Templat:Country data Krajina Serbia

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Pergi ke pandu arah Pergi ke carian


Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data Krajina Serbia. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data Krajina Serbia ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Flag of Serbian Krajina (1991).svg

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias Republik Krajina Serbia Nama rencana utama (Republik Krajina Serbia)
shortname alias Krajina Serbia (pilihan) Nama paparan untuk digunakan bagi pautanwiki, jika alias adalah nama artikel yang dinyahkekaburan, sebagai contoh
flag alias Flag of Serbian Krajina (1991).svg Nama imej (File:Flag of Serbian Krajina (1991).svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)

Kepelbagaian bendera

LabelImej bendera (40px)Nama imej
altState Flag of Serbian Krajina (1991).svgState Flag of Serbian Krajina (1991).svg


Contoh penggunaan

Menggunakan pelbagai benderaTemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data Krajina Serbia

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

Parameter templat

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan