Templat:Country data Catamarca

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.


Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data Catamarca. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data Catamarca ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias Wilayah Catamarca Nama rencana utama (Wilayah Catamarca)
shortname alias Catamarca (pilihan) Nama paparan untuk digunakan bagi pautanwiki, jika alias adalah nama artikel yang dinyahkekaburan, sebagai contoh
flag alias Bandera de la Provincia de Catamarca.svg Nama imej (File:Bandera de la Provincia de Catamarca.svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)


Contoh penggunaanTemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data Catamarca

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

Parameter templat[Sunting data templat]

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan