Fail:Blason Chateauroux-Alpes.svg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Fail asli(Fail SVG, ukuran dasar 600 × 660 piksel, saiz fail: 59 KB)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Ringkasan

Seniman
Gretaz
Projet Blasons
English: Image created for the Blazon Project of the French Wikipedia.
jata
English: Châteauroux-les-Alpes
Français : ville de Châteauroux-les-Alpes
blazon
Français : D'or au château de trois tours de gueules,ouvert du champ, ajouré et maçonné de sable, au chef cousu d'azur à la croix d'argent
Italiano: d'oro, al castello di tre torri di rosso, aperto del campo, finestrato e murato di nero, al capo cucito d'azzurro alla croce d'argento
Sumber Karya sendiri
Inkscape-yes.svg
This vector image was created with Inkscape by Gretaz.

Perlesenan

Dengan ini, saya selaku pemegang hak cipta karya ini, menerbitkannya di bawah lesen-lesen yang berikut:
w:ms:Creative Commons

pengiktirafan perkongsian serupa

Fail ini dilesenkan di bawah lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 3.0 Tidak Diport, 2.5 Umum, 2.0 Umum dan 1.0 Umum Creative Commons.
Anda adalah bebas:
  • untuk berkongsi – untuk menyalin, mengedar dan memindah hasil kerja
  • untuk mencampur semula – untuk menyesuaikan karya
Di bawah syarat berikut:
  • pengiktirafan – Anda mesti memberi penghargaan yang berpatutan, bekalkan pautan ke lesen, dan tunjukkan jika perubahan telah dibuat. Anda boleh lakukannya dalam sebarang cara yang munasabah, tetapi bukan dalam sebarang cara yabg mencadangkan pemberi lesen mengendors anda atau penggunaan anda.
  • perkongsian serupa – Jika anda mengubah, menukar, atau menokok tambah karya ini, anda boleh menyebarkan hasil kerja itu di bawah lesen yang sama atau serupa dengan lesen ini sahaja.

GNU head Kebenaran diberikan untuk menyalin, mengedar dan/atau mengubah dokumen ini di bawah syarat-syarat Lesen Pendokumenan Bebas GNU, versi 1.2 atau mana-mana versi selepas ini, yang diterbitkan oleh Yayasan Perisian Bebas; tanpa Seksyen yang Tak Berubah, tanpa Teks Kulit Depan dan tanpa Teks Kulit Belakang. Salinan lesen ini boleh didapati dalam seksyen yang bertajuk Lesen Pendokumenan Bebas GNU".
Anda boleh memilih mana-mana lesen yang anda mahukan.

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa12:35, 9 September 2007Gambar kenit bagi versi pada 12:35, 9 September 2007600 × 660 (59 KB)Gretaz== Description == {{Blason-fr-en-it| |blasonfr= ville de Châteauroux-les-Alpes |blasonen=Châteauroux-les-Alpes |blasonit=Châteauroux-les-Alpes |blasonnement-fr=D'or au château de trois tour

Laman berikut menggunakan fail ini:

Penggunaan fail sejagat

Fail ini digunakan oleh wiki-wiki lain yang berikut:

Metadata