Wikipedia:Pertemuan/Kelantan

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Wikimedia Community User Group Malaysia Logo dalam Bahasa Melayu.svg
Kelantan

Ini adalah halaman Pertemuan Wikipedia Kelantan yang dianjurkan oleh Kumpulan Komuniti Pengguna Wikimedia Malaysia yang terletak di Kelantan, Malaysia.

Jika anda berminat untuk menghadiri pertemuan, sila tinggalkan nama pengguna Wikipedia anda di bawah (dengan pautan), dan juga nyatakan tarikh, masa dan lokasi pilihan anda. Editor, pentadbir, jurugambar dan lain-lain semua dialu-alukan. Acara-acara pertemuan dengan mudah dapat diperluas yang bukanlah hanya terhad kepada aktiviti pertemuan tetapi juga termasuk kegiatan-kegiatan yang berkaitan dengan Wikipedia.

Medium bahasa yang digunakan untuk pertemuan adalah Bahasa Inggeris (tidak rasmi), tetapi kami akan cuba untuk menggunakan dwibahasa / berbilang bahasa melalui bahasa lain tertakluk kepada permintaan para peserta. Kami sentiasa berusaha sebaik mungkin untuk mencari tempat pertemuan dengan akses keupayaan dan waktu pada hujung minggu untuk memudahkan peserta yang bekerja atau masih belajar.

Halaman Pertemuan[sunting sumber]

Sebelum ini[sunting sumber]

1. Wikipedia:Pertemuan/Kelantan 1 (Isnin, 6 Ogos 2018 @ Pasir Puteh) - Melayu
2. Wikipedia:Pertemuan/Kelantan 2 (Ahad, 21 April 2019 @ Pasir Puteh) - Melayu
3. Wikipedia:Pertemuan/Kelantan 3 (Khamis, 31 Oktober 2019 @ Pasir Puteh) - Melayu
4. Wikipedia:Pertemuan/Kelantan 4 (Sabtu, 9 November 2019 @ Pasir Puteh) - Melayu

Akan datang[sunting sumber]

TBA

Peserta yang berminat[sunting sumber]

Mereka yang berminat untuk bertemu dengan mana-mana pertemuan Wikipedia Malaysia pada masa hadapan dan ingin menerima pengumuman peribadi di laman perbincangan profil mereka, sila tulis nama pengguna Wikipedia anda di sini:

Galeri[sunting sumber]

Lihat juga[sunting sumber]