Senarai sekolah menengah di Malaysia

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Lompat ke: pandu arah, cari

Berikut ialah sebahagian nama sekolah menengah di Malaysia. Senarai ini mungkin tidak lengkap.

Perlis[sunting | sunting sumber]

Kedah[sunting | sunting sumber]

  • Sekolah Menengah (Persendirian)
    • Sekolah Menengah Keat Hwa (Persendirian) - Keat Hwa High School
    • Sekolah Menengah Sin Min, Alor Setar
    • Sekolah Menengah Sin Min, Sungai Petani - Sin Min High School
    • Sekolah Menengah Agama Al-Islah
  • Sekolah Agama Negeri
  • Sekolah Agama Rakyat
    • Sekolah Menengah Agama Nahdhah Hasanah, Melele Kodiang
    • Sekolah Menengah Islam Darul Ulum
    • Madrasah Al-Islahiah Taklimiah
    • Sekolah Menengah Agama Pekan Gurun
    • Sekolah Menengah Agama Fauzi
    • Sekolah Menengah Agama Taufikiah Khairiah Al-Halimiah
  • Sekolah Agama Bantuan Kerajaan
    • Sekolah Agama Bantuan Kerajaan Makarimul Akhlak

sekolah agama darussadah

Pulau Pinang[sunting | sunting sumber]

Perak[sunting | sunting sumber]

Sekolah Berasrama Penuh (SBP)

  1. Kolej Melayu Kuala Kangsar (MCKK)
  2. Maktab Rendah Sains MARA Lenggong
  3. Maktab Rendah Sains Mara Pengkalan Hulu
  4. Sekolah Tuanku Abdul Rahman (STAR)
  5. Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Gopeng (SBPIG)
  6. Sekolah Menengah Sains Bagan Datoh (SABDA)
  7. Sekolah Menengah Sains Raja Tun Azlan Shah (SERATAS)
  8. Sekolah Menengah Sains Telok Intan (SEMESTI)

Sekolah Menengah Agama Negeri (SMAN)

  1. Sekolah Izzuddin Shah (SIS)
  2. Sekolah Raja Perempuan Taayah (SERATA)
  3. Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Dr Nazrin Shah (SARJANA)

Sekolah Menengah Agama Bantuan Kerajaan (SMA)

  1. Sekolah Agama Bantuan Kerajaan Syubbaniah
  2. Sekolah Menengah Addiniah
  3. Sekolah Menengah Agama Ad-Diniah Al-Islamiah
  4. Sekolah Menengah Agama Al Falah, Perak
  5. Sekolah Menengah Agama Al-Hidayah
  6. Sekolah Menengah Agama Al-Ulum Al-Syar'Iyyah
  7. Sekolah Menengah Agama Bantuan Kerajaan Al Tahzib
  8. Sekolah Menengah Agama Daerah Batang
  9. Sekolah Menengah Agama Maahad Al Aziz
  10. Sekolah Menengah Agama Maahad Al-Mizan
  11. Sekolah Menengah Agama Maahad Nurul Fadzliah
  12. Sekolah Menengah Agama Shamsul Maarif Al Wataniah
  13. Sekolah Menengah Agama Tan Sri Ghazali Jawi

Sekolah Menengah Kebangsaan Agama (SMKA)

  1. Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Kerian
  2. Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Slim River
  3. Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Sultan Azlan Shah

Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK)/Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan (SMJK)/Sekolah Menengah Persendirian (SMP)

  1. Sekolah Menengah Kebangsaan (P) Treacher Methodi
  2. Sekolah Menengah Kebangsaan Abdul Rahman Talib, Perak
  3. Sekolah Menengah Kebangsaan Abu Bakar Al-Baqir
  4. Sekolah Menengah Kebangsaan Ahmad Boestamam
  5. Sekolah Menengah Kebangsaan Air Kuning
  6. Sekolah Menengah Kebangsaan Alang Iskandar
  7. Sekolah Menengah Kebangsaan Alor Pongsu
  8. Sekolah Menengah Kebangsaan Ambrose
  9. Sekolah Menengah Kebangsaan Aminuddin Baki, Perak
  10. Sekolah Menengah Kebangsaan Anderson
  11. Sekolah Menengah Kebangsaan Ave Maria Convent
  12. Sekolah Menengah Kebangsaan Ayer Tawar
  13. Sekolah Menengah Kebangsaan Bagan Serai
  14. Sekolah Menengah Kebangsaan Batu 4
  15. Sekolah Menengah Kebangsaan Batu Sepuluh
  16. Sekolah Menengah Kebangsaan Bercham Hala
  17. Sekolah Menengah Kebangsaan Bersia
  18. Sekolah Menengah Kebangsaan Besout
  19. Sekolah Menengah Kebangsaan Bidor
  20. Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Jana
  21. Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Merchu
  22. Sekolah Menengah Kebangsaan Buntong
  23. Sekolah Menengah Kebangsaan Buyong Adil
  24. Sekolah Menengah Kebangsaan Changkat Beruas
  25. Sekolah Menengah Kebangsaan Changkat Lada
  26. Sekolah Menengah Kebangsaan Chenderiang
  27. Sekolah Menengah Kebangsaan Choong Hua
  28. Sekolah Menengah Kebangsaan Clifford Kuala Kangsar (SMKC)
  29. Sekolah Menengah Kebangsaan Convent, Ipoh
  30. Sekolah Menengah Kebangsaan Convent, Sitiawan
  31. Sekolah Menengah Kebangsaan Convent, Taiping
  32. Sekolah Menengah Kebangsaan Convent, Teluk Intan
  33. Sekolah Menengah Kebangsaan Darul Ridwan
  34. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato Abdul Rahman Yaakub
  35. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Abdul Rahman Yaakub
  36. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato Ahmad
  37. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Bendahara (C) M Yusuf
  38. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Bendahara C.M Yusuf
  39. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Hj Hussein
  40. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Hj. Mohd Taib
  41. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Idris
  42. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Kamaruddin
  43. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Panglima Perang Kiri
  44. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Sagor
  45. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Seri Maharaja Lela
  46. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato Seri Wan Mohamed
  47. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Wan Ahmad Rasdi
  48. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Zulkifli Muhammad
  49. Sekolah Menengah Kebangsaan Datuk Hj Abdul Wahab
  50. Sekolah Menengah Kebangsaan Dindings
  51. Sekolah Menengah Kebangsaan Doktor Burhanuddin
  52. Sekolah Menengah Kebangsaan Dr Megat Khas
  53. Sekolah Menengah Kebangsaan Gerik
  54. Sekolah Menengah Kebangsaan Gunung Rapat
  55. Sekolah Menengah Kebangsaan Gunung Semanggol
  56. Sekolah Menengah Kebangsaan Hamid Khan, Perak
  57. Sekolah Menengah Kebangsaan Horley Methodist
  58. Sekolah Menengah Kebangsaan Hua Lian
  59. Sekolah Menengah Kebangsaan Hutan Melintang
  60. Sekolah Menengah Kebangsaan Idris Shah
  61. Sekolah Menengah Kebangsaan Iskandar Shah, Perak
  62. Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan Pasir Puteh
  63. Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan Tasek
  64. Sekolah Menengah Kebangsaan Jati
  65. Sekolah Menengah Kebangsaan Jelai, Perak
  66. Sekolah Menengah Kebangsaan Jelapang Jaya
  67. Sekolah Menengah Kebangsaan Kampar
  68. Sekolah Menengah Kebangsaan Kampong Dato' Ahmad Said
  69. Sekolah Menengah Kebangsaan Kampong Pasir Puteh
  70. Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Jambu
  71. Sekolah Menengah Kebangsaan Kamunting
  72. Sekolah Menengah Kebangsaan Katholik, Perak
  73. Sekolah Menengah Kebangsaan Kenering
  74. Sekolah Menengah Kebangsaan Khir Johari, Sungai Sumun
  75. Sekolah Menengah Kebangsaan Khir Johari, Tanjung Malim
  76. Sekolah Menengah Kebangsaan King Edward VII
  77. Sekolah Menengah Kebangsaan Klian Pauh
  78. Sekolah Menengah Kebangsaan Krian
  79. Sekolah Menengah Kebangsaan Kuala Kurau
  80. Sekolah Menengah Kebangsaan Kubu Gajah
  81. Sekolah Menengah Kebangsaan Lahat Persiaran
  82. Sekolah Menengah Kebangsaan Lambor Kiri
  83. Sekolah Menengah Kebangsaan Layang-Layang Kiri
  84. Sekolah Menengah Kebangsaan Malim Nawar
  85. Sekolah Menengah Kebangsaan Matang, Perak
  86. Sekolah Menengah Kebangsaan Menglembu
  87. Sekolah Menengah Kebangsaan Methodist, Air Tawar
  88. Sekolah Menengah Kebangsaan Methodist, Ipoh
  89. Sekolah Menengah Kebangsaan Methodist, Kampar
  90. Sekolah Menengah Kebangsaan Methodist, Parit Buntar
  91. Sekolah Menengah Kebangsaan Methodist, Sitiawan
  92. Sekolah Menengah Kebangsaan Methodist, Sungai Siput
  93. Sekolah Menengah Kebangsaan Methodist, Tanjong Malim
  94. Sekolah Menengah Kebangsaan Mudzaffar Shah
  95. Sekolah Menengah Kebangsaan Muhibbah, Perak
  96. Sekolah Menengah Kebangsaan Nan Hwa
  97. Sekolah Menengah Kebangsaan Pangkalan TLDM
  98. Sekolah Menengah Kebangsaan Pangkor
  99. Sekolah Menengah Kebangsaan Panglima Bukit Gantang
  100. Sekolah Menengah Kebangsaan Pantai Remis
  101. Sekolah Menengah Kebangsaan Pei Yuan
  102. Sekolah Menengah Kebangsaan Pekan Baru
  103. Sekolah Menengah Kebangsaan Pengkalan
  104. Sekolah Menengah Kebangsaan Pengkalan Aur
  105. Sekolah Menengah Kebangsaan Pengkalan Hulu
  106. Sekolah Menengah Kebangsaan Pengkalan, Lahat
  107. Sekolah Menengah Kebangsaan Perempuan Methodist, Perak
  108. Sekolah Menengah Kebangsaan Perempuan Perak
  109. Sekolah Menengah Kebangsaan Pinji
  110. Sekolah Menengah Kebangsaan Poi Lam
  111. Sekolah Menengah Kebangsaan Pusing
  112. Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Chulan
  113. Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Lope Nor Rashid
  114. Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Muda Musa, Kuala Kangsar
  115. Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Muda Musa, Teluk Intan
  116. Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Perempuan
  117. Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Perempuan Kelsom
  118. Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Permaisuri Bainun
  119. Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Shahriman
  120. Sekolah Menengah Kebangsaan Rapat Setia
  121. Sekolah Menengah Kebangsaan Redang Panjang
  122. Sekolah Menengah Kebangsaan Rlkt Lasah
  123. Sekolah Menengah Kebangsaan Rungkup
  124. Sekolah Menengah Kebangsaan Sam Tet
  125. Sekolah Menengah Kebangsaan San Min
  126. Sekolah Menengah Kebangsaan Sayong
  127. Sekolah Menengah Kebangsaan Selinsing
  128. Sekolah Menengah Kebangsaan Sentosa
  129. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Ampang, Perak
  130. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Intan, Perak
  131. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Ipoh
  132. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Iskandar
  133. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Kandi
  134. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Keledang
  135. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Manjung
  136. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Muara
  137. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Perak
  138. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Perkasa
  139. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Putera
  140. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Samudera
  141. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Setia
  142. Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Teja
  143. Sekolah Menengah Kebangsaan Shing Chung
  144. Sekolah Menengah Kebangsaan Simpang
  145. Sekolah Menengah Kebangsaan Simpang Beluru
  146. Sekolah Menengah Kebangsaan Simpang Pulai
  147. Sekolah Menengah Kebangsaan Slim Jalan Melati
  148. Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Kampar
  149. Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Kota
  150. Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Kurau
  151. Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Perak
  152. Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Puteri
  153. Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Tapah
  154. Sekolah Menengah Kebangsaan St. Anthony, Perak
  155. Sekolah Menengah Kebangsaan St. Bernadette'S Convent
  156. Sekolah Menengah Kebangsaan St. George, Perak
  157. Sekolah Menengah Kebangsaan St. Michael, Perak
  158. Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Abdul Aziz, Teluk Intan
  159. Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Abdul Jalil Shah
  160. Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Abdullah
  161. Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Azlan Shah
  162. Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Idris Shah II
  163. Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Muhammad Shah
  164. Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Muzafar Shah 1
  165. Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Tajul Ariffin
  166. Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Yussuf
  167. Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Bayor
  168. Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Keruit
  169. Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Manik
  170. Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Pari
  171. Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Ranggam
  172. Sekolah Menengah Kebangsaan Sungkai
  173. Sekolah Menengah Kebangsaan Syeikh Abdul Ghani
  174. Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Panglima Assam Kumbang
  175. Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Tasik, Perak
  176. Sekolah Menengah Kebangsaan Tambun
  177. Sekolah Menengah Kebangsaan Tan Sri Abdul Aziz (SEMTAA)
  178. Sekolah Menengah Kebangsaan Tanjong Rambutan
  179. Sekolah Menengah Kebangsaan Tapah
  180. Sekolah Menengah Kebangsaan Tarcisian Convent
  181. Sekolah Menengah Kebangsaan Tasek Damai
  182. Sekolah Menengah Kebangsaan Tat Beng
  183. Sekolah Menengah Kebangsaan Temenggong, Perak
  184. Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Menteri
  185. Sekolah Menengah Kebangsaan Toh Indera Wangsa Ahmad
  186. Sekolah Menengah Kebangsaan Tok Muda Abdul Aziz
  187. Sekolah Menengah Kebangsaan Tok Perdana
  188. Sekolah Menengah Kebangsaan Trolak Selatan
  189. Sekolah Menengah Kebangsaan Tronoh
  190. Sekolah Menengah Kebangsaan Tsung Wah
  191. Sekolah Menengah Kebangsaan Tun Abdul Razak, Perak
  192. Sekolah Menengah Kebangsaan Tun Perak, Padang Rengas
  193. Sekolah Menengah Kebangsaan Tun Saban
  194. Sekolah Menengah Kebangsaan Ulu Bernam
  195. Sekolah Menengah Kebangsaan Ulu Kinta
  196. Sekolah Menengah Kebangsaan Wira Jaya
  197. Sekolah Menengah Kebangsaan Yuk Choy
  198. Sekolah Menengah Kebangsaan Yuk Kwan

Sekolah Menengah Teknik (SMT)

  1. Sekolah Menengah Teknik Gerik
  2. Sekolah Menengah Teknik Kerian
  3. Sekolah Menengah Teknik Kuala Kangsar
  4. Sekolah Menengah Teknik Lebuh Cator
  5. Sekolah Menengah Teknik Perak
  6. Sekolah Menengah Teknik Persiaran Brash
  7. Sekolah Menengah Teknik Seri Iskandar
  8. Sekolah Menengah Teknik Seri Manjung
  9. Sekolah Menengah Teknik Slim River
  10. Sekolah Menengah Teknik Taiping

Selangor[sunting | sunting sumber]

  • Sekolah Menengah (Persendirian)
    • Beaconhouse Sekolah Sri Lethia - Beaconhouse South East Asia
    • Sekolah Menengah Chung Hwa - Chung Hwa Independent
    • Sekolah Menengah Hafiz / Maahad Hafiz Klang [1]
    • Sekolah Menengah Hin Hua - Hin Hua High School
    • Sekolah Menengah (Persendirian) Kwang Hua, Klang - Kwang Hua (Private) High School
    • Sekolah Menengah Pin Hwa - Pin Hwa High School
    • Sekolah Menengah Taman Ilmu dan budi - SETIABUDI Secondary
    • Sekolah Sri Acmar - Acmar International Group
    • Sekolah Sri KDU - KDU Smart School Sdn. Bhd.
    • Sekolah Sri Tenby - Tenby International School
    • Sekolah Bestari Sapura - Sapura Smart School
  • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan
    • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Chung Hua, Klang
    • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Katholik [2]
    • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Kwang Hua, Klang
    • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Yu Hua, Kajang [3]
    • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Yoke Kuan
  • Sekolah Agama Menengah
  • Sekolah Berasrama Penuh (SBP)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan
    • Sekolah Menengah Kebangsaan (P) Taman Petaling, Petaling Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan (L) Bukit Bintang (SMKLBB), Petaling Jaya [5]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan (P) Raja Zarina, Pelabuhan Klang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan (P) Methodist, Klang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan (P) Sri Aman, Petaling Jaya
    • Sekolah Menengah kebangsaan Ideal Heights, Gombak (SMKIH)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Abdul Jalil, Hulu Langat [6]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan ACS Klang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Assunta, Petaling Jaya [7]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Kuala Selangor (KUSISS), Kuala Selangor [8]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Maahad Hamidiah
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Alam Megah 2, Shah Alam
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Ampang Pecah, Kuala Kubu Bharu
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Baru Ampang (SMKBBA)[9]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Baru Bangi
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Damai Perdana
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Baru Sungai Buloh (SKBBSB)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Baru Sungai Long (SMKBBSL)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Baru Salak Tinggi (SMKBBST)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Baru Batang Kali, Batang Kali (SMKBBBK)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Baru Bukit Sentosa, Rawang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Baru Sultan Suleiman,Pelabuhan Klang (SMKBBSS)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Puchong Jaya (A)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Sri Damansara 2 (SMKBSD2)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Sg.Buaya, Rawang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Tasik Puteri, Rawang (SEMETRI)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Tun Hussein Onn 2, Hulu Langat [10]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (2)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (3)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (4)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Sunway
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Banting, Kuala Langat
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Batu Lapan, Puchong
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Gading
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Indah
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Jelutong, Shah Alam
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Kuda, Klang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Rahman Putra
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Convent Kajang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Convent Klang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Cyberjaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Damai 1 (SMKDD1), Petaling Jaya [11]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Jaya (SMKDJ), Petaling Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Utama (SMKDU), Petaling Jaya [12]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Darul Ehsan
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Ahmad Razali, Ampang Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Haji Kamaruddin, Kuala Kubu Bharu (SMK DHK)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Hamzah, Port Klang (SDH)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Dusun Nanding
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Gedangsa, Kuala Kubu Bahru
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Hillcrest, Taman Seri Gombak, Batu Caves
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan Bukit, Kajang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan Empat
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Jasmin 2, Kajang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan Reko
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Jugra,Banting
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan Tiga
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Kalumpang, Kuala Kubu Bahru
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Kelana Jaya (SMKKJ), Petaling Jaya [13]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Kepong
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Kota Kemuning, Shah Alam
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Kg. Soeharto, Kuala Kubu Bharu
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bestari Perdana Kuala Kubu Bharu (SMK BP KKB) [14]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan La Salle, Klang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan La Salle, Petaling Jaya [15]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Lembah Keramat(SMKLK), Gombak [16]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Lembah Subang (SMKLS) , Petaling Jaya [17]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Methodist, Banting Kuala Langat
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Pandan Indah
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Pandan Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Puchong Perdana, Puchong [18]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Putra Perdana,Puchong
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Rawang Bt.16
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Mahadi, Klang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Muda Musa, Batang Berjuntai [19]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Rantau Panjang, Batang Berjuntai
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Saujana Impian
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Saujana Utama
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seafield, Subang Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 1, Bandar Kinrara, Puchong
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 10, Kota Damansara
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 16, Shah Alam
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 18, Shah Alam
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 19, Shah Alam [20]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 24 (2), Shah Alam
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 24, Shah Alam
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 3, Bandar Kinrara, Puchong
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Puchong Utama (1),Puchong, (SMKPU1) http://smkpuchongutama1.blogspot.com/
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 4 (SMKS4), Bandar Kinrara, Puchong
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 4, Kota Damansara
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 7, Shah Alam [21]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Selayang Baru
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Serendah, Hulu Selangor
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Garing,Rawang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Gombak, Batu Caves
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Kembangan (SMKSK) Web
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Kundang, Rawang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Selayang (SMEKSES)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Tanjong Kuala Selangor (SMKST) [22]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Andalas (SMKSA), Klang [23]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Indah
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Permata, Petaling Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Serdang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Utama, Petaling Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan SS17, Subang Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Subang (SMKS), Kampung Melayu Subang, Shah Alam[24]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Subang Jaya (SMKSJ), Subang Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Subang Utama (SMKSU), Subang Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Choh, Rawang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Kertas, Selayang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Pusu, Gombak
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sukan Nik Aidil (Petaling Jaya)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Abdul Aziz Shah (SMKSAAS), Kajang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Abdul Samad (SMKSAS), Petaling Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Abdul Samad (SSAS), Banting Kuala LAngat
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (SMKSSAAS), Sekyen 2
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Syed Manshor, Batang Kali
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Tasik Ampang (SMKTT)
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Bunga Raya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Desa, Bandar Country Homes
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Desa 2, Bandar Country Homes
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Ehsan
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Keramat
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Kosas
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Sea (SMKTS), Petaling Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Seraya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Sri Muda
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Datok, Kuala Langat
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang, Kuala Langat
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Ampuan Jemaah (STAJ), Klang [25]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Ampuan Rahimah (SMKTAR), Klang [26]
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Idris Shah, Kapar, Klang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Tinggi Kajang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Tinggi Klang, Klang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan USJ 23, Subang Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan USJ 12, Subang Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan USJ 13, Subang Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan USJ 4, Subang Jaya
    • Sekolah Menengah Kebangsaan USJ 8, Subang Jaya[27]
    • Sekolah Menengah Sains Hulu Selangor, Ulu Yam
    • Sekolah Menengah Sukan Tunku Zakiy Rahim, Petaling Jaya
  • Sekolah Menengah Teknik
    • Sekolah Menengah Teknik Gombak (SEMTEG)
    • Sekolah Menengah Teknik Kuala Selangor (KUSTECH)
    • Sekolah Menengah Vokasional Sepang (SEPTECH)
    • Sekolah Menengah Teknik Kajang
    • Sekolah Menengah Vokasional Klang
    • Sekolah Menengah Vokasional Shah Alam (TECHSHAH)
    • Sekolah Menengah Vokasional Sungai Buloh

Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur[sunting | sunting sumber]

Wilayah Persekutuan Putrajaya[sunting | sunting sumber]

Negeri Sembilan[sunting | sunting sumber]

Sekolah Berasrama Penuh

Melaka[sunting | sunting sumber]

Johor[sunting | sunting sumber]

mersing

  • Sekolah Menengah Agama
    • Sekolah Menengah Islam Hidayah, Johor Bahru
    • Sekolah Menengah Agama (Arab) At-Tanwiriah Parit Jawa
    • Sekolah Menengah Agama Kerajaan Johor, Kluang (SMAKJ)
    • Sekolah Menengah Agama (Arab) Maahad Pontian
    • Sekolah Menengah Parit Raja, Batu Pahat
    • Sekolah Menengah Agama (Arab) Al-Khairiah Segamat
    • Madrasah Al-Attas Al-Arabiyyah, Ulu Tiram
    • Madrasah Agama Al-quran Waddin,melayu majidee,johor bahru

Kelantan[sunting | sunting sumber]

Terengganu[sunting | sunting sumber]

Pahang[sunting | sunting sumber]

  • Maktab Rendah Sains Mara Kuantan
  • Sekolah Menengah (P) Methodist
  • Sekolah Menengah Agama Al-Ihsan (SMAI)
  • Maahad as-Sultan Ahmad Shah ad-Dini, Bdr Tun Razak Jengka
  • Sekolah Menengah Agama Pulau Tawar, Jerantut
  • Sekolah Menengah Bera
  • Sekolah Menengah Agama Padang Tengku, Kuala Lipis
  • Sekolah Menengah Agama Al-Khairiah, Temerloh
  • Sekolah Menengah Agama Batu Talam, Raub
  • Sekolah Menengah Agana Dong, Raub
  • Sekolah Menengah Agama Pelangai, Bentong
  • Sekolah Menengah Agama Tembeling
  • Sekolah Menengah Agama Chenor
  • Sekolah Menengah Agama Tengku Ampuan Fatimah
  • Sekolah Menengah Agama Al-Attas
  • Sekolah Menengah Agama Al-Wosto
  • Sekolah Menengah St. Thomas
  • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan
    • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Chung Ching, Raub
    • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Chung Hwa
    • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Hwa Lian
    • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Katholik
    • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Khai Mun
    • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Dato' Mahmud Mat
    • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Triang
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Padang Saujana, Jerantut (SMKPS)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Abdul Rahman Talib (SMART)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Abu Bakar Temerloh
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Pahang(SMKAP)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Tengku Ampuan Haji Afzan , Jerantut (TAHAP)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Air Putih Kuantan (SMAP)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Alor Akar, Kuantan
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Astana , Kuantan (SEMKAS)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Benta, Lipis
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Bentong
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Indera Shahbandar (SMKIS)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Bentong (SMKSB)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Paya Besar Kuantan (SMKPB)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Pelabuhan(SMKP)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Goh
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Rangin (SEMBUR)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Cenderawasih
  • Sekolah Menengah Clifford, Kuala Lipis
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Jengka 6
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Jengka Pusat, Maran
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Jengka 2, Maran
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Jengka, Maran
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Karak, Karak
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Kerambit, Lipis
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Ketari
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Koyan (PPD Kuala Lipis) (Poskod Raub) (Parlimen Cameron Highlands)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Kuala Lanar , Kuala Lipis
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Lepar Hilir
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Mahmud Mat
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Mat Kilau,Kuantan
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Mentakab
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Merapoh, Lipis
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Nenasi,
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Orang Kaya Haji, Kuala Lipis
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Padang Piol
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Padang Tengku, Lipis
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Panglima Garang Abdul Samad, Lipis
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Paya Besar
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Pelindung, Kuantan
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Pewira Jaya
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Pusat Penyelidikan Pertanian Tun Razak (SMK PPP Tun Razak), Jerantut
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Lipis, Kuala Lipis
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Mahkota
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Setiawangsa, Kuala Lipis
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Sulaiman
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Abu Bakar (Sultan Abu Bakar School - SABS)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Isap, Kuantan (SEMSIS)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Retang, Jerantut Pahang
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Temerloh
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Ampuan Afzan
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Kudin, Raub
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Panglima Perang Tengku Muhammad (SMKTPPTM)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Tok Sera (SMKTS)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Triang
  • Sekolah Sains Sultan Haji Ahmad Shah Pekan (SHAH, Pekan)
  • Sekolah Menengah Sains Sultan Haji Ahmad Shah Kuantan (SEMSAS)
  • Sekolah Menengah Sains Tengku Abdullah Raub (SEMESTA)
  • Sekolah Menengah Agama Persekutuan Bentong
  • Sekolah Menengah Teknik
    • Sekolah Menengah Teknik Bentong
    • Sekolah Menengah Teknik Jengka
    • Sekolah Menengah Teknik Kuala Lipis
    • Sekolah Menengah Teknik Kuala Rompin
    • Sekolah Menengah Teknik Kuantan
    • Sekolah Menengah Teknik Muadzam Shah
    • Sekolah Menengah Teknik Pertanian Chenor
    • Sekolah Menengah Teknik Seri Pelindong
    • Sekolah Menengah Teknik Temerloh
  • Sekolah Berasrama Penuh Integrasi

Teks tebal== Sabah ==

  • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan
    • Sekolah Menengah Chung Hwa, Tenom
    • Sekolah Menengah Ken Hwa, Keningau
    • Sekolah Menengah Lok Yuk, Likas
    • Sekolah Menengah Lok Yuk Mile 1, Kudat
    • Sekolah Menengah Shan Tao
    • Sekolah Menengah Sung Siew
    • Sekolah Menengah Tinggi Kota Kinabalu Laman Rasmi
    • Sekolah Menengah Tiong Hua, Sandakan
    • Sekolah Menengah Saint John, Tuaran
  • Sekolah Menengah (Persendirian)
    • Sekolah Menengah Beaufort - Beaufort Middle School
    • Sekolah Menengah Kian Kok - Kian Kok Middle School
    • Sekolah Menengah Lahad Datu - Lahad Datu Middle School
    • Sekolah Menengah Papar - Papar Middle School
    • Sekolah Menengah Pei Tsin - Pei Tsin High School
    • Sekolah Menengah Sabah Chinese, Tawau - Sabah Chinese High School
    • Sekolah Menengah Tshung Tsin, Kota Kinabalu - Sabah Tshung Tsin Secondary School
    • Sekolah Menengah Tshung Tsin Tenom - Tenom Tshung Tsin Secondary School
    • Sekolah Menengah Yu Yuan - Yu Yuan Secondary School
    • Sekolah Menengah Stella Maris, Tg. Aru
    • Sekolah Menengah Advent Sabah
    • Sekolah Menengah All Saints
    • Sekolah Menengah La Salle Sabah
    • Sekolah Menengah St. Patrick
  • Sekolah Menengah Kebangsaan
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Agaseh
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Abdul Rahim
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Inanam
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Kota Kinabalu
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Tun Said, Kota Belud
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Balaban Jaya, Beluran, Sandakan
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Beluran Bestari, Beluran, Sandakan
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Beluran II, Beluran, Sandakan
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Bongkol Pitas
    • Sekolah Menengah kebangsaan Desa Kencana, Felda Sahabat, Lahad Datu
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Datuk Pengiran Galpam, Sandakan
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Datuk Peter Mojuntin, Penampang
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Kuhara Tawau
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Likas
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Majakir Papar
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Pekan Kota Marudu
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Maktab Sabah
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Matunggung
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Muhibah
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Pekan Kudat
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Perempuan Likas
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Pinggan-Pinggan Pitas
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Pinawantai
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Pitas
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Elopura Sandakan
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Tandek
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sandakan
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sanzac Sabah
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Segama, Lahad Datu Laman Rasmi
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Ulu Sapi, Telupid
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sikuati
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sikuati II
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Damit Tamparuli
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Takis Papar
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Telaga Pitas
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Merotai Besar, Tawau
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Tan Sou
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Tawau
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Taun Gusi
    • Sekolah menengah kebangsaan pasir putih tawau
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Titingan Tawau
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Sepagaya
    • Sekolah Menengah St. Dominic
    • Sekolah Menengah St. Joseph Papar
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Putatan
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Badin Tuaran wikimapia
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Mat Salleh, Ranau
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Ranau, Ranau
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Lohan, Ranau
    • Sekolah Menengah Agama Mohd. Ali, Ranau
    • Sekolah Menengah Matupang Jaya, Ranau
    • Sekolah Menengah Timbua, Ranau
    • Sekolah Menengah Bundu Tuhan, Ranau
    • Sekolah Menengah Komburongoh, Ranau
    • Sekolah Menengah Ulu Sugut Malinsau, Ranau
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Batu Sapi, Sandakan
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Ria, Tuaran
  • Sekolah Menengah Teknik
    • Sekolah Menengah Teknik Keningau
    • Sekolah Menengah Teknik Kudat
    • Sekolah Menengah Teknik Lahad Datu
    • Sekolah Menengah Teknik Likas
    • Sekolah Menengah Teknik Sandakan
    • Sekolah Menengah Teknik Tawau

Sarawak[sunting | sunting sumber]

  • Sekolah Menengah (Persendirian)
    • Sekolah Menengah Min Lit Batu Kawa - Batu Kawa Min Lit Secondary School
    • Sekolah Menengah Katholik - Catholic High School
    • Sekolah Menengah Chung Hua No.1 - Chung Hua Middle School No.1
    • Sekolah Menengah Chung Hua No.3 - Chung Hua Middle School No.3
    • Sekolah Menengah Chung Hua No.4 - Chung Hua Middle School No.4
    • Sekolah Menengah Citizen - Citizen Middle School
    • Sekolah Menengah Guong Ming - Guong Ming Middle School
    • Sekolah Menengah Kai Dee, Bintulu - Kai Dee Middle School
    • Sekolah Menengah Kiang Hin - Kiang Hin Middle School
    • Sekolah Menengah Ming Lik - Ming Lik Secondary School
    • Sekolah Menengah Pei Min - Pei Min Middle School
    • Sekolah Menengah Jalan Riam - Riam Road Middle School
    • Sekolah Menengah Serian Public - Serian Public Secondary School
    • Sekolah Menengah Wong Nai Siong - Wong Nai Siong Secondary School
  • Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan
    • Sekolah Menengah Chung Cheng, Sibu
    • Sekolah Menengah Chung Hua, Sibu
    • Sekolah Menengah Chung Hua Miri
    • Sekolah Menengah Kai Chung, Bintangor
    • Sekolah Menengah Kuching High, Kuching
    • Sekolah Menengah Kwong Hwa, Sibu
    • Sekolah Menengah Tinggi Sarikel
    • Sekolah Menengah Kebangsaan
    • Sekolah Menengah Tiong Hin, Sibu
    • Sekolah Menengah Tong Hua, Bintangor
    • Sekolah Menengah Tung Hua, Sibu
    • Sekolah Menengah Kebangsaan Selirik, Kapit
  • Sekolah Menengah Kerajaan Song
  • Sekolah Menengah Lodge, Kuching
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Baru Miri
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Batu Lintang, Kuching
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Bintulu
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Pujut Miri
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Permaisuri, Miri
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Green Road, Kuching
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan Arang, Kuching
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Pending, Pending
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Asajaya, Asajaya
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Semera, Asajaya
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Kanowit
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Kuching Town 1, Kuching
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Kapit
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Lubok Antu, Sri Aman
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Aman
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Simanggang
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Engkilili
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Dato PAtinggi Kedit, Betong
  • Sekolah MEnengah Kebangsaan Belaga
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Song
  • Sekolah MEnengah KEbangsaan Saratok
  • Sekolah Menengah Kebangsaan St Agustine, Betong
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Tun Abang Haji Openg - Laman Web SMK Tun Abang Haji Openg
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Saribas
  • Sekolah Menengah Kebangsaan BM Saratok
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Lutong
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Wira Penrissen
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Methodist, Sibu
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Mukah, Mukah
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Paku, Bau
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Riam
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Sacred Heart, Sibu
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Semerah Padi
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Sheikh Haji Othman Abdul Wahab (SMKA SHOAW)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Siburan
  • Sekolah Menengah Kebangsaan St. Columba, Miri
  • Sekolah Menengah Kebangsaan St. Joseph, Kuching
  • Sekolah Menengah Kebangsaan St. Mary
  • Sekolah Menengah Kebangsaan St. Patrick, Mukah
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Subis
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Maong, Kuching
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Tapang, Kuching
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Telang Usan, Marudi
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Three Rivers
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Matang
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Igan, Mukah
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Sibu
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Tun Ahmad Zaidi, Kuching
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Muara Tuang, Samarahan.
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Tunku, Miri.
  • Sekolah Menengah Sains Miri
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Kubong, Limbang. [31]
  • Kolej Tun Datu Tuanku Haji Bujang, Miri
  • Kolej Tun Datu Patinggi Abang Haji Abdillah, Miri.
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Bako,Kuching.
  • Sekolah Menengah Luar Bandar no.1 Sibu.
  • Sekolah Menengah Bandar Sibu.
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Demak Baru, Kuching.
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Matang Jaya, Kuching.

Wilayah Persekutuan Labuan[sunting | sunting sumber]

  • Sekolah Menengah St. Anne (M)
  • Sekolah Menengah St. Anthony (M)
  • Sekolah Menengah Sains Labuan
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Labuan
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Lajau
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Mutiara
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Pantai
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Perumahan Bedaun
  • Sekolah Menengah Teknik
    • Sekolah Menengah Teknik Labuan

Lihat juga[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pautan luar[sunting | sunting sumber]