Pergi ke kandungan

Templat:Country data British Honduras

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.


Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data British Honduras. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data British Honduras ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias Honduras British Nama rencana utama (Honduras British)
flag alias Flag of British Honduras (1919–1981).svg Nama imej (File:Flag of British Honduras (1919–1981).svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)


Contoh penggunaan

  • {{flag|British Honduras}} Honduras British
  • {{flagicon|British Honduras}}Honduras British


Templat berkaitan

Sila lihat berkaitan templat country_data yang berikut :


TemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data British Honduras

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

Parameter templat[Sunting data templat]

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan