LUMPUR 55000 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-48135000 iskl@iskl.edu.my

184 WUB0024 TREE TOP INTERNATIONAL SCHOOL BLOCK B, JALAN UDANG SIAR 1, TAMAN SRI SEGAMBUT WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR
185 WUB0031 TZU-CHI INTERNATIONAL SCHOOL KUALA LUMPUR NO 1, JALAN JALIL IMPIAN 2 BUKIT JALIL KUALA LUMPUR 57000 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-80907888 info@tzuchi.edu.my

186 WUB0035 UCSI INTERNATIONAL SCHOOL LOT 12734, JALAN CHOO LIP KUNG TAMAN TAYTON VIEW CHERAS 56000 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

60391018880 enquiry.kl@ucsiinternationalschool.edu.m

187 WUB0005 UTAMA INTERNATIONAL SCHOOL KUALA LUMPUR BLOCK B3 LOT 27A, JALAN USAHAWAN 5, KAWASAN PERINDUSTRIAN RINGAN SETAPAK SETAPAK 53200 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-40212490 INFO@SRIUTAMA.EDU.MY

188 WUB0037 VALLEY INTERNATIONAL SCHOOL KUALA LUMPUR LOT19, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226&227 55, JALAN THAMBY ABDULLAH BRICKFIELDS 50470 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-28592522 ask@tipsvalley.com

189 WUB0008 VIKAS INTERNATIONAL SCHOOL NO. 168 JALAN KELANG LAMA KELANG LAMA 58000 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

0379822992 vis@vikas.com.my

190 WUB0020 WESLEY METHODIST INTERNATIONAL SCHOOL, SENTUL, KL LOT 185 JALAN LIMA OFF JALAN SENTUL KUALA LUMPUR 51000 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-40416470 kl@wms.edu.my

191 WUB4001 LABUAN INTERNATIONAL SCHOOL LOT 1134, MUKIM TANJUNG ARU, JALAN TANJUNG ARU W.P LABUAN 87008 WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN

087-597300 admin@lis.edu.my

192 U07A001 NEXUS INTERNATIONAL SCHOOL NO 1, JALAN DIPLOMATIK 3/6 PRESINT 15 PUTRAJAYA 62050 WILAYAH PERSEKUTUAN PUTRAJAYA

03-88893868 lee.kk@nexus.edu.my

193 WUTC002 THE INTERNATIONAL MODERN ARABIC SCHOOL JALAN P14K, PRESINT 14, PUTRAJAYA 62050 WILAYAH PERSEKUTUAN PUTRAJAYA

0388885388 info@imas.edu.my

Sekolah Ekspatriat[sunting | sunting sumber]

No Kod Sekolah Nama Sekolah Perincian
1 JVSJ001 SEKOLAH JEPUN JOHOR NO.3, JALAN PERSISIRAN SERI ALAM BANDAR SERI ALAM MASAI 81750 JOHOR

07-386 4562 azimah22@yahoo.co.jp

2 PVSB001 PENANG JAPANESE SCHOOL NO 140 JALAN SUNGAI PINANG PULAU PINANG 10150 PULAU PINANG

04-2812685 pjs@mypjs.com

3 XVSF01 KINABALU JAPANESE SCHOOL LORONG BURUNG EJEK, HSE NO.8 MILE 3.5, JALAN TUARAN KOTA KINABALU 88450 SABAH

088-422297 kjs1983sabah@gmail.com

4 XVSF02 SEKOLAH INDONESIA KOTA KINABALU NO.6, JALAN 3B, KKIP SELATAN DUA KOTA KINABALU INDUSTRIAL PARK KOTA KINABALU 88460 SABAH

088492600 SEKOLAHINDUKSIKK@GMAIL.COM

5 BVSA001 CHINESE TAIPEI SCHOOL (KUALA LUMPUR) NO 1, PERSIARAN SUNGAI SELANGOR BUKIT RIMAU, SEKSYEN 32 SHAH ALAM 40460 SELANGOR

03-51213100 admin@cts.edu.my

6 BVSH002 DARUL HIKMAH IRAQI SCHOOL NO.2 JALAN PERINDUSTRIAN PPU TAMAN PERINDUSTRIAN PUTRA PERMAI SERI KEMBANGAN 43300 SELANGOR

03-89585111 darulhikma03@gmail.com

7 BVSD003 IRAQI EXPATRIATE SCHOOL NO.497 JALAN 5, AMPANG UTAMA, AMPANG 68000 SELANGOR

0342662597 INFO@ORASIASCHOOL.COM

8 BVSI001 KOREAN EXPATRIATE SCHOOL OF MALAYSIA N0. 7 & 8, JALAN CV2, SELANGOR CYBER VALLEY, CYBERJAYA CYBER SELANGOR

03-83224894 malaysiaschool16@gmail.com

9 BVSD002 SEKOLAH EKSPATRIAT SAUDI LOT 516, BATU 7 1/2, JALAN ULU KLANG AMPANG 68000 SELANGOR

0341055531 saudischoo;k@yahoo.com

10 BVSJ001 SEKOLAH JERMAN KUALA LUMPUR LOT 5, LORONG UTARA B, OFF JALAN UTARA, PETALING JAYA 46200 SELANGOR

03-79566557 administration@dskl.edu.my

11 BVSH001 THE JAPANESE SCHOOL OF KUALA LUMPUR SAUJANA RESORT SEKSYEN U2 SHAH ALAM 40150 SELANGOR

03-78465939 jskl2@jskl.edu.my

12 WVS0002 LYCEE FRANCAIS DE KUALA LUMPUR 34, JALAN DUTAMAS RAYA KUALA LUMPUR 51200 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-62504415 rh2@lfkl.edu.my

13 WVS0006 LYCEE FRANCAIS DE KUALA LUMPUR HEVEA, KUALA LUMPUR NO.5, JALAN DUTAMAS DAHLIA 5 DUTAMAS KUALA LUMPUR 51200 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

60362437476 rh2@lfkl.edu.my

14 WVS0004 SEKOLAH EKSPATRIAT IRAN (IRAN EXPATRIATE SCHOOL) LOT 1390, B-1-1 - B-5-1 PUTRA MAJESTIC JALAN KASIPILLAY, BATU 2 1/2, JALAN SULTAN AZLAN S KUALA LUMPUR 51200 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-40414184 info.marefat@com.my

15 WVS0007 SEKOLAH EKSPATRIAT IRAN, KUALA LUMPUR LOT 77, NO.77 JALAN MESRA OFFF JALAN DAMAI KUALA LUMPUR 55000 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR
16 WVS0003 SEKOLAH INDONESIA KUALA LUMPUR NO 1 LORONG TUN ISMAIL 50480 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-26927682

17 WVS0005 THE LIBYAN EXPATRIATE SCHOOL 349, JALAN AMPANG DESA PAHLAWAN KUALA LUMPUR 55000 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

Sekolah Pendidikan Khas[sunting | sunting sumber]

No Kod Sekolah Nama Sekolah Perincian
1 JSAB002 SEKOLAH PENDIDIKAN KHAS NUR AZALEA (KELAINAN UPAYA INTELEKTUAL) JOHOR BHARU LOT 17882 JALAN GERTAK MERAH JOHOR BAHRU 80000 JOHOR

07-224 7243 pbkkaj_ski@yahoo.com.my

2 JSAB001 SEKOLAH PENDIDKAN KHAS CEREBRAL PALSY JOHOR 138 JALAN DATO MENTERI 80100 JOHOR

07-223 5452 cpjohor@gmail.com

3 DSA1001 PUSAT ASUHAN HARIAN KANAK-KANAK SPASTIK RUMAH SERI KENANGAN, TAMAN KEMUMIN, PENGKALAN CHEPA KOTA BHARU 16100 KELANTAN

09-7746118 NORLIDANMN80@GMAIL.COM

4 ASA9002 SEKOLAH SEMANGAT MAJU BATU GAJAH NO. 49, JALAN SULAIMAN BATU GAJAH 31000 PERAK

053657098 ssbgaida@gmail.com

5 ASA2001 SEKOLAH SEMANGAT MAJU IPOH LOT 61106 LORONG TAWAS 29 KAMPUNG TAWAS 30010 IPOH IPOH 30010 PERAK

05-5470186 ssmipoh1@gmail.com

6 ASA4003 SEKOLAH SEMANGAT MAJU KUALA KANGSAR JKR 817, KUARTERS KERAJAAN BUKIT KERAJAAN KUALA KANGSAR 33000 PERAK

05-7775501 ssmkk88@yahoo.com

7 ASA1004 SEKOLAH SEMANGAT MAJU SITIAWAN NO. 75, JALAN DATUK AHMAD YUNUS SITIAWAN 32000 PERAK

056922773 ssm_sitiawan@yahoo.com

8 ASA6005 SEKOLAH SEMANGAT MAJU TAIPING JKR 256, JALAN HANG JEBAT TAIPING 34000 PERAK

05-8061790 ssmttaiping@gmail.com

9 PSAB003 PUSAT KANAK-KANAK ISTIMEWA PULAU PINANG 24-B, JALAN GROVE GEORGETOWN 11400 PULAU PINANG

04-8282270 sccpenang@gmail.com

10 PSAB002 SEKOLAH KANAK-KANAK SPASTIK PULAU PINANG NO 425 JALAN MASJID NEGERI PULAU PINANG 11600 PULAU PINANG

04-6570160 pgcerebral@gmail.com

11 PSAB001 SEKOLAH KANAK-KANAK TERENCAT AKAL NO.626, JALAN DATO KERAMAT PULAU PINANG 10460 PULAU PINANG

04-2263325 skktadkpp@yahoo.com

12 PSAC001 SEKOLAH PENDIDIKAN KHAS HARAPAN PEKTAS 7067 JALAN MAK MANDIN MAK MANDIN BUTTERWORTH 13400 PULAU PINANG

043236493 pektasbw@gmail.com

13 PSAA001 SEKOLAH SINAR HARAPAN 38, JALAN PERMATANG RAWA 1 OFF JALAN PERMATANG RAWA BUKIT MERTAJAM 14000 PULAU PINANG

04-5397568 sinarharapanbm.com

14 YSAA001 SEKOLAH KHAS (PERKATA) LOT 1652, BLOK 10,RIDGEWAY, JALAN ONG TIANG SWEE, KUCHING 93200 SARAWAK

082426301 perkata@ymail.com

15 WSA0001 PUSAT PERTUTURAN KIU PUSAT PERTUTURAN KIU, 25 A, JALAN KAMPUNG PANDAN 55100 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

03-92870739 cuedspeech@nsd.org.my

Lihat juga[sunting | sunting sumber]

Pautan luar[sunting | sunting sumber]