Wikipedia:Permohonan melindungi laman
Laman ini memuatkan senarai permohonan untuk rencana yang sebaiknya dilindungi untuk mencegah vandalisme. Laman yang tidak mengalami laku musnah tidak akan dilindungi kerana konsep Wikipedia adalah ia terbuka untuk suntingan umum.
Isi kandungan |
---|
!$@ 0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Lihat juga |
A[sunting sumber]
B[sunting sumber]
C[sunting sumber]
D[sunting sumber]
E[sunting sumber]
F[sunting sumber]
G[sunting sumber]
H[sunting sumber]
I[sunting sumber]
J[sunting sumber]
K[sunting sumber]
L[sunting sumber]
M[sunting sumber]
Maktab Rendah Sains MARA Johor Bahru
Perlindungan Semi secara Kekal Semi-Protection Artikel ini perlu dilindung menggunakan Perlindungan Semi, Polisi Perlindungan iaitu hanya pengguna yang telah disahkan berada di Wikipedia selama empat 4 hari dan mempunyai sepuluh 10 suntingan kerana terdapat suntingan yang dikenalpasti antara tahun 2017-2019 di mana terdapat kesalahan serta maklumat palsu yang boleh memburukkan nama imej sekolah ini. Hal yang dibuat demikian agar penggunaan secara tidak berdaftar tidak dapat menyunting artikel ini tetapi boleh dibincangkan sekiranya perlu di halaman Perbincangan dan disahkan dahulu sebelum dimuat kedalam artikel. Mohon dipertimbangkan. Ikhlas, Danialhalim680 (bincang) 18:06, 18 Julai 2020 (UTC)
Perlindungan Penuh secara Kekal Full protection Artikel ini perlu dilindung menggunakan Perlindungan Penuh, Polisi Perlindungan iaitu cuma boleh disunting penyelia kerana artikel ini merupakan artikel rasmi bagi sebuah institut pendidikan tinggi dan segala maklumat perlu dilindngi dan tidak diubah oleh mana mana pengguna lain yang boleh mengakibatkan penyebaran maklumat palsu atau apa apa perkara yang ingin dilindungi. Harap maklum bahawa artikel ini masih lagi dalam proses penyuntingan. Terima kasih. Ikhlas, UiTM Cawangan Perak 16:23, 18 Ogos 2020
N[sunting sumber]
O[sunting sumber]
P[sunting sumber]
- Parti Komunis China: persistent vandalism Stang (bincang) 03:19, 30 September 2021 (UTC)
Q[sunting sumber]
R[sunting sumber]
S[sunting sumber]
- Selangor FA
- Siti Zailah Mohd Yusoff - memohon untuk melindungi rencana ini buat sementara disebabkan vandalisme oleh pengguna id yang tidak berdaftar. Ini dapat dilihat dari 27 Mac 2020 dan 15 April 2020 dalam sejarah suntingan rencana tersebut. Yang Ikhlas NikoUMS (bincang) 01:18, 16 April 2020 (UTC)
T[sunting sumber]
- The Amazing Awang Khenit — persistent vandalism. 1234qwer1234qwer4 (bincang) 17:44, 23 September 2021 (UTC)