Templat:Country data British Guiana

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.


Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data British Guiana. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data British Guiana ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Flag of British Guiana (1919–1955).svg

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias British Guiana Nama rencana utama (British Guiana)
flag alias Flag of British Guiana (1919-1955).svg Nama imej (File:Flag of British Guiana (1919-1955).svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)


Contoh penggunaan

  • {{flag|British Guiana}} British Guiana
  • {{flagicon|British Guiana}}British Guiana


Templat berkaitan

Sila lihat berkaitan templat country_data yang berikut :


TemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data British Guiana

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

[Urus DataTemplat]

Parameter templat

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan