Fail:Arms of the French Department of Ariège.svg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Fail asli(Fail SVG, ukuran dasar 776 × 923 piksel, saiz fail: 31 KB)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Ringkasan

Keterangan
English: Arms of the French Department of Ariège
Français : Blason de le Département de l'Ariège
Tarikh
Sumber File:Blason département fr Ariège.svg
Pengarang Heralder
Kebenaran
(Penggunaan semula fail ini)

Karya sendiri

Versi lain

File:Blason département fr Ariège.svg

Insignia
This image shows a flag, a coat of arms, a seal or some other official insignia. The use of such symbols is restricted in many countries. These restrictions are independent of the copyright status.

Perlesenan

Dengan ini, saya selaku pemegang hak cipta karya ini, menerbitkannya di bawah lesen-lesen yang berikut:
w:ms:Creative Commons

pengiktirafan perkongsian serupa

Fail ini dilesenkan di bawah lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 3.0 Tidak Diport, 2.5 Umum, 2.0 Umum dan 1.0 Umum Creative Commons.
Anda adalah bebas:
  • untuk berkongsi – untuk menyalin, mengedar dan memindah hasil kerja
  • untuk mencampur semula – untuk menyesuaikan karya
Di bawah syarat berikut:
  • pengiktirafan – Anda mesti memberi penghargaan yang berpatutan, bekalkan pautan ke lesen, dan tunjukkan jika perubahan telah dibuat. Anda boleh lakukannya dalam sebarang cara yang munasabah, tetapi bukan dalam sebarang cara yabg mencadangkan pemberi lesen mengendors anda atau penggunaan anda.
  • perkongsian serupa – Jika anda mengubah, menukar, atau menokok tambah karya ini, anda boleh menyebarkan hasil kerja itu di bawah lesen yang sama atau serupa dengan lesen ini sahaja.

GNU head Kebenaran diberikan untuk menyalin, mengedar dan/atau mengubah dokumen ini di bawah syarat-syarat Lesen Pendokumenan Bebas GNU, versi 1.2 atau mana-mana versi selepas ini, yang diterbitkan oleh Yayasan Perisian Bebas; tanpa Seksyen yang Tak Berubah, tanpa Teks Kulit Depan dan tanpa Teks Kulit Belakang. Salinan lesen ini boleh didapati dalam seksyen yang bertajuk Lesen Pendokumenan Bebas GNU".
Anda boleh memilih mana-mana lesen yang anda mahukan.

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa12:32, 8 April 2011Gambar kenit bagi versi pada 12:32, 8 April 2011776 × 923 (31 KB)Heralder{{Information |Description ={{en|1=Arms of the French Department of Ariège }} {{fr|1=Blason de le Département de l'Ariège }} |Source =[http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Blason_d%C3%A9partement_fr_Ari%C3%A

Penggunaan fail sejagat