Perbincangan pengguna:183.171.72.65

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

June 2019[sunting sumber]

Sila berhenti daripada melakukan sebarang suntingan tidak bermakna pada Wikipedia, seperti yang anda lakukan pada Koperal. Suntingan anda lebih kelihatan seperti vandalisme dan telah dibalikkan atau dibuang. Jika anda ingin melakukan uji kaji, sila gunakan kotak pasir. Terima kasih.


Please refrain from making unconstructive edits to Wikipedia, as you did at Koperal. Your edits appear to constitute vandalism and have been reverted or removed. If you would like to experiment, please use the sandbox. Thank you.

- CyberTroopers  bincang/sumbangan 12:58, 28 Jun 2019 (UTC)
Jika ini ialah alamat IP kongsi, dan anda tidak membuat suntingan-suntingan berkenaan, pertimbangkan mencipta sebuah akaun supaya anda dapat mengelak pemberitahuan yang tidak berkaitan lain kali.

December 2019[sunting sumber]

Stop icon
Anda telah disekat selama-lamanya daripada menyunting kerana pelanggaran polisi biografi orang hidup Wikipedia, seperti yang dilakukan oleh anda pada Fara Mendoza. Jika anda rasa ada sebab-sebab yang baik mengapa anda perlu dinyahsekat, anda boleh merayu menyahsekat dengan menambah teks berikut di bawah notis ini: {{unblock|reason=Sebab anda di sini ~~~~}}. Walau bagaimanapun, anda perlu membaca panduan untuk rayuan sekatan terlebih dahulu.  - CyberTroopers bincang/sumbangan 07:23, 27 Disember 2019 (UTC)