Fail:Agde-DSCF1140.JPG

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Fail asli(2,110 × 2,670 piksel, saiz fail: 717 KB, jenis MIME: image/jpeg)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Ringkasan

Keterangan
English: Agde, France
Tarikh (original upload date)
Sumber Transferred from en.wikipedia to Commons by User:Sreejithk2000 using CommonsHelper.
Pengarang MichaelJanich at en.wikipedia
Gnome-globe.svg
A geocoded location could be added to this image. Visit Commons:Geocoding for information on how to add coordinates. Beta-test: Add coordinates helps to determine coordinates.

Perlesenan

Dengan ini, MichaelJanich from en.wikipedia.org selaku pemegang hak cipta karya ini, menerbitkannya di bawah lesen yang berikut:
GNU head Kebenaran diberikan untuk menyalin, mengedar dan/atau mengubah dokumen ini di bawah syarat-syarat Lesen Pendokumenan Bebas GNU, versi 1.2 atau mana-mana versi selepas ini, yang diterbitkan oleh Yayasan Perisian Bebas; tanpa Seksyen yang Tak Berubah, tanpa Teks Kulit Depan dan tanpa Teks Kulit Belakang. Salinan lesen ini boleh didapati dalam seksyen yang bertajuk Lesen Pendokumenan Bebas GNU". Subject to disclaimers.
w:ms:Creative Commons
pengiktirafan perkongsian serupa
Fail ini dilesenkan di bawah lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 3.0 Tidak Diport Creative Commons. Subject to disclaimers.
Pengiktirafan: MichaelJanich from en.wikipedia.org
Anda adalah bebas:
  • untuk berkongsi – untuk menyalin, mengedar dan memindah hasil kerja
  • untuk mencampur semula – untuk menyesuaikan karya
Di bawah syarat berikut:
  • pengiktirafan – Anda mesti memberi penghargaan yang berpatutan, bekalkan pautan ke lesen, dan tunjukkan jika perubahan telah dibuat. Anda boleh lakukannya dalam sebarang cara yang munasabah, tetapi bukan dalam sebarang cara yabg mencadangkan pemberi lesen mengendors anda atau penggunaan anda.
  • perkongsian serupa – Jika anda mengubah, menukar, atau menokok tambah karya ini, anda boleh menyebarkan hasil kerja itu di bawah lesen yang sama atau serupa dengan lesen ini sahaja.
Tag pelesenan ini dibubuh pada fail ini sebagai sebahagian kemas kini pelesenan GFDL

Log muat naik asal

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
  • 2006-09-02 05:49 MichaelJanich 2110×2670× (734693 bytes) [[Agde]], [[France]]

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa07:47, 5 Januari 2012Gambar kenit bagi versi pada 07:47, 5 Januari 20122,110 × 2,670 (717 KB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|en.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{en|en:Agde, en:France}} |Source=Transferred from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; trans

Laman berikut menggunakan fail ini:

Metadata