Pergi ke kandungan

Templat:Non-free historic image

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Copyrighted

Gambar ini adalah digitalisasi setia gambar yang unik bersejarah, dan hak cipta di untuk kemungkinan besar dipegang oleh orang yang mengambil gambar pada atau yang agen menggaji orang. Hal ini diyakini bahawa penggunaan gambar ini

  • Untuk menggambarkan peristiwa tersebut di mana:
  • Gambar menggambarkanacara bukan-direproduksi bersejarah, dan tidak ada alternatif percuma ada atau boleh dicipta, dan
  • Gambar adalah resolusi rendah dan tidak lebih besar dan tidak ada kualiti yang lebih tinggi daripada yang diperlukan untuk ilustrasi artikel, dan penggunaan gambar di Wikipedia tidak diharapkan dapat mengurangkan nilai dari hak cipta,
  • Di Wikipedia Bahasa Melayu, hos pada pelayan di Amerika Syarikat oleh Yayasan Wikimedia bukan untung ,

memenuhi syarat sebagai kegunaan wajar di undang-undang hak cipta Amerika Syarikat. Penggunaan laingambar ini, di Wikipedia atau di tempat lain, mungkin melanggar hak cipta. Lihat Wikipedia:Kegunaan adil untuk maklumat lebih lanjut.

Jika ini tidak secara tepat menggambarkan imej ini, sila memadam teg ini dan memberikan dasar pemikiran penggunaan yang berbeza wajar.

Kepada pemuat naik: sila menambah alasan menggunakan rinci wajar untuk digunakan masing-masing, seperti yang dijelaskan pada imej laman keterangan, serta sumber yang dari maklumat pekerjaan dan hak-hak cipta.

Lihat juga[sunting sumber]

{{subst:historic fur}}- sebuah alasan wajar menggunakan templat dioptimumkan untuk gambar bersejarah.