Fail:Males Mirounga angustirostris fighting.jpg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Fail asli(1,944 × 1,296 piksel, saiz fail: 1.68 MB, jenis MIME: image/jpeg)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Ringkasan

Keterangan

Males Northern Elephant Seals,Mirounga angustirostris ,California

Tarikh
Sumber Karya sendiri
Pengarang Brocken Inaglory
Versi lain

Males Mirounga angustirostris fighting 4.jpgMales Mirounga angustirostris fighting 2.jpgMales Mirounga angustirostris fighting 3.jpg

Perlesenan

Dengan ini, saya selaku pemegang hak cipta karya ini, menerbitkannya di bawah lesen-lesen yang berikut:
GNU head Kebenaran diberikan untuk menyalin, mengedar dan/atau mengubah dokumen ini di bawah syarat-syarat Lesen Pendokumenan Bebas GNU, versi 1.2 atau mana-mana versi selepas ini, yang diterbitkan oleh Yayasan Perisian Bebas; tanpa Seksyen yang Tak Berubah, tanpa Teks Kulit Depan dan tanpa Teks Kulit Belakang. Salinan lesen ini boleh didapati dalam seksyen yang bertajuk Lesen Pendokumenan Bebas GNU".
w:ms:Creative Commons

pengiktirafan perkongsian serupa

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
Anda adalah bebas:
  • untuk berkongsi – untuk menyalin, mengedar dan memindah hasil kerja
  • untuk mencampur semula – untuk menyesuaikan karya
Di bawah syarat berikut:
  • pengiktirafan – Anda mesti memberi penghargaan yang berpatutan, bekalkan pautan ke lesen, dan tunjukkan jika perubahan telah dibuat. Anda boleh lakukannya dalam sebarang cara yang munasabah, tetapi bukan dalam sebarang cara yabg mencadangkan pemberi lesen mengendors anda atau penggunaan anda.
  • perkongsian serupa – Jika anda mengubah, menukar, atau menokok tambah karya ini, anda boleh menyebarkan hasil kerja itu di bawah lesen yang sama atau serupa dengan lesen ini sahaja.

Anda boleh memilih mana-mana lesen yang anda mahukan.

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa05:29, 16 Januari 2008Gambar kenit bagi versi pada 05:29, 16 Januari 20081,944 × 1,296 (1.68 MB)Mbz1{{Information |Description=Male and female [http://en.wikipedia.org/wiki/Northern_Elephant_Seal Northern Elephant Seals] ,California |Source=self-made |Date=2008 |Author= [http://home.comcast.net/~milazinkova/Fogshadow.html Mila Zinkova] |other_vers

Laman berikut menggunakan fail ini:

Penggunaan fail sejagat

Fail ini digunakan oleh wiki-wiki lain yang berikut: