Tét

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Tét
Tét város panorámakép.JPG
Bendera Tét
Flag
Jata Tét
Jata
Negara Hungary
DaerahGyőr-Moson-Sopron
Zon waktuUTC+1 (CET)
 • Musim panas (DST)UTC+2 (CEST)

Tét merupakan sebuah bandar yang terletak di wilayah Győr-Moson-Sopron, di barat-laut Hungary.