Fail:Floral Badges of the United Kingdom.svg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Fail asli(Fail SVG, ukuran dasar 364 × 276 piksel, saiz fail: 237 KB)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Keterangan
English: Floral Badges of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland: Heraldic badges of England (Tudor Rose), Scotland (Thistle) and Ireland (Shamrock). The plant badges are grown from the same stem, representing the united countries.
Tarikh
Sumber Karya sendiri
Pengarang Sodacan
Inkscape-un.svg
This W3C-unspecified vector image was created with Inkscape.
Kebenaran
(Penggunaan semula fail ini)
Insignia
This image shows a flag, a coat of arms, a seal or some other official insignia. The use of such symbols is restricted in many countries. These restrictions are independent of the copyright status.
Dengan ini, saya selaku pemegang hak cipta karya ini, menerbitkannya di bawah lesen-lesen yang berikut:
GNU head Kebenaran diberikan untuk menyalin, mengedar dan/atau mengubah dokumen ini di bawah syarat-syarat Lesen Pendokumenan Bebas GNU, versi 1.2 atau mana-mana versi selepas ini, yang diterbitkan oleh Yayasan Perisian Bebas; tanpa Seksyen yang Tak Berubah, tanpa Teks Kulit Depan dan tanpa Teks Kulit Belakang. Salinan lesen ini boleh didapati dalam seksyen yang bertajuk Lesen Pendokumenan Bebas GNU".
w:ms:Creative Commons

pengiktirafan perkongsian serupa

Fail ini dilesenkan di bawah lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 3.0 Tidak Diport, 2.5 Umum, 2.0 Umum dan 1.0 Umum Creative Commons.
Anda adalah bebas:
  • untuk berkongsi – untuk menyalin, mengedar dan memindah hasil kerja
  • untuk mencampur semula – untuk menyesuaikan karya
Di bawah syarat berikut:
  • pengiktirafan – Anda mesti memberi penghargaan yang berpatutan, bekalkan pautan ke lesen, dan tunjukkan jika perubahan telah dibuat. Anda boleh lakukannya dalam sebarang cara yang munasabah, tetapi bukan dalam sebarang cara yabg mencadangkan pemberi lesen mengendors anda atau penggunaan anda.
  • perkongsian serupa – Jika anda mengubah, menukar, atau menokok tambah karya ini, anda boleh menyebarkan hasil kerja itu di bawah lesen yang sama atau serupa dengan lesen ini sahaja.

Anda boleh memilih mana-mana lesen yang anda mahukan.

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa05:49, 2 Jun 2013Gambar kenit bagi versi pada 05:49, 2 Jun 2013364 × 276 (237 KB)SodacanNew Rose
10:30, 17 Januari 2011Gambar kenit bagi versi pada 10:30, 17 Januari 2011364 × 276 (225 KB)Sodacan{{Information |Description={{en|1='''Plant Badges of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland''': Heraldic badges of England (Tudor Rose), Scotland (Thistle) and Ireland (Shamrock). The plant badges are grown from the same stem, representi

Penggunaan fail sejagat

Fail ini digunakan oleh wiki-wiki lain yang berikut:

Metadata