Templat:Country data Neuchâtel

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Pergi ke pandu arah Pergi ke carian


Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data Neuchâtel. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data Neuchâtel ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Flag of Canton of Neuchâtel.svg

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias Kanton Neuchâtel Nama rencana utama (Kanton Neuchâtel)
shortname alias Neuchâtel (pilihan) Nama paparan untuk digunakan bagi pautanwiki, jika alias adalah nama artikel yang dinyahkekaburan, sebagai contoh
flag alias Flag of Canton of Neuchâtel.svg Nama imej (File:Flag of Canton of Neuchâtel.svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)


Contoh penggunaanTemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data Neuchâtel

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

Parameter templat

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan