Templat:Country data Corrientes

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data Corrientes. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data Corrientes ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Bandera de la Provincia de Corrientes.svg

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias Wilayah Corrientes Nama rencana utama (Wilayah Corrientes)
shortname alias Corrientes (pilihan) Nama paparan untuk digunakan bagi pautanwiki, jika alias adalah nama artikel yang dinyahkekaburan, sebagai contoh
flag alias Bandera de la Provincia de Corrientes.svg Nama imej (File:Bandera de la Provincia de Corrientes.svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)


Contoh penggunaan

  • {{flag|Corrientes}} Corrientes
  • {{flagicon|Corrientes}}Wilayah Corrientes
  • {{flagcountry|Corrientes}} CorrientesTemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data Corrientes

Kategori:Templat menggunakan TemplateData

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

Parameter templat

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan