Pergi ke kandungan

Templat:Country data Newfoundland dan Labrador

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.


Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data Newfoundland dan Labrador. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data Newfoundland dan Labrador ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias Newfoundland dan Labrador Nama rencana utama (Newfoundland dan Labrador)
flag alias Flag of Newfoundland and Labrador.svg Nama imej (File:Flag of Newfoundland and Labrador.svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)

Kepelbagaian bendera

LabelImej bendera (40px)Nama imej
1952Flag of the United Kingdom.svg


Contoh penggunaan

Menggunakan pelbagai benderaTemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data Newfoundland dan Labrador

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

Parameter templat[Sunting data templat]

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan