Pergi ke kandungan

Pengguna:Adikhebat/Utama

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Masa bersama wikipedia
Pengguna ini telah melibatkan diri di Wikipedia Bahasa Melayu selama 15 tahun dan 19 hari.
Adikhebat

Hello!, selamat datang ke laman pengguna saya. Saya merupakan seorang Pengguna dan Penyelia di Wikipedia Bahasa Melayu. Anda boleh menghubungi saya melalui pesanan di laman perbincangan serta emel. Biasanya mencipta rencana baru dengan menerjemahkan rencana-rencana dari Wikipedia Bahasa Inggeris. Mula Mendaftar pada Pada 2 Jun 2008 dan mula aktif menyumbang pada hari-hari berikutnya.

Mula mengenali Wikipedia pada pertengahan tahun 2007 ketika mencari maklumat di Internet dan pernah menggunakan Wikipedia bagi menyiapkan kerja khusus sekolah. Juga pernah bertanggapan negatif dan rasa ragu terhadap Wikipedia setelah mengetahui yang tapak web berkenaan boleh disunting sesiapa sahaja. Namun tanggapan negatif berkenaan mula terhakis setelah melibatkan diri dalam menyumbang kedalam Wikipedia, dan mengetahui yang Wikipedia mempunyai polisi-polisi yang ketat, serta penyelia, birokrat dan sebagainya.

Saya kadangkala tidak aktif untuk beberapa jangka masa tertentu kerana sibuk dengan kehidupan harian diluar talian. Jadi berkemungkinan saya akan lambat untuk membalas mesej-mesej tertentu pada beberapa waktu tertentu. Sila lihat mod saya di kotak pengguna dibawah.